1118
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#757 #36111 -
#756 Elég gagyi, reklám gyanús -
#755 F1 topic Roland0 felhasználónevű tag (valami feltört reggel szórakozó barom) -
#754 F1 topik
stílus... -
#753 Megkaptam,tudomásul vettem.. -
#752 Ehhh, privátban válaszoltam neki, többek között lenyúltam a linkedet is. ^^ -
#751 "azt csináltok amit akartok...."
Ez így van. Ha nem tetszik valami, akkor lehet menni másik fórumra, ha viszont itt szeretnél maradni, akkor fogadd el azt, hogy itt így működnek a dolgok.
Ajánlom figyelmedbe ennek a szövegnek utolsó előtti bekezdését (és úgy az egészet, ártani nem árthat).
(plusz a moderátorok nem egy személy, hanem többen vagyunk - tehát ha egy konkrét személy az, akivel meg szeretnéd beszélni a problémád, akkor privát üzenetben vedd fel vele a kapcsolatot) -
#750 "Te viccelsz drága barátom?
"Indoklás:
Trollkodás, flém a Forma1 topicban."
Mutass már rá legyél szíves,melyik hozzászólásomra igaz az állításod..
Vagy már csak megszokásból cselekszel mert megteheted?
Egy F1 topicban inkább trollkodás egy másik sportágat isteníteni és ezzel gyalázva magát a fő témát,mintsem fordítva.."
Ez van mikor egy moderátor moderál és nem gondolkodik!
Titeket is lehet büntetni az ostoba döntésekért,vagy csak simán kiskirályok vagytok és azt csináltok amit akartok....
-
#749 Legalább ne hazudoznál,ha már vamzer vagy..
" Ezt tegnap egy halálos kimenetelű versenybalesetre írta, és csak folytatta és folytatta"
Nem nem arra írtam,hanem,hogy neked az amerikai versenysorozat a menő,mind ezt egy F1 topicban..
Ezzel nincs baj,csak nem kell rögtön kétségbe esni ha az valakinek nem jön be és főleg nem rögtön személyeskedni!
És amikor vissza lő a puska,akkor csodálkozni sem. -
#748 F1 Topciban
FeikG-t valaki próbálja moderálni mert miatta született egy orbitális flém. Szöveget értelmezni nem tud, össze vissza beszél, ez már direkt flém a részéről.
Ezzel kezdődött
Ezt tegnap egy halálos kimenetelű versenybalesetre írta, és csak folytatta és folytatta.
Kérem szépen, én már a hajamat tépem a sok hülyeségtől és a felesleges flém miatt. A többiek nevében (mert nem csak engem zavar) előre is köszönöm. -
#747 köszi! -
karajjj #746 szintén -
Ironman2 #745 Kocsisnak mehet a ban! -
#744 Köszi a segítséget! -
#743 Nekem teljesen jól megjelenik a teljes topic (és mások beszélgetnek is ott), tehát valahol máshol lesz a probléma - írj egy privát üzenetet Robajnak (ő a programozója az SG-nek, és ennek a rendszernek) leírva, hogy mi a problémád - lehet, hogy valamit ki kell pucolnia belülről. -
#742 Nem tudom én beállítottam a legnagyobb tűréshatár értéket de a forma 1 szobában továbbra sem jelenik meg egy hozzászóló kommentje sem. Nem akarok senkit megbántani de biztos, hogy ez a +/- pontrendszer kell ide az sg-be? -
#741 a beállításaidban (fórum főoldalon, a profilod) be tudod állítani, hogy milyen tűréshatárral engeded a hozzászólókat és hozzászólásokat megjeleníteni. -
#740 Bocsi tudom láma kérdés de az új "opcióknak" köszmnhetően a forma1-es topikban egy darab hozzászólást nem látok mert mindegyik be van csukva. Hogy a szöszbe lehet ismét kinyitni, hogy ne csak a hozzászólók nevét lássam hanem azt is mit írtak oda? -
#739 Nyiss egyett, és utána be lehet rakni kiemelt témának. -
#738 Autó-motor fórumrésznek hasznos lenne egy kiemelt !!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
mert mindig vannak ügyes-bajos dolgaim és segítenék annak is akinek tudok
mit gondoltok? nyit valaki? -
#737 Itt már egyszer fel lett nyomva, szépen bannolva is lett, de úgy látszik van neki új accja, és megint jön a sokvideotube szpemmel... -
#736 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121492491
petike2003 kocsis,ambrus stb.
kéretik banolni:) -
öregember #735 milyenautótláttálma topikban tviktor91 troll-kodik , szeretne BAN-t kapni !!!! -
#734 nem buzizik senki, volt egy nézeteltérés pár hete azt azóta törölgeted bármit beírok, tehát visszaélsz a hg jogaiddal azt is írd már ide -
#733 Ahogy nézem, ki vannak törölve a hozzászólások...
A bannerben olvashatónak megfelelően kéretik jelezni az ilyeneket... -
#732 ma is buzizott egy sort... Jó lenne, ha valaki kivágná már a fenébe. -
öregember #731 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1121492491&no=33885
ban, ezerrel !!!!!!!!! -
#730 Bronx South nevű felhasználónak kérvényeznék eltiltást, vagy bant. Teleszemeteli az AUTÓ mánia topikot személyeskedéssel, zsidózással, trollkodással. Már nem győzöm törölgetni a hsz-jeit. Vagy legalább a topikból tiltsátok ki, nekem az is elég.
Köszi! -
#729 AUTO MANIA topic...
csavo a faszat mutogatja.. BAN!!!!!!!!!!!!! -
kisbesi #728 Jó estét kívánok!
Forma 1 topik #114540
Legyenek szívesek törölni, és az írót "jutalmazni"
Köszönöm! -
#727 Iktattam. -
#726 #15246 - Reklám, de már a sokadik. -
#725 Takarítottam, ha maradt még valahol, szóljatok. -
#724 Forma-1 topic #113489-113491. Megint valami debil. -
#723 Forma-1 topic: #113230, #113232. Megint valami multireges vagy lopott reges srác... -
öregember #722 14985, 14986 Balesetek topik, please -
öregember #721 légyszi ezt a hsz-t törölni, köszönöm -
#720 Én köszönöm, jó munkát! -
#719 1
2
3
4
5
6
7
Köszi az X360 topikot!! -
#718 elküldtem én is.