1231
Max Payne - The Movie
-
Linket pls honnan vannak az adatok! :) -
#822 Első hétvégi eredménye:
$18,000,000
Egész jól nyított, bár többet vártak. A 35 milliós költségvetés simán meglesz! -
#821 ok -
#820 vöö csít nélkül se volt nehéz a lupino-s pálya...régen nehezebb volt...de mivel álompályához értem..így gyorsan ki is léptem..mert nagyon utálatos...mind a 3
már nem is emlékszem,hogy lehet végig vinni,csít nélkül azt a pályát,amikor angelo éttermét felgyújtják...az kemény menet lesz :S -
#819 Ugyanezt kérem!!! -
#818 NA! most, h Amerikába kijött, M.O.n csak warez van még (egyelőre!), plz aki spoilert mond azt lecsapom innen :D
Ne mondjatok el plz semmit a filmről... Amíg meg nem néztem ;) -
ldavid #817 *vajon -
ldavid #816 először fura volt nekem is, de aztán jobban megkedveltem
de a 3-ban valyon milyen lesz? lehet egy 3. verzó -
#815 google-be írd be hogy max payne kung fu mod 3.0 -
#814 -
#813 Sziasztok lenne egy kérésem.a Max Payne 1 játékhoz készült 1 kung fu edition nevű mod .azt kérném hogy valaki küldjön 1 linket hogy ezt honnan lehet letölteni.(lehetőleg működőt mert amit én próbáltam az rossz volt) -
#812 képzeld,mikor megláttam a 2.részét még annó tán 2004-ben..az volt az első bajom vele,hogy nem sam lake arca volt betéve..hanem ezé a timothy gibbs-é...nah mind1 -
#811 http://www.youtube.com/watch?v=-_F8WCuNMXA -
#810 szerintem meg az első az igazi -
ldavid #809 nekem a kettes számú, idősebb Max jobban bejött, az első nagyon nem szimpi -
#808 -
#806 -
#805 -
#801 yah :D -
#800 megnézted a camost vagy mi? :D -
#799 moziba is tuti nézős:D -
#798 mondjuk tőlem akármit írhatnak ebben a 2 hétben a filmről azt is hogy 1% úgyse más véleménye miatt fogom megnézni vagy nem megnézni, véleményt meg majd alkotok én a filmről, nem mások után megyek :) -
sandor8206 #797 http://www.rottentomatoes.com/ oldalon Max Payne 17% -
#796 finom lett XD -
#795 nem értessz te a lovakhoz :) -
#794 OFF
A sample a film minőségét igazolja, tehát a trailert vágják össze, akkor az átbaszás, nem sample. -
#793 hivatalosan igen...de összevágható bármiből... -
#792 imdb: 7.3/10 1,255 votes
én azért belenézek a cam-es verzióba :D -
#791 A sample a film egyik jelenete... -
#790 végig viszem most megint az 1-et csít nélkül(jóval nehezebb) hogy úgy meddig tart...sokkal tovább...ez tuti -
#789 és láttál vmi újat?sztem a sample az vmeik trailer lehet,vagy azokból összevágva...
én nagyon,nagyon kíváncsi vagyok a filmre..deeee akkor is kivárom a mozit!!elrontaná az egészet,ha most leszedném -
#788 már le lehet tölteni akko Baskóik fizetné egy centet rá! hajrá -
#787 F@szért tolták el a premiert. Nem bírtam ki, a warez verzió sample-be belekukkantottam :)
A filmet viszont csakis moziban! -
#786 Nagyon szépen nyitott a film. A Box Office Mojon mai hírlevele:
-
#785 nagyooon jóó videóóók...de csak még inkább várósabbá tette...fuck amerika!!buzi amcsik már látták a Max Payne-t... -
#784 -
#783 egzotikusan erotikus -
#782 vid 1
vid 2
vid 3 -
-
sandor8206 #780 "...hogy sok évnyi olvasgatás után nálam ez az oldal írója mértékadó, mert általában megegyezik a véleményünk..."