1118
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • kocsisambrus
    --
  • tutituti
    Ingyenes autóalkatrész apróhirdetési portál!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1368014413

Gyanúsan reklám.
  • pedobear
    Ha ebben a topicban párat visszaolvasol akkor ki fog derülni számodra, hogy itt az indokolatlan törlésekről van szó.
  • szabii98
    Mert pl tökéletesen hozzáillik a Forma 1-hez, hogy a Dietrich Mateschitz zsidó-e..
    Szerintem a házigazda pont azért van, hogy ezekről ne beszéljenek, és ezért van házigazda, mert amúgy tuti nem lenne 'kitakarítva' a topik. Egyébként meg a házigazda hozzáállása olyan mint a Foci bíróké: ki ezt néz el, ki azt. Megszoksz vagy megszöksz, ez a kettő lehetőség van sztem :D
  • pedobear
    Már megbocsáss, semmiféle off nem volt! Előbb nézz utána, mielőtt ide írsz hülyeségeket!
  • szabii98
    váááááárjál, te most azért akadtál ki, mert a házigazda felszólította az embereket arra , hogy ne offoljanak? fucking logic
  • pedobear
    Szokás szerint megy a cenzúra! Gratuláltok a felelősöknek!

• gordon 24
    Ha vissza olvasol rájössz, hogy semmi. Én egy ilyen békítő és flame befejező szándékkal írtam, azt, amit. Nem tudom minek kötsz bele..

De mindegy én nem keverednék ebbe bele..
  • Jacek
    plusz itt van egy másik példány aki igen alacsony iq-val rendelkezik csak ezzel nincs tisztában de kapálózik.. miközben nem szólt hozza senki se itt se az F1-es topicban:) Csak szegény annyira low hogy nem veszi észre magát vagy még fejlődnie kell egy kicsikét hogy a vizibolha szintjét megugorja...
    Tolhatod a bant a két alreg/újreg miatt leszarom megérdemlitek őket...
  • Jacek
    Értem tehát adott a probléma egy házigazdával aki kiskirálynak gondolja magát, ahogy látod többen ezt gondolják tök mindegy kinek írsz nem történik semmi:)) ez egy vicc már ebben a formában....
    Leszarom mivel mát megvan minden elérhetősége majd rendezzük így a dolgot...
  • Sir Quno Jedi
    Látom nem sikerült elolvasnod az utolsó sort, amit írtam. Olvasd el megint és te gondolod át...
  • Master91
    Ha igazságra akarod őt utasítani akkor biztasd hogy repítse azt a barmot elsősorban.
  • pedobear
    gondold már át
  • pedobear
    Te valamit nagyon rosszul látsz. Az illető a privát üzenetét másolta ki ami törvénytelen. Joggal van felháborodva, ráadásul nem ő az ügy kiváltója, hanem ő egy szenvedő alany. Legyél már igazságosabb, és gondold már az egészet. Akinek jár a retorzió az egyedül Totti5!
  • pedobear
    Annak mi köze az ügyhöz, hogy ti el tudtok beszélgetni...?
  • Sir Quno Jedi
    Kedves Jacek!

A forma1 topic-ban, meg pláne itt a moderátoriban is fogd vissza magad, a vulgáris hangnemből is vegyél vissza, Tottiról is száljál le, ne írogass neki gyalázkodó priviket és ne kopizgasd az elérhetőségét sehova az SG-n!

Ha nem teszed, term. mész üdülni a bahamákra. Nem szoktam szólni amúgy előre, de kivételesen adok egy esélyt, hátha képes vagy emberi módon is viselkedni.

Ha meg gondod van azzal, hogy valamelyik hg törli a hozzászólásod, akkor pl. kultúráltan is meg lehet kérdezni, hogy mi volt vele a problémája.

A fentieket nem vitaindítónak szántam.
  • IXEMGabeo
    Én többször nem értettem már fele egyet, de érdekes az én hsz-em sosem törölte még, mert mi kulturáltan le tudtuk írni, amiket gondoltunk...
  • Jacek
    Na megyek, ennyi volt a móka mára búcsúzik a füles mára:D
  • gordon 24
    Hülye :) (egyébként tényleg)
  • Jacek
    Hát ő komoly 4 éve szerintem sima új reg ban után:)) engem nem zavar ha szerinte normális, Adolf is sokak szerint normális volt:D
  • gordon 24
    Én régóta itt vagyok, mint ahogy ő is. Sokat beszéltünk is forumokon, nekem semmi bajom vele.
  • Jacek
    Ja én szarok rá.. pedig az én accom 12 éves itt.. de egyre kevésbé érdekel ha bannolják.... annyira szánalom már milyen emberek lehetnek pl házigazdák egy topicban...
  • gordon 24
    Nem ítélkeztem, elmondtam mi lesz ha bejön egy modi..:) ennyi..
  • Peter1
    Honnan lehet kinyomozni, hogy ki honnan írkál a zSG-re?
  • Jacek
    Ismerkedj meg vele máshol is egy igazi foscsomó...
  • Jacek
    Akkor emg mért ítélkezel? mert ez az egyszerű? ez a szardarab meg adja ott a kiskirályt...
  • gordon 24
    Már hogy a vita miatt, nem Totti miatt.
  • gordon 24
    Nem tudom de igazából nem is érdekel.. Én azt a topikot pont emiatt nem olvasom, és nem is fogom. Pedig szeretem az F1-et.
  • Jacek
    És te tudod miről van szó? Kiváncsi lennék te mennyire lennél felbaszva ha egy topicban vitatkoznál egy ilyen darab szarral mint ez a totti , erre a csökött agyú elkezdene törölgetni az F1 topicban mitha egy isten lenne csak hogy kicsinyes bosszút álljon, szóval kiváncsi lennék..

ez egy darab szar de már minden elérhetősége megvan....
  • gordon 24
    Figyu meg igazából mindenki. Ez a topik modi topik:) Ha bejön egy moderátor végre.. Akkor úgy is lesz retorzió. Szerintem ne szítsátok a tüzet, mert az is fog kapni aki vitázik vele, hagyták rá. Totti te csináld a dolgod, aztán mondja. Kit érdekel?

• Master91
    Minél tovább ások, annál több féreg kerül elő a földből tudod :D Nem piszkítom be a kezem ilyen roncsokkal mint te.
  • Jacek
    Juj mekkorát nyomoztál:DDD nekem már ami kell megvan:DDD ne az SG adatlap te loosers:D
  • Master91
    Zsenge Törökbálinti kis senkiházi vagy és az is maradsz, hiába kapirgálsz itt :D

Szürke napjaidat inkább valami hasznossal töltenéd, jobban járnál!
  • Effe88
    modik mostanában sztrájkolnak?:/
  • Jacek
    Juj most mi lesz:D romba dőlt az életem hogy még egy szarjankót letiltottam.... egyébként ki a kurva anyád szólt hozzádot nem érezted magadénak?:D pedig kellene:D
  • Master91
    Hoztam én is a Zsenitől egy művet:

Feladó: Jacek
    Elküldve: 2013. 03. 26. 16:01
    Tárgy: :))
    Te figyelj már a kurva édes anyádhoz ki szólt?:DDDDDDDDDDD

Ment a tiltás!
  • Jacek
    Én dehogy is:DDD vagy igen? nem is tudom:)
  • Master91
    most mész és meg vered? :D
  • Jacek
    Hmm talán ismerni kellene miről van szó:) hogy ez a szardarab istent játszik egy topicban... de mindegy nem számít ami kell már megvan:D

Ugye Toth Tibor 06/-30-445-2933?:DDDDDD
  • Jacek
    Én is ezt mondom hogy senki nem tesz semmi hogy te még házigazda lehetsz valahol!!!!!!
    Csak azért törölsz valamit mert olyan valaki írta aki ellent mond neked?DD gondolkozz már el te szardarab...