453
Onimusha: Dawn of Dreams
-
Dajin #173 a játék 15-20 ora kb ha végigmész rajta, plusz fejlesztések, revisit, dark realm, ládák stb, de a fejlesztés a végén viszajön, nemkell anyit vacakolni afőellenfelekkel, az idő meg itt mindenkinek változó, sztem hülyeség mérni -
#172 Bár Jubei NÁLAD elég erős már és az ember azt gondolja, hogy "majd védekezek", de ez nem ilyen egyszerű. Már nagyon várom, hogy letoljad a gémet... igazán kiváncsi vagyok végül mennyi időbe tellik majd a 16+17-es pálya együtt... majd meséld el őszintén én is megosztottam itt veletek :-) -
Dajin #171 munenori aza legyezős aki az elején legyezővel harcolt tenkai ellen, aza nagy kukac meg belőle jött ki, aza benne lévő genma, de má délután mondtam -
Dajin #170 hameg valaki nemfejlesztette volna fel jubei-t az critikalozzon, meg használja az r2-es special támadását, csak critikalozásnál arra figyeljen hogy ne sarokba végződjön, mert ha a klónját csapod meg és eltűnik, robban egyet és hollok jönnek ki belőle, na igy nemtartott sokáig, pedig volt egy 4-5-ös páncélja meg egy 1-es szintű fegyvere...:) szerencsére a skill pontokat nagyjából elosztogattam,
god of war te meg jol nyomod, csak aza baj hogy tul sok életerőt használsz el bossoknál, ezzel vigyázzál az uccsó pályán -
#169 De végülis nem lessz annyira vészes ugye?
Tehát nem lessz komolyabb mint a 15.?
Ki a f@szom az a Munenoria?
És tudom hogy nem irtál ijet hogy béna vagyok. -
#168 Neeeem :-) Nincs VAGY! Ezt írtam:
"Roberto, Tenkai nem nagyon számítanak... nagyon könnyű főellenfelik lesznek,
Tenkai gyengesége miatt az övé 15 percnél is több lehet, de nem vészes!"
Igen 17 pályás de a 17. pálya akár 1 nap is lehet :-)
Igen itt aztán elharapódzik a Capcom BOSS mániája -SZERENCSÉRE- és ha 10 boss nem lesz akkor egy sem :-D
A 16. pálya már kissé komolyabb menet... legalábbis nekem a szarházi Munenori miatt az volt! Készülj fel komoly ellenfél! Lesz 1-2 mocskos trükkje -hogy rohadna meg :-) -
#167 17pája igaz?
Mijen a 16. nem merek belekezdeni mert azt mondtad hogy elégé nehéz és hossszú
kiváncsi leszek a 17.re ott mindenkinek lessz külön-külön 1 bossa igaz.
(tinman) -
#166 Nem 5xkomót nyomt valami Onyx Sword vagy mi ez sebez annyir és nem annyira lassú.
Azt meg nem azért irtam mert hogy te azt mondtad....
ha nem tudod egyesek szemébe má az is looosernek számit aki 2x-ra nem tud vele végezni,de nem azért irtam mert te azt mondtad söt ha jol is emlékszem akkor te nem is irtál ijen.
VAGY?:) -
#165 147... hmm.. asszem akkor az az a nehéz kard amivel 3x kombót nyom Soki... nem rossz darab csak qrva lassú vele csapni.
Hé, hé... én ilyet nem írtam... nekem elsőre ment, de a 3x sem rossz. -
#164 Jah bahameg észre vettem találtam sokival ojan fegyvert ami alapból 70-et sebez és azt is kimaxoltam 147 most perpilanat ennyit tud:)
Hát tenkai annak is találtam másik fegyvert az is kivan maxolva 134.
Most végeztem a 15.-kell két boss egymás után a kiskukaccal elégsokat vacakoltam 3x-ra ment.
"tudom tudom béna vagyok mert iszonyat gyenge,egyesek szerint" -
#163 De mi csak héten 1x nyomunk és az is csak max 6-7 óra. Tehát ott az előny :P
-
#162 53... riszpekt, ez már igencsak szép teljesítmény!
Ohatsu: 134-es sebzésnél van még jobb sajna... kissé hamar ellőtted a "puskaport", ráértél volna még kimaxolni a fegyverét ugyanis ahogy mondtam van jobb.
Roberto-ra 1 mp-et is kár elfecsérelni, nagyon könnyű a főellenfele.
-
#161 Ja te könnyen vagy... 2-en sokkal könnyebb. A gép által irányított társak elég hamar halnak mert védekezni csak akkor védekeznek, ha ugye kiadott nekik parancsba. -
#160 Most csináltam meg Sokival az 53-as kökemény ott már nincs kegyelem 2órámba telet több mint 60ezer pont.
De már nem volt idegem fojtatni ugyhogy ott hagytam most a game időm 23-24között van.
Tinman:
Most már Ohatsu fegyvere maxba van 134-es sebzéssel.
Tenkájé is maxba van,Sokijé is,Roberto-é lv5-be.
Ohatsu ténleg elég szép:)
Jah de robertonak 96-os sebzése van szerintem azt az embert má hanyagolom is:) -
#159 Jáccunk olyat, hogy ki ér előbb Realm-ban 100-ra :D
-
#158 Igen... Ohatsu a csinibaba :-)
116-os sebzés már nagyon korrekt...mondjuk nála max 160-as sebzésű flinta is van az már kőkemény!
Szerintem már bőven túlfejlesztetted a népet :-) Bár ha szereted kiélvezni a gamet akkor hajrá, hajrá... érdekelne mi történik a 100-as Dark Realm pálya végén. -
#157 Ahol Jubei nagybácsijával kellett megküzdeni... tudod kint a tetőn az a csákó aki ha távolabb vagy tőle hollókat nyomat rád.
Úgy kezdődött a pálya, hogy egy ágyu a távolban lövöldözött és genma katonákból sem volt hiány, ha lenyomtad az ágyut mehettél tovább ilyen sivatgos, sziklás részen. Majd beérkeztél a kastélyba ahol pl. 2 helyen is -hogy a lift elinduljon- ilyen mozgó pengéken kellett átevickélned. -
#156 Oda szóltam a komámnak és nem ugrik be neki melyik az a leégett kastély, megtudnád mondani hányas stage pontosan? THX!!
-
#155 Na jó most megtanultam a csaj nevét nem Onatsu ha nem ohatsu.
Tegnap este 3,5órát töltöttem el Dark realmsban szol egész szép fejlesztések lettek azért ribertot is fejlesztettem.
meg ohatsunak találtam egy fegyver most lv8ban van és sebez 116-ot szol kemény. -
#154 Oksa! THX!!
-
#153 Igen, a leégett kastély tetejére ha kimész akkor látod is, hogy ott egy doboz fent. És igen, ha meglesz akkor folyamatos -harc közben is- HP regenerációt kapsz.
Egyébként ilyen Rosary van ám MP és OP nyakláncban is! Ha mind a 3 rajtad van akkor mindened regenerálódik így gyakorlatilag az összes Dark Realm pálya elején FULL HP,MP,OP-vel kezdesz ami egyenlő azzal, hogy azonnal átváltozhatsz!
Igen ám, de ez akkor is nagyon sok idő lesz! Szerintem Dark Realm-et úgy lehet csak lenyomni -bár ketten könnyebb az biztos-, hogy 6-8 órát lent vagytok... harc, regeneráció, harc, regeneráció tovább, tovább... -
#152 Így már érthető. Akkor visszatérve ehhez a Rosary micsodához. 1x kell felszedni ahol montad és örökké tölteni fogja az életemet?
-
#151 NA másfél óra sikeres Dark Realms után több mint 20ezer pontot összeszedtem.
Most lementem Onatsuval -
#150 Az inkábba békasegge alatt volt:)
-
#149 Ja-ja az very easy volt :-) -
#148 Ja kösz de már megvan a 14.kell együtt.
Hát csak annyit tudnék még mellé mondani hogy a 13.pája bossa egy csapásból kinyirt de szerencsére rögtön át is alakultam uhogy ment:)
A 14.pája egy szoval egy nagy looooooooooooser volt a boss ezt nem is lehet annak nevezni inkáb egy kis ribi sok kis csicskával:) -
#147 "Hogy mi? Beszélnek ott angolul?"
Na most komolyan... nem mondod, hogy nem tudtátok, hogy Minokichi "Revisit" opciója = oda mész ahová akarsz. Persze néha nem engedi meg az összes helyet ez attól függ éppen hol állsz a sztoriban. -
#146 Dehát nem lehet szabadon választani a stage-k között.
-
#145 Na pontosan ezért ez a kedvencem!
Az első pálya ahol igazán gondolkodni kell. Ha nagyon nem megy megmondom a megoldást, de sikerélmény, ha magadtól jösz rá.
Annyi segítséget adok, hogy 3 vagy 4 ajtó mögött képet látsz a falon, számold össze, hogy az egyes képeken, hány db. élőlényt látsz ;-)
Lesz még itt durvább is... ahhoz már papír kellett nekem is :-D -
#144 Eldugott helyeken összesen 2 db Rosary of Health-ot lehet összeszedni. Az egyik ha jól rémlik abban a leégett kastély egyik ládában van kint a tetőn! Megszerezéséhez kell Jubei, Ohatsu és Roberto is, tehát 3x kell visszamenni érte.
Ha jól emlékszem akkor lehet elmenni érti amikor ott kint a tetőn leverted a "hollós" Minonura-t.
Ezt ha felteszed magadra akkor szinte minden 2. mp-ben egy picikét gyógyulsz... nagyon hasznos, hiszen így pihenhetsz ha mepucoltál egy terepet és spórolni akarsz a gyógyító cumókkal.
A másik hsz-edre: Tudtommal fegyvertől nem függ. Ha jól rémlik közel kelle lenni az ellenfélhez R2+előre és még a végén azt hiszem az ütést kell megnyomni. -
#143 Fegyvertől is függ Zsúbéj R2+irány?? Mert jelenlegi fegyverrel csinál egy védekezési fogás, és nem is véd. ;(
-
#142 Ö mégkéne a segitséged
a 13.pája beléptem egy ajtón ott vártrám egy ijen nagykardak rendelkezö kisz köcög aki lézert tudot kilöni a kardjából is egy ijen robanó ágyús féle.
és vannak kölümbözö ajtók az egyiket onatsuval kelett kirobantani és csak kiseb cuccok voltak mindenho +volt egy ajtó amit csak robival lahatet kinyitni és ott nem tudok semerre menni.
jah és van egy ajtó amit szintén nem lehet kinyitni -
#141 Azt a Rosary-t jobban részletezhetnéd! Mit kell tenni, hogy ilyen gyorsan gyógyícson??? THX!!
-
#140 A trükk ott nem is az, hogy gyógyítod magad, hanem az, hogy megszerzed a Rosary of Health-ot! Ez ugyanis folyamatosan regenerálja az energyd. Így minden csatába maxosan mehettek, hiszen ha egy pályával végeztek lehet pihizni míg feltöltődik a csík (ez feléről maxra kb. 2 percet vesz igénybe.)
Jah, könnyen vagytok... ketten ;-)
Jubei R2+iránya = kareterúgás + ütés
Stage 11 után még 6 pálya van... viszonylag könnyű menetelés lesz egészen a 16.-ig. A 14. pálya a legkönnyebb és legrövidebb a játékban.
-
#139 És stage11 után mi várható?? Mert sajna csak 1x nyomjuk 1 héten és nem akarjuk nagyon megállni vmi hülye próblléma miatt. THX!!
-
#138 Jah és qrva jókat lehet Realm-ban deflectezni/criticalzni/chainzni, volt úgy hogy 16combót csináltunk. Ő elkezdte és én folytattam, szinte végtelenségig lehetett volna csak kifogytak az ellenségek, mert ugye mind1iken 1x megy át.
-
#137 De képzeld, ezzel a faszzkalap komámmal, úgy toltuk 34-ig, hogy az a fasz nem akart semmi életet felhasználni. Ha rendesen tölthettunk volna magunkat simán 50 körülig elmentunk volna. De akkor gyorsabb is lett volna, de így....
Miaszz??? Zsúbéj-vel? R2+írány akkor mi?
-
#136 Én Jubejel csináltam 23mat
Sokival aszem 10-et
Robertoval 10-et
Onatsuval 20-at
de az a jó hogy miden újonnan kezdet 10után ad egy gyogyszeres ládikát vagy mit l3-ast -
#135 Én csak olyan 39-40 körülig, de akkor is lehaltam a végén, így elveszett minden
:-(
Pedig megéri tolni, mert a végén van egy főszörny és amelyik karival vagy annak a legjobb fegyverét megkapod! Állítólag egy embernek 5-6 óra ez a 100 pálya!!!
Jubei R2-je: Tessék mán' az (R2+)iránygombot is megnyomni monszta közelében kolléga ne csak az R2-őt :-)
-
#134 Dark Realm-ban ki meddig jutott? Én a komámmal csak 32-dik jutottunk(story 11. stage), qrva nehéz azért. Én vok Zsúbéj-vel :)
És súgja már meg vki, hogy Zsúbéj-nek mire jó a R2-je???? THX!!