1231
Max Payne - The Movie
-
#484 de baszki tényleg 30 :'( -
#483 ill 16 -
#482 ez hülyeség 17-e a premier magyarországon, talán még itt az sg-n írták meg egy cikkben hogy hamarabb látjuk mint az amcsik -
#481 Íme a magyar előzetes Max Payne - Egyszemélyes háború
Mozipremier: 2008. október 30. -
#480 te miről beszélsz? -
#479 mekkora láma:DDDDDDDDDDDDD -
#478 max payne exclusive trailer -
#477 hát az gáz csak tudnám hogy számotokra az internet minek van... -
#476 hát a dvd megjelenésig nagyon sok idő van még, meg fogom nézni moziba haszinkronos lesz akkor is azért :) -
#475 szerintem igen 90% -
#474 Ezen lehet segíteni, megveszed dvd-n és feliratosan nézed.
Azt hiszem, hogy ennek a filmnek nagyon nagy esélye van, hogy a legjobb játékadaptáció legyen végre az előzők bukása után. -
#473 biztos hogy magyar szinkronos lesz a moziban ? -
#472 huh nagyon ütős!!!!!!!
úgy megnézném moziba!!! de magyar szinkron......... -
#471 hát 1x láttam a magyart elég is volt, ezt a filmet egy dologgal foglyák elbaszni a magyar szinkronnal -
#470 kár hogy még csak a mozikban nyomják a magyar előzetesét -
#469 fúú nagyon teccik -
#468 hu ennek elején csomó ismerős helyszin:) -
#467 köszi a képes segitséget :D OPTIMUS nem fért be... csak a hőn szeretett Spártai kedvencem a maga csekély hadseregével :D -
#466 If I Was Your Vampire -
#465 hát sztem se, kurvára adja a zene, illik hozzá nagyon -
#464 nem is fos a zene basszátokmeg. -
#463 sztem se:S
hitmanbe legalább trailerbe meg elején ott volt az a tipikus klasszicista zene, de itt meg ez a "fos" van... -
#462 #458 -
#461 mik azok?? bocs de én ilyesmire full nememléxem a 2 gémben! -
#460 am ha engem kérdeztek nem lesz benne a játék zenéje, de ne legyen igazam -
#459 nem,ez olyan filmes megérzés. -
#458 mégse lehettet olyan nagy fanok, ha nem tudjátok mik azok
egy kis segítség...
-
#457 aki ismeri a történetet az ígyis úgyis tudni foglya mi türténik majd a filmbe nemde?? -
#456 áh mennyé má Srácokkal összeültünk tegnap (1től1ig max payne fanok voltunk :D ) és kitárgyaltuk a trélert meg minden.. azon a szárnyas kis szörnyikén kibuktunk nagyon... MI KÖZE A GÉMHEZ? arra jutottunk h ez Max Payne "haragja" lehet vagy a bosszúvágya a család gyilkosai után... remélem csak álomban lesz ott.. apropó álmot már a gémben is atom jól csináltak... PLZ LEGYEN BENNE A JÁTÉK ZENÉJE VAGY ODAMEGYEK BEVETŐDÖK A STÚDIÓBA ÉS dual berettával leszedem a stúdiót kezdve a zenészekkel -
#455 nahát, már láttad a filmet ? -
#454 én végig vittem mindkét játékot és ez alapján úgy látom(kövezettek meg nyugodtan),hogy ez egy kalap szar lesz,a trailerbe belevágtak minden fontos jelenetet,de ne legyen igazam... -
#453 alap dolog :D az a cselló még most is ott van a fülemben :D -
#452 1értelmű..!!!
de ez csak trailer, remélem a filmben benne lesz a játékzenéje!!! -
#451 pedig pont hogy a filmbejobban illene az a zene ami a jétékba van:D -
#450 hm nagyon ütős a trailer, sztem a pörgösség miatt nem a játék zenéjét rakták bele, mivel elsősorban nem a rajongókat akarták megnyerni ezzel a trailerel szerintem, mert akkor full dark noir os , szomorú zenés stílusú lenne ami a külsősöknek annyira nem fekszik -
#449 hát szerintem azért a trailerből nem az derül ki hogy semmi köze a játékhoz...sőt -
ldavid #448 én nagyon remélem, hogy azért még benne lesz -
#447 de miért nem lehetett beletenni a játék zenéjét? -
#446 Marylin Manson zenéje ami a trailer alatt megy. -
#445 Erősen kíváncsi leszek erre, sajnos egy gyenge történettel aminek köze sincs a játékhoz el lehet baxni rendesen...Lásd Hitman...