1118
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#717 Köszi! Addig a másikat megoldom. -
#716 Jó ég tudja már, de akkor megy újra a körkérdés és mindjárt írom:) -
#715 "és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége." -
#714 [email protected] és a [email protected] címeimről is elküldtem, szerintem helyesen, na mindegy akkor ide beteszem ha az úgy jó, így biztosan nem tünik el.
-
#713 Akkor küldjétek el újra vagy írjátok ide, mert nem rémlik, és nincs archívumom a levelekről. -
G_ArchAngel #712 Pedig kuldtek, az a szemely is, akirol en irtam PM-ben. -
#711 A fejlécben megadottak szerint nem emlékszem az elmúlt kb. fél évben ilyen házigazda jelentkezésre. -
G_ArchAngel #710 Ez is mehet onnan: #111212
Nem tudom miert nem adnak senkinek HG jogot, pedig tobbszor is kertuk, egyszeruen nem lehet semmit csinalni ezekkel a trollokkal. -
#709 Forma 1 topik
NLN #110822,#110813
-
#708 Milyen kocsit vegyek most topic #2988 #2999 -
#707 Miért? -
öregember #706 ...és ha van rá keret, kapjon 2 büntipontot tomsolberg :D -
#705 Szeretném, ha az alábbi topikokat törölnétek, amiket nyitottam.
Köszönöm.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1301818133
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303229805
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305977770 -
n003 #704 az f-1 topikban törölje valaki a #110290-es hozzászólást -
#703 Ismerd fel a képről az autót topik
#96737 -
Monoton #702 -
Wolfsnack #701 üdv, ezt a topikot érdemes lenne ebbe a kategórába áttenni -
#700 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081545185
mememememeeee -
TomBond #699 Sziasztok!
Ebben a topikban lenne érdemes szétnézni a 1297-1305 hozzászólásokat.
Köszi -
C Miki #698 Köszi a választ. Igen, kemény egy indoklás... Jól megerőtette magát aki beírta. Az a baj, hogy aki nem ért hozzá, annak modell-modell, topik meg topik. Ott már kevesebbért is offolást kiáltanak. De mindegy megértem, elvégre a többezer topik mellé már nem fért ide az enyém.
:-))) Királyok vagytok, így tovább. Lesz majd helyette 10 gumiszoba, meg szemöldökdzsangázók topikja, gombostűgyűjtők klubja, mit ettél ma, stb......
Bocs hogy raboltam a méregdrága időtöket. -
#697 Ott van zárt topic fejlécében az indoklás. Nem fognak elkergetni a meglevő topicból, ha sportautót vagy motort modellezel, arra mérget vehetsz. -
C Miki #696 Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok-e a problémámmal. Tegnap nyitottam egy új topikot, olyan témában, amilyen itt még nem volt. Mára a topik le lett zárva, és nem igazán értem miért, indoklás semmi. Íme a lezárt topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1302382857
Az "általános eszmecserében" lévő autómodellesmodelles topik témájától az általam nyitottnak jelentősen eltért volna a tartalma és témája, de ha bárki elolvassa a téma leírását, akkor ez szemmel látható. Pl. eddig motormodellekről itt szó nem volt még az egész SG-n. Most ennyi erővel az SG topikjainak háromnegyedét törölni lehetne, az összes 4 hsz-es gumiszobát, meg Pista topikját stb..... Én egy normális hobbi témát akartam nyitni, amilyen itt még nincs. De az egyik hozzászóló támában való jártasságát is mutatja, hogy az RC topikba akarta terelni a fém modelles témámat. Ezek után miről beszélünk?? 1000 féle idiótábbnál-idiótább topikra, meg gumiszobára van igény, erre nincs?
Légyszíves vizsgáljátok felül ezt a dolgot, mert igazságtalannak érzem ezt a topik lezárást.
Előre is köszönöm.
-
#695 Üdv!
ebbe a topikba szeretném ha a címet kijavítanátok erre: Volkswagen InnovaTurné
És ezt a linket rendelnétek hozzá.
köszi. -
#694 reklám! -
#693 Ez le maradt.
Ide szeretném! -
#692 Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ezt a képet szeretném banner-nek a WTCC topikba!
Ha lehetséges!
Előre is köszönöm!
-
#691 Nagyon de nagyon szépen köszönöm!!! -
#690 Hogy jobb-e, azt döntsd el te. ;)
Berakva. ;) -
#689 Hogyha ez jobb akkor tessék Banner kép! -
#688 1.: Ha a Kephost.hu csak ideiglenesen fogott padlót, akkor elég várni, ha rendbejön, a kép is visszatér. :)
2.: Töltsd fel a képet mondjuk az Iaro-ra, és onnan adj egy linket. -
#687 Bocsánat elrontottam a linket!Inkább ezt! -
#686 És valamilyen orvosság rá mert én még nem vagyok házigazda és nincs rá jogosultságom betenni!!! Feltöltöttem ide ha valaki betenné megköszönném! -
#685 Mondjuk mert a kephost.hu sem megy? Oda van feltöltve. :) -
#684 Sziasztok érdeklődnék a banner kép miért nem jelenik meg a Suzuki Bandit 650 - 1250 topicba? -
#683 Ambrus Gergely
ban megkerülése
Autó mánia topikban ugyan úgy folytatja. -
#682 érdemes elolvasni az előzményeket is.
ez egy teljesen kúltúrált visszavágás, ami olyan színvonalú volt, mint amit ő írt nekem.
-
#681 Autó mánia topik
Balesetek topik
folyamatosan trollkodni akarna, de csak szánalmas hsz-eket tud írni
stílusa hasonló mint:
Amatorversenyzo
SimonCar -
#680 Kamionok topik #51752 csináljatok valamit vele
Folyamatosan offol... -
#679 F1 topik
stílus -
#678 Üdv!
Megkaphatom az autóillatosító topik házigazda jogát?