1231
Max Payne - The Movie
-
#1110 én is megnéztem és tetszett nekem is... :) mondju ka hitman játékátírat szempontjából jobb volt, de nekem ez is bejött. Talán hollywoodban nem volt erre elég pénz vagy mittonén (?) -
Dean Winchester #1109 ja még vmi...
a topic fasza és jó ez a text-box :P -
Dean Winchester #1108 én is megnéztem,nem rossz de nem is az igazi.a játékkal nem játszottam de hallottam róla egysmást!
sztem a hitman film jobb volt ennél.
nézhető,de nem az igazi,jobbat vártam ennél :D
10/6 kb
-
#1107 Na megnéztem én is, ahogy olvasgattam sokak írták hogy nem jó film, de nekem tetszett :) -
-
#1105 örülök hogy valakivel egyezik a véleményem!
igen a belső dialógusok, az elején jó volt, de lehett volna még..
reméljük a folytatásban sok sok dolgon változtatnak..!!! -
Sajnos nekem is tökéletesen ez a véleményem. Sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből. Max-nek a fájdalma szinte egyáltalán nem jött át. Meg számomra hiányoztak a belső dialógusok is. Valamivel sin city-sebre kellett volna venni a figurát. Az meg már csak hab a tortán, hogy a sztori csak alapjaiban hasonlított az eredetire.
5-6/10 -
#1103 Egészen tisztességesen leforgatott játékfilm... -
#1102 10/8, nekem nagyon -
#1101 Holnap nézem meg moziban, kinek hogy tetszett? -
#1100 nah, jutúbnak nem tetszett...
-
#1099 ja... -
#1098 Benne volt az csak a főcím után! -
#1097 Az elsőre nem emlékszem hogy benne lett volna a mozisban... -
-
#1094 éppen ideje volt -
#1093 [ENG R5] -
-
#1091 énis elfogult vagyok ha max payneről van szó, ezért is tetszett -
#1090 #934
De nem csak ez, olvass vissza egy kicsit, több hsz-ben is elmondtam a véleményem. -
#1089 nem mondom,hogy a legjobb,sztem lehetett volna jobb is...de bízom a 2. részben...amúgy,ha nem MP lenne a címe azt mondanám,fasza krimi...bár én a MP-vel elfogult és konzervatív vagyok...és belemerülök a részletekbe... -
#1088 és leírnád a Te kritikád a filmről, kíváncsi vagyok! -
#1087 sohaj... -
#1086 elég gyenge film. 10/3 a pár jó akció jelenetért. Amugy full unalom... -
#1085 hát nem csak csodálkozom -
#1084 igen ennyire, baj vagy mifene? -
#1083 jó hát igen a gyilkólógép nem a legjobb kifejezés volt erre rájöttem,
de úgy értettem hogy senki sem tudja megállítani abban hogy elérje a célját, és ez úgy a filmből csak akkor jött át amikor a wc ben volt a 3 csávóval!
nektek ennyire tetszett a film?
hát .. -
#1082 -
#1081 Max-nek nem is kell gyilkológépnek lennie...az egész a krimiról szól,és egy zsaruról,akivel kibaszott az élet...vagy inkább emberek...a játékba azért kell olyan sokat ölni,mert amúgy rövid lenne a játék...ha mindig csak a legfőbb emberrel kéne hadakozni...akkor nem lenne értelme.szép lenne,ha a part I. chapter 2. egyből jack lupino-val kezdődne :D -
#1080 nem, de lényegtelen BB nek nem kellett volna ott keveregnie, attól még a véleméyn nem változik az egészről -
#1079 mert Horne-al a második részben végez...gondolom stáblista utáni részt nem láttad -
#1078 nah megnéztem én is...
hát mit mondjak, a játékokat imádom, megjelenésükkor és azóta jópárszor végigjátszottam őket!
filmet nagyon vártam!
de valahogy nem volt az igazi, hiányzott belőle sok minden
Max nagyon jó volt , jó volt az alakítása, a játéka,de valahogy a film nem volt kiélezve az ő szenvedésére,
nem volt a filmnek mélysége, nem érezte azt az ember, mint a játékban amikor elveszítette mindenét, nem érződőtt Maxen hogy egy mindenre elszállt gyilkológép akinek már semmi sem számít!
elrontották nagyon!
nem tudták megteremteni a hangulatot ami a játékban benen volt, a város és a sötét környezet tetszett, de nem egy családják elvesztő - szomorú hangulat jött át a vászonról.
a játékokban a történetet, ezt a szomorú hangulatot szerettem, azokkal a gyönyörű zenékkel megtámogatva. és ezt a szomorú hangulatot a filmben is meg kellett volna teremteni!!
a filmet lehetett volna úgy kezdeni épp úgy ahogy a játék kezdődött.
és Max nek azt a keménységet kellett volna megtartani amikor a mosdóban betámadta az a 3 csávó. ez nem Walhberg hibája volt , ő kihozta a maximumot, a rendező vagy nem tom ki nem adott elég életet ebbe az egészbe..
pedig annyira jó film lehetett volna:(((((
sajnáltam hogy a storyt is összekavarták, miért nem Horne ölte meg a végén, BB mit kevergett?!!? -
#1077 sztem a thrillert húzd ki...ez akció/krimi inkább.... -
#1076 Ha nem az a címe hogy Max Payne tuti másképp értékelem. -
#1075 Csodálkozom, hogy a nagy többségnek nem tetszett a film, szerintem egy erős közepes thriller, egészen egyedi látványvilággal (persze a játékosoknak ez messze nem új, de ugye nem csak nekik készült). Én azt mondom, nézhető a végeredmény, amit sajnálok, hogy a játékok zenéjét teljesen mellőzték, ráadásul a pótlásukra szerzett darabok totál súlytalanra sikerültek.
Wahlberg sem volt rossz, csak ugye külsőre nincs egy súlycsoportban Max-szel... -
#1074 rajongói film lesz -
#1073 Ez micsoda??? -
#1072 when it's done -
#1071 ez mikor lesz??? -
#1070 Hátha a független filmes Max Payne jobb lesz