720
-
Zenty #440 elhamarkodott gondolkodás a probléma. Evvel a gondolat menetel rontottátok el a cikket is ( az bizonyos semmi trailer nem leszel)
A nintendo utolsó pillanatokban is ki rakhat minden sz@rt. Valszeg arra játszanak, hogy a friss reklámok után mehessenek azzonal venni, a gamet.
szal nem vészmadárkodásal kéne kezdeni, hanem nem ártana megvárni a végét az egésznek. -
Yorg #439 Akkor áruld el, ha nem titok, a legújabb 576-ban hogy sikerült tesztelni az Odin Spheret, amit még be se jelentettek európai kiadásra?
Vagy azt is kérdezhetném, hogy hogyan tesztelhettétek a gameren az FFXII-t
tavaly ősszel.
Ezeket a hazai forgalmazótól kaptátok? -
amodent67 #438 Nem mintha érdemben lehetne Nincsendót tesztelni - a magyar forgalmazóknál ugyanolyan köcsögök ülnek, mint Kyotóban és csak az Indexnek szopnak, ami egyrészről érthető, lévén az egyik legolvasottabbn magyar online magazin, másrészt ennyi erővel a barátok közt szüneteiben is tolhatnák a faszságaik reklámjait. -
Yorg #437 Eldönthetnéd már, hogy király ez a játék, vagy nagymamiknak való casual szar...
"hol láttál te korábban nehézségi szint választási lehetőséget, célzás rásegítés be és kikapcsolást egy Metroid játékban?"
Valóban, a Primeban a lock-ont ki se lehetett kapcsolni, tehát akkor az még nyálasabb casual szar volt... -
Yorg #436 "Igen, azt az interjút én is olvastam, mellesleg később érkezett, mint az eredeti forrás, amiből mi dolgoztunk - ez van, a külföldi sajtó sem mindig megbízható és gyakran fordulnak elő félrefordítások odaát is. "
Viszont a külföldi sajtóban ismerik azt a fogalmat, hogy helyreigazítás, ami még mindig nem történt meg a híreddel...
A többi része a postodnak úgy baromság, ahogy van, de legalább őszinte.
Ebben az esetben viszont alkalmatlanok vagytok nintendós hírek, leírások
írására, ezért jobb lenne, ha már most felhagynátok ezzel, a Corruptiont
se nektek kéne tesztelni. -
Stinger 576 #435 Csak még egy utolsó megjegyzés: az egészben az a legrosszabb, hogy a Retro Studios a szívét-lelkét beleadta ebbe a játékba... igazán nem ezt érdemelnék.
A megfeszített két és háromnegyed éves fejlesztés eredményeképp olyan döbbenetesen király játékot sikerült összepakolniuk, hogy a Metroid fanatikusok (köztük jómagam is) mind a 20 ujjukat megnyalják majd a game kapcsán. Ezért is olyan elszomorító az egész jelenlegi helyzet. -
Stinger 576 #434 Mindketten rajongtunk a Metroid Pinballért és elárulom neked, hogy már a megjelenés előtt előrendeltük az ebay-en anno (egyébként nem egy évet csúszott, hanem jóval többet). Igaza volt/zam van: tényleg szégyenletes az indokolatlan másfél éves késés - ráadásul úgy, hogy nagy port kavarnak neki. Röhelyes, amit a Nintendo csinált.
Igen, azt az interjút én is olvastam, mellesleg később érkezett, mint az eredeti forrás, amiből mi dolgoztunk - ez van, a külföldi sajtó sem mindig megbízható és gyakran fordulnak elő félrefordítások odaát is.
Persze te ezt is elkönyvelted, hogy igen, mi tehetünk róla, minthogy arról is, hogy sajnálkozásunknak hangot véve elmondjuk a gameren meg az 576on, hogy az N nagy ívből szarik az egykori HC rétegre, hogy manapság flash szutyokkal van tele minden, csöpög a casual nyál és a Nintendo szimpatizánsok magukat leszívva élveznek egy olyan cégre, amely RÉGESRÉG lelépett a korábban követett ösvényről (ha eddig nem tűnt volna fel, akkor a Wiifit-tel meg azzal a röhelyes wireless kormánnyal igazán a képedbe tolták a választ). Mint egy bedrogozott és felajzott szteroidos domina, a mostani felhígult játékos tömeg úgy imádja azt a céget, aki a dollárszázmilliók bezsákmányolása mellet röhög a markába az ilyen Wii Defence force alakokon, mint te. Szvsz nem érdekel, csinálják nyugodtan, ha a Nintendonak ez a célja - csak akkor ne hirdesse úgy a konzolt, hogy az MINDENKINEK játékos alternatívát kínál, mert ez nem igaz. A Metroid is megszenvedte ezt: hol láttál te korábban nehézségi szint választási lehetőséget, célzás rásegítés be és kikapcsolást egy Metroid játékban? Tippek bekapcsolását a főmenüben? Ez egy rohadt nagy vicc, teljesen nyilvánvalóak a casual szándékok a háttérben.
Bevallom én nagyon kedveltem korábban a Nintendo-t: már több, mint 16 éve gyűjtögetek ilyen-olyan formában N termékeket, játékokat, de egyszerűen nevetséges, amit ez a cég mostanában művel az EGYKORI rajongóival. A Metroid az utolsó csepp a pohárban: hiába a játékos múltam egyik meghatározó játéka, amelynek még saját blogot is szenteltem - de ezzel feltehetően vége. Megvárom, míg a játék megjelenik, megveszem szépen, kölcsönkérek egy wii-t, végigtolom, és asszem búcsút intünk egymásnak... véglegesen. Jó, hogy nem majd a megjelenés előtt két nappal kezdik kihájpolni a játékot - az Echoesnek is ez volt a baja, anno a Halo 2 launch mögé rejtették három nappal, mellesleg NULLA hírveréssel... nem is lett olyan sikeres, mint az első epizód.
A másodikkal ez a helyzet: amíg a HALO 3-ból már előrendelésben elment csak az USA-ban több, mint egy milla, addig a Metroidból a játék megjelenése előtt jött egy nyüves trailer, amelynek csak az első néhány perce kínál valami izgalmat, a többit már ezerszer láttuk. Semmi atwork, több havonta egy screenshot, semmi ajándék, semmi hírverés, SEMMI erőlködés arra, hogy HAHÓÓÓ - baxxxátok meg, ez lesz az idei egyik legnagyobb címünk, méltóztassatok már figyelni rá.
SAJNÁLATOS, hogy az IGN-es cikk megjelenése, futótűzként való tovaterjedése és rajongói felhördülése kell ahhoz, hogy egy cég felismerje a reklám HIÁNYÁT. Az egy éve elhúzott metroid.com update-t, az E3-as trailer utáni videóanyag elindítását, és a felkészülést a megjelenéshez. Vicc az egész... A Metroid Retrospective pedig igazán üdvözlendő próbálkozás, de totálisan független a hivatalos reklámhadjárattól. A Gametrailers saját maga indíttatására, a Prime 3-at üdvözlendő készíti az 5 részes sorozatot - nekik legalább eszükbe jutott, hogy adózni kellene egy ilyen játék oltárán.
Erről ennyit, ez a véleményem - lehet szeretni, lehet utálni érte, nem érdekel. A soha viszont nem látásra. -
Zenty #433 ez NOA nyílt levél-re link? Az ign cikkbe csak annyit írnak, hogy meg fognak lepődni, és hogy türelem.
Semmi ilyesmiről szó nincs, hogy az ign vagy a rajongók nyomására be indulunk... -
Yorg #432 De az volt, olvasd el az eredetit
Szó sincs arról, amiről írtál.
A Metroid témához annyi köze van, hogy teljesen hiteltelen az "aggódásotok", amikor csak rosszat tudtok írni a Wiiről, meg úgy általában a Nintendóról.
Pl. drag írt egy hírt, hogy micsoda szégyen, hogy a Metroid Pinball csak egy év késéssel jelenik meg Európában.
Játék megjelent másfél hónapja, review sehol...
Ennyire érdekelte őt csak ez a játék, hogy a késés ürügyén bele lehessen rúgni a Nintendóba. -
Stinger 576 #431 Ha arra gondolsz, amelyikben az új hősökről van szó, az egyáltalán nem volt félrefordított anyag. -
Stinger 576 #430 Ennek semmi köze a Metroid témához. -
Stinger 576 #429 A NOA nyílt levélben kommentálta az IGN cikkét, lényegében ez volt a válasz az ott tett kijelentésekre. Nincs itt szó semmiféle egóról. -
Yorg #428 És az a teljesen félrefordított Miyamoto-interjú-összefoglaló minek volt köszönhető, amit az 576-ra híreztél ki?
Utáljátok a Wiit, mint a szart, felesleges tagadni. -
Zenty #427 nektek meg olvasni. Nem csak nektek lett írva hanem az elmés ign emberkének is. Ennyire meg ego nem lehet senki, hogy ő meg a rajongók nyomására gyorsan ki bocsájták.. ez egyszerűen hülyeség.
-
Stinger 576 #426 Prime után nem lesz semmi - jelenleg legalábbis ez a helyzet. Mint ahogy többször is leírtam, az MP3: Corruption a Prime trilógia lezáró epizódja, amellyel teljessé válik a sidequest Prime történet. -
Stinger 576 #425 Nem estünk pofára. Drag kolléga irománya az én indíttatásomra és az IGN azonos cikkje alapján készült, amely nagy felháborodást keltett világszerte (jogosan) (már előtte egy nappal kint volt a saját blogomon is a véleményem a dologról...). A Nintendo of America (NOA) részben a neves IGN (és Matt Casamassina), részben pedig a rajongói nyomásra sietett azonnal frissíteni a hivatalos metroid site-ot, kipakolni a Wii channelre az új videót és bejelenteni a két Virtual Console Metroid epizódot.
Szóval előbb tájékozódni kellene, aztán beszólni... -
#424 Én most játszom a Prime-ot, eddig tetszik, Chozo Ruinban vagyok. :)
Jó az irányítása nagyon, s a hangulata is tetszik eddig! -
Zenty #423 amiknál a chanelen is fent van a metroid trailerje. ( jó ötlet volt az részéről)
metroid reklám
Nintendo úgy látszik az útolsó honapra hagyta a reklám dömpinget. Gameren meg hjogy írták, hogy nem törödik a saját sorozatával az n...
Jó pofára estek mikor a fikázó cikk útán kapásból jött a trailer, meg ez :DDD -
#422 Fel kéne valamivel lendíteni a topicot. -
#421 Ők csinálják csak a Metroidot, RPGt majg csinál más. Még jó, hogy nem Metroid RPG. -
Zenty #420 egyébként akkor már ide is új trailer -
Zenty #419 valami új rpg-ről dumáltak retroék.
hogy lesz e új rész ez nagyon függ attól is, hogy most metroid 3 milyen eladásokat fog produkálni. -
#418 Remélem lesz még. Elismerem, hiába vagyok Metroid fan, kevés Metroid játékon játszottam és csak a Zero-t, a Fusiont és a Prime-ot toltam végig, utóbbit is 1 év alatt, mert kb 10 hónapig hozzá se nyúltam, de azért hiányozna ha nem lenne több. Engem a nyomott hangulata zavar. Fusion meg Zero ezért is tetszett, de a Prime-ban pl a Phazon Mines nagy részben borzalmas volt. Ott egy ideig abba is hagytam a játékot. Meg most a Prime 2ben sem túl bejövős a Dark World, de kezdek hozzászokni. Mindemellett nagyon remélem, hogy csinálnak még valamit. Valamit, ami nem nyomott, hanem inkább modern vagy nem is tudom, de valami fasza kéne. Csak nehogy olyan legyn, mint a Hunters, mert az meg aztán hangulatilag 0. Samuson és néhány ellenfelen kívül szinte semmi Metroidos hangulat nincs benne. Semmilyen zenék, unalmas bossok és követhetetlen játékmenet. Mondjuk a többi Primera is jellemző, hogy sokszor a játékosnak kell megatalálni, hogy hova kell menni, de ott jól sikerült, de itt. Van 4 kicsi bolygó, hangulatilag egyik se nagy szám, meg kinézetileg sincs bennük semmi extra és megszerzel valamit, azt mennyé valahova. Semmi olyan, hogy ezt vagy azt izé, semmi. Legaláb története lenne, de az sincs. Mármint van, de az elég gyenge. Na hagyom is a Hunters szidását. Azért majd végigtolom, mert egrészt unaloműző, de főként, mert Metroid :) Valamint reménykedem, hogy lesz még folytatás. Szeritem a 3 után jöhetne megint valami 2Ds DSre, meg mondjuk még1 3Ds, ami olyan jó Metroidos, aztán jöhet a Wii ismét. Nem tudom, hogy mi lesz a történet a 3ban, de utána lehetne valami olyan, hogy mondjuk a Földön játszódik. Esetleg a Fusion vagy a Zero 3Dben, bár az nem biztos, hogy nagy szám lenne. Na mindegy. -
0ckH4M #417 Engem csak az foglalkoztat, hogy mi lesz a prime után... -
#416 Igazad van. Szemétség, hogy ennyit késik. Meg az is, hogy ennyire reklámozzák a játékot. Pedig a Prime sorozat befejező része lesz. -
#415 Nagyon sok USA-s játék nem megy PAL-os gépeken, sztem ez sem lesz kivétel. -
#414 Bát az baszás. Mondjuk másoltan meg lehetne szerezni, de akkor már várok. Addig talán a Wii áta is lemegy. :( -
#413 Csak nyugalom, tudtommal Amcsi megjelenés az augusztus.Asszem kb 3 hónappal később jön Európába.. :( -
#412 Basszus. most döbbentem rá, hogy (remélem) augusztus 27-én jön a Metroid Prime 3! Asszem amint meglátom egy boltban, veszem is a Wiit, a gémmele gyütt. Addig még gyorsan végigtolom a MP2-t. -
Stinger 576 #411 Újabb Metroid infókkal és videólinkekkel bővült a blogom - Kattints és sasoldd a két legfelső bejegyzést (tovább linket is) !
Stinger's Blog Diary -
#410 Metroid Online Map Team -
#409 a felirat jobb sztem:) -
Zenty #408 még a p@naja is látszik :D -
#407 Na ez egy k**a jó kép! -
#406 -
#405 Nem tudom én nagyon jól elvagyok a jelenlegi felhozatatllal s ennél már csak jobb lesz. -
Zenty #404 Ilyen kevés idő aladt mit lehet várni ,hogy mi jön?
Nah de most:
576 -
#403 szerintem azért mert nincs rá játék jelen pillanatban. Zelda, Red Steel, Excite Truck, Kororinpa. Nintendo fan vagyok, de most a Nintendo kapja be mert nem jön semmi. POntosabban idén nem jött még semmi!! -
#402 Mostanában ne igen lesz. Van egy becses XBOX 360om és pont most ment tönkre és félő, hogy javíthatatlan, így lehet, hogy újat kell vennem. Szóval várat még magára az a Wii. -
#401 Valamiért sokan válnak meg mostanában tőlük, szerezz be egyet.Kiváncsi lennék az eladások okaira :D Nekem még csak meg sem fordul a fejemben ilyesmi...