Onimusha: Dawn of Dreams
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak az 5.-en vok de nem igen vágom mert 6kulcsot kell összeszedni hogy az ajtó kinyiljon 2 megvan mert ugye ugy van hogy vannak ajtók piros-kék na ha valamelyiket kinyitom akkor van két elleség és melletük két szobor és
véletlen szerüen tudja beadni a kulcsot és már 2és fél óránál vagyok.
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Én a 10. pálya végén vagyok (17 van összesen) de bizony már 21 óránál tart a számláló, na nem azért mert ennyire béna lennék, hanem mert egy rengetegszer érdemes "revisitelni" egy már lenyomott pályát. Nagyon jó cuccokat lehet így összeszedni.
1-2 tanács, remélem lesz akinek hasznára vállik:
-érdemes amint lehet a Merchant Stamp-et megcsináltatni (Invention+Warrior notes) ugyanis olcsóbbak a cuccok shoppingolásnál.
-érdemes minden Power Jewel, Oni Jewel-t a fõkarinknak adni ugyanis a legtöbb harcot vele vívjuk meg és amúgy is ha mindent jól csinálunk már a 8. pálya után elérhetjük a maximális HP+MP pontot amit ilyen Jewelel el lehet érni.
-ha választani lehet én Ohatsu-t viszem szövetségesnek, mert eszméletlen jó, hogy távolról képes leszedni az enemyt, miközben én közelrõl aprítok.
-ahogy látom így lvl 10 környékén az egyik legjobb kard az ami a kezdetektõl fogva nálunk lehet. Érdemes még a Shopból a Dragon Sword-on elgondolkodni (kereskedõi pecséttel 6.5k-ért a miénk lehet), mert bár csak 15 a kezdeti AP pontja, de kimaxolva +50-et ad a sebzéshez így 65-ös sebzésû kardunk lehet már 8-9 körül (persze ehhez érdemes lelkeket gyûjtögetni Dark Realmbe)
-szvsz a kardunk kimaxolása után -sõt már közben is!- folyamatosan fejlesszük a páncélunk, ugyanis nem egy rossz érzés 80 feletti DP-s páncéllal harcolni (gyakorlatilag alig sebeznek meg!)
-mindenféle dark, light, fire stb kardokat felejtsük el, kár a lelkekért, érdemes olyat keresni aminek nagy a támadóereje
-lácokból, gyûrûkbõl olyat aggasunk magunkra ami az attackhoz ad (a defensért a péncékunk felelõs amit a lelkekkel upgradelünk folyamatosan), párban pedig mindig használjuk a páros sálakat (+10 defense és attack mindkét karinak!)
Remélem valakinek hasznára lesz :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
melybolcs: Láttam te is hasonló gondokkal küzdöttel itt a megoldás:
http://www.stuckgamer.com/video_pages/onimusha_dod/bos018.shtml
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Bár 10 kis pályarészenként ad a ládákból 1 db valamit de ez a legtöbb esetben nem sokat ér... jelentem 32. dark realm részig sikerült eljutnom felmaxolt 40-es karddal (+500 HP,+500 OP, +500MP), 80-as páncélal és egy csomó ütõs gyûrûvel és nyaklánccal. Ez azért durva és nagy baromság.
Egy kérdés: Hol a rákba találom a PS2-n az L3 és R3 gombokat??? Ugyanis ez kellene ahhoz hogy elõhozzam a sötétebbik éném, így csak akkor jön elõ, ha leverik a normál karim.
További kérdés: Amikor Robertot ki kell szabadítani a Luis nemtomki KÓRHÁZÁBÓL, akkor mi a francot lehet tenni az "órás" támadása ellen? Folyamatosan nyomatom -mert azt olvastam, hogy támadni kell ezerrel- de a 2. körre soha nem sikerül az adott idõ alatt leszedni magamról a verés által azt a hülye varázslatot :-(
Ötlet?
Kissé durva, hogy már 3 emberem van akibõl igazából Suki-t fejlesztgettem, mert ha egálba osztok mindent akkor mindenki átlagossá válik és nem lesz igazán erõs karim.
Ti hogy csináljátok?
Amúgy nagyon tetszik a játék, bár az underworld eléggé hiányzik. Igaz, helyette van ez a Test of Valor, de ez sokkal unalmasabb, mint a régi rendszer.
Már értem amúgy, hogy miért 2 DVD a progi... jópár anim van benne, éppen ezért elég fura, hogy néha meg egy kép van belökve átvezetõnek és megy a fehér szöveg elõtte.
A Bokszoló sráccal avygok egy büdös begy rovar ellen. Csak az a baj, hogy a rovar a levegõben van. mit csináljak vele?
Ma kezdtem neki, a 4. pályán vagyok... ebben a részben nem lesz Alvilág?
Tudjátok ahol lehet harcolgatni/gyakorolni nomeg frankó cuccokat szerezni...
Kb. mennyi idõ a végéig? Jól saccolom, hogy 16-18H körül lehet?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
a másik pedig az ajtóval ellenkezõ irányban kimész, és nemsokára lesz jobbra egy ajtó, ott leversz pár ellent és ott a másik
a kiscsajt nemsokára már fogod tudni irányitani ^^
de addigis még vár rád vmi az ajtó mögött
Avanti Crociati!
Hát akkora, mint a PS3 lesz nemsokára!<#vigyor1>#vigyor1>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
minek pazaroltál 2õt a második nélkül is megy az egyes egy ideig és akkor meg ha nem teccik akkor nem kell kiírni a másodikat
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
nem, semmi ilyesmi, legalábbis nem tûnt fel,ami kb elképzelhetetlen lenne.Csak a kezét kellett csapni, és közben potyogott az égbõl<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes> a sok gaz ellen😄
egyékbént egy kérdés: annál a fõellenségnél neked is átalakult fehér hajú démonná vagy én nyomtam meg vmit?
Avanti Crociati!
bár akinek nem fekszik ez a mûfaj 😊
egyébként meg épp el vok akadozva :S
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
és lám nagyon megteccet, szvsz nagyon ütõs gém
Avanti Crociati!