720
-
Yorg #520 Kíváncsian hallgatom.
Egyébként ha csak ilyen szintű volt, akkor az MS csúnyán cserben hagyta a rajongóit, nem?
Erről miért nem olvasok olyan gyakran, mint a Nintendo "árulásáról"? -
amodent67 #519 2005 után? 360 :) Egyébként igen, volt rá ilyen szintű felhozatal. -
Yorg #518 Xboxra mi volt 2005 után?
Volt rá Fire Emblem, Killer 7, Chibi Robo, Battalion Wars, Donkey Kong Jungle Beat, Baten Kaitos:Origins, Twilight Princess szintű felhozatal? -
amodent67 #517 Illetve bocsánat, volt: az EA minden évben kiadta rá az aktuális FIFA, Madden és NFS részeket... -
amodent67 #516 > De ti nem tartoztok ehhez a réteghez, miért nyilatkoztok a nevükben?
Én azért jelentkeznék, mint aki oda tartozott, egészen addig, amíg a Nintendo el nem határozta, hogy nem kíván nekem több GameCube címet eladni... :)
> Akiknek a 2004-es, béka segge alatti pozícióját köszönhette,
Vagy hazudsz vagy nem ismered a sztorit. 2005 után a Nincsendó baszott mindenkire, akinek nem DS -e volt - pontosan emlékszem, hogyan állt a GC -m szinte évekig bekapcsolatlanul, mert _nem volt rá játék_
-
Yorg #515 Ha neked ez az intró felnőttes, akkor tényleg nagyon máshogy látjuk a világot, úgyhogy ezt a témát nem erőltetem tovább.
drag:"Pedig már kezdtem hinni abban, hogy ez tényleg egy közel teljes értékű RE epizód lesz. Igaz, túlságosan meglepőnek sem lehet nevezni a dolgot, mert amikor először felbukkant néhány életjel a játékról, nagyon úgy tűnt, hogy ez bizony egy Survivor rész lesz. Hát így is lett - ennek megfelelően a sztoritól se tessék túlságosan sokat várni...
Na mindegy, legalább emiatt sem kell siettetnem a Wii vásárlást."
Resi UC -
Yorg #514 "Azzal van a gond, ahogy a Nintendo nagy ívből tojik arra a GC korabeli-előtti aktív N közönségre"
De ti nem tartoztok ehhez a réteghez, miért nyilatkoztok a nevükben?
"Rókabőr effektus, immáron sokadszorra. Ez nem HC."
A Final Fantasy 10000, MGS 1000, RE 500, azaztán nem rókabőr, az az igazi HC!
"akinek a jelenlegi pozícióját köszönheti. "
Akiknek a 2004-es, béka segge alatti pozícióját köszönhette, azokra valóban nagy ívben tojik, de ez talán nem olyan meglepő.
-
Stinger 576 #513 A Resident Evil az Alone in the Dark és a Silent Hill mellett úttörő volt a survivor-horror stílus megalkotásában. Ehhez nem fér kétség, de ennek semmi köze a felnőttes tartalom kérdéshez (mert az).
Nem rémlik, hogy az Umbrella Chroniclest rossznak tituláltuk volna valaha is. Ha te úgy látod, dobd ide a linket, amely mögött ezt olvastad. -
Yorg #512 Mi a komoly?
A Resident Evil komoly?
Nézzük, hogyan indult ez a hűdemarhakomoly sorozat!
Ez aztán a felnőttes, mi?
(Az Umbrella Chroniclesről pedig eleve elkönyvelitek, hogy szar lesz.) -
Stinger 576 #511 Nem a Wii itt a probléma - jó lenne, ha felfognád már végre, zsoldoskatona. Nem emlékszem, hogy bármelyikünk is egyértelműen ilyet említett volna. Azzal van a gond, ahogy a Nintendo nagy ívből tojik arra a GC korabeli-előtti aktív N közönségre, akinek a jelenlegi pozícióját köszönheti.
Ez a mese arról szól, ahogy halála előtti pillanatban elárulták a Gamecube-ot, ahogy a casual irányzatot a DS-sel kikísérletezve és a Wii-t piacra dobva véglegesen leléptek a korábban követett ösvényről. Arról, hogy az újonnan követett szemlélettel és a felhígult kínálattal szemben a régi HC Nintendo közösség döntő többsége nem találja a helyét. Nem érzi magáénak a céget, sem a játékokat, sem a gépet - még a VC-vel sem, ahogy te írtad. Ugyan miért fizessen az ember a régesrég eredetiben beszerzett, dobozos és kézzel fogható példányokat helyettesítő személytelen digitális kópiáért? Rókabőr effektus, immáron sokadszorra. Ez nem HC.
Ez a Nintendo már nem az a Nintendo, ami évekkel ezelőtt volt - a váltás sportszerűtlen volt és fájdalmas mindazok számára, akik a régi vonal megújulását, de legalábbis továbbvitelét várták volna.
Arról pedig, hogy miért hírezünk róla, néhány kolléga már bővebben kifejtette sok-sok hozzászólással lejjebb. Olvass utána. Szó sincs itt elfogultságról, csak akadnak páran, akik nem nyelik le szó nélkül a békát. Akkor sem, ha ezt az N akarja.
>>És hogy a Trauma Centert miért fikázod, az tényleg rejtély.
Megint félrebeszélsz. Nincs mit szégyellni a véleményemen, a Nintendo mesterien ért a gyorsan jött lehetőségek kiaknázásához. A röhelyes E3-as vezeték nélküli kormány, a teniszütő upgrade a Wiimote-hoz, vagy az ős-Wii Zapper modern köntösbe öltöztetése - mind-mind a casual irányvonal része. Ezekkel a kiegészítőkkel még messze nincs vége... -
Yorg #510 És hogy a Trauma Centert miért fikázod, az tényleg rejtély.
-
Yorg #509 Ha ennyire elvakultan gyűlölöd a Wiit, akkor miért hírezel róla, ez az amit nem értek.
Nem gondolod, hogy az elfogultságod befolyásolja a munkádat? -
Stinger 576 #508 >>A TGS a Sony rendezvénye.
Na ennyit a szakmaiságról... kapkodj be pár gamer365/576 antibogyót, mert félrebeszélsz.
>> Nintendo Lipcse
Most őszintén: mi az az N újdonság, ami ott várható? Egy újabb Wii kiegészítő? Kitalálom: műanyag orvosi műszerek, a következő Trauma Centerhez, vagy a Teethmaster Wii-hez, esetleg egy palacsintasütő a Cooking Mama Wii Editionhoz. Elárulom: nem lesz Nintendo prezentáció, sem Lipcsében, sem a TGS-en. Lesz néhány már számtalanszor mutogatott Third party cucc, de semmi egyéb. Tehát a Nintendo nem lesz kint a GC-n.
>>Mutassál már ilyen játékokat X360-ra meg PS3-ra!
Neked? Felesleges. Szerinted a PS3 halott, az X360 pedig döglődik. Wii defense mindenek felett, mi?
>>Az, hogy csak a nagy hármast látod, szintén tájékozatlanságodat bizonyítja.
Igen, persze. Nem látok a sok felnőttes tartalmú, komolyabb Wii címtől, annyian tolonganak a hír szekciókban.
-
Yorg #507 Illetve 2005-ben Iwata tartotta a keynoteot, de mint kiállító nem voltak ott. -
Yorg #506 Lipcsében ott lesz.
TGS-en soha nem volt még ott, az a Sony rendezvénye.
Ennyit a szakmaiságról.
Az, hogy csak a nagy hármast látod, szintén tájékozatlanságodat bizonyítja.
"amely ÚJ és eddig még nem látott ötleteket tartalmazNA tipikusan azoknak a játékosoknak, akik nem az egyszerű hadonászásra vágynak. "
Mutassál már ilyen játékokat X360-ra meg PS3-ra! -
Stinger 576 #505 A VC kapcsán: a korábbi N HC réteget nem csak és kizárólag ezzel kellene kiszolgálni - hanem annak a 70% multiplatform címnek a nagy százalékos lecsippentésével, amely ÚJ és eddig még nem látott ötleteket tartalmazNA tipikusan azoknak a játékosoknak, akik nem az egyszerű hadonászásra vágynak.
Mik ezek? SM Galaxy, Smash Bros és Metroid. Ezzel ki is fújt - legalábbis egy időre. Lesz helyette WiiFit és Brain Training - amely a hazai aktív játékos közönség elenyésző mennyiségét mozgatja meg majd. Miért nem lesz kint a Nintendo a TGS-en? Miért nem lesz ott Lipcsében? A válasz adott... nincs MIÉRT ott lennie. -
Stinger 576 #504 Senki nem említette, hogy a Metroid ócska játék lesz - pontosan az ellenkezője szűrhető le minden vele foglalkozó írásunkból. A probléma a Nintendo játékhoz fűződő kapcsolatából, a reklám hiányából, a casualításból és a nemtörődömségből eredt.
Úgy tűnik, hogy rajtad kívül ezt mindenki képes/képes volt felfogni, csak te maradtál meg az általad felállított gonosz gamer365/gonosz 576 világ tézisei mellett. -
Yorg #503 Nem akarsz leírást írni a Prime 1-2-ről?
Azzal többet segítenél az ügyön.
-
#502 Hát, ha azt nézem, hogy egyeseknek álmatlan éjszakái lettek miatta, akkor tényleg különlegesen aljas dolog volt.
Na jó, ráuntam Don Quijote jelenségre, inkább megyek Metroid-ozni - halálosan komolyan, és a viccet félretéve. -
Yorg #501 Az utolsó bekezdés egy alaptalan hülyeség, ami minden nap húszról leíródik
az oldalatokon.
Ezért kár volt megírni a cikket, és "eszköz"ként felhasználni a Metroidot.
És különlegesen aljas módon olyan címet adni neki, hogy "egy sorozat cserben hagyása". -
#500 Nem, nem erről beszéltem. Fuss neki még egyszer, az utolsó másfél bekezdésre koncentárlva - a Metroid csak egy eszköz volt. -
Yorg #499 Milyen jelenségről beszélsz?
A Zelda nagyon jól fogy.
Super Paper Mario, RE4 Wii szintén.
Az SNES utáni Fire Emblemekhez képest a Goddess of Dawn is.
Miért lenne a Metroid kivétel? -
#498 De a legjobban az fájhat nektek, hogy a jó játékokat még mi is szeretjük - lásd Drag apó TP-s tesztje.
Én egyenesen meg is fogom venni a Wii-t, a következő három-négy játék miatt:
Super Mario Galaxy
Fire Emblem: Akatsuki no Megami
Mario Kart Wii
Kororinpa : )
-
#497 Este 9re csak sikerült kitalálnom, hogy mi is volt a passom :P De, hogy a témához is szóljak: Hazugság. Az. ;) -
#496 Bocsánatot? Miért? Mert felhívtam a figyelmet egy jelenségre, ami neked nem tetszik, illetve nem akarsz belátni? Inkább nem. -
#495 "Ez mindig változó, jelen esetben nem volt sok."
Hogy egy közkedvelt Yorg-klassszikussal éljek:
Hazudsz. -
Yorg #494 "Ja, a producernek végülis semmi köze a játékhoz,"
Ez mindig változó, jelen esetben nem volt sok.
A témához: azt hiszed, a Corruption bukás lesz.
Szerintem nem, ez lesz a legsikeresebb Metroid.
Ha kiderül, hogy tévedtél, akkor elvárom, hogy hasonló terjedelmű cikkben
kérjél bocsánatot a Nintendótól, mert azzal gyanúsítottad őket, hogy ki akarják nyírni a sorozatot.
(Az a vicc, hogy Oldern korábban pont ezt javasolta nekik). -
#493 Semmi köze? Ja, a producernek végülis semmi köze a játékhoz, meg annak az embernek sem, aki az előzménnyel lefektette az alapokat. Sőt, ha tudnál szöveget értelmezni, akkor arra is rájöttél volna, hogy nem a második rész kapcsán istenítettem őt.
A RE4 Wii hibát meg elismerem, igaz, a Mgaicbox tévedett, hogy hibásan tüntette fel a japán árat.
Egyébként feltűnően a témánál maradtál, látszik, hogy semmi épkézláb dolgot nem tudsz felhozni, és inkább ilyenekkel próbálkozol. Rosszul. -
amodent67 #492 Ok, átgondolom és felvetem a köv. szerk. gyűlésen. -
Yorg #491 Nézd meg a neogafon milyen hosszú topik van róla!
A 1up is ír rendszeresen róla, pedig az aztán nem nevezhető Wii-barát oldalnak. -
amodent67 #490 Nem értem ezt az állandó Virtual Console hivatkozást: megvehetném azokat a címeket digitális formában, amely játékok már amúgy is megvannak vagy megvoltak cartridge -on és 10 évvel ezelőtt játszottam velük. Van aki erről akarna olvasni? Szerinted erről kellene írni? Mármint hogy ez és ez a játék már elérhető VC-n? -
Yorg #489 Konkrétan nem írtad, hogy ő rendezte, de őt istenítetted, pedig szinte semmi köze nem volt a második rész fejlesztéséhez.
Felületességedre másik példa, amikor azt írtad, hogy a RE4 Wiit teljes áron adják ki Japánban. -
#488 Kevered a hírezők híreit és hozzászólásait. Bár még azt sem: sem én, sem Drag nem szólta le eddig egyik normális wii-címet SEM - éppen ezért nem vagy képes ilyet bekopizni, csak térítesz már vagy száz komment óta.
-
amodent67 #487 Yorg, olyan jól elbeszélgettünk, ne borítsd az asztalt. Drag nem mondott olyat, hogy a flame -re lenne igény. Magamat ismétlem: A tartalomszerkesztés a platformokra és a stílusokra jutó kattintásszám-arányok figyelembevételével lavírozik a nap mint nap ránk ömlő hírrengetegben. -
Yorg #486 Kenny, amikor még olvastam a gamert kilométer hosszú megjelenési listákot másolt be rendszeresen, amiket testületileg kiröhögtetek.
Egyébként meg Virtual Console! -
Yorg #485 "Nagyon egyszerű, és már többször is elhangzott: az esetek jelentős százalékában arról írunk, amire a legnagyobb igény van."
Tehát Face Training, Wii Fit-fikára igény van.
Örülök, hogy ezt beismerted, hzx még tagadta az előbb. -
amodent67 #484 > És a töménytelen mennyiségű Wiire érkező hc-játékról miért nem írtok
Mely címekre is gondosz pontosan mint "töménytelen Wii hc"? -
#483 Nagyon egyszerű, és már többször is elhangzott: az esetek jelentős százalékában arról írunk, amire a legnagyobb igény van. írhatnánk a heti ötször érkező Brawl képekről, de garantált, hogy a harmadik alkalom után már nem lenne több öt hozzászólásnál.
A GoW 2 review-ból meg látom sikerült kiemelni a lehető legfontosabb részt, ráadásul azt is rosszan: kérlek idézz belőle, hol írtam azt, hogy Jaffe a rendező? -
Yorg #482 Az a baj, hogy torzan, egyoldalúan mutatjátok be a Wii kínálatát, ennél az is jobb lenne, ha nem írnátok róla egy sort se. -
#481 Nem, Yorgie fiú.
Yorg=ovis retard