Onimusha: Dawn of Dreams

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Igen, a leégett kastély tetejére ha kimész akkor látod is, hogy ott egy doboz fent. És igen, ha meglesz akkor folyamatos -harc közben is- HP regenerációt kapsz.
Egyébként ilyen Rosary van ám MP és OP nyakláncban is! Ha mind a 3 rajtad van akkor mindened regenerálódik így gyakorlatilag az összes Dark Realm pálya elején FULL HP,MP,OP-vel kezdesz ami egyenlõ azzal, hogy azonnal átváltozhatsz!
Igen ám, de ez akkor is nagyon sok idõ lesz! Szerintem Dark Realm-et úgy lehet csak lenyomni -bár ketten könnyebb az biztos-, hogy 6-8 órát lent vagytok... harc, regeneráció, harc, regeneráció tovább, tovább...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
Így már érthetõ. Akkor visszatérve ehhez a Rosary micsodához. 1x kell felszedni ahol montad és örökké tölteni fogja az életemet?

Fákjúal!

God of War
NA másfél óra sikeres Dark Realms után több mint 20ezer pontot összeszedtem.
Most lementem Onatsuval

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

God of War
Az inkábba békasegge alatt volt😊

Tinman
Ja-ja az very easy volt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

God of War
Ja kösz de már megvan a 14.kell együtt.
Hát csak annyit tudnék még mellé mondani hogy a 13.pája bossa egy csapásból kinyirt de szerencsére rögtön át is alakultam uhogy ment😊
A 14.pája egy szoval egy nagy looooooooooooser volt a boss ezt nem is lehet annak nevezni inkáb egy kis ribi sok kis csicskával😊

Tinman
"Hogy mi? Beszélnek ott angolul?"
Na most komolyan... nem mondod, hogy nem tudtátok, hogy Minokichi "Revisit" opciója = oda mész ahová akarsz. Persze néha nem engedi meg az összes helyet ez attól függ éppen hol állsz a sztoriban.

ffxi
Dehát nem lehet szabadon választani a stage-k között.

Fákjúal!

Tinman
Na pontosan ezért ez a kedvencem!
Az elsõ pálya ahol igazán gondolkodni kell. Ha nagyon nem megy megmondom a megoldást, de sikerélmény, ha magadtól jösz rá.
Annyi segítséget adok, hogy 3 vagy 4 ajtó mögött képet látsz a falon, számold össze, hogy az egyes képeken, hány db. élõlényt látsz ;-)
Lesz még itt durvább is... ahhoz már papír kellett nekem is :-D

Tinman
Eldugott helyeken összesen 2 db Rosary of Health-ot lehet összeszedni. Az egyik ha jól rémlik abban a leégett kastély egyik ládában van kint a tetõn! Megszerezéséhez kell Jubei, Ohatsu és Roberto is, tehát 3x kell visszamenni érte.
Ha jól emlékszem akkor lehet elmenni érti amikor ott kint a tetõn leverted a "hollós" Minonura-t.
Ezt ha felteszed magadra akkor szinte minden 2. mp-ben egy picikét gyógyulsz... nagyon hasznos, hiszen így pihenhetsz ha mepucoltál egy terepet és spórolni akarsz a gyógyító cumókkal.

A másik hsz-edre: Tudtommal fegyvertõl nem függ. Ha jól rémlik közel kelle lenni az ellenfélhez R2+elõre és még a végén azt hiszem az ütést kell megnyomni.

ffxi
Fegyvertõl is függ Zsúbéj R2+irány?? Mert jelenlegi fegyverrel csinál egy védekezési fogás, és nem is véd. ;(

Fákjúal!

God of War
Ö mégkéne a segitséged
a 13.pája beléptem egy ajtón ott vártrám egy ijen nagykardak rendelkezö kisz köcög aki lézert tudot kilöni a kardjából is egy ijen robanó ágyús féle.
és vannak kölümbözö ajtók az egyiket onatsuval kelett kirobantani és csak kiseb cuccok voltak mindenho +volt egy ajtó amit csak robival lahatet kinyitni és ott nem tudok semerre menni.
jah és van egy ajtó amit szintén nem lehet kinyitni

ffxi
Azt a Rosary-t jobban részletezhetnéd! Mit kell tenni, hogy ilyen gyorsan gyógyícson??? THX!!

Fákjúal!

Tinman
A trükk ott nem is az, hogy gyógyítod magad, hanem az, hogy megszerzed a Rosary of Health-ot! Ez ugyanis folyamatosan regenerálja az energyd. Így minden csatába maxosan mehettek, hiszen ha egy pályával végeztek lehet pihizni míg feltöltõdik a csík (ez felérõl maxra kb. 2 percet vesz igénybe.)
Jah, könnyen vagytok... ketten ;-)

Jubei R2+iránya = kareterúgás + ütés

Stage 11 után még 6 pálya van... viszonylag könnyû menetelés lesz egészen a 16.-ig. A 14. pálya a legkönnyebb és legrövidebb a játékban.

ffxi
És stage11 után mi várható?? Mert sajna csak 1x nyomjuk 1 héten és nem akarjuk nagyon megállni vmi hülye próblléma miatt. THX!!

Fákjúal!

ffxi
Jah és qrva jókat lehet Realm-ban deflectezni/criticalzni/chainzni, volt úgy hogy 16combót csináltunk. Õ elkezdte és én folytattam, szinte végtelenségig lehetett volna csak kifogytak az ellenségek, mert ugye mind1iken 1x megy át.

Fákjúal!

ffxi
De képzeld, ezzel a faszzkalap komámmal, úgy toltuk 34-ig, hogy az a fasz nem akart semmi életet felhasználni. Ha rendesen tölthettunk volna magunkat simán 50 körülig elmentunk volna. De akkor gyorsabb is lett volna, de így....

Miaszz??? Zsúbéj-vel? R2+írány akkor mi?

Fákjúal!

God of War
Én Jubejel csináltam 23mat
Sokival aszem 10-et
Robertoval 10-et
Onatsuval 20-at
de az a jó hogy miden újonnan kezdet 10után ad egy gyogyszeres ládikát vagy mit l3-ast

Tinman
Én csak olyan 39-40 körülig, de akkor is lehaltam a végén, így elveszett minden
:-(

Pedig megéri tolni, mert a végén van egy fõszörny és amelyik karival vagy annak a legjobb fegyverét megkapod! Állítólag egy embernek 5-6 óra ez a 100 pálya!!!

Jubei R2-je: Tessék mán' az (R2+)iránygombot is megnyomni monszta közelében kolléga ne csak az R2-õt :-)

ffxi
Dark Realm-ban ki meddig jutott? Én a komámmal csak 32-dik jutottunk(story 11. stage), qrva nehéz azért. Én vok Zsúbéj-vel 😊

És súgja már meg vki, hogy Zsúbéj-nek mire jó a R2-je???? THX!!

Fákjúal!

Tinman
Hááát... öööö.... izééé az egyik legkönnyebb ellefél volt ugyanis 2 karival nyomulsz 1 ellen, ráadásul az egyik Soki aki azért elég komolyan tolja :-)
De azért <#eljen>

A 13-as pálya eléggé egyedi, nekem az egyik kedvencem... a végén a fõboss is nagyon egyszerû! Ládákat nyitogasd! Lesz a végefelé egy jó kis cucc!
14-es szinték sétagalopp és baromi rövid (talán 10 perc!)
15-ös megint nem vészes, bár elég hosszú.
16-osnál már kezd a vége keményebb lenni ;-)

God of War
ma neg volt a 12.pája is,hát igen büszke vagyok magamra😊))))
a végén a csávot 2x-ra sikerült leverni.

Tinman
Remélem más sem teszi -én sem- nem akarok poéngyilkos lenni.
Szóval: Hajaj... lesz még annyi fõellenfél, hogy az ember azt hiszi csak fõellenfél van ebben a játékban :-) Ohatsunak végül is csak egy boss lesz, de ha maxos fegyvered lesz úgy 2 perc alatt elkened majd a száját.
Jubei-nek kettõ lesz, de többet nem mondok :-)

God of War
Mért kilessz az ellenfele?
Söt ahogy mondtad kettö lessz kik azok az egyiket sejtem a nagy bácsi igaz?
de kia másik és mikor jutok el oda áig most a 12.páján vok.
Sokival lessz még csatavagy onatsuva

Tinman
Tökéletesen elég! Ha majd küzdesz vele, tegyél rá Commanders Ringet +10 attack és valamilyen Choker-t ami meg +10 defense-t ad. Így ís nehéz az ellenfele, de nem azért mert gyenge lennél, hanem mert mocsok támadásai lesznek... phuuu már várom, hogy elérj oda, érdekelne, neked majd, hogy sikerül :-)

God of War
tenkait nem lehetet fejlazsteni egy harvolt eddig vele az a nagy emberke😊
könnyövolt másodszorra ment.
de jubeinek elég az a 100-as sebzés?30-as páncélja van.

Tinman
off: Sajnos nagyon megéri a pénzét a játék, mert eszméletlenül színvonalas és szórakoztató! Én PC-n játszottam végig, de a legjobbak között emlegetem a mai napig. Amiatt viszont nem éri meg, hogy újrajátszhatósági mutatója = NULLA.
Már elsõ nekifutásra mindent meg lehet szerezni és sajna 2 laza nap alatt végigjátszható a játék.
Minden szempontból ötöst érdemel (grafika, zene, hangok, történet, irányíthatóság), de túlságosan rövid :-(
A nehézségére olyan 6-ot adnék tizest skálán, tehát nem vészes!

ON:

A 11. pálya után kéri be a 2. DVD-t.
Igen, elméletileg akár 20 óra alatt is letoltható, de én minden részletét kiélvezve mentem ezért lett ilyen sok... na meg az utolsó pályára a fõszörnyek és Jubei gyengesége miatt rengeteg idõt elpazaroltam.

Jubei 100-as sebzése már nagyon baró :-)))
Roberto, Tenkai nem nagyon számítanak... nagyon könnyû fõellenfelik lesznek, Tenkai gyengesége miatt az övé 15 percnél is több lehet, de nem vészes!

God of War
Jubei kardja maxban van most sebez 100-at.
Sokin is nyomtam egy kevesset most level 7-es kardja sebez 78-at.
Onatsun is nyomtam de neki csak a páncélján most van 17-ben.
Robertoval meg nem foglalkozunk😊

God of War
jah egyébként csak azért 14és fél óra mert mikor havernak kölcsön adtam ö pár nap alatt végig tolta azt ö segitet 2-3pálya megcsinálásába.
off:
megér a Prince of persia two trones 8000ft-ot újonnan?
on:
mikorkéri be a 2dvd-d?mermég mindig az egyes kell.
ha jól tudom akkor 20-25 óra a game.kb.20óra alatt letolom😊

God of War
Onimusha1-el nem sikerült játszanom de most fejeztembe a Dark realmos fejlesztést. uhogy Jubeike kardja level10 azé Robertal is nyomtam de nem sokat.

Tinman
Így van 30-as páncél már bõven elég lesz! A fegyvered is egész jól alakul Jubei-nél.
14 és fél óra... ejha... gyorsan nyomod, nem tökölsz :-)

Onimusha 1-ben kiélvezem minden percét 4 óra 10 percet ír és azt olvastam, hogy már a 60%-át megcsináltam a sztorinak, Dark Realm is csak 20 pályából állt :-( Gyors menet lesz :-(

ffxi
THX!!!!

Fákjúal!

God of War
én hülye nem vettem észre azt az utat már meg is van a 11.pálya😊
14ésfél óra eddig.

God of War
az megvan de ott nem tudom merre kell menni mert ugye a legvégén van egy láda kinyitottam azt ott semmi de még van ott egy létra de az magason van de lthet hogy oda Onatsu kell?
egyébként Jubei páncélja 30-as ba van a fegyvere level 4-be és most sebez 74-et most találtam egy ládába nem tudom mi a neve de már egész jól felnyomtam
(már mint a fegyver találtam egy ládába)
igy már jó is lessz még azért 10-esbe felnyomom a fegyvert az kész.

Tinman
A barlangban a fogaskereket kell arra helyre betenned, ahol még a játék elején nem tudtál továbbmenni.

Tinman
2 játékos üzemmód:

A bejelentkezõ képernyõn MINDKÉT játékos tartsa benyomva a R1+R2+L1+L2 gombokat!
Aztán a második játékos nyomja meg a START gombot... ekkor egy hangeffekt halható, mely jelzi, hogy mehet a 2 játékos móka élesben :-)

God of War
Tinmam vagy valaki a 11.pálya egy barlangba vagyok és nem tudom merre kell menni.
thx help

God of War
egy kodot kell az elején beirni és akkor.

ffxi
És hogyan lehet co-op-ba?

Fákjúal!

ffxi
Neki mondd! 😛

Fákjúal!

Tinman
Ha Robertoval meghuzogatod azokat a karokat akkor felmehetsz olyan helyre is ahová amúgy nem.

Tinman
De azt ugye tudod, hogy szó szerint KÉTJÁTÉKOS üzemmódban is tudjátok tolni?
Egyébként ez egy tényleg olyan játék, hogyha elcseszel valamit a fejlesztésben a végén vért izzadsz. A MP növelõ szereket bátran használjatok, mert lesz belõle egy raklapnyi, de HP növelõ elég hamar elfogy, ha nem vigyázol. Soki páncélját kötelezõ tápolni... ha nem viszitek fel lvl 80 fölé keményen beszívtok az biztos!
Kardokat baromság tápolni! Az egész játékban 2 db kard van amit érdemes maxolni a többi fogpiszkáló sokat nem ér... 10-es pályáig az alap kardnál jobb nem nagyon kell és nem is lesz, utánna Enryu (84-es sebzés +1000 HP + attack wave) olyan 15-ös pályáig, majd egy eldugott dobozban egy alap 90-es 3 kombós kard van azt érdemés még maxolni.
Jubei-t ne felejtsétek el, mert káromkodás lesz a vége!

ffxi
Igaz komámmal nyomo és õ annyira maximalista, hogy már asszem lefejelem a gyereket. Milyen elmebetegség asszhogy nem akar felhasználni semmiit az item-bõl. És úgy akar végigvinni, hogy semmit sem akar felhasználni.

Max csak a MP és HP növelõket. Beteges az ilyen, nem?

Ráadásul rosszul is ment a fejlesztési stratégája is, szinte stage7-nél vunk és nem akar páncélt tápolni, csak a kardokat.

Szomorú!! De meg kell hagyni, õvé a gép.

Fákjúal!

God of War
és ha most huzogatom a karokat akkor azal mitérek el??

Tinman
Asszem értem :-)
Tudtommal ott egy létrán kell felmászni és a Roberto-val kell karokat huzogatni, mert csak õ olyan erõs, hogy képes erre.

God of War
pontossan nem tudom most ott hol volt az a karnevál és ott volt egy nagy vaskapú amit nem lehet kinyitni csak robival na azt kivágtam azt ott van egy ajtó amit nem lehet kinyitni met kell 1 kulcs és nem találom.
jah mikor beléptem abba terembe akkor volt optt egy nagy kardos ipse a kardjábol gojokat löttki és az ajtón egy egyijen szájobol kilövelö lézeres kis csövi karokkal jobban nem tudom el mondani igy érted?

Tinman
Hmmm... most ott vagy ahol ilyen zsilipeket kell nyitni/zárni?

Tinman
Ne is mond... az a rohadt klán-jeles rejtvény... és menteni csak elötte lehetett olyan 3-4 perccel, volt elõtte még 2 kisebb rejtvény és kb 2 perc volt a megfejtésre. Váááá, durva volt :-(
Most már a játék 60% megcsináltam (már nem lehet a palota egyes részeibe eljutni mert az Evil Plate végre meglett és betettem az ajtóba), de baromi nehéz. Van 1-2 olyan fejszés sárga szarvas démon, hogy pár pillanat alatt képesek szétkapni :-(

Tinman
Pontosan <#worship>
Tök igaz Dark Realm-re... egy alkalommal 2 és fél órát toltam Soki-val és valami full láma módon mikor gyógyítottam volna magam egy lövés végleg leterített. Hiába léptem ott akkor vagy 15 szintet meg ezernyi lelket elveszett az egész :-(

Disk
"..ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel..."
Dante : Isteni Színjáték.A Pokol kapujának a tetjére van felírva.