Onimusha: Dawn of Dreams
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És végig nyomtad már a dark-ot?
Valaki végig nyomta?
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Javaslom hogy minden pálya végén menny le Dark Realmsbe hogy fejlögy és legyem Medleved mert az kell majd a végére meg ha lejucc a 60-70-es szintig akkor kapsz ugyis cuccokat
és egyszer csak megfogod látni adig kell ütni ming elnem tünik és igy tovább😊
Hogyan tovabb nem tud valaki segiteni ?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igen, elfogult vagyok mert talán én vagyok itt az egyetlen, aki az összes részt végigjátszotta (2. rész 80%), de lehet, hogy tévedek és te is mindet lenyomtad.
De a lista csak a személyes véleményemet tükrözi.
Az 1. résszel az a baromi nagy baj, hogy csináltak egy szamurájos Resident Evil-t, melyet egyetlen délután végignyomsz és utánna irány a trash. Anno Onimusha 1 10.000 Ft-ért jött ki... 5 óráért 10.000 Ft baromi érvágás.
De nem is ez a legnagyobb baj vele hanem az, hogy egysíkú... nem rossz játék, gyakorlatilag Nobunaga kastélya körül bóklászol és ennyi. Nagyon kevés tárgy, kevés fegyver és csupán 2 db irányítható kari. Ez nem sok.
Ezzel szemben a folytatás 3-4x olyan hosszú, mint az elsõ rész!
A viselkedésed a !BARÁTAIDDAL! BEFOLYÁSOLHATJA egyes helyen a sztorit!!!
Nagyon jó példa erre, ha Kotaro-val nem foglalkozol eleget, akkor az erdõ sûrûjében eltévedt Jubei-en NEM fog segíteni, így NEM irányíthatod Kotarot, NEM mehetsz le 2 db. Dark Realm pályára!
De eddig vagy 7-8 helyen voltam úgy, hogy jött a barátom segíteni, mert jó cuccokat szereztem neki!
A 2. részben gyakorlatilag kereskedni lehet és legalább 30 picike kis mellékküldetés teljesíthetõ!
Remek zenéje van, kellõen hosszú, 5 fegyvered lehet (1. részben csak 3).
A barátaid páncélját, fegyvereit, szuperfegyvereit MIND-MIND kicserélheted!
Ettõl függetlenül megértem azt is aki nem szereti, hogy egy akciójátékban rengeteg kalandelem van. Én eléggé kaland lelkületû vagyok, emiatt nálam az 1. rész sajnos olyan közepes érzést sugároz. NEM VOLT ROSSZ, de a 2. lenyûgözött az 1-hez képest.
Egy biztos... a 4. áll a dobógó csúcsán :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1.hely: Onimusha1(rettenet jo hangulata van bár tény hogy elsõ végigjátszásra 6 ora volt,szal téleg rövid)
2. helyezettek: Onimusha4(ezt csak kölcsönbe kaptam havertol bár josokat toltam, és megis veszem majd de most mgs3-at vettem)és
Onimuhsa3
3.itt a blade warriors és az Onimusha2
Így egy biztonsági másolatra tettem szert, mert elveszett az eredeti... így természetesen ára sincs és végigjátszás után kuka.
Ha igen akkor aladó?Ha igen akkor mennyiért?😊))))
A Blade Warriors egy verekedõs (Mortal jellegû) felejtõs game.
Meglehetõsen igényes és elég sok kalandelem van benne. Lineáris ez a rész is, de azért vannak benne nagyon érdekes mellékágak. A tengerparton ma qrva nagyot döbbentem! Valami eszméletlen igényesen néz ki a víz és 1-2mp-ig nem is értettem, hogy miért... aztán koppant az állam. A tenger hullámzása olyannyira reális, hogy nem is rajzolva vagy animálva van, hanem rendesen a a valódi tenger hullámait építették be.
Az FMV vidikbõl eddig nem olyan sokat láttam, de ami volt az barón nézett ki.
Szóval a személyes Onimusha toplistám így néz ki:
1. Onimusha 4.
2. Onimusha 2.
3. Onimusha 3.
4. Onimusha 1 (pofátlanul rövid és kicsit Resident Evil beütésû)
5. Onimusha: Blade Warriors
off valaki tudna a DMC3 topicba válaszolni a kérdésemre
Neked amúgy riszpekt, hogy 80-ig eljutottál... nem semmi!
Nekem 40-ig ment -bár az is igaz akkor még nem voltam ennyira kimaxolva.
Egy biztos criticalozni kell, Rosary of Health kell. Ha lesz kedvem lehet, hogy felveszem a küzdelmet avi-ba és jól feltolom valami torrentre :-)
De megigérem hogy nem fogok több offot ejteni csak egy kicsit😊
Az én szemembe Fyrex mostantól nem vagy patkány😊Béke!
senki nem akar bannoltatni GoW, igyál egy pohár jó hideg üdítõt és fórumozzunk egymás mellett kultúráltan
Avanti Crociati!
Mivel ebbe a topicba már 319 hsz van ezért semmi értelme nincs egy másikat nyitni, csak azért, hogy ott tomboljuk ki rokonszenvünk a játék irányába :-)
God of War-al sincs olyan hú de nagy gond, csak szereti néha egy kicsit chatre venni a figurát, meg értelmetlen dolgokon felrántani magát.
Ha nem is akarja meglátni a jó szándékot Fyrex-ben, akkor még nagyon sokáig elszitkozódhat itt magában... szvsz nem sok reakció lesz rá.
Tessék tudomásul venni, hogy Fyrex a topic gazdája és szeretné, ha 1-2 dolgot betartanánk. De ha nem õ lenne ez akkor is az Onimusha topic és hellyel-közzel jó lenne a témához tartani magunkat.
Szerintem egyezzünk meg abban, hogy Onimusha kérdésben bárki bármennyit irogathat. Sõt egy ici-pici offolást is tûrjünk el, ha már valaki sokat hozzátett a topichoz. A kevés off alatt azt értem, hogy ne akadjunk már ki azon ha valaki megkérdezi, hogy tudunk-e az Onimusha-hoz hasonló játékot és ha igen akkor hol szerezhetné be stb.
Peace <#integet2>#integet2>
te mit szólnál egy egységes onimusha topikhoz? vagy külön jobbnak tartod ha nyit GoW egy Onimusha 2õt?
Avanti Crociati!
Fyrex jót akar ez egyértelmû csak kissé érzékeny.
God of War meg minden magára vesz és hyperérzékeny.
2 érzékeny ember jót akar = káosz.
Tessék lenyugodni egy picit... olyan jó kis sorozat ez (1-4). Én személy szerint egy játéksorozatot sem ismerek melynek ez elsõ része túlélõ horror lett volna, a második kaland,akció, és szerepjáték, a harmadik kalan/akciójáték, a 4. meg szinte full akciójáték. És akkor még nem is említettem a Blade Warriors-t ami 100%-ig verekedõs sruff!
Már asse érdekel hogy banolnak a sok csunya beszédért
UI:ha mégegyszer anyázol vagy valami családos kis rossz beszolás baj lessz
anyucinak otthon bizonygasd hogy milyen értelmes gyerek vagy...bár látom a fórum fogalma örök rejtély marad sekélyes elméd elõtt
külön elnézést kérek a többiektõl hogy szétoffoltam a topikot, nem fog elõfordulni többet ha végre nem kóstolgat ovis barátom
Avanti Crociati!
Azért mert unom ba..meg hogy álandóan engem cseszegecc minden sz*r ért mint pl az elözö HSZ-ekel én nem megszabadulni akarok töled bameg ha nem nyugalmat ahol nem lehet minden második HSZ-em off igy már érted?
hogy jutok be?
ki mondta hogy nem beszélgethettek az onimusha 2rõl? én kifejezetten örülök ha beszélgetnek arról, én személy szerint nem javaslom az onimusha 2 topik nyitását, elmondom miért, max elküldötök a pi*ba 😊
szóval: 1; ez a topik is még csak 300 hsznél tart, tehát abban sem lenne több, ergó érdemesebb lenne ebbõl egy össznépi onimusha topikot csinálni, felõlem lehet vki házigazda közületek ha ez megnyugtató 2; azért akarsz onimusha topikot hogy megszabadulj tõlem, de ez megint egy hibás ötlet, mert oda ugyanúgy írni fogok mint ide
várom az észrevételeket 😊
Avanti Crociati!