Onimusha: Dawn of Dreams

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én felütéssel csináltam ki a repkedõ kárytás mágusokat, hátra+négyszög+r1
aza baj hogy néha teleportálnak, meg ha van ligthos kardod/fegyvered, akkor ha azzal varázsolsz egy lev2/lev3-at akkor a repkedõ fénygolyok amik köjöttek a kardodból, leszedik ezeket(persze ha nincs tele a páyla más dögökkel, mert leirtottad a többit)
Tinman
A legyet a legegyszerûbb leverni :-)
Amikor leszáll ütöd ezerrel, de vigyázz, hogy mindig mozgásban légy, mert ha nem mozogsz rádszáll és mire felkelnél már megint elrepült. Közben persze amíg a levegõben van addig a katonákat mindig le kell írtani!
Amikor az elektromos támadással jön, akkor védekezel és semmi bajod nem lesz.

Az elszívó/fagyasztó dögöket nehéz leverni... nekem az jött be, hogy négyzet+X gombokat egyszerre megnyomva Soki elég nagyot üt, ilyenkor a levegõben lévõ ellenfelet is le lehet ütni. A másik ami hasznos ott is a folyamatos mozgás, ne engedd, hogy a varázskor bezáruljon amikor rádteszik.
Dark Realmet érdemes Rosary of Health, MP-vel csinálni (tudod a nyakláncok amik töltik az MP-t, HP-t vagy éppen az OP-t).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja, még azt is szeretném tudni hogy Dark Realm-ban a 30. pálya környékén jönnek olyan röpködõ absorb elszívó fagyasztó valamik nem tudom azokat sem legyõzni. cak ott kergetõzünk míg meg nem unom és kikapcsolom...ti hogyan csináljátok??? mondjatok már néhány mesterfogást! elõre is köszke',:;
Ha jár még ide valaki segítsen már!
a17-es pályán roberto-val kellene megölni egy darazsat...
hogyan kell meg se tudom sebesíteni!!!
God of War
:)
királyok vagytok:)gratz!<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Tinman
<#taps><#eljen>
Sirályos <#vigyor2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi
IMG]http://iaro.srv.hu/kep/1PDVD_011.jpg[/img]

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi
IMG]http://iaro.srv.hu/kep/1PDVD_011.jpg[/img]

Fákjúal!

Tinman
Luis Frois-t legyakni nem olyan egyszerû!

Megoldás: A késekkel nyomul akkor próbáljátok meg visszaütni, nem baj ha teszem azt oldalról csapjátok meg az éppen repülõ kést, de a lényeg, hogy üsséték vissza.

Az "órás" támadása elég idegesítõ... csak úgy tudod magadról levenni ezt a támadást, hogy mihelyst rádteszi azonnal és masszívan támadod, próbálkozhatsz a legerõsebb támadásaiddal is, sõt a négyzet+X gombok együttes megnyomásával Soki elég erõset üt, azzal is próbálhatod.

hi!
A 10 palyanal tartok es van egy boss aki allandoan lathatatlanna valik es keseket dobal , ez meg elviselheto, de nem tudom hogy hogyan tudnam megsebezni a masik meg az hogy valami bombat dob rank es akkor felrobbannunk es annyi , nincs menekves :S
valaki nem tudna egy kicsit segiteni mi a teendo ?! :(

az szép:D amugy azt nemnéztem meg ha normalba végigtolja az ember, azzal az álással fejlesztett karival lehet hardba menni?
God of War
Nem vagyok féltéken csak ideg volta rá picikét de már elmult:)

ffxi
Mini Boss-ok az elsõ két félidõben és utána egy polipszerû lény, nagyon kegyetlen kicsi életet vesz le a critical. Legalább 20x kellett neki beadni, hogy kifeküdjön.

Amúgy a srác az új karddal single-be is végig ment még1x Soki a 100-zat :) Igaz az új karddal könnyebb így. Szal egyéni rekord is meg van döntve. Majd hozok képeket.

Fákjúal!

Fyrex
GoW kérlek nem kell féltékenynek lenni, hanem inkább elkéne ismerni a másikat

senki nem mondta neked h add kölcsön, magadtól döntöttél így
énis mondhatnám neked hogyha nem nyitok meg itt egy két topikot te nem tudnám a játékról...

és tessék már végre használni a pm-et

köszönöm!

Avanti Crociati!

God of War
Mámegint nagyra vagy a te 80as szintedel mondtam hogyha én nem adom oda akkor te asse tudod hogy mijen gém.
Bocs Fyrex az offért

de amugy szép az a százas szint, ja és irná öbbet a föbossrol a Dr-bõl? thx és grat
akkor az egyéni rekord még az enyém 80-al:))
Tinman
Igen.

eccere lehet menni 2 karival dark realmbe?
ffxi
Jól vanna, majd nektek is sikerülni fog. Csak basztatta a csõrörunket, hogy vajon mi lesz a 100-dik??????

De további feladat a többi karakterrel, mert ugye Soki(LV100!!!) volt player1-en. Most az player2-ön lesz és a többit player1-en. Soki támogatása nélkül azért nehéz lenne.

Fákjúal!

Fyrex
grat!<#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

Tinman
Aztaqrva! Nem semmi!

Gratz! <#taps>

ffxi
Ketten csináltuk.

Fákjúal!

God of War
király vagy vazze:D szerintem még senki nem jutott el a 100ig

ffxi
Na végre, meg van a 100-dik is. Vért izattunk, készüljetek majd fel a legrosszabbra<#gun><#violent> boss-ok jöttek!

De viszont cserébe 300-as fegyver+Rosary ami tölti 1xre MP-t, HP-t és OP-t. Megérte az biztos. Másfél napos munka volt.

Fákjúal!

Tinman
OFF:
ISDN is Dial up, elvégre egy xy számot tárcsázol egy USB-s modemen keresztül, csak digitálisan kapod a jelet, no meg fel tudod használni a +1 vonal csatornáját is.
De vágom... akkor 56.6. Ugh... toltam én is azzal -de még 33.6-al is elõtt sokáig-, gyilkos.

ffxi
Aláírásom minden L árul.

Fákjúal!

Tinman
ISDN-ed van? Azzal simán leszedhetõ... kb. 2-3 nap és lent van. 56.6-al már qrva gáz lenne... min. 6-7 nap.

82. pálya nagyon szép! Gratula!

God of War
hajrá.
Én mostanába nem tolom mással vagyok elfoglalva egy jobb gémel:D

ffxi
82!!!!!!!!!! És most pihizunk és holnap lehet meg lesz a száz, ha nem lesz áramszünet. Akkor megölöm magam.

Fákjúal!

ffxi
Amíg nincs szélessávum addig meg van kötve a kezem <#rinya>

Fákjúal!

Tinman
12:07 lett végül az Onimusha 2. össz végigjátszási ideje. Továbbra is azt mondom, hogy köreket ver az 1. részre, és bizony a 3. résznél is jobb, de a 4.-et alúlról súrolja.
Nem kérdés... aki még nem játszott vele pótolja be.
Most láttam, hogy "végtelen" magyar torrent oldalon az 1. rész nem olyan rég került fel -és ahogy elnézem lesz folyt. köv, tehát lesz 2. rész is ott!-, szóval hajrá FFXI!

Tinman
Természetesen igen.

ffxi
51 mint Area 51<#buck> a rekordunk. Holnap megdöntjük a komámmal, sõt lehet, hogy 100 is meg lesz. Ja és ha más karakterrel megyek akkor a neki megfelelõ fegyvert kapok realm-ban?

Fákjúal!

ffxi
Oké! Majd jelentkezem.

Fákjúal!

God of War
ezt máhalotuk!
a srác visszakérte ez mindenki tudja mert leirtad egy párszor:DDDD
Nehogy megsértögy:)

aki akezével bunyozik roberto, vele pokot nemkellet kinyirni, max tenkaival és sokival volt valami hasonló az 5-6 pályánál de ott csak ütni kellet, amugy a 80-as szintig két és fél ora alatt letoltam, elég sokat kritikalozva, mer fél kilenckor kezdtem és 11-kor szoltak át szüleim hog hagyjam abba és még volt etgy rakat cuccom.. de azota a srác viszzakérte a gémet és nemnyomtam tovább
God of War
nem tudom miröl beszélsz sorry ird le pontossaban

Hat az jo kerdes melyik palyan vagyok :) de egy nagy magas szoke haju csavo van velem , vele egyutt tudjuk ( csak kezevel bunyozik ) nyirni a pokot .
Keressek valami kulcsot ? :) vagy hogy

God of War
ez most nem érthetö kérdés mert több is van:DD
Ha a negyekid pája végén avgy amikor kétkulcsot kellet belerakni egy ajtóba akkor csak annyi a dolgod hogy amikor csap az a dög akkor védekezel és utána utöd.
Ha még nem vagy annyira tapasztalt a játékba akkor varázsolj és ugy üsd:)

Egy nagy poknal vagyok aki allandoan tojja a kis hulye szornyeket , es amikor odamegyek a fejehez hogy oljem egy kicsit akkor jon a nagy labaval es szet kaszabol mindenkit . Nem tudja valaki milyen idokozonkent vagy mi miatt kaszabol egyet ?! mert ha vedekezek akkor is kinyir ... :(

Tinman
Annyira azért nem lehetetlen. Egy külf. fórumon olvastam, hogy 5-6 óra között tolta le a 100 pályát egy srác. Õ írta, hogy a 100. pály a végén van egy BOSS és aztán a legjobb kard.
Mindegyik Onimusha-ba az egy picit baromság, hogy gyakorlatilag a végjáték elõtt vagy csak annyira erõs, hogy megszerezd a Dark Realm-es kardot. 1. részbe is a Demon King elõtt kb. 15 perccel lehet megszerezni a legütõsebb kardot ami egyesíti a 3 ORB erelyét.
A 3. részbe Nobunaga elõtt tudsz lemenni abba a Dark Realm régióba ahol a brutál kard van.
A 4. részbe mondjuk van némi esélyed akár a 12. pálya körül (a Rosary of HP miatt) megszerezni a "kick ass" kardot, de akinek ez sikerülne arra mentoromként fogok tekinten ;-)
Sokkal reálisabb az utolsó BOSS hadsereg elõtt DR-be próbálkozni úgy, hogy Rosary of HP, MP, OP-k fent vannak.

God of War
Halottatok már olyat hogy valaki eljut egy délután allat DR-be a 80.as szintig ez lehetetlen.
Max ha ezerszer meghal utána esetleg.