Metroid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként akkor már ide is új trailer

valami új rpg-rõl dumáltak retroék.

hogy lesz e új rész ez nagyon függ attól is, hogy most metroid 3 milyen eladásokat fog produkálni.

KILLER2
Remélem lesz még. Elismerem, hiába vagyok Metroid fan, kevés Metroid játékon játszottam és csak a Zero-t, a Fusiont és a Prime-ot toltam végig, utóbbit is 1 év alatt, mert kb 10 hónapig hozzá se nyúltam, de azért hiányozna ha nem lenne több. Engem a nyomott hangulata zavar. Fusion meg Zero ezért is tetszett, de a Prime-ban pl a Phazon Mines nagy részben borzalmas volt. Ott egy ideig abba is hagytam a játékot. Meg most a Prime 2ben sem túl bejövõs a Dark World, de kezdek hozzászokni. Mindemellett nagyon remélem, hogy csinálnak még valamit. Valamit, ami nem nyomott, hanem inkább modern vagy nem is tudom, de valami fasza kéne. Csak nehogy olyan legyn, mint a Hunters, mert az meg aztán hangulatilag 0. Samuson és néhány ellenfelen kívül szinte semmi Metroidos hangulat nincs benne. Semmilyen zenék, unalmas bossok és követhetetlen játékmenet. Mondjuk a többi Primera is jellemzõ, hogy sokszor a játékosnak kell megatalálni, hogy hova kell menni, de ott jól sikerült, de itt. Van 4 kicsi bolygó, hangulatilag egyik se nagy szám, meg kinézetileg sincs bennük semmi extra és megszerzel valamit, azt mennyé valahova. Semmi olyan, hogy ezt vagy azt izé, semmi. Legaláb története lenne, de az sincs. Mármint van, de az elég gyenge. Na hagyom is a Hunters szidását. Azért majd végigtolom, mert egrészt unalomûzõ, de fõként, mert Metroid 😊 Valamint reménykedem, hogy lesz még folytatás. Szeritem a 3 után jöhetne megint valami 2Ds DSre, meg mondjuk még1 3Ds, ami olyan jó Metroidos, aztán jöhet a Wii ismét. Nem tudom, hogy mi lesz a történet a 3ban, de utána lehetne valami olyan, hogy mondjuk a Földön játszódik. Esetleg a Fusion vagy a Zero 3Dben, bár az nem biztos, hogy nagy szám lenne. Na mindegy.

Töltsük le az internetet!

Engem csak az foglalkoztat, hogy mi lesz a prime után...

KILLER2
Igazad van. Szemétség, hogy ennyit késik. Meg az is, hogy ennyire reklámozzák a játékot. Pedig a Prime sorozat befejezõ része lesz.

Csibe001
Nagyon sok USA-s játék nem megy PAL-os gépeken, sztem ez sem lesz kivétel.

KILLER2
Bát az baszás. Mondjuk másoltan meg lehetne szerezni, de akkor már várok. Addig talán a Wii áta is lemegy. 😞

Csibe001
Csak nyugalom, tudtommal Amcsi megjelenés az augusztus.Asszem kb 3 hónappal késõbb jön Európába.. 😞

KILLER2
Basszus. most döbbentem rá, hogy (remélem) augusztus 27-én jön a Metroid Prime 3! Asszem amint meglátom egy boltban, veszem is a Wiit, a gémmele gyütt. Addig még gyorsan végigtolom a MP2-t.

Újabb Metroid infókkal és videólinkekkel bõvült a blogom - Kattints és sasoldd a két legfelsõ bejegyzést (tovább linket is) !

Stinger's Blog Diary

Powned by Phazon...

KILLER2

Beast Machine
a felirat jobb sztem😊

...vágod?

még a p@naja is látszik 😄

KILLER2
Na ez egy k**a jó kép!

Beast Machine

...vágod?

Csibe001
Nem tudom én nagyon jól elvagyok a jelenlegi felhozatatllal s ennél már csak jobb lesz.

Ilyen kevés idõ aladt mit lehet várni ,hogy mi jön?

Nah de most:

576

Nexxuss
szerintem azért mert nincs rá játék jelen pillanatban. Zelda, Red Steel, Excite Truck, Kororinpa. Nintendo fan vagyok, de most a Nintendo kapja be mert nem jön semmi. POntosabban idén nem jött még semmi!!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Mostanában ne igen lesz. Van egy becses XBOX 360om és pont most ment tönkre és félõ, hogy javíthatatlan, így lehet, hogy újat kell vennem. Szóval várat még magára az a Wii.

Csibe001
Valamiért sokan válnak meg mostanában tõlük, szerezz be egyet.Kiváncsi lennék az eladások okaira 😄 Nekem még csak meg sem fordul a fejemben ilyesmi...

KILLER2
Kéne egy Wii...

METROID PRIME 3: CORRUPTION hivatalos US megjelenés: 2007. augusztus 20. (EU, pár nappal késõbb).

Powned by Phazon...

Nexxuss
LOÁL<#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
<#nevetes2>

koryne
LÁL 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Beast Machine

...vágod?

Újabb infókkal bõvült a blogom Metroid Prime 3: Corruption ügyben. Bõvebben az utolsó három bejegyzésben olvashattok róla. Íme: Stinger's Blog Diary

Powned by Phazon...

Nexxuss
sanszos hogy hackerek😛 amúgy télleg az egyik legjobb volt 😞 R.I.P

Beast Machine
tudja valaki, hogy mi történt ezzel az oldallal, ami az egyik legprofibb Metroid szentély volt?

...vágod?

Ohh!! KÖszönöm a gyors választ, már keresem is õket !!!

koryne
GBA emuval tudsz még játszani a Return of Samus-sal, Fusion-nel és a Zero Mission-nel. NES emuval meg az eredeti Metroid I-gyel, de az nem kis mazochizmust igényel 😊

Üdv emberek!! Vki tudna nekem segiteni? Azt szeretném megtudni, hogy meik metroid játékokat lehet pc-n játszani? (eddig zsnes emulátorral toltam vmi super metroidot--> az isten király volt imádom, asszem megint végigviszem 😊 ) köszi elõre is

Van egy helyen egy vaskapu, három zárral. és ott bent valami cucc. Ezen a környéken vagyok...Az ikonok e fölött vannak , mielött lejövök ide a liftel.

kölcsönkért időből élek....

KILLER2
Hát asszem azt már kihagyom, meg a hardot is. Elég nekem ez így. most még végigtolom a 2t is, aztán kerítek DSre valami SNES emulátort, amivel mûködik a Super Metroid. Ha ez nem jön be, akkor a Zero-t viszem még végig párszor. Bár még a Hunters-t is be kéne fejeznem, csak kicsit unalmas már, hogy már harmadszorra törlõdött a mentésem.

koryne
Ha 100%-ot csinálasz, akkor kapsz még egy kis bónusz videot a végére 😉

KILLER2
Eredményem:
Percentage Complete: 71%
Total Time: 26:01
Nem siettem el 😄

KILLER2
Amúgy itt is függ a begyûjtött tárgyaktól, hogy mije menniyre látszik? Mert ugye a fusionba is, ha megvolt a 60 százalék, levette a sisakját.

KILLER2
Na megnyertem. Végre. Rohadt jó egy játék volt. Koryne, most már a második részben fogsz segíteni 😄

KILLER2
pedig meg kell lennie. Jól nézzél körül scan visorral. Az a baj, hogy én már nagoyn rég voltam ott, így aztán nem találom. Nem tudom, hogy tudsze-e angolul, de ha igen (elég kb megérteni)m akkor tudom ajánlani a gemefaqs.com-ot.

Megvan ami a füben van lent, ami a falon fent, és ami a fa oldalán amire fel lehet ugrani. De a negyedik sehol. Menni sem tudok semerre, mert egyik felé kellene a spiderball, másik felé meg nagy a hõség , azért nem .Itt meg a 4. ilyen ikont nem lelem meg. Amugy a game ász.

Beast Machine
MP1.

...vágod?

KILLER2
Most melyik részrõl is van szó?

Beast Machine
asszem ott jár, amikor a charge beamet szerezné meg...

a fûben nézted már?

...vágod?

koryne
Egészen pontosan: keresd meg a negyediket is 😊
Melyik terem?

Tudna valaki egy végig játszást a Metroid 1 -hez? Tudom láma dolog , de ott vagyok elakadva mikor vissza kellene szerezni a képességeimet. A második pálya, van egy olyan , hogy ikonokat kell aktiválni 4-et termenként ...de nem akar sehogy sikerülni. 3 at megtalálok de az utolsot nem? Mi itt a teendö ontosan?
Köszi!

Beast Machine
óóóó, hogy a darázs fészkeljen az orrlukadba...

...vágod?

Nexxuss
gyere csak ide!!!<#boxer><#banplz><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Csibe001
Nagyon szép, grat. 😊

koryne
Üss! Kérlek! ÜSS!!! XD
(/nagyon boldog)

Nexxuss
megüsselek?