1118
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • whiskeyman
  • S2000
    Elég gagyi, reklám gyanús
  • Ulvar
    F1 topic Roland0 felhasználónevű tag (valami feltört reggel szórakozó barom)
  • desigo
    F1 topik

stílus...
  • FeikG
    Megkaptam,tudomásul vettem..
  • [NST]Cifu
    Ehhh, privátban válaszoltam neki, többek között lenyúltam a linkedet is. ^^
  • Efreet
    "azt csináltok amit akartok...."

Ez így van. Ha nem tetszik valami, akkor lehet menni másik fórumra, ha viszont itt szeretnél maradni, akkor fogadd el azt, hogy itt így működnek a dolgok.

Ajánlom figyelmedbe ennek a szövegnek utolsó előtti bekezdését (és úgy az egészet, ártani nem árthat).

(plusz a moderátorok nem egy személy, hanem többen vagyunk - tehát ha egy konkrét személy az, akivel meg szeretnéd beszélni a problémád, akkor privát üzenetben vedd fel vele a kapcsolatot)
  • FeikG
    "Te viccelsz drága barátom?
    "Indoklás:
    Trollkodás, flém a Forma1 topicban."
    Mutass már rá legyél szíves,melyik hozzászólásomra igaz az állításod..
    Vagy már csak megszokásból cselekszel mert megteheted?
    Egy F1 topicban inkább trollkodás egy másik sportágat isteníteni és ezzel gyalázva magát a fő témát,mintsem fordítva.."

Ez van mikor egy moderátor moderál és nem gondolkodik!
    Titeket is lehet büntetni az ostoba döntésekért,vagy csak simán kiskirályok vagytok és azt csináltok amit akartok....
  • FeikG
    Legalább ne hazudoznál,ha már vamzer vagy..
    " Ezt tegnap egy halálos kimenetelű versenybalesetre írta, és csak folytatta és folytatta"
    Nem nem arra írtam,hanem,hogy neked az amerikai versenysorozat a menő,mind ezt egy F1 topicban..
    Ezzel nincs baj,csak nem kell rögtön kétségbe esni ha az valakinek nem jön be és főleg nem rögtön személyeskedni!
    És amikor vissza lő a puska,akkor csodálkozni sem.
  • Ulvar
    F1 Topciban

FeikG-t valaki próbálja moderálni mert miatta született egy orbitális flém. Szöveget értelmezni nem tud, össze vissza beszél, ez már direkt flém a részéről.

Ezzel kezdődött

Ezt tegnap egy halálos kimenetelű versenybalesetre írta, és csak folytatta és folytatta.

Kérem szépen, én már a hajamat tépem a sok hülyeségtől és a felesleges flém miatt. A többiek nevében (mert nem csak engem zavar) előre is köszönöm.
  • Desiderata #747
    köszi!
  • karajjj
    szintén
  • Ironman2
    Kocsisnak mehet a ban!
  • Pluskast
    Köszi a segítséget!
  • Dzsini
    Nekem teljesen jól megjelenik a teljes topic (és mások beszélgetnek is ott), tehát valahol máshol lesz a probléma - írj egy privát üzenetet Robajnak (ő a programozója az SG-nek, és ennek a rendszernek) leírva, hogy mi a problémád - lehet, hogy valamit ki kell pucolnia belülről.
  • Pluskast
    Nem tudom én beállítottam a legnagyobb tűréshatár értéket de a forma 1 szobában továbbra sem jelenik meg egy hozzászóló kommentje sem. Nem akarok senkit megbántani de biztos, hogy ez a +/- pontrendszer kell ide az sg-be?
  • Dzsini
    a beállításaidban (fórum főoldalon, a profilod) be tudod állítani, hogy milyen tűréshatárral engeded a hozzászólókat és hozzászólásokat megjeleníteni.
  • Pluskast
    Bocsi tudom láma kérdés de az új "opcióknak" köszmnhetően a forma1-es topikban egy darab hozzászólást nem látok mert mindegyik be van csukva. Hogy a szöszbe lehet ismét kinyitni, hogy ne csak a hozzászólók nevét lássam hanem azt is mit írtak oda?
  • [NST]Cifu
    Nyiss egyett, és utána be lehet rakni kiemelt témának.
  • Desiderata #738
    Autó-motor fórumrésznek hasznos lenne egy kiemelt !!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

mert mindig vannak ügyes-bajos dolgaim és segítenék annak is akinek tudok
    mit gondoltok? nyit valaki?
  • S2000
    Itt már egyszer fel lett nyomva, szépen bannolva is lett, de úgy látszik van neki új accja, és megint jön a sokvideotube szpemmel...
  • Effe88
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121492491
    petike2003 kocsis,ambrus stb.
    kéretik banolni:)
  • öregember
    milyenautótláttálma topikban tviktor91 troll-kodik , szeretne BAN-t kapni !!!!
  • Bronx South
    nem buzizik senki, volt egy nézeteltérés pár hete azt azóta törölgeted bármit beírok, tehát visszaélsz a hg jogaiddal azt is írd már ide
  • [NST]Cifu
    Ahogy nézem, ki vannak törölve a hozzászólások...

A bannerben olvashatónak megfelelően kéretik jelezni az ilyeneket...
  • I.C.ram
    ma is buzizott egy sort... Jó lenne, ha valaki kivágná már a fenébe.
  • öregember
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1121492491&no=33885

ban, ezerrel !!!!!!!!!
  • I.C.ram
    Bronx South nevű felhasználónak kérvényeznék eltiltást, vagy bant. Teleszemeteli az AUTÓ mánia topikot személyeskedéssel, zsidózással, trollkodással. Már nem győzöm törölgetni a hsz-jeit. Vagy legalább a topikból tiltsátok ki, nekem az is elég.

Köszi!
  • CSOCSO
    AUTO MANIA topic...

csavo a faszat mutogatja.. BAN!!!!!!!!!!!!!
  • kisbesi
    Jó estét kívánok!
    Forma 1 topik #114540
    Legyenek szívesek törölni, és az írót "jutalmazni"
    Köszönöm!
  • Efreet
    Iktattam.
  • Bronx South
    #15246 - Reklám, de már a sokadik.
  • Efreet
    Takarítottam, ha maradt még valahol, szóljatok.
  • [HUN]FaTaL
    Forma-1 topic #113489-113491. Megint valami debil.
  • Ulvar
    Forma-1 topic: #113230, #113232. Megint valami multireges vagy lopott reges srác...
  • öregember
    14985, 14986 Balesetek topik, please
  • öregember
    légyszi ezt a hsz-t törölni, köszönöm
  • Efreet
    Én köszönöm, jó munkát!
  • Totti5
    1
    2
    3
    4
    5