720
-
#400 Kéne egy Wii... -
Stinger 576 #399 METROID PRIME 3: CORRUPTION hivatalos US megjelenés: 2007. augusztus 20. (EU, pár nappal később). -
#398 LOÁL -
#397 -
#396 LÁL :D -
#395 -
Stinger 576 #394 Újabb infókkal bővült a blogom Metroid Prime 3: Corruption ügyben. Bővebben az utolsó három bejegyzésben olvashattok róla. Íme: Stinger's Blog Diary -
#393 sanszos hogy hackerek:P amúgy télleg az egyik legjobb volt :( R.I.P -
#392 tudja valaki, hogy mi történt ezzel az oldallal, ami az egyik legprofibb Metroid szentély volt? -
mukievil #391 Ohh!! KÖszönöm a gyors választ, már keresem is őket !!! -
#390 GBA emuval tudsz még játszani a Return of Samus-sal, Fusion-nel és a Zero Mission-nel. NES emuval meg az eredeti Metroid I-gyel, de az nem kis mazochizmust igényel :) -
mukievil #389 Üdv emberek!! Vki tudna nekem segiteni? Azt szeretném megtudni, hogy meik metroid játékokat lehet pc-n játszani? (eddig zsnes emulátorral toltam vmi super metroidot--> az isten király volt imádom, asszem megint végigviszem :) ) köszi előre is -
pheaton #388 Van egy helyen egy vaskapu, három zárral. és ott bent valami cucc. Ezen a környéken vagyok...Az ikonok e fölött vannak , mielött lejövök ide a liftel. -
#387 Hát asszem azt már kihagyom, meg a hardot is. Elég nekem ez így. most még végigtolom a 2t is, aztán kerítek DSre valami SNES emulátort, amivel működik a Super Metroid. Ha ez nem jön be, akkor a Zero-t viszem még végig párszor. Bár még a Hunters-t is be kéne fejeznem, csak kicsit unalmas már, hogy már harmadszorra törlődött a mentésem. -
#386 Ha 100%-ot csinálasz, akkor kapsz még egy kis bónusz videot a végére ;) -
#385 Eredményem:
Percentage Complete: 71%
Total Time: 26:01
Nem siettem el :D -
#384 Amúgy itt is függ a begyűjtött tárgyaktól, hogy mije menniyre látszik? Mert ugye a fusionba is, ha megvolt a 60 százalék, levette a sisakját. -
#383 Na megnyertem. Végre. Rohadt jó egy játék volt. Koryne, most már a második részben fogsz segíteni :D -
#382 pedig meg kell lennie. Jól nézzél körül scan visorral. Az a baj, hogy én már nagoyn rég voltam ott, így aztán nem találom. Nem tudom, hogy tudsze-e angolul, de ha igen (elég kb megérteni)m akkor tudom ajánlani a gemefaqs.com-ot. -
pheaton #381 Megvan ami a füben van lent, ami a falon fent, és ami a fa oldalán amire fel lehet ugrani. De a negyedik sehol. Menni sem tudok semerre, mert egyik felé kellene a spiderball, másik felé meg nagy a hőség , azért nem .Itt meg a 4. ilyen ikont nem lelem meg. Amugy a game ász. -
#380 MP1. -
#379 Most melyik részről is van szó? -
#378 asszem ott jár, amikor a charge beamet szerezné meg...
a fűben nézted már? -
#377 Egészen pontosan: keresd meg a negyediket is :)
Melyik terem? -
pheaton #376 Tudna valaki egy végig játszást a Metroid 1 -hez? Tudom láma dolog , de ott vagyok elakadva mikor vissza kellene szerezni a képességeimet. A második pálya, van egy olyan , hogy ikonokat kell aktiválni 4-et termenként ...de nem akar sehogy sikerülni. 3 at megtalálok de az utolsot nem? Mi itt a teendö ontosan?
Köszi! -
#375 óóóó, hogy a darázs fészkeljen az orrlukadba... -
#374 gyere csak ide!!! -
#373 Nagyon szép, grat. :) -
#372 Üss! Kérlek! ÜSS!!! XD
(/nagyon boldog) -
#371 megüsselek? -
#370 Yaaaay! Ezt nézzétek, mit vettem! ^^ -
#369 A Metroid Prime simán, elsőre megvolt, a Core-t viszont még meg se tudtam sebezni :D -
#368 Na sikerült feljutnom. -
#367 Nem azért, de az Impact Craterben hogyan és merre kell menni? -
#366 Ezeket a színes mutálódott metroidokat mivel lehet legkönnyebben kiirtani? -
#365 Na most másodszorra meglett Ridley. -
#364 Bíztató xD -
Stinger 576 #363 Oksi, nyugodtan. -
#362 Elsőre MINDENKINEK MAJDNEM sikerül Ridley :P Aztán utána nem bírod már sokáig. De 4.re már összejön kb. -
#361 Ok, kár. De azért ha nem bánod, belinkelem majd a blogod, ha lesz belőle valami.
Jó hír, ha Ridley nehezebb mint a MP, mert nekem elsőre majdnem sikerült most kinyírnom. Ami videókat láttam arról, amikor majd a MP Core ellen kell menni, láttam, lesznek majd metroidok, azoknak meg ezektől a mutálódott fajtájuktól rosszul vagyok.