453
Onimusha: Dawn of Dreams
  • Tinman #133
    Hááát... öööö.... izééé az egyik legkönnyebb ellefél volt ugyanis 2 karival nyomulsz 1 ellen, ráadásul az egyik Soki aki azért elég komolyan tolja :-)
    De azért

A 13-as pálya eléggé egyedi, nekem az egyik kedvencem... a végén a főboss is nagyon egyszerű! Ládákat nyitogasd! Lesz a végefelé egy jó kis cucc!
    14-es szinték sétagalopp és baromi rövid (talán 10 perc!)
    15-ös megint nem vészes, bár elég hosszú.
    16-osnál már kezd a vége keményebb lenni ;-)
  • God of War
    ma neg volt a 12.pája is,hát igen büszke vagyok magamra:)))))
    a végén a csávot 2x-ra sikerült leverni.
  • Tinman #131
    Remélem más sem teszi -én sem- nem akarok poéngyilkos lenni.
    Szóval: Hajaj... lesz még annyi főellenfél, hogy az ember azt hiszi csak főellenfél van ebben a játékban :-) Ohatsunak végül is csak egy boss lesz, de ha maxos fegyvered lesz úgy 2 perc alatt elkened majd a száját.
    Jubei-nek kettő lesz, de többet nem mondok :-)
  • God of War
    Mért kilessz az ellenfele?
    Söt ahogy mondtad kettö lessz kik azok az egyiket sejtem a nagy bácsi igaz?
    de kia másik és mikor jutok el oda áig most a 12.páján vok.
    Sokival lessz még csatavagy onatsuva
  • Tinman #129
    Tökéletesen elég! Ha majd küzdesz vele, tegyél rá Commanders Ringet +10 attack és valamilyen Choker-t ami meg +10 defense-t ad. Így ís nehéz az ellenfele, de nem azért mert gyenge lennél, hanem mert mocsok támadásai lesznek... phuuu már várom, hogy elérj oda, érdekelne, neked majd, hogy sikerül :-)
  • God of War
    tenkait nem lehetet fejlazsteni egy harvolt eddig vele az a nagy emberke:)
    könnyövolt másodszorra ment.
    de jubeinek elég az a 100-as sebzés?30-as páncélja van.
  • Tinman #127
    off: Sajnos nagyon megéri a pénzét a játék, mert eszméletlenül színvonalas és szórakoztató! Én PC-n játszottam végig, de a legjobbak között emlegetem a mai napig. Amiatt viszont nem éri meg, hogy újrajátszhatósági mutatója = NULLA.
    Már első nekifutásra mindent meg lehet szerezni és sajna 2 laza nap alatt végigjátszható a játék.
    Minden szempontból ötöst érdemel (grafika, zene, hangok, történet, irányíthatóság), de túlságosan rövid :-(
    A nehézségére olyan 6-ot adnék tizest skálán, tehát nem vészes!

ON:

A 11. pálya után kéri be a 2. DVD-t.
    Igen, elméletileg akár 20 óra alatt is letoltható, de én minden részletét kiélvezve mentem ezért lett ilyen sok... na meg az utolsó pályára a főszörnyek és Jubei gyengesége miatt rengeteg időt elpazaroltam.

Jubei 100-as sebzése már nagyon baró :-)))
    Roberto, Tenkai nem nagyon számítanak... nagyon könnyű főellenfelik lesznek, Tenkai gyengesége miatt az övé 15 percnél is több lehet, de nem vészes!
  • God of War
    Jubei kardja maxban van most sebez 100-at.
    Sokin is nyomtam egy kevesset most level 7-es kardja sebez 78-at.
    Onatsun is nyomtam de neki csak a páncélján most van 17-ben.
    Robertoval meg nem foglalkozunk:)
  • God of War
    jah egyébként csak azért 14és fél óra mert mikor havernak kölcsön adtam ö pár nap alatt végig tolta azt ö segitet 2-3pálya megcsinálásába.
    off:
    megér a Prince of persia two trones 8000ft-ot újonnan?
    on:
    mikorkéri be a 2dvd-d?mermég mindig az egyes kell.
    ha jól tudom akkor 20-25 óra a game.kb.20óra alatt letolom:)
  • God of War
    Onimusha1-el nem sikerült játszanom de most fejeztembe a Dark realmos fejlesztést. uhogy Jubeike kardja level10 azé Robertal is nyomtam de nem sokat.
  • Tinman #123
    Így van 30-as páncél már bőven elég lesz! A fegyvered is egész jól alakul Jubei-nél.
    14 és fél óra... ejha... gyorsan nyomod, nem tökölsz :-)

Onimusha 1-ben kiélvezem minden percét 4 óra 10 percet ír és azt olvastam, hogy már a 60%-át megcsináltam a sztorinak, Dark Realm is csak 20 pályából állt :-( Gyors menet lesz :-(
  • ffxi
    THX!!!!
  • God of War
    én hülye nem vettem észre azt az utat már meg is van a 11.pálya:)
    14ésfél óra eddig.
  • God of War
    az megvan de ott nem tudom merre kell menni mert ugye a legvégén van egy láda kinyitottam azt ott semmi de még van ott egy létra de az magason van de lthet hogy oda Onatsu kell?
    egyébként Jubei páncélja 30-as ba van a fegyvere level 4-be és most sebez 74-et most találtam egy ládába nem tudom mi a neve de már egész jól felnyomtam
    (már mint a fegyver találtam egy ládába)
    igy már jó is lessz még azért 10-esbe felnyomom a fegyvert az kész.
  • Tinman #119
    A barlangban a fogaskereket kell arra helyre betenned, ahol még a játék elején nem tudtál továbbmenni.
  • Tinman #118
    2 játékos üzemmód:

A bejelentkező képernyőn MINDKÉT játékos tartsa benyomva a R1+R2+L1+L2 gombokat!
    Aztán a második játékos nyomja meg a START gombot... ekkor egy hangeffekt halható, mely jelzi, hogy mehet a 2 játékos móka élesben :-)
  • God of War
    Tinmam vagy valaki a 11.pálya egy barlangba vagyok és nem tudom merre kell menni.
    thx help
  • God of War
    egy kodot kell az elején beirni és akkor.
  • ffxi
    És hogyan lehet co-op-ba?
  • ffxi
    Neki mondd! :P
  • Tinman #113
    Ha Robertoval meghuzogatod azokat a karokat akkor felmehetsz olyan helyre is ahová amúgy nem.
  • Tinman #112
    De azt ugye tudod, hogy szó szerint KÉTJÁTÉKOS üzemmódban is tudjátok tolni?
    Egyébként ez egy tényleg olyan játék, hogyha elcseszel valamit a fejlesztésben a végén vért izzadsz. A MP növelő szereket bátran használjatok, mert lesz belőle egy raklapnyi, de HP növelő elég hamar elfogy, ha nem vigyázol. Soki páncélját kötelező tápolni... ha nem viszitek fel lvl 80 fölé keményen beszívtok az biztos!
    Kardokat baromság tápolni! Az egész játékban 2 db kard van amit érdemes maxolni a többi fogpiszkáló sokat nem ér... 10-es pályáig az alap kardnál jobb nem nagyon kell és nem is lesz, utánna Enryu (84-es sebzés +1000 HP + attack wave) olyan 15-ös pályáig, majd egy eldugott dobozban egy alap 90-es 3 kombós kard van azt érdemés még maxolni.
    Jubei-t ne felejtsétek el, mert káromkodás lesz a vége!
  • ffxi
    Igaz komámmal nyomo és ő annyira maximalista, hogy már asszem lefejelem a gyereket. Milyen elmebetegség asszhogy nem akar felhasználni semmiit az item-ből. És úgy akar végigvinni, hogy semmit sem akar felhasználni.

Max csak a MP és HP növelőket. Beteges az ilyen, nem?

Ráadásul rosszul is ment a fejlesztési stratégája is, szinte stage7-nél vunk és nem akar páncélt tápolni, csak a kardokat.

Szomorú!! De meg kell hagyni, ővé a gép.

• God of War
    és ha most huzogatom a karokat akkor azal mitérek el??
  • Tinman #109
    Asszem értem :-)
    Tudtommal ott egy létrán kell felmászni és a Roberto-val kell karokat huzogatni, mert csak ő olyan erős, hogy képes erre.
  • God of War
    pontossan nem tudom most ott hol volt az a karnevál és ott volt egy nagy vaskapú amit nem lehet kinyitni csak robival na azt kivágtam azt ott van egy ajtó amit nem lehet kinyitni met kell 1 kulcs és nem találom.
    jah mikor beléptem abba terembe akkor volt optt egy nagy kardos ipse a kardjábol gojokat löttki és az ajtón egy egyijen szájobol kilövelö lézeres kis csövi karokkal jobban nem tudom el mondani igy érted?
  • Tinman #107
    Hmmm... most ott vagy ahol ilyen zsilipeket kell nyitni/zárni?
  • Tinman #106
    Ne is mond... az a rohadt klán-jeles rejtvény... és menteni csak elötte lehetett olyan 3-4 perccel, volt előtte még 2 kisebb rejtvény és kb 2 perc volt a megfejtésre. Váááá, durva volt :-(
    Most már a játék 60% megcsináltam (már nem lehet a palota egyes részeibe eljutni mert az Evil Plate végre meglett és betettem az ajtóba), de baromi nehéz. Van 1-2 olyan fejszés sárga szarvas démon, hogy pár pillanat alatt képesek szétkapni :-(
  • Tinman #105
    Pontosan
    Tök igaz Dark Realm-re... egy alkalommal 2 és fél órát toltam Soki-val és valami full láma módon mikor gyógyítottam volna magam egy lövés végleg leterített. Hiába léptem ott akkor vagy 15 szintet meg ezernyi lelket elveszett az egész :-(
  • Disk
    "..ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel..."
    Dante : Isteni Színjáték.A Pokol kapujának a tetjére van felírva.
  • Dajin
    énis végigtoltam az onimusha1-et is, téleg elég huzos volt, föleg a legnehezebb rejtvény az elején volt, amikor kaede-vel kellet kiszabadítani samanosuke-t, ilyen nagyon durva kirakos feladvány volt időre. kár hogy a a csávó avégén a videóbva változott át és hogy nobunagával nemlehetett megküzdeni:(
  • God of War
    Jubei asszem 49.
    Roberto egy béna gyerek ne tud az semmit:)
    Egyébként a 11.pályán mit kell csinálni mert most ott vagyok tudod valamejik pálya volt a karnevál vagy mi most oda kellet vissza menni és Robival kitörtem egy vas ajtót azt ott eltévedtem meg egy ajtóhoz néke egy kulcs amit nme találok

miaz hogy "ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel?
  • Tinman #101
    Dark Realm... "ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel". Ez igaz rá :-(
    Nekem még a maxos karikkal sem sikerült 50-60-nál beljebb jutnom, pedig állítólag minden egyes karinak van ott egy szuper fegyver -a' la Onimusha 3 csak ott easy volt- és bizony 100 kemény pályából áll ráadásul azt hallottam, hogy végén valami főmonszta is rátesz egy lapáttal. Menteni nem lehet szóval elég kemény a dolog.

Jubei alakul olyan sokat már nem is kell fejlesztened... mennyit sebez most Jubei kardja?
    Soki-nak majdnem a legvégéig remek fegyver az Enryu nevű kard... 5 combo-s.
    Roberto nem számít :-)
  • God of War
    Bementem abba a Dhark valamibe eléggé szépen felfejlesztettem Jubeit most épp 38-as szintben van és a kardja 7-es be páncélja 17.
    Sokinak most szereztem egy erösseb kardot az most van level 5-be és 64-et sebez.
    Onatsu most van valami meteor puskája az most van level 3-ba és sebez 69-et.
    Hát Robert meg 34-ben van és a cucai 5-5ben nem is fogom fejleszteni.
  • ffxi
    THX!!
  • Tinman #98
    Deflect ment, chain is, meg critical is, sőt gyakran használtam a Soki-val a "felemelem a kardot és odabaszok egy oltárit" kombót is, nomeg a purify-t mindenféle verzióban.

Critical: Amikor egy enemy támadni készül és pl emeli a kardját akkor ütsz egyet (critical)...

Chain: Ha tovább nyomkodod a gombot akkor chain lesz belőle így akár 6-7 ellennek is nagyon erős criticalt tudsz bevinni.

Deflect: Ugye ez a visszaütés pl. nyílvessző vagy egyéb távtámadás esetén.

"Armor penetrate": ütés és az x egyszerre megnyomva Soki-nál egy nagyon erős, de lassú kardcsapást eredményez... baromi hasznos!

"Oni attack:" R2 simán vagy iránygombokkal... előre+R2 általában eldobnak valamit Tenkai pl. ilyen ragadós gránátot, Soki meg a purify kardot, felmaxolva remek kiegészítő támadások.
  • ffxi
    Az ingyenes kombók közül kinek sikerült elsajátítania? Én csak a deflect-te tudtam alkalmazni a többit nem is értem hogyan kell. Lefordítana vki hogyan lehet a többit? Köszi.
  • Tinman #96
    Jubei-nek 2 nagyon kemény küzdelme lesz emaitt érdemes fejleszteni, de a legegyszerűbb, ha leviszed Dark Realm-be ha lesz legalább egy alap 70-es fegyvere.
    Erősen érdemes a védelmét fejleszteni mert én a 2 küzdelemre összesen 3-4 órát kellett, hogy elcsesszek.
    De ha bátor vagy ne fejleszd... meglehet csinálni, de iszonyat türelem kell hozzá.
  • God of War
    Akkor most Sokit meg Jubeit fejleszem mint állat?
  • Tinman #94
    Jah, Robertonak még egy küzdelme lesz, de az baromi könnyű még a leggyengébb építéssel is max 10 perc.
    Soki-t fejlesztd ahogy csak bírod és spórolj a medicinnel, mert nagyon kelleni fog a végén.
    Ohatsu páncélját nem életbevágó fejlesztni, de majd a maxos fegyverét (alapból asszem 90 körül sebez) azt érdemes... nagyon jó supportáló kari.