Metroid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Töltsük le az internetet!
Powned by Phazon...
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Jó hír, ha Ridley nehezebb mint a MP, mert nekem elsõre majdnem sikerült most kinyírnom. Ami videókat láttam arról, amikor majd a MP Core ellen kell menni, láttam, lesznek majd metroidok, azoknak meg ezektõl a mutálódott fajtájuktól rosszul vagyok.
Btw: Ridley elég húzós falat, nekem pl. több bosszúságot okozott, mint maga Metroid Prime.
Powned by Phazon...
Mellesleg: nekem is nagyon sok ötlet van a fejemben, de egyedül nem bírom megcsinálni - a Metroid Galaxy Guide legalább akkora munka, mint a tavaly négy és fél hónap alatt elkészült Resident Evil - Silent Hill Guide-om, pedig azért napi 6 órát dolgoztam és fizettek is érte...😊
Úgyhogy: én üdvözlök minden rajongói szájt próbálkozást, de azoknak tényleg csak akkor van értelme, ha korrekt tartalom van mögötte, különben csak egy lesz a sok száz másik közül.
Powned by Phazon...
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Régebben volt egy metroidhq.hu nevû próbálkozás, de idõ és elhivatottság hiányában az is hamar a semmiben végezte.
Powned by Phazon...
Letötlések, leírások, fórum, cikkek, infók, linkek, képek, videók, hírek, stb. Szóval ilyesmik. Gondolhatod, hogy nem akartam leírni mindent, ami leeht rajta.
De pusztán letöltésekért felesleges szvsz egy rajongói szájtot csinálni.
Powned by Phazon...
Mit vállalnál belõle? Mert 2en jobban haladnánk.
-Artifact of the Warrior
-Artifacr of Nature
-Artifact of the World
-Artifact of the Wild
Na ezek kellenek még. Pedig már úgy megörültem. Most keresgélhetem ezeket is.
De most megyek Prime-ozni.
Egyébként azt birom amikor metroid fórumokba beírják hogy megvan trace és akkor végigvittem..., de ez nem így van mert az elsõ bolygón azt a zöld kaput ki lehet nyitni battlehammer-rel aztán ott van a volt driver...És a játéknak akkor van vége ha megölöd a góreát.
És még akkor is van aki elhibázza mert van gorea 2 is...<#nyes>#nyes>
Amit meg úgy kell csinálni hogy amikor küzdessz a górea 1-el akkor a pálya körül vannak ilyen háromszög alakú nem tudom mik és minden fegyver egy színt jelent és van egy sorrend(volt driver(sárga),battlehammer(zöld),magmaul(narancssárga),shock coil(kék),judicator(lila),imperialis(piros)minden háromszögbe bele kell lõni a megfelelõ fegyverrel a megfelelõ sorrendben...
És akkor ha megölöd a górea 1-et átdab a górea 2-hez...
Hol tartasz egyébként??
Az elsõ 4 kristály már megvan??
Milyen fokozatú vagy?Én super hunter...<#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>a bajnokság tetszik csak azt mindenképp wifi-n kell , mert mindenki valahova összejönne sztem az nem lenne jo több dolog miatt is...
Úgy hogy sztem wifin...És hol laksz??
ÉN asszem a hardot már kihagyom, de a 100% itemre pályázok, legalábbis szeretnék a közelébe jutni. MOst kb 55%-nál tartok, szóval lesz még munkám bõven.
100% scanre és 100% item collectre vittem végig hard mode-on a játékot, bármit kérdezhetsz =)
/dicsekvés off
Egyzser mostmár tényleg kéne egy Hunters-es gyilkolászás. Aztán majd akár bajnokságot is rendezhetnénk.
http://forums.nintendo.com/nintendo/board/message?board.id=metroid_prime&message.id=267035&view=by_date_ascending&page=2