Onimusha: Dawn of Dreams

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War
1.Nem irt senki egymás után 5hsz-et
2.Nem azért van a topic hogy dumáljunk a játékról?és ezt megtiltod most te nekünk?
3.Ki és mért szörnyû?

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Fyrex
áááááá szörnyûek itt egyesek bocsánat a kifejezésért

ha lehet nem szeretnék többet olyat hogy egy ember ír egymás után 5 hszt... nem chatelünk hanem KULTÚRÁLTAN FÓRUMOZUNK ugyebár :)

köszönöm

Avanti Crociati!

God of War
jo van.nem kell lázadni!!!!

má mondtam nálad énis hogy ujra lehet kezdeni, azéér lehetett elmentenia legvégén, meghogy megadja az extrákat
God of War
hopp nem fejeztembe:)na a vége video mikor Munenori átalakult a nagydöggé szerintem az volt a legjobb.

God of War
off:
Hu gyerekek bocs az utolso HSZ-em ért de ténleg tegnap kicsit megvoltam zuhanva és nem tudom mért irtambe ide hogy mennyire jót buliztam uhogy sorry.
on:
Most akkor lehet új gamet kezdeni a feltolt karikkal?A játék során a vége videó mikor

váze de a gyerek tenkai nélkül lángoltatta kardját, és nem varázslat volt... és ö épp akkor lépett a 4-ik szintre, szal nem ujra kezdte, hanem valamit benyomott és kéken izzot-lángolt a kardja
God of War
összekel játszani felkel jutatni egyik emberrel a másikat.
igymár érted?

God of War
Igen is csinány fogunk bánni vele.
off:
Most jötem haza egy irdatlan nagy partybol és ugy bevagyok álva mint a gereély de nincscs nnnagy baj mert irni mégtudok de ezt nem tudom mértbosztom mmeg veletek

Fyrex
huh termeltetek rendesen :)

kicsit csínyán bánjunk a hszekkel pls :)

Avanti Crociati!

a barlangban vagyok és nem tudom mit kell csinálni
Tinman
Azt úgy kell, hogy letolod a gamet és a játék a legvégén felajánlja, hogy kimenti.. kimented és azt töltöd majd be amikor újra akarod kezdeni!
Ilyenkor ha normal fokozaton nyomod akkor minden cuccod, képességed asszem megmarad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

God of War
Jaja jó kis gém volt lehet újra elkezdem:)

foggalmam sincs, asszem ezt gamespotrol szedtem, de ott sok van... itt nézd meg
www.gamespot.com(regelni kell ingyenes és érdemes, sok letöltés és innen csak leöltve érdemes megnézni a videokat) www.ign.com nemkell reg ittmeg letöltés nélkül nézheted(illetve mindent lement a gépre amit látsz, rejtve majd késöbb automatikusan törli, de ez mindegy)
vagy maj msn-en átküldöm
ffxi
Hol lehet letölteni azt a videót?

Fákjúal!

de rendes ének is volt benne nem valami aláfestõ zene, hanem angol beszéd/ének ott ment benne:D
jaja ilyen jo pörgõsök voltak, meg ilye amerika énekhang votl benne mintha mittomén vmi green day vagy blink stilusba ment volna..
ffxi
Hû de jó lenne azok a zenék ide.

Fákjúal!

jameg még az hogy tenkai-nak is piros a páncélja meg samanosukénak is szal:D de ennyivel egyeül is elintézhette volna az egészet, zavar hogy nem õ a fõhõs....
néztem az amcsi verzios onimusha 4-bõl dolgokat, pl ott ilyen burnout3 stilusu zenék mennek meg van pár különbség, pl amikor keten vannak apályán amásiknak van egy életerõ csik pont a karakter feje felett, nem pedig a képernyõ tetején, ja meg amikor tenkai van társnak és megkérjük hogy imádkozzon akkor fehéren lángol a kardunk, nade ezt a csávó a legelejéna mikor jubeiel harcolt a videoban, tök egyedül volt, és valahogy begyujtotta a kardját!! na azt hogykõ?
Tinman

Sejteni én csak a közepe felé kezdtem, de ez 200%, hogy igaz, ugyanis a játék záró animációjában megemlítik, hogy:

"Nahát milyen érdekes... Arin Sama... hmmm valami ilyesmivel kezdõdött a neve, Tenkai pedig Ako-nak hívta Arint"

Ezt asszem Jubei meséli a végén!

Egyébként én is szimpatizálok Samanosuke karakterével, de a 3.-ban Jacque-ot is bírtam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dehogynem jó!

Asszem a kék vagy a zöld szobák FÖLDSZINTI részén van az az ajtó ahová jó!
Mögötte van az utolsó masina amit szét kell verni.

Énis sejtettem felis sorolom honnan gondolom:
ismerte Kaedet, õ volt ugye az elsõ részbe a csaj
aztán nála volt az Oni Gauntlet amit Samanosukének adott az Oni Clan az elsõ rész elején, amikor aza nagy dög akinek a szobra egyébként a 4-ben is bennevan, szoval aza nagy bunkos izé elrabolta hercegnõt
és eccer a pihenõ szobába megkérdeztem tõle hány éves, erre csak aztmondta hogy NAGYON öreg, gondolom pontos évszámot nemirtak, mert igy egybõl egyértelmû lenne
de az ellene vall, hogy már nem kardal harcol, pedig azvolt az õ stíliusa, meg ugye Samanosuke-t Takeshi Kaneshirorol mintázták, és Tenkai nemnagyon hasonlított rá
ja meg az átváltozásra is tök máshogy néz ki mint ahogy Samanosuke átváltoása, bár nekem Samanosuke az elsõ rész föszereplõje, sokkal szimpatikusabb volt fõszereplõnek is, meg tulajdonképpen, õ nélküle ez már nem az igazi onimusha, ennek ellenére igy is nagyon jo volt 4
ffxi
HELP! Stage 12-ön elakadtunk, megszereztunk a controllroom keyt-t. De nem jó sehová. :(

Fákjúal!

Tinman
Soki átment abba a világba ahonnan az a félisten jött.
Sztem tuti lesz folyt köv!

Na de tudjátok ki volt Tenkai???? Hát õ volt Samanosuke Akechi gyerekek!!!
Arin meg Ako a kis repkedõ tündér aki a 3. részben segített!
Milyen meghatóra vették a figurát Jubei - Soki között a végén nem? Tiszta Final Fantasy feeling :-)
Jó kis game volt nagyon!

God of War
de holvagy a barlangba vagy a karnvál gelé tartasz?
mrt a barlangba ott uyge van két embered tenkai és soki összekel játszani velük,karneválná pedig karokat kell huzogadtni.

megint mentem egy kört és kipróbáltam mindent (szerintem)
God of War
elakadt a szavatok?????

God of War
Na mivan fáradtak vagytok?

God of War
Onimusha4 WE DID IT'
Mi lett Csokival mert csak annyit láttam hogy fel felé lépcsözött,és Jubei utána sirt a sirjánál.

God of War
Még Robertonál nem jár azt majd a hatodik végén kell leverni:)
Sok sikert csak ugyessen Cophy

cophy menny vissza a pálya elejére, indulj el ujra, porbálj végig mindent, nyomjá kört, van olyan hely ahol scsak bizonyos karakterek használatával tucc továbbhaladni, vagy rejtett dolgokat szerezni, pl tenkai ahalottakkal beszél, ha lácc hullát a földön érdemes tenkaival megnézni, ohatsu lengedezik meg a kapukról szedi le a zárakat, roberto erõs, ö nehéz dolgokat tologat, meg nagy karokat huz meg, jubei kis jukakon fér át, meg vékony gerendákon mászik át
God of War
A barlangba vagy vagy a karneválon?

Hell!
a 6. küldetésnél járok de valamiért csak körbe-körbe járok , mi a megoldás?
nemcsak a dark stone-ok
de a fény istene egyenlõ azzal a hároszemü kis döggel? nem téged kérdezlek god of war most. de annak afehér csávónak volt valami más neve is, de mivel csak kölcsönbekaptam, és avégén már frusztrált a sok fõdög, avégét nem fordítgattam, elég volt annyit megtudnom, hogy az omen star is táplálja az energiájukat
God of War
firex kit érdekel nem is ir a saját topicjába

God of War
me mit mûvelünk itt csak beszélgetünk

Tinman
LOL má mit mûvelnek itt emberek? :-DDD
Fyrex meglátja megõrül :-)

God of War
Akkor olvasd el jobban azt irtam hogy az a kis dög ami kijött csoki fatejábol az a fény istem mert mikor összeolvadt monival akkor utána mikor levertem az jött ki belöle:)
igy érted.
Tehát egy szoval a kis dög a fény isten asszem,amivel most éppen szivok:))

de nemmontad mer csak asszontad hogy kijött soki apjából, de hogy ki arra nem, énis láttam a videót, meghogy utána munenori kapta el azt egybeolvadt vele
God of War
nem vok agresziv csak mondtam mert kérdezted:)

tudom azt hogy soki faterjából jött ki, de ugy akart "átszületni" erre a világra vagy mi? amugymeg én mondtam még az elején asztorit amikor ott kérdezted hogy mérnem hal meg egyik fõboss se ugyhogy nemkell agreszivnak lenni
God of War
De de az a kis geny az a fény isten még a videoba mondják meg amikor golyozáport lö akkor is mondja én vagyok a fény isten(god of light)
te öreg te elöbb végig vitted mint én azt nem tudod az a kis dög az volt aki Munenorival egybe olvadt azt létre jött a nagy dög,meg asszem az a fény isten is aki soki faterjába volt.

de végén aza fehér ruhás csávó nem a fény istene? és kivolt aza kis dög aki csoki apjánaka mellébe volt? az nem volt istenség?
yóvanna fáradt vok:D téleg... robotot akartam irni:D
God of War
DE te azt irtad hogy Yodod te nyirtad ki én pedig a szobort.
de nem volt elötte szobor csak Vodo volt szándékossan igy irtam anevét.
Kár hogy nem maradhatunk ugy csokival ahogy kinyirtuk monát mert ugy pár csapásból meghalna az a kis geny.
mert akkor mind a két kardod lehetet használni vágásra:))))

tudod az csápozott a föld alól ha egyhelybe álltunk, na azzal tud szopatni, eccer fellököt utána nemtudtam felálni, mer tütöttek, felülrõl jött vmi lila gömb is, meg mivel sokáig feküdtem egy helyen megint alulról csápozott, és ezt addig csinálta amedig meg nem haltam, és bármit nyomtam nemtudtam semmit csinálni ellene, nembaj 2X lement:( amikor ithon nyirtam ki elsõre vhogy nemtünt iylen szopatósnak
ezt mondtam, hogy yoydo a csápos szobor, aki beszivta a soki apját, meg jol hasbaszura ohatsu növérét
God of War
Te elvagy szálva ember Yodo a csápos men volt,elötte nem volt szobor csak robot tudod apuci robottal igen azt szépen lealáztam de Yodo az egy istenverte szobor.