1231
Max Payne - The Movie
  • LasDen #779
    de hogy tudsz vele egyetérteni ha még a filmet se láttad???
  • sandor8206
    az a baj, hogy itt nem az a tipikus kritikusok vannak, hanem a popcorn filmekre is nyomják rendesen a jó pontokat, ha azok jók. Tehát ezek nem nagybetűs KRITIKUSOK! Persze senki sem tévedhetettlen, csak azért írtam, hogy sok évnyi olvasgatás után nálam ez az oldal írója mértékadó, mert általában megegyezik a véleményünk. Szóval persze kinek mi, de így már sajnálom a mozijegyet rá, mert nagy %-ban egyetértek vele. De mondom itt csak arra értem, hogy egyezik az ízlésünk a pacákkal:-) attól még lehet jó film! ( másnak:-( ) De azért kíváncsi vagyok rá, azért azt a hibát nem követem el, hogy meg se nézem, csak hát így marad a letöltés...
  • tommyg
    kritikusoknak mániájuk lehúzni egy játékadaptációt, szal nekem vagy bárkinek okozhat olyan élményt amit neki nem okozott
  • TheRock18
    rem.csak viccelsz...
  • sandor8206
    hát számomra mértékadó oldal kritikusa akivel általában egyet szoktam érteni 10/3 adott neki, szóval nem annyira várós, szóval nálam moziban nem, marad a letöltés:-( (comingsoon.net-es)
  • TheRock18
    ilyen szögből se nagyon lehet ezt látni :D
  • tommyg
    Az elkövetkezendő 2 hétben ha valaki arra vetemedne, hogy lewarezolja és írni akar a filmről valamit azt kérem hogy, Spoiler-ba írja!!!
  • tommyg
    *shooter
  • tommyg
    meg még alig 1000en szavaztak, shotter 7.2 ez meg sztem verni fogja azt
  • Dynamic
    1-2 hónapig talán, de hosszabb távon már nem hiszem...
  • tommyg
    sztem a 7 megmarad
  • Dynamic
    Tekintve, hogy 1-2 pontot le fog menni kb. egy masszív 6 pontot könyvelhetünk el imdb-s értékelésként.
  • tommyg
    IMDb 7.7 lol
  • tommyg
    hát nekem mindegyik halltaszik
  • TheRock18
    de azt tettem fel...
    csak néha nincs angol hang a szereplőknek
    azért lesz szerintük magyar,mert egyáltalán nem hallani néhány "párbeszédben" semmilyen hangot :D
  • tommyg
    de ezt nem értem, attól mer kivágnak hangokat miért lesz magyar?
  • tommyg
    akkor szerintem te nem ezt tetted fel mert ebből semmi nincs kivágva
  • TheRock18
    sajnos a magyarítás nagy hátránya,hogy a játékban szinte az öszes bemutató angol hangját és a háttér hangot nagészt kívágják..ezzel téve full magyarrá a játékot..pedig ez nagy minusz
  • TheRock18
    boccs...csak gondba voltam,hogy "egyszemélyes" vagy "egy személyes"...:D
  • tommyg
  • tommyg
  • akyyy
    azért nem mind1, hogy egy személyes háború, vagy egyszemélyes háború. sztem az előbbi jobban hangzik. de a legjobb az lett volna ha marad sima max payne.
  • TheRock18
    csíttel..de nem az volt lényeg most,hogy halál komolyan üljek felette,hanem az,hogy végig pörgetve az események már magyarul olvassam a képregényes részeket...ami hagy némi kívánni valót maga után:S de azért jó..:D tetszenek a poénok..bár ilyen fordítás után(bár lehet pontos volt)de a noir hangulat kicsit oldódott,ami nem olyan jó hír...sok dolog van ami pl. nem illik bele,mikor Max az utolsó előtt pályánál mondja,hogy "volt egy kis időm,így kocsikáztam a városban" ami nem igazán illik egy elkseredett bosszúálló zsarura...de mind1...
    az alcím ebből fakad:
    "Jim Bravura szerint Max Payne egy személyes háborúba kezdett"..de nem emlékszem már,hogy meik képregényben volt...
  • ldavid
    Max Payne Now In Australian Theaters; first reviews not so good
  • tommyg
    ja azt énis szerettem
  • akyyy
    van hozzá egy rakad mod. mátrix mod a legjobb:D
  • tommyg
    csíttel?
  • TheRock18
    végig toltam 4 óra alatt az 1-et..így magyarítva megértettem pár dolgot..és azt,honnam van az "egyszemélyes háború" alcím kitalálva..sztem film előtt érdemes mégegyszer végigjáccani...jó volt újra payne bőrébe bújni :)
  • tommyg
    hm
  • Depridol
    holnap amcsi premier!
  • TheRock18
    nagyon komoly hír..:D kíváncsian és izgatottan várjuk!
  • bigfoot
    igen ez egy jó hír:)
  • tommyg
    Egy jó hír! :)
  • tommyg
    HUN TV SPOT

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=HwvCNt1cumU]#1[/URL]

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=vrchtXvmroE]#2[/URL]
  • tommyg
    sose vártam még filmet ennyire mint ezt
  • tommyg
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=j2In-9Zw6wg]Videó #1[/URL]

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=3k3jXvACf04]Videó #2[/URL]

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=eg-VhRARGAk]Videó #3[/URL]
  • tommyg
    ha meg ugyanazt kapnánk mint a játék az lenne a baj, háborogna mindenki h megnézte azt amit már 5x kijátszott
  • TheRock18
    kétlem...ahogy elnézem,csak elemeiben fog hasonlítani a játékra..remélem nem baszták el a filmet..és jó lesz a végkifejlett..megnézve a 3 új bemutatót...az a sanda gyanúm..hogy rengeteg felesleges részt tettek bele..és esetleg fontos részleteket hagytak ki...és,ha ez így van..akkor a film egy bukás lesz
  • bigfoot
    arról tud vki vmit hogy a játékban lévő zenék benne lesznek -e a filmben?
  • zaki
    100x le lett már írva kb