Onimusha: Dawn of Dreams
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Nem azért van a topic hogy dumáljunk a játékról?és ezt megtiltod most te nekünk?
3.Ki és mért szörnyû?
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
ha lehet nem szeretnék többet olyat hogy egy ember ír egymás után 5 hszt... nem chatelünk hanem KULTÚRÁLTAN FÓRUMOZUNK ugyebár :)
köszönöm
Avanti Crociati!
Hu gyerekek bocs az utolso HSZ-em ért de ténleg tegnap kicsit megvoltam zuhanva és nem tudom mért irtambe ide hogy mennyire jót buliztam uhogy sorry.
on:
Most akkor lehet új gamet kezdeni a feltolt karikkal?A játék során a vége videó mikor
igymár érted?
off:
Most jötem haza egy irdatlan nagy partybol és ugy bevagyok álva mint a gereély de nincscs nnnagy baj mert irni mégtudok de ezt nem tudom mértbosztom mmeg veletek
Ilyenkor ha normal fokozaton nyomod akkor minden cuccod, képességed asszem megmarad.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.gamespot.com(regelni kell ingyenes és érdemes, sok letöltés és innen csak leöltve érdemes megnézni a videokat) www.ign.com nemkell reg ittmeg letöltés nélkül nézheted(illetve mindent lement a gépre amit látsz, rejtve majd késöbb automatikusan törli, de ez mindegy)
vagy maj msn-en átküldöm
Sejteni én csak a közepe felé kezdtem, de ez 200%, hogy igaz, ugyanis a játék záró animációjában megemlítik, hogy:
"Nahát milyen érdekes... Arin Sama... hmmm valami ilyesmivel kezdõdött a neve, Tenkai pedig Ako-nak hívta Arint"
Ezt asszem Jubei meséli a végén!
Egyébként én is szimpatizálok Samanosuke karakterével, de a 3.-ban Jacque-ot is bírtam :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asszem a kék vagy a zöld szobák FÖLDSZINTI részén van az az ajtó ahová jó!
Mögötte van az utolsó masina amit szét kell verni.
ismerte Kaedet, õ volt ugye az elsõ részbe a csaj
aztán nála volt az Oni Gauntlet amit Samanosukének adott az Oni Clan az elsõ rész elején, amikor aza nagy dög akinek a szobra egyébként a 4-ben is bennevan, szoval aza nagy bunkos izé elrabolta hercegnõt
és eccer a pihenõ szobába megkérdeztem tõle hány éves, erre csak aztmondta hogy NAGYON öreg, gondolom pontos évszámot nemirtak, mert igy egybõl egyértelmû lenne
de az ellene vall, hogy már nem kardal harcol, pedig azvolt az õ stíliusa, meg ugye Samanosuke-t Takeshi Kaneshirorol mintázták, és Tenkai nemnagyon hasonlított rá
ja meg az átváltozásra is tök máshogy néz ki mint ahogy Samanosuke átváltoása, bár nekem Samanosuke az elsõ rész föszereplõje, sokkal szimpatikusabb volt fõszereplõnek is, meg tulajdonképpen, õ nélküle ez már nem az igazi onimusha, ennek ellenére igy is nagyon jo volt 4
Fákjúal!
Sztem tuti lesz folyt köv!
Na de tudjátok ki volt Tenkai???? Hát õ volt Samanosuke Akechi gyerekek!!!
Arin meg Ako a kis repkedõ tündér aki a 3. részben segített!
Milyen meghatóra vették a figurát Jubei - Soki között a végén nem? Tiszta Final Fantasy feeling :-)
Jó kis game volt nagyon!
mrt a barlangba ott uyge van két embered tenkai és soki összekel játszani velük,karneválná pedig karokat kell huzogadtni.
Mi lett Csokival mert csak annyit láttam hogy fel felé lépcsözött,és Jubei utána sirt a sirjánál.
Sok sikert csak ugyessen Cophy
a 6. küldetésnél járok de valamiért csak körbe-körbe járok , mi a megoldás?
Fyrex meglátja megõrül :-)
igy érted.
Tehát egy szoval a kis dög a fény isten asszem,amivel most éppen szivok:))
te öreg te elöbb végig vitted mint én azt nem tudod az a kis dög az volt aki Munenorival egybe olvadt azt létre jött a nagy dög,meg asszem az a fény isten is aki soki faterjába volt.
de nem volt elötte szobor csak Vodo volt szándékossan igy irtam anevét.
Kár hogy nem maradhatunk ugy csokival ahogy kinyirtuk monát mert ugy pár csapásból meghalna az a kis geny.
mert akkor mind a két kardod lehetet használni vágásra:))))