Onimusha: Dawn of Dreams
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aza baj hogy néha teleportálnak, meg ha van ligthos kardod/fegyvered, akkor ha azzal varázsolsz egy lev2/lev3-at akkor a repkedõ fénygolyok amik köjöttek a kardodból, leszedik ezeket(persze ha nincs tele a páyla más dögökkel, mert leirtottad a többit)
Amikor leszáll ütöd ezerrel, de vigyázz, hogy mindig mozgásban légy, mert ha nem mozogsz rádszáll és mire felkelnél már megint elrepült. Közben persze amíg a levegõben van addig a katonákat mindig le kell írtani!
Amikor az elektromos támadással jön, akkor védekezel és semmi bajod nem lesz.
Az elszívó/fagyasztó dögöket nehéz leverni... nekem az jött be, hogy négyzet+X gombokat egyszerre megnyomva Soki elég nagyot üt, ilyenkor a levegõben lévõ ellenfelet is le lehet ütni. A másik ami hasznos ott is a folyamatos mozgás, ne engedd, hogy a varázskor bezáruljon amikor rádteszik.
Dark Realmet érdemes Rosary of Health, MP-vel csinálni (tudod a nyakláncok amik töltik az MP-t, HP-t vagy éppen az OP-t).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a17-es pályán roberto-val kellene megölni egy darazsat...
hogyan kell meg se tudom sebesíteni!!!
királyok vagytok:)gratz!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Sirályos <#vigyor2>#vigyor2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megoldás: A késekkel nyomul akkor próbáljátok meg visszaütni, nem baj ha teszem azt oldalról csapjátok meg az éppen repülõ kést, de a lényeg, hogy üsséték vissza.
Az "órás" támadása elég idegesítõ... csak úgy tudod magadról levenni ezt a támadást, hogy mihelyst rádteszi azonnal és masszívan támadod, próbálkozhatsz a legerõsebb támadásaiddal is, sõt a négyzet+X gombok együttes megnyomásával Soki elég erõset üt, azzal is próbálhatod.
A 10 palyanal tartok es van egy boss aki allandoan lathatatlanna valik es keseket dobal , ez meg elviselheto, de nem tudom hogy hogyan tudnam megsebezni a masik meg az hogy valami bombat dob rank es akkor felrobbannunk es annyi , nincs menekves :S
valaki nem tudna egy kicsit segiteni mi a teendo ?! :(
Amúgy a srác az új karddal single-be is végig ment még1x Soki a 100-zat :) Igaz az új karddal könnyebb így. Szal egyéni rekord is meg van döntve. Majd hozok képeket.
Fákjúal!
senki nem mondta neked h add kölcsön, magadtól döntöttél így
énis mondhatnám neked hogyha nem nyitok meg itt egy két topikot te nem tudnám a játékról...
és tessék már végre használni a pm-et
köszönöm!
Avanti Crociati!
Bocs Fyrex az offért
De további feladat a többi karakterrel, mert ugye Soki(LV100!!!) volt player1-en. Most az player2-ön lesz és a többit player1-en. Soki támogatása nélkül azért nehéz lenne.
Fákjúal!
Gratz! <#taps>#taps>
De viszont cserébe 300-as fegyver+Rosary ami tölti 1xre MP-t, HP-t és OP-t. Megérte az biztos. Másfél napos munka volt.
Fákjúal!
ISDN is Dial up, elvégre egy xy számot tárcsázol egy USB-s modemen keresztül, csak digitálisan kapod a jelet, no meg fel tudod használni a +1 vonal csatornáját is.
De vágom... akkor 56.6. Ugh... toltam én is azzal -de még 33.6-al is elõtt sokáig-, gyilkos.
82. pálya nagyon szép! Gratula!
Én mostanába nem tolom mással vagyok elfoglalva egy jobb gémel:D
Fákjúal!
Nem kérdés... aki még nem játszott vele pótolja be.
Most láttam, hogy "végtelen" magyar torrent oldalon az 1. rész nem olyan rég került fel -és ahogy elnézem lesz folyt. köv, tehát lesz 2. rész is ott!-, szóval hajrá FFXI!
Fákjúal!
a srác visszakérte ez mindenki tudja mert leirtad egy párszor:DDDD
Nehogy megsértögy:)
Keressek valami kulcsot ? :) vagy hogy
Ha a negyekid pája végén avgy amikor kétkulcsot kellet belerakni egy ajtóba akkor csak annyi a dolgod hogy amikor csap az a dög akkor védekezel és utána utöd.
Ha még nem vagy annyira tapasztalt a játékba akkor varázsolj és ugy üsd:)
Mindegyik Onimusha-ba az egy picit baromság, hogy gyakorlatilag a végjáték elõtt vagy csak annyira erõs, hogy megszerezd a Dark Realm-es kardot. 1. részbe is a Demon King elõtt kb. 15 perccel lehet megszerezni a legütõsebb kardot ami egyesíti a 3 ORB erelyét.
A 3. részbe Nobunaga elõtt tudsz lemenni abba a Dark Realm régióba ahol a brutál kard van.
A 4. részbe mondjuk van némi esélyed akár a 12. pálya körül (a Rosary of HP miatt) megszerezni a "kick ass" kardot, de akinek ez sikerülne arra mentoromként fogok tekinten ;-)
Sokkal reálisabb az utolsó BOSS hadsereg elõtt DR-be próbálkozni úgy, hogy Rosary of HP, MP, OP-k fent vannak.
Max ha ezerszer meghal utána esetleg.