1231
Max Payne - The Movie
-
#1190 hát 97-be lett az első komolyabb PC-nk, (vagy tán 96-ba) és akkor keztük el venni mindenféle cd-s mellékletű magazint, mindig mást. chip, pcx, pcguru kétszer is, pczed, pont elcsiptük az utolsó pcx-et, amibe irták hogy megujulnak, közösülnek más ujsággak, és igy pont jól jött ki, be is jött, elő is lett rá fizetve.
aztán 2002 tájékán kezdett elkurvulni (vagy csak mi felnőni:D)
most meg már, a net időszakába nem igazán éri megvenni őket... max a teljes játékokért, vagy valami ingyen kódért. -
#1189 én csak azokat vettem meg, amelyiket jónak láttam.....így 2001 óta van 11 néhány 2007-ig....azóta nem vettem.....viszont a decemberi, januári és E3-as lapot mindig megvettem :D -
#1188 nekem megvan az összes GS a legelső számtól kb 2002 végéig, plusz 2004-be nyertem 1 éves előfizut -
#1187 kár :( -
#1186 már nincs túl jó állapotban.....meg amúgy se eladó.... :D -
#1185 megveszem -
#1184 nekem meg van ez a lap... :D benne olvastam először Payneről....totál ráizgultam, hogy mekkora geci jó játék lehet..... -
-
#1182 -
#1181 -
#1180 Wahlbergel nem volt gond, de a hangulatot nagyon nem találták el az tény -
#1179 nem Mark Walhberg volt a főprobléma, hanem a forgatókönyv.. Walhberg lehetett volna akármennyire Payne-s, a film akkor is szar.. -
#1178 szerintem Walhberg nagyon jó volt erre a szerepre,bár én másabb storyt adtam volna neki!remélem,ha lesz 2. rész,az jobban fog sikerülni!szerintem elég nagy volt a bevétel ahhoz,hogy csináljanak 2. részt....remélem a visszhangja elég nagy volt ahhoz,hogy most kicsit noir-osabb hangulatba hozzák a filmet,mert én nem éreztem át...lehetett volna jobb is!a lényeg,hogy nekem a játéktól semmi nem tudná elvenni a kedvem,és akármennyi idő is fog eltelni,a játék grafikák javulását illetően...és minden évben végig fogom játszani mindkettőt egy párszor... megfogott a játék,a storyja is...mikor még annyi angol tudásom sem volt,hogy értsem mi van a képregényben,akkor is megértettem...jól lett összeállítva az egész! -
#1177 Vagyis március a magyar megjelenés...amcsiba már kintvan. -
#1176 Március -
#1175 sziasztok! a Blu-ray verzió mikorra várható?? -
#1174 Hát gyerekek.. Szerintem ennek az ég világon semmi köze nem volt ahozz az elnyomott, nyomasztó, "nothing to lose" hangulathoz amit az első részben tapasztaltunk. A forgatókönyv egy hatalmas vicc, Mark Walhberg alakítása meg annyira volt Payne-es, mint Ludacris bőrszíne Jim Bravurához. Ez egy B akciófilm néhány jó effektel, semmi több.
Szerintem. -
#1173 na ma megnézem az unrated verziót, hátha vmi emel a filmen számomra, mert bocsi payne rajongók, de nekem elsőre nem jött be...
sőt sokaknak nem jött be pont azért, mert várták a játék igazi feelingjét, vagyis hozza miután belöki magának a szert, de mindenki várta a pörgős akciót mint a játékban, és nem is érdekelte őket az előzmény!
Szóval lehet, h ez a film Max Payne, de aki nem ismeri a sztorit annak nem Max Payne, hanem újjabb elb*szott adaptáció!
szóval én azt mondom adjunk esélyt újra a filmnek, mert azért mégis csak Max Payne :D -
#1172 hozza
Elég faszályosan (szerintem)
-
#1171 na ez elég bíztató, főleg hogy kijött ez az extended verzió.. mondjuk én inkább a második részt szerettem, de az egészben pont az volt a jó hogy a story olyan hangulatott adott a játéknak h' nem is zavart hogy végülis csak egy shoot em up. -
#1170 kicsit átírták a sztorit, de számomra hozza a hangulatot
aki nem csak úgy jáccott vele, hogy megyek és írtok mindenkit, hanem figyelmesen olvasta a képregényes részeket is, követte a sztorit az szeretni fogja
-
#1169 véresebb lett +1-2 új jelenet -
#1168 igaz... :)
de én olyanra gondoltam ami érezhetően eltér a sima verziótól :D -
#1167 üdv mennyire hozza a film a játék hangulatát ? mert hallotam vegyesen jó és rossz véleményeket egyaránt.... -
#1166 ha nem lenne különbség miért lenne unrated? :) -
#1165 aki látta az unrated verziót az tapasztalt különbséget???
mert ha igen akk megnézem én is :D -
#1164 :D -
#1163 az isten fa....át.... :D -
#1162 március -
#1161 mikor jön a DVD??? :D -
#1160 jöhet bizony :) -
#1159 Bepótoltam, tegnap tudtam csak megnézni :) Jöhet a második rész. -
#1158 -
#1157 nagyon nagy film -
#1156 -
#1155 óriási pont Jan. 20 án leszek 18 :) Max Payne gémet csípem, a filmet kevésbé... Ennek az Xtra unratednek adok még1 esélyt, de ha eltolják , a 2. részre be se ülök -
#1154 aha -
#1153 Ez az unrated verzió az ami tartalmazza a kimaradt jeleneteket? -
#1152 -