453
Onimusha: Dawn of Dreams
  • God of War
    tudom mijen játszottam vele.
    visszont Jubei elége gyenge asszem most van 20szintbe a kardja és a páncélja 6-6 nem volt nagy lehetöség Jubeit fejleszteni.
    Robertora nem lessz szükség csak ládatölás meg ijenek.
    mert azt ténleg nem lehetet fejleszteni mert csak most kaptam+
    viszont Soki 38 és Onatsu 32 ha jól emlékszem most nyomtamki a gamet.
    A fegyvereik Sokinak:

Oni counter level 5 62 sebez
    Katting vind max 57
    volt mégegy másik nevét nem tudom 4 59
    Onatsu:
    öööööööööö nem tudom de a guarding level 6 nem tudom mennyit sebez.
  • Tinman #92
    Akkor kb. 20 óra alatt letolod, feltéve, ha Jubei nem túl gyenge.
    Luis valóban egy kis nyomoronc ellenfél, bár a hülye órás szutykát 1-2x beszívtam. Lesz még 1-2 nagyon jó főellenfél a végén!

Elkezdtem Onimusha 1-et mert anno csak egy kicsit játszottam vele. Eszméletlenül más a hangulata... olyan nyomasztó, mint a Resident Evil, viszont mivel csak pár dolog ápül fel poligonból ezért a legtöbb háttér ill. helyszín nagyon szép, bizony szebb, mint a 3.-4. részben a logikai fejtörők meg 5x nehezzebbek... szóval jó kis gém ez is :-)
  • God of War
    na sikeressen bejelentem hogy sikeressen megcsináltam a 10.páját is:)
    eddigi időm 12:27:19
    ez szerintem jo teljesitmény szerintetek??
    a mostani pája föelensége roberto apja nagyon gyér volt szerintem mert nem volt valami erös emberke.
  • Tinman #90
    Hidd el jó ez a játék. Persze csak akkor ha ismered az első 3 részt, mert egy csomó visszautalás található benne.
    Éppen én is most vittem végig és úgy, hogy amit csak bírtam felfedeztem, elmentem érte, fejlesztettem így 43:30 volt a teljes játékidő. Persze ez jóval kevesebb, csak én Jubei-t (a kiscsaj) egyáltalán nem fejlesztettem így a végén vért köptem mire legyűrtem a rohadt nagybácsiját a franc se tudja hányadszor. Ami a nagyon lol, hogy kb. a 4. leölésre még mindig felkelt a szemtje, de aztán végül elintézte más ;-)

Szóval nekem úgy volt 43:30, hogy Soki maxos volt, és Ohatsu is majdnem teljesen (tehát páncél és fegyverek is). Így a legtöbb főellenfélen csak röhögtem a 100-as armorban és a 150-es karddal a kezemben, megtámogatva a 160-as sebzésű Ohatsu-val (szeressük a drágát )

Egyetlen jó tanáccsal tudok csak szolgálni: Feltétlenül fejlesszétek ezt a rohadt kisqrvát (Jubei), mert lekáromkodtam az eget az égről a 60-70-es sebzésű kardjával, és az 1-es szintű péncéljával

A legjobb és leghosszabb rész a vége meg tök szép és megható
  • ballor
    na, megnéztem én is ezt a remekművet (ez nem élc)
    a 3mat végigvittem, ez kicsit másabb dió nekem

a videóktól elájultam az tutti, de mára megtanulhattuk nem minden
    jó kis játék amúgy (mondjuk a második boss, lealázott és ott is hagytam), gpondolom szuper lehet végigvinni a 2 DVD-t
    kb. hány óra játékidőt ad?
  • God of War
    Persze hogy lehet csak fejleszteni kell.
  • ffxi
    Üdv! Kéne egy kis HELP! Hogy lehet critical-lozni, mármint úgyhogy nem kell MP. Mi az a chain?? Csak deflect-ezni tudok. 3szög után nyomom 4zetet, de csak max 2kombőt csinál, lehet 2-nál több? THX!!
  • Dajin
    ott ugykell hogy vannak olyan szobák, amibe ilyen szekrény van, és azon lesz mindig 2 gyertya, a kék a te helyzeted, és a piroshoz kell eljtni, ilyen tábla-elven, csak nézni kell
  • God of War
    Na csö ember!
    Most vok abba Dodzsoba amit mondtál hát az kész utvesztö.
    Megfogadtam a tanácsod beraktam azt a másik kardot a maga kis 13.szintjébe elég durva.
    off:
    Holnap ha jössz RE4 kössz.
  • Tinman #84
    Gratz!

Én most tartok a legutolsó pályán. Nekem a teljes játékidő eddig 34 óra de én mindent igyekszem 99%-osra csinálni.
    A páncélom már 2 pálya óta 100-as, 2 kard is ki van maxolva, az egyikkel -amelyiket nehezen emelget és csak 3 kombós- 130 körül ütök eddig. Érdekes, hogy Ohutsa-nak éppen csak lvl 6-os a lőfegyvere -lézer- és már 142-őt sebez vele.
    Holnap még lemegyek Dark Realmbe valamelyik karival, mert eddig csak 40-ig jutottam :-(

Volt ma egy nagy szívásom... ugye szinte minden harcot Soki-val kell vívni így őt fejlesztettem állandóan, meg segítségnek Ohatsu-t, meg 3.-nak Roberto-t.
    A 16 pályán kegyetlen beszívtam. 2 órámba tellett mire kinyírtam a démonszemű Jubei nagybácsiját JUBEIVEL! Eszméletlen hard volt... szegény kiscsaj csak lvl 58 volt (Soki kb. 65) és mivel nem upgradeltem a csajt mikor bedobott küzdeni akkor irogatta ki, hogy lvlxy... a fegyverei katasztrófálisan szarok voltak (70-es sebzés), a páncélja védelme !! 1 !! volt.
    Mikor az a szemét ütött 3-at azonnal meg is haltam... ha rámküldte a varjakat 75% élet leugrott.

Szóval vigyázzatok fejlesszétek JUBEI-t is egy kicsit, mert csúnya világ lesz :-(
  • Dajin
    na kivégeztem az onimushát, a vége valami isszonyat állat volt, vagy 10!!! főellenség volt, és mindegyik teljes értékű, hát huzos volt, a végére elég belejöttem, ahol lehetett criticalozni, ott csak azt nyomtam, mindenkit elég felfejlesztettem, a végét egy 140-es 5-ös komboju kardal és egy 80-as páncéllal fejeztem be, hát elég hoszzu volt, 20-25 ora, és EGYENLŐRE nemis 100%-osan vittem ki, bőven kilesz ez még,2-szer 3-szor is:) amugy sztem jobb mint a god of war, bár aztis végignyomtam 3-szor, de ebbe ugy jobban teccet minden, egyedüli hibaként azt tudnám mondani hogy az általános beszédeknél nemmozog a karakterek szája:) amugy már csak a végéért megérte ennyi időt "rápazarolni", az eleje kicsit montoton volt, de a végére jo sok képesség lett, és elég váltoatos lett, föleg a sok ügyesen kitalált logikai feladatnak és ajol adagolt harcnak köszönhetően, meg a sztori is faxa volt
  • Tinman #82
    Mivel már a 15. pályán vagyok ezért érthető, hogy nincs meg az a kimentés.
    Az a helyzet, hogy ott nem akadtam el, csak jöttem mentem... egyedül ugye Frois-al volt csak gondom... elég lináris a játék, ha valahol elakadsz akkor szinte biztos, hogy ott kell keresned szinte melletted a megoldást.
    Ennyit tudok segíteni (ez egy walktrough):

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/onimusha_dod.txt

• Fyrex
    ha nem szólogatnék be mégjobban elbasznád a topikot, hidd el nem szórakozásból csinálom

ha tudnám mi a megoldás a problémádra segítenék...de nemtudom

én most vittem át a 6. pályát de nemvágom hol akadtál el, mászkálj és próbálgas a dolgokat mind2 karival
  • God of War
    ja kösz neked megnem kéne álandoan beszologatni de ez már off
  • Fyrex
    légyszíves tessék már egy hszbe sűriteni a mondandót és ez nem cset nem kell többször megkérdezni elég egyszer
  • God of War
    nem vágod mejik ez a rész és mit kel csinálni:?:::?????
  • God of War
    ja meg a létra levan engedve
    nincs ott semmi
  • God of War
    csak hogy nem lehet embert választani.
    csak ezt a csajt
  • Tinman #75
    Kar? Hmmm.. esetleg "Switch Ally" és Roberto-t válaszd, ha őt nem lehet akkor Sokit kell mozgosítanod. Az is elképzelhető, hogy le kell engedned a látrát Ohatsuval. és aztán Sokival kell majd ügyködnöd.

• God of War
    meg volt egyhely ahool át kelett lendülni és ott vmi és kiszedte azt onnan na mmost ott vok ahol van két folyoso jobb és bal oldalt és középen a nagy semmibe van egy ajtó na bal oldali résznél volt egy hid szerüség ami egy tötélen logot és onatsu lelöte azt.
    Meg fellehet menni egy létrán és ott van egy kar de vmit kiir és nem lehet elhuzni.
  • God of War
    Át is lendültem vmit kiis szedet egyhelyröl.
    na mind1 majd megoldom
  • Tinman #72
    Igyekszem :-)
    Szóval szerintem Ohatsu-val át kell lendülnöd egy helyen... ugye minden karinak van valami különlegessége. Jubei-nek az, hogy kis és keskeny helyekre befér, Tenkai tud a halottakkal beszélni, Ohatsu képes bombákat lerakni (ilyen lila genmás ajtóknál) ás képes kilőni egy kötélszerűséget és azon átlendülni.
    Szerintem neked most ez utóbbi kell!
  • God of War
    nem tucc segiteni?
  • God of War
    Aha miután lelett kaszabolva az a nagy dög
  • Tinman #69
    Melyik stage? 6-os?
  • God of War
    meg van egy ajto ahova kell egy kulcs ase találom
  • God of War
    tudnátok segiteni?
    ott vagyok most ahol valami fesztiválról társalognak és most találkozot Onatsuval vagy hogy hivjákkal beventem mindenféleajtókon azt volt egy rész ahol valamit lelött a csaj egyik oldalon ált a csaj és vmi hid szerüséget lelöt met egy kötéltartotta és középen van egy ajzó.
    UI:felfogtam Fyrex
  • Fyrex
    ILYEN HSZ-EK NEM KELLENEK!!!!

sikerült felfogni? NINCS SPAM!
  • God of War
    Jóvan de kültem mosolyt látod neked is küldök:)))
  • Fyrex
    ilyen hszek nem kellenek
  • Tinman #63
    Igen... váááá nagyon szeretem :-)
  • God of War
    Húz a rákba Dajin:)))))
    Nekem köszönhetöen tudod mijen a játék.
  • Dajin
    áhh állati jó agame, nekem jobban bejön mint agod of war:)
    a kombinált varázlsatok állati jók, amikor egyik karival feltöltjük hármasra, aztán váltunk varázslat közbe, másikkal is töltünk, és iylen armageddon lesz, amugy az onimusha 1-ből megvan samanosuke 2 kardja(ugye aharmadik nemlehet mer itt ilyen kétoldalú,kétpengélyű kard nincs) AZ elején elég kevés támadás, kombó volt, most viszont annyi van hogy nemgyőzöm kitapasztalni, áhh de állati, föellenséges harc közül emg az teccet, amikor egy oylan kinézetű muksó ellen harcoltunk, aki oylan volt mintha egy dark fantasyből lépett ki volna, meg néha eltört a kardja és csak akkor lehetett sebezni, meg alogikai feladványok is tök jol kivannak dolgozva, öszzekapcsolodnak egymással, namindegy igyis sokat beszéltem mentem jáccani
  • Fyrex
    2. dvd már?
  • Tinman #59
    Jó kis tapasztalati pont lehetőség: Dragon offer kard (+100% xp /igen megcsináltuk / ), és Valor tárgyak (+10% XP, +20 XP)... irány Dark Realm. 1 óra leforgása alatt akár 15 szintet is lehet lépni!
    Jó tanács:
    -Létezik egy eldugott tárgy (Azuchi Castle-ben), de szvsz az egyik legfontosabb a játékban. Egy nyaklánc, ami folyamatosan -harc közben is!- regenerálja a HP-t. Beszérzése elég körülményes, mert jófajta többkarival visszamenős, cserélős, szivatós, de nagyon megéri. (Roberto kell hozzá így csak a 10. pálya végén szerezhető be legkorábban.)
    -kard ügyben kb. 10. pályáig elég az alap kard, de az első factoryban egy eldugott helyen egy puzzleboxban van egy nagyon ütős kard (lvl 1-en már attack wave, nagyon gyorsan kimaxolható, és maxon +50-et ad az AP-hez... én most így 89-es AP-vel tolom, döglenek rendesen :-)

Észrevétel: Nem tudom én látok-e rosszul, de 90-es védelem mellett a legtöbb genma már nem képes leküldeni a földre (knockdown) csak egy kicsit sebeznek és ennyi.

30 óránál tartok és most kezdem a 13. pályát... ha jól sejtem ez a 4. rész 2x hosszabb mint a 3.!!!

Toljátok, nagyon jó game
  • God of War
    Értem.
  • Tinman #57
    Ha nem mész vissza különböző karikkal a rejtett dolgokért akkor nagyon gyorsan lehet benne haladni... egy stage kb. 1-1.5 óra, ha nem szeretsz harcolni akkor még kevesebb -de úgy nem jó mert nem fejlődik ugye a karid :-)

/Tök jó még kis Final Fantasy VII jellegű "szerelmi szál" is van a játékban. Jubei-Soki-Ohatsu. Én Ohatsu-t preferálom kis csini arcú /
  • God of War
    KÖSZ IGY MÁR TUDNI FOGOM EGYÉBÉNT MOST KÖLCSÖNBE VAN DE HAVER ENNYI IDÖ ALATT A 8.STAGEBEN VAN NEM TUDOM HOGY CSINÁLJA.
  • Tinman #55
    CSAK????
    Nehogy azt hidd, hogy ez kevés! Ha jól számolom nagyjából 30 órát ad a játék, ha normál tempóban, visszatérve a rejtett dolgokhoz haladsz. Ehhez még 5 óra x Soki, Jubei, Ohatsu, Roberto, és Tenkai Dark Realmje is hozzájön -ha akarod a legerősebb fegyverüket.

Az eddigi leghosszab Onimusha rész a Dawn of Dreams és szvsz a legjobb is, bár a DR nagyon de nagyon nehéz lett :-(

Egy kis segítség neked:

A piros/kék energiajtók nem olyan bonyisak. Próbálgasd bátran ha már unod a harcot, nem kell mindenkivel leállni harcolni ;-) A "folyósón" pedig tényleg ne harcolj -lesz elég lelked amúgy is- csak átjárásra használd.
    Egyébként van ott egy érdekes közjáték ha visszamész majd... egy test of valor, de elég speckó ;-)
  • God of War
    ja két DVD