Metroid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Plazmával könnyû az élet! Tiszta álvezet így a játék. Egy lövés az megdöglik a fél csatatér.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Elég komoly ugrást tettem haladás szempontjából, mert 1 éve semmmit sem haladtam Metroid Prime-be, ma délután meg megszereztem a Power Bomb-ot, az X-Ray visor-t, most pedig a Plasma Beam-ot. Még van a Plazma meg az Ice Beam rakétás változata, meg a Phazon Suit asszem. Utána jöhet Meta Ridley meg a nagy Metroid Prime.

KILLER2
Most fullon van mind a 8 energy tankom.

KILLER2
Megvan, hülye vagyok. Azt vártam, hogy a rács robbanjon ki, erre alatta a föld egy kis helyen, véletlen estem bele.

KILLER2
Pedig ott tényleg van 1 energy tank is, de elfogyott a bombám, szóval ezt egyenlõre buktam.

KILLER2
Terem mind2 végébe bombáztam, de nem volt jó. Gyorsan belboostoltam az ajtóhoz, azt így megoldottam. Levitt egy energy tenkot, de hát ez van, belefér. Maradt még 5, elég lesz.

KILLER2
Ja akkor banner, amit csináltam? Mert akkor szólok a modiknak, hogy rakják be. Remélem életükben elõször megteszik, amit kérek.

KILLER2
Szerintem õ is úgy gondolta, hogy átírt írányítással. vagy azt várta, hogy a GC kontrollere majd érzékeli a mozgást? Nem hinném.

Nexxuss
nem lenne megoldható, mert ott az irányítás Wiire van kiélezve. a Zeldát meg GCre kezdték el fejleszteni.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Lehet, hogy megoldható, de nem. Az nem lenne túl jövedelmezõ. Meg addigra már fél éve kint van a Wii, a GCt meg amúgy se nagyon vették, a Wiit meg veszik mint a cukrot.

zola2000
Tudja valaki hogy jön e a corruption gamecubera is mint a zelda? Szerintem megoldható lenne.

A

Nexxuss
power bomb kell a ventillátor rácsának. Ami a szoba végében van. asszem valami extra is van mögötte. Ja igen Energy tank. Grapple beamet kell megszerezni, hogy a ballos-oszlopos teremben fel tudj menni a tetõre. Rég volt😛 de nagyjából ez a megoldás😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Nem tudom, hogy kinek menniyre frissek az emlékei a Metroid Prime-bõl, de azé ha tudtok segtítsetek. Phazon Minesben vagyok. Nemrég szereztem meg a Power Bomb-ot és kijelentette a játék, hogy a Tallon Overworld mittutoménmelyik részébe kéne mennem. Tudom az utat, csak járni nem. Felsõ szinten van egy Ventilation Shaft nevû terem, amit elárasztottak gázzal meg iylen gázfújó lebegõ izékkel és nem tudok azon átmenni másik útvonalat meg nem nagyon ismerek.

KILLER2
Metroid logo-t akartam rá a szöveg helyett, de azt nem tudtam szépen rávágni, ezért csak ez van, de szeritnem ez se rossz.

KILLER2
Ez milyen banner lenne?

KILLER2
Még jó, hogy kerestem egy térképet, mert simán elsiklottam volna a mentõ izé felett a central dinamo-ban, azt legközelebb megint szarakodhattam volna.

KILLER2
Na megvan a Power Bomb. Elsõre sikerült minden. Fejlõdök waze!

KILLER2
Kéne 1 banner. Asszem csinálok egyet.

KILLER2
CSakm hogy legyen téma, mondok egyet:
Szerintetek milyen Morph labdának lenni? Nem szûkös picit? Hogy látsz ki belõle? Lehet rajta vitatkozni.

KILLER2
Nem tudtok valami hivatalos dátumot, hogy mikor jön a Corrution?

KILLER2
Be kéne lendíteni a topicot. Emberek játsszatok, Metroidozzatok ezerrel, hogy legyen mirõl beszélni!

KILLER2
És nem lehet röögzateni õket mint célpont? Tudod, úgy, hogy befogja a gép és oda céloz mindig.

KILLER2
Ja, az tényleg fasza lesz. Már nagyon várom. Ha az nem lenne, nem is biztos, hoyg vennék Wiit. Szerintem végre dobják ezt a picit unalmas, nyomott hangulatot és végre tesznek bele valami jó kis eksönt. Ha rendesen megcsinálják az irányítást, akkor egy olyan játékot hoznak létre, amit valószínûleg cask végkimerülés elõtt egy picivel lehet lerakni. Addigis még gyorsan végigviszem a MP 1et és 2t. Még sajna egyiket sem toltam végig. 1ben megakadtam a Phazon Minesben, 2t meg abbahagytam egy idõ után, csak tudnám miért, mert nagyon jó. És képzeljétek, az elõbb úgy leírtam a "csak" szót, hogy egyetlen betû sem volt benne jó. Valami ilyesmi volt: "vdsj" Ez már azér teljesítmény nem?

Nexxuss
Super Missilet neki. BUMMMMMMM! 😄 Corruption Isten lesz! a LEGNAGYOBB! Wiiiiiiiii 😄

koryne
Nem láthatók és bármivel megölhetõk, csak oda kell célozni, ahol sejted õket.

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Nem tudjátok,o hgy a Metroid Prime-ba mnilyen módban láthstók és mivel ölhetõk meg a Sentry Drone-ok? Láthatatlan repkedõ izék, amik gépizével és lézerrel lõnek.

KILLER2
És nem magyart?

Beast Machine
magyart sajna én sem tudok...

...vágod?

KILLER2
Igen, ez meg a másik. Akkor marad ez. Amúgy nem tudtok valami jó kis Metroidos oldalt? Fõleg magyarokat, mert én azt csak 1et.

Beast Machine
akkor majd leoltjuk, hogy a keresõ szép, a keresõ jó, a keresõ...

...vágod?

KILLER2
Nem, csak azért gondoltam, mert így lehet, hogy valaki nyit egyet külön neki.

Beast Machine
nem kell. akkor majd minden egyes M játéknál átneveznéd? szerintem nyugodtan maradhat ez a neve.

...vágod?

KILLER2
Ja, én is ezt szeretném. Esetleg majd átnevezhetném.

Beast Machine
A MP3:C is Metorid, szerintem itt bõven elfér, ráadásul felpezsdülne a topik is😊

...vágod?

KILLER2
Szerintetek legyen új topicja az MP3: Corruptionnak vagy arról is itt beszéljünk?

KILLER2
Na megint MPztem kicsit, de a Phazon Mines még mindig kifog rajtam. Eljutottam a Central Dinamoba, de mivel túl sokat szarakodtam a gázos szobában, meghaltam. Azokat a láthatatlan lebegõ izéket hogy kell kiirtani?

KILLER2
Nem nagy szám, de jól néz ki! Tetszik! Bár az ágyú végénél nem tatszik az a fekete folt. Ja és Kellemes karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet minden Metroid fannak, meg persze másoknak is! 😄

Beast Machine
Mgeint nem bírtam magammal, így eme kép legyen ajándéka minden Metroid Fannak!! A kép címe lehetne mondjuk Corruption. Véleményeket várok.

Kellemes Ünnepeket!

...vágod?

KILLER2
Valaki próbált már DSen Suepr Metroidot? Milyen emulátort használt? Mert nekem nem nagyon akarnak elindulni a SMek.

Beast Machine
nem folyamatosan lõdd, meg nem mindig ugyanazzal a fegyverrel. Rakétát meg felejtsd el, kivédi-

...vágod?

Az ok hogy lövöm mint állat de az a gondom igazából hogy állandóan energiaburok veszi körül és nem tudom sebezni az idõ meg lejár.
Beast Machine
lõjjed, vetõdj, lõjjed. 7 percig.

...vágod?

Hali. Megint cumiztat ez a tetü. 7 perc alatt kinyirni Dark Samust. Mi a trükk?
köszi,megpróbálom
Beast Machine
kapcsold be a Game hints-et, és néha egy térképen jelzi.

...vágod?

Hali. A Metroid 2-t nyomom és a SKY TEMPLE kulcsait keresem. 4-et már megtaláltam,igaz véletlenül. Hogy tudom beazonositani hogy hol a többi?
Sziasztok,

akinek esetleg meglenne a speciális Metroid Gamecube PAK doboz borítója (a papírból készült spec. borító, amit rá lehet húzni a gép eredeti dobozára) és megválna tõle (akár pénzösszegért is), keressen meg privátban, vagy email-ben. Fontos lenne, a lakás renoválása közben súlyosan megsérült az enyém és szükségem lenne egy hibátlan, nem tépett és gyûrt másikra (cserébe esetleg fel tudok ajánlani egy limitált Zelda: Wind Waker-es borítót).

Köszi.
STR

Ja, amirõl szó van:
http://cache.evendi.de/pics/large/67507.jpg

Powned by Phazon...

Beast Machine
Jah. 😊

Frissítettem a blogom, így van rajta újabb metroiddal kapcsolatos bejegyzés is 😊

ja, a link: gametourmix pont redpanda pont hu

(azért így írom, mert túl sok a spambot manapság)

Powned by Phazon...

KILLER2
Ez a Metroid qrva jó lesz! De várom már hogy legyen Wii-m meg Metroidom. Majd nyáron.