720
  • Stinger 576
    Mint ahogy mondtam, én elzárkózom ettől - ha akarjátok, csináljátok, de én nem tudok részt venni benne, sry. Elég a saját nyűgöm, így is bőven el vagyok látva teendőkkel.

Btw: Ridley elég húzós falat, nekem pl. több bosszúságot okozott, mint maga Metroid Prime.
  • KILLER2
    Na megvannak az Artifactok, aztán most Ridley ellen harcoltam. Sajna megölt, de majd másodszorra. 5.1ben nagyon király, amikor a bombáit dobálja, meg úgy az egész.
  • KILLER2
    Na már csak 2 Artifact hiányzik. A Nature és a Wild.
  • KILLER2
    Hát Metroidból legfeljebb 1 az 5 közül. Mert én nem is ismerek magyar Metroidos oldalt. De akkor oldjuk meg közösen. Én csinálom (ahogy tudom, nem vagyk egy nagy mester) az oldalt, Stinger, te ha tudod írhatnád a cikkeket, mert abban jó vagy (én meg nem), Koryne meg ha vállalná írhatna mondjuk főellenségek elleni taktikákat vagy ilyesmiket. Szerintem ha összefogunk szépen meg tudnánk csinálni. Csak legyen majd látogatója. Meg akkor majd el kell dönteni a tárhelyet.
  • Stinger 576
    Nem, srácok én ezt már nem tudom bevállalni. Az 576 online és konzol, valamint a gamer365-ös szerkesztés elveszi minden szabadidőmet - maradok a szép lassú tartalombővítés megoldásnál. Most éppen a Dreamcast rabolja el a szabadidőm, ugyanis az elmúlt három hónapban megjelent az uccsó hivatalos DC játék-trió. Shooterek, azoknak pedig nem tudok ellenállni.

Mellesleg: nekem is nagyon sok ötlet van a fejemben, de egyedül nem bírom megcsinálni - a Metroid Galaxy Guide legalább akkora munka, mint a tavaly négy és fél hónap alatt elkészült Resident Evil - Silent Hill Guide-om, pedig azért napi 6 órát dolgoztam és fizettek is érte...:)

Úgyhogy: én üdvözlök minden rajongói szájt próbálkozást, de azoknak tényleg csak akkor van értelme, ha korrekt tartalom van mögötte, különben csak egy lesz a sok száz másik közül.
  • KILLER2
    Ha valaki olvasmányos cikkeket akar, annak ott van a blogod.
  • KILLER2
    Nos igen, te is megcsinálhatnád. Jó, akkor ne legyen semmi. Én nem egy profi, tökéletes, hibátlan oldalra gondoltam, szaknyelven megfogalmazott cikkekkel, hanem egy egyszerbb kis weboldalra fórummal, letötlésekkel (pl a Metorid zenéivel, mert azokat alig lehet manapség megtalálni), játéktippekkel meg némi játékinfóval. De akkor ne legyen semmi.
  • Nexxuss
    amúgy nem is értelek kanizsai tesó, hogy TE ennek miért nem estél eddig neki ?!?!?!?
  • Stinger 576
    Igen? Te képes vagy érthető és olvasmányos cikkek, szakszerű fordítások elkészítésére? Mert ha igen, csak akkor érdemes belevágni, ha komolyan is gondolod és az adottságaid is megvannak hozzá - máskülönben csak szedett-vedett, bizonytalan forrású tartalom lesz az oldalon. Arról nem is beszélve, hogy az elszántság és a lelkesedés hamar elszáll...

Régebben volt egy metroidhq.hu nevű próbálkozás, de idő és elhivatottság hiányában az is hamar a semmiben végezte.
  • KILLER2
    Akkor elmondom.
    Letötlések, leírások, fórum, cikkek, infók, linkek, képek, videók, hírek, stb. Szóval ilyesmik. Gondolhatod, hogy nem akartam leírni mindent, ami leeht rajta.
  • Stinger 576
    a gametourmixon is várható lesz a galaxy guide bővülés - de mivel ez elsősorban egy blog, nem pedig rajongói szájt (azt egyedül képtelen lennék szabadidőben csinálni) ezért lassan halad a dolog.

De pusztán letöltésekért felesleges szvsz egy rajongói szájtot csinálni.
  • KILLER2
    Asszem akkor csinálok egyet :D
    Mit vállalnál belőle? Mert 2en jobban haladnánk.
  • koryne
    De igen. Már régóta gondoltam rá, de valahogy soha nem sikerült összehozni...
  • KILLER2
    Amúgy nem akarunk összedobni valami jó kis magyar Metroidos oldalt? Mert abból talán még egy sincs, leszámítva Stinger blogját, de az mégiscsak más. Valami olyat, ahol vannak letöltések. Pl a játék zenéi, képek, leírások meg ilyesmik. Nem jó ötlet?
  • KILLER2
    Nem tévedtam, még tényleg nincs meg mind :( Még 4 hiányzik.
    -Artifact of the Warrior
    -Artifacr of Nature
    -Artifact of the World
    -Artifact of the Wild
    Na ezek kellenek még. Pedig már úgy megörültem. Most keresgélhetem ezeket is.
  • KILLER2
    Asszem tévedtem. Mégis megvan az összes Artifact.
  • KILLER2
    Tudom, nagyon hülye kérdés, de hogy van ez az Artifact dolog? A Log Book ablakban az az Artifact van meg, ami világít a képen vagy az, ami at Artifacts fülön ki van írva?
  • KILLER2
    Akkor csak ott van. Köszi. Már nincs messze. Csak most jöttem rá, hogy mégsincs meg az összes Artifact xD
  • koryne
    Majd megtudod, amikor Metroid Prime ellen küzdesz.
  • koryne
    Nincsenek. Sky Temple kulcsok vannak helyettük :)
  • KILLER2
    Mi a fene az a Phazon Beam?
  • KILLER2
    Na pont útbaesett a Flamethrower. Jól elbeszélgetek itt magamban mi?
  • KILLER2
    Na mégsem, még nincs meg a lángszóró. Vagy az nem feltétlen szükéges?
  • KILLER2
    Na végre Az utolsó is megvan. Most indulok vissza a templomhoz. Szerintetek az olkövetkező főellenségekhez elég lesz 125 rakéta, 11 Energy Tank és 4-5 Power Bomb?
  • KILLER2
    Na most van 1 hét szabadidőm, asszem végigtolom végre a Metroid Prime-ot. Már csak az utolsó Artifdact hiányzik.
  • KILLER2
    A MP2ben is vannak Artifactok?
  • Stinger 576
    Metroid vs. Turrican retro cikk a gamer365-ön. ITT. Érdekesség a Metroid Galaxy Guide következő fejezetéig. Kommentek mehetnek az oldalra és a blogomra is.
  • KILLER2
    Hát ez?
  • David2111
    [IMG]<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3JVVAjrWCOI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3JVVAjrWCOI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>[/IMG]
  • Dj Siegfried
    nincs vmi eladó gamed?
  • Beast Machine
    mármegvan, kösz:)
  • Dj Siegfried
    metroid a vaterán 2990 ft ért!!! uzsgyi!!!
  • KILLER2
    Régebben ott tartottam, hogy megvolt a judicator, a battle hammer meg a volt driver és mind a 4 vadász. Most még cask ott tartok, hogy megöltem az első főellenséget és el kellett menekülnöm az első ilyen bolygószerűségről. Engem nem nyűgözött le a gém, többet vártam tőle. Valahogy nincs olyan Metroidos hangulata. Nekem olyan semilyen az egész, de akkor is Metroid és ugye az nem lehet rossz. :)
    De most megyek Prime-ozni.
  • David2111
    A másik 4 hunter megvan(amit meg lehet szerezni:weawel,sylux,noxus,trace)
    Egyébként azt birom amikor metroid fórumokba beírják hogy megvan trace és akkor végigvittem..., de ez nem így van mert az első bolygón azt a zöld kaput ki lehet nyitni battlehammer-rel aztán ott van a volt driver...És a játéknak akkor van vége ha megölöd a góreát.
    És még akkor is van aki elhibázza mert van gorea 2 is...
    Amit meg úgy kell csinálni hogy amikor küzdessz a górea 1-el akkor a pálya körül vannak ilyen háromszög alakú nem tudom mik és minden fegyver egy színt jelent és van egy sorrend(volt driver(sárga),battlehammer(zöld),magmaul(narancssárga),shock coil(kék),judicator(lila),imperialis(piros)minden háromszögbe bele kell lőni a megfelelő fegyverrel a megfelelő sorrendben...
    És akkor ha megölöd a górea 1-et átdab a górea 2-hez...
    Hol tartasz egyébként??
    Az első 4 kristály már megvan??
  • KILLER2
    Messze lakom. WiFin kell, cask úgy lenne rendesen megoldható. Én még nem is vittem végig a játékot, meg ebben a mentésemben még nem is WiFiztem.
  • David2111
    OK.Van wifi-d??Nekem van...Friend kód-om:2663-7675-3095
    Milyen fokozatú vagy?Én super hunter...a bajnokság tetszik csak azt mindenképp wifi-n kell , mert mindenki valahova összejönne sztem az nem lenne jo több dolog miatt is...
    Úgy hogy sztem wifin...És hol laksz??
  • KILLER2
    Nem foglak kímélni :)
    ÉN asszem a hardot már kihagyom, de a 100% itemre pályázok, legalábbis szeretnék a közelébe jutni. MOst kb 55%-nál tartok, szóval lesz még munkám bőven.
  • koryne
    /dicsekvés on

100% scanre és 100% item collectre vittem végig hard mode-on a játékot, bármit kérdezhetsz =)

/dicsekvés off
  • KILLER2
    Szép munka!
    Egyzser mostmár tényleg kéne egy Hunters-es gyilkolászás. Aztán majd akár bajnokságot is rendezhetnénk.
  • David2111
    Találtam valamit:
    http://forums.nintendo.com/nintendo/board/message?board.id=metroid_prime&message.id=267035&view=by_date_ascending&page=2