1231
Max Payne - The Movie
-
#1150 megújúlt a hivatalos oldal
http://www.maxpaynethemovie.com/
plussz egy kis bemutató az egyik extráról
http://www.maxpaynethemovie.com/michellepayne/ -
#1149 MAx Payne most hétvégén -
-
#1147 ügyi vagy... -
#1146 sajnosnem mert Blu-ray Disc -
#1145 oszt?..lehet én se tom..mi az a bd? blueray disc?? -
#1144 annak örülnék ha lenne már dátum mikor jelenik meg itt -
#1143 hát igen :) -
#1142 nyilván, hogy jelen lesz, sztem sokan azt sem tudják, hogy mi az a bd, és miben más az.. -
#1141 mégis jóideig jelen lesz még -
#1140 önmagában a dvd-vel, mint olcsó adathordozóval még semmi gond. persze csak addig marad életben, amíg a bd ára lejebb nem szorul. a dvd-nek, mint filmformátumnak (mpeg2), alaposan leáldozott. -
#1139 hát igen megvenném a BD-t ha lenne mivel lejátszanom így a dvd-t veszem meg, de azért még ne temessük ennyire a dvd-t sztem -
#1138 fogadjunk, hogy őt is a BD érdekli, csak nem tudja mivel lejátszani, ezért kényszerül DVD-re :) -
#1137 valszeg komolyan írta :) -
#1136 amúgy mikor mentél a gta 4-ért..és találkoztál tommyval,én álltam ott vele :D
kajak képes voltál 1 nap 2x bemenni egy játékért?? :D -
#1135 nem kell komolyan venni :) -
#1134 Apámat érdekli. Kösz,hogy igy lesenkized, örög harag, :@@@@@@@ -
#1133 egyszerre jelenik meg a dvd-vel -
#1132 DVD senkit nem érdekel. BD változattal mi van, azt mondd inkább :) -
#1131 nem is láttad még -
#1130 okcső -
#1129 elkúrtákjee:( -
#1128 -
#1127 senki nem mondta hogy lesz
"Nos hát hol is kezdjem... Aki arra számít, hogy ez a változat rengetek kivágott jelenetet és storybővítést fog nyújtani az nagyot fog csalódni, mivel csupán néhány percnyi extra jelenet láthatunk, de azok is csak úgymond ilyen "ráhagyások" amiket a moziváltozatból lecsippentettek. Ezektől a film kellemesen lassabb és áttekinthetőbb lesz, így sokkal átérezhetőbb az a hangulat amit Moore-ék ki szerettek volna hozni a történetből. Ám kapunk vért is, rengeteg vért... Na jó azért nem lett vérfürdő az egész film, de benne van a kellő mennyiség, amit nyilván az alacsony mozis korhatár miatt nem vállalhattak az első változatban. Minden golyóbecsapódás látványosabb, véresebb; több, szebb effektekkel megspékelve az akciójeleneteket, és a bullettime-ok is hosszabbak néhány másodpercel. Összesen kb 7-8percel lett megtoldva a film, de a story-n ez alig észrevehető a picit hosszabb akciójelenetek miatt. Mindent összevetve szerintem jó lett az unrated, ez sajnos kellett is ahhoz, hogy igazán ki tudják hozni a maximumot ebből a "Hollywoody" feldolgozásból. A hivatalos Amerikai DVD-megjelenés az Január 20.-ára várható, ami azonban még tartogat nekünk némi meglepetést, hiszen elvileg egy eddig még sosem látott 20-percnyi grafikus novellát találunk majd a DVD-extrái közt, hmmm... Ez azért még elég csábítóan hangzik! " -
#1126 8 perccel több nyomozás XD -
Csaba007 #1125 Több lövöldözés meg akció volt így benne? Én nem nagyon vettem észre :( -
#1124 már láttam azóta 2-szer xD -
#1123 lassan minden torrenten -
#1122 hool? -
#1121 -
#1120 Max.Payne.UNRATED.DVDRip.XViD-ALLiANCE -
Dean Winchester #1119 a válaszokat köszönöm szépen! -
#1118 20 perccel hosszabb lesz így az egész -
#1117 Szó szerint nem osztályozott verzió de vannak benne olyan jelenetek ami az elözö verziókban nem volt benne ! -
#1116 Az R5 az hasonlit a dvd rip minőséghez az Unrated az meg azt jelenti hogy vágatlan verzió ! -
Dean Winchester #1115 r5 és unrated--
mi a különbség a kettő között? -
#1114 jó akkor azt...:D -
#1113 kb 2 hónapja van magyar R5 :D
inkább az UNRATED kiadást várjuk azaz Január 20.-át!! -
#1112 lement a film..de várjuk a magyar R5-öt :D -
#1111 kihalt a topik XD