<b>Moderátor figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze én. Regáltam a mai beszólásodra? nem. Töröltem a francba. Majd ha normálisan leírod mi kellene, akkor beszélhetünk róla.
Semmit nem törlök ki sunyiba, ezt kikérem magamnak. Te engemet ne rágalmazz ilyenekkel, mert nem igaz. Csak is azok a hszek kerülnek törlése ami a normális modor, a jó izlés határain túl mutatnak. Ha ez neked nem tetszik, nem kell oda írni.
Igen miatta nem írnak oda, te direkt csinálod ezt most? mire jó ez neked?
Ne hagyd annyiba! Csináld a dilit, kenj rám mindent amit kitalálsz ( még hogy miattam ment el bárki is... ez már kóros ne haragudj... ).
Hangulatteremtõnek ott vannak a bohócok, nekem nem ez a feladatom, hanem az ilyen trollokat mint te kordában tartani, mert erre már nem lehet mit mondani.
Mondom szerencsére nagyon kevés hszt kellett törölni az idei évben, ez vagy annak köszönhetõ hogy a legalja nép lelépett, vagy megtanulta a szabályokat.
Remélem a jövõben sem lesz több probléma, azt meg hogy te mit pattogsz engem hidegen hagy, de nagyon kérlek meg ne mer rágalazni kitalált dolgokkal a jövõben, mert ez nagyon mocskos és nagyon legalja módi amit mûvelsz és amit itt összehordtál most.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mások is panaszkodtak már. Csak sajnos sokan nem ismerik ezt a topicot és azokat a hozzászólásokat szépen sunyiba kitörölted.
Másik topicokban is van gond veled. Szerintem írjunk ki egy szavazást, hogy hányan vannak megelégedve az eddigi munkáddal. Nagy hiba volt téged megválasztani, nagy kárt tettél a közösségben. Sok régi fórumozó már nem ír a topicban és szerintem részbe neked köszönhetõ.
Ezt már nem hagyom annyiban, mert már teljesen betelt a pohár. Szerintem itt az ideje, hogy átadd a rangot egy arra jobban érdemes személynek aki a topicot elõre viszi és nem hátra. Olyan kell aki elõsegíti, hogy jobb hangulat legyen és több ember olvassa, nem pedig aki az ellenkezõjét csinálja...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A te hszeidet azért törlöm mert TE nem fogsz rajtam semmit számon kérni, plána nem bunkó stílusban. Ha neked banner kell akkor jössz megkeresel és segítesz csinálni, / csinálsz amit én szívesen kiteszek, de én nem vagyok bannergyáros, nekem nem ez a feladatom. Ha senki nem tud / nem akar bannert, akkor nem lesz banner. Nekem nem kell csinálnom, mert te kijelented és odaböffentesz hszeket aztán köcsögözöl mert töröltem õket.
Hozz ötleteket, mond mi kellene, hol lehet, kivel csináltatni és intézem. Én nem tudok csinálni, mert nem vagyok fotoshop, sem flash sem semmi mágus. Majd ha valaki úgy gondolja hogy elég szakértelemmel bír akkor csinál mint ahogy elõzõleg is volt, ami idéntõl nem mûködik sajnos.
Aztán...
Csak hogy tisztázzuk a dolgokat.
Te hány topikban vagy házigazda? egyben sem. Én már nem 1-2-3-at elválltaltam és eddig semmi panasz nem volt. Majd pont a te hülyeséged miatt lesz a munkám "káros".
Másrészt F1 topikban nem volt házigazda ezelõtt, hanem moderátor járt oda aki figyelt, de már nem jár / nagyon rintkán ír, de ezekszerint te akkor még nem voltál itt.
Szóval hagyd abba a trollkodást.
Ha pedig nem tetszik a dolog, akkor váltassál le. Szerinted jó kedvembõl csinálom? csináld te, csinálja más... kurvára nem hiányzik hogy itt egy nem tudom ki még baszogasson is, mert neki ez tök jó poén.
Akkor írok nekik/tek..
Downhill!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A V8 topikot annak idején én indítottam. Van egy srác aki sokkal agilisabb, és sokkal jobban ért a dolgokhoz.
Szeretném, ha kaphatna a topikban házigazda jogot, hogy tudja a bannert szerkeszteni és ilyesmi.
Mi a teendõ az ügyben?
A topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1149625398
És Ulvarról lenne szó.
Downhill!!
A FORMA1 topicban a "kedves" házigazda már azért kivágással fenyegetett meg mert véleményt mertem nyilvánítani a kedven csapata igen gusztustalanra sikeredett festésérõl. Jó lenne kicsit elbeszélgetni vele.
Elõre is köszönöm!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
3 éve nem volt fent a házigazda, átadnátok nekem a házigazda jogot?
BMW Über Alles!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kis segítséget kérnék Balesetek topik kapcsán.
Ha nem nagy fáradság, át lehetne pakolni a "st3ve" nevû tagtársunk által bepakolt YT-videókat link formájába, legalább a legutóbbi oldalon?
Jó videók, de még aránylag combos gépen is meghal lassan a böngészõ a sok beágyazástól.
Elõre is köszi!
G.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
"Te köcsög tudod mikor töröld a hszeket saját kedvedre! Te marha!"
"akkor hova tartozik te okoska?"
stb... kelti ( próbálja ) a flémet direkt
kedves júzer adatlapja
"Mintha nem ez menne minden csapatnál.
Noob..."
Ez nem személyeskedés?
FeikG felhasználó
pl:
1 hsz
2 hsz
3 hsz
stb..
Köszönöm!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Viszont ez már inkább érdemes szankciót, mint az én kis OFF-om, amit a barátommal folytattam.
123221
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
Máskor nézz jobban utána a dolgoknak legalább.
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mindkettõtöknek gyakorolni kellene a kulturált fórumozás alapjait...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ennek már volt elõzménye is :).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mindketten marharépák voltatok, ezért a ponttól eltekintek, megérdemlitek egymást...
Visca El Barça!
Indok:Értelmetlen!
Indító:Én
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!