453
Onimusha: Dawn of Dreams
-
Dajin #213 de nemmontad mer csak asszontad hogy kijött soki apjából, de hogy ki arra nem, énis láttam a videót, meghogy utána munenori kapta el azt egybeolvadt vele -
#212 nem vok agresziv csak mondtam mert kérdezted:) -
Dajin #211 tudom azt hogy soki faterjából jött ki, de ugy akart "átszületni" erre a világra vagy mi? amugymeg én mondtam még az elején asztorit amikor ott kérdezted hogy mérnem hal meg egyik főboss se ugyhogy nemkell agreszivnak lenni -
#210 De de az a kis geny az a fény isten még a videoba mondják meg amikor golyozáport lö akkor is mondja én vagyok a fény isten(god of light)
te öreg te elöbb végig vitted mint én azt nem tudod az a kis dög az volt aki Munenorival egybe olvadt azt létre jött a nagy dög,meg asszem az a fény isten is aki soki faterjába volt. -
Dajin #209 de végén aza fehér ruhás csávó nem a fény istene? és kivolt aza kis dög aki csoki apjánaka mellébe volt? az nem volt istenség? -
Dajin #208 yóvanna fáradt vok:D téleg... robotot akartam irni:D -
#207 DE te azt irtad hogy Yodod te nyirtad ki én pedig a szobort.
de nem volt elötte szobor csak Vodo volt szándékossan igy irtam anevét.
Kár hogy nem maradhatunk ugy csokival ahogy kinyirtuk monát mert ugy pár csapásból meghalna az a kis geny.
mert akkor mind a két kardod lehetet használni vágásra:)))) -
Dajin #206 tudod az csápozott a föld alól ha egyhelybe álltunk, na azzal tud szopatni, eccer fellököt utána nemtudtam felálni, mer tütöttek, felülről jött vmi lila gömb is, meg mivel sokáig feküdtem egy helyen megint alulról csápozott, és ezt addig csinálta amedig meg nem haltam, és bármit nyomtam nemtudtam semmit csinálni ellene, nembaj 2X lement:( amikor ithon nyirtam ki elsőre vhogy nemtünt iylen szopatósnak -
Dajin #205 ezt mondtam, hogy yoydo a csápos szobor, aki beszivta a soki apját, meg jol hasbaszura ohatsu növérét -
#204 Te elvagy szálva ember Yodo a csápos men volt,elötte nem volt szobor csak robot tudod apuci robottal igen azt szépen lealáztam de Yodo az egy istenverte szobor. -
Dajin #203 te akko inkább add el:D -
Dajin #202 feltváltva nyomtuk, yodot, azta csápos dögöt énnyiortam ki, temeg előtte a szobrot, bár azt téleg lealáztad -
#201 Hát hogyha nem sikerül akkor egy egyszerü mozdulatal tv,ps,játékok repülnek ki az ablakon és ez nem vicc. -
#200 Hát igen a lézeres Yoto becenevén Szobor Yoda:)
Elégé szép kis ellenfél volt nekem könnyö volt:)
Jubei-es nem volt vész de azé elsöre levert de láss csodát átváltozva visszatértem és boszút álltam seperc alatt.
Végülis az uccsó se vész annyira csak a fránya gömbök. -
Dajin #199 csavarhuzot is vigyek akontrollerhez?:D
amugymeg sztem az még este meglesz neked, csak ne nyid ki szegény kontrollert -
Dajin #198 hát az elég egyszerű volt olyan mega-giga fomában volt csoki:) jubei-es csata meg a lézerezős meg az uccsó egy kicsit keményebb -
#197 Hát csak akkor várlak meg ha nem sikerül:)
Egy óra múlva benyomom azt szana szét darálom azt a rohadt kis mocsadék fejét:))
Jah amikor Soki átalakult hát az nagyon kegyetlen volt a videó is király.
De nem értem mért csak akkor lehetett 3szöges támadást alkalmazni amikor 3csik felment egyébként elsöre ment:) -
Dajin #196 joh, de holnap akko várj meg:) -
#195 ez mind szép és jó csak az a baj hogy én nem tudok higattan játszani ez a rohadék analfusz kis gebbyedék..hu na mind1.
egyébként már egész szépen ledaráltam aztán jöttek ijen kis zöld gönbök azt nem tudtam védekezni az leszedtek mindig ott szivok a többi simán megy.
A csávó meg a kis gömbjei nem vészek cska ezek a zöldek.
1,5óra proba után szépen felhuztam vele az agyam azt fogtam és kinyomtam és mentö pont csak Munanori elött volt amikor abba a nyag behemot formába jött.
Uhogy majd holnap addig lenyugszom.
U:I:igen Dajin jonn lett volna ha még egy fél órát maradsz -
Dajin #194 tudom, énis irtam hogy az x- nyomogatásával szivjon, de ha átváltozik amikor lejön, egész sokat lelehet szedni rola, ohatsu háromszöges támadásával meg soki csapkodásával, amugy meg a fénylő energiagömböket amikből sugár jön simán szétlehet ütni, szal az nemügy -
#193 Nem kell átváltozni.
HANEM: Szépen mindig amikor gyűjti az energiát az energialabdájához akkor nyomd meg a "begyüjtést"... szépen szívd el az energit. Erre neked akar dobni egy nagy energialabdát amit te jó időzítéssel visszaütsz (deflect ugye).
Ha ez megvan azonnal tedd Ohatsu-t ALL OUT ATTACK-re! Mire odaérsz a csákó alá Ohatsu drága már szépen kinyírta a gömböket, melyeket csak ilyenkor lehet megsebezni! Ha a csóka kezd leereszkedni ezerkétszázzal ütöd ahol éred + Ohatsu is lövi.
Aztán felemelkedik és egyre több gömb jön elő a földből... először 2 van aztán 3, aztán 4.
Mindig így kell tenned! Amíg nem gyűjti a labdához az energiát addig TEDD VÉDEKEZŐ állásba Ohatsu-t! Te pedig igyekezz elfutni a sorozatlövése elől... egyéb támadások ellen kiváló megoldás, ha szépen a körpálya legeslegszélére állsz! Ez a módszer megvéd a rózsaszín fentről érkező támadásoktól.
Ha eljutsz oda ahol a gömbök ilyen energianyalábot lőnek ki, ott szépen állj olyan helyre ahol nem állsz a sugaruk utjában...
Egyetlen kivédhetetlen támadás van ez pedig az elektromos felhőcskék a földön!
Ez ellen eleinte el lehet futni, de később már szívás.
A vége felé amikor 4 gömb van már akkor ha már nincs helyed hova futni a sorozatlövés elől akkor védekezz! Így ki lehet védeni a felét annak a genyó támadásnak.
Amikor az ürge lejön semmi speckó attackot ne használj hanem a kimaxolt kardoddal ezerrel üsd. -
Dajin #192 de mielőtt ujrakezded pihenj egyet -
Dajin #191 otkellet volna maradnom? fel váltva egész jol nyomtuk:)
figy, amikor leereszkedik hogy tudjad ütni, akkkor változz át vagy vmi, azt ugytudod elérni hogy leereszkedjen, hogy amikor kiirja hogy nyomogasd az x-et akkor álj a csóka alá és eszeveszetten nyomogasd, majd amikor azta tűz gömböt lőné üsd viszza -
#190 Én meg aljutottam a fö fö fö bossig már egy teljes órájha tökölok vele nem megy!És már a kontrollert és földhöz vágtam kétszer,kezd kiboritani idegileg -
#189 Szenvedek Jubei-vel ,az van!
-
#188 Na mivan mindenki suliban van vagy sok a tanulni való?? -
#187 Akkor rosszul csinálod gyakorolj! -
#186 De akkor sem!!!
-
#185 Jah én nem szeret japánok:)))
Ohatsut szeretném csokólgatni
De sajnos nem lehet mert csak játék figura
-
#184 Istenkém
Jubei L2+irányok csak akor csinálja ha az ellenfél csap.
Egy példa ha üt egy ellenfél akkor benyomod az L2+elöre akkor kitér és vissza üt/rúg. -
#183 Hát nemtom ,de nálam Jubei R2+irány nem RÚG!!!!!!!!!!!! Vmit rosszul fejlesztettem?????????
-
#182 Ezt a csókát még mindig Munenori-nak hívják
Te nem szereti japán nevek! :-D -
#181 Hát a Japánoknak elég hülye nevük van.
Egy 1,5órával ezelött hagytam abba a fejlesztést. -
Dajin #180 ez japán név de mindegy, te magyartot:D -
#179 Most látom csak munenora szép neve van a csávonak:)
nem baj te is aztán jól ragzod a magyartot:) -
#178 Bezony... -
#177 Jó nekem az eddigi idöm 27óra a sok fejlesztés miatt.
De ahogy mondtad Tinman hogy a 17.pája egy nap meg amennyit szoktam vacakolni mindig stb-stb akkor az időm sacc/kb 127óra lessz:) -
Dajin #176 munenori, csak sötét van és nemtok irni:) -
Dajin #175 ááááááá elcsesztem, munenora jubei nagybátyja, mitsunari a legyezős aki tenkai ellen harcolt:) munenori a féleszemű -
#174 Jaj te kis édes:))
Ne agodj vigyázok.
Csak az a baj mint ahogy te is látad mikor itt voltá nyomtam a befogo gombot azt akoris másfelé nézzet azt amikor levert 2x-ra is na akkor elborult az agyam és mondtam magamba hogy most nekivágom a konrollert a tv-nek.