720
-
#560 Ja, még a hunters is. Mire azokat végigtolom... -
#559 Én is így vagyok, már beszereztem a Metroid Prime 1-2-t s most tartok kb az 1 felénél..plusz még a Prime Hunters is ott van.. :D -
#558 Hát lesz az még enekm fél év is. Nincs lóvé. Nem baj, még van egy csomó elmaradásom Metroidban, mert a Prime 2nek a felénél se tartok. Azzal bőven elleszek addig. -
#557 Hajrá, duplikáld csak a channeljeidet...Plusz ez a játék musthave... -
Mihail #556 és ntsc-s verzió fut chippelt wiin -
#555 Van még két hónapod...az a dátum még 'csak' az amerikai megjelenés..sajnos. -
#554 Benne is volt a naptáramban! Már csak Wii kéne. Az meg egy ideig még nem lesz. -
Stinger 576 #553 2007. augusztus 27. A piros betűs ünnep.
Metroid Prime 3: Corruption is the BEST Metroid game which has been ever made. -
Zenty #552 az oldala is jó pár napjja újolt
oldal -
Zenty #551 nah ugye mondtam, hogy lesz...
Metroid 3 tv reklám -
#550 Ja, nekem is hiányzik belőle, hogy fel kell szedni morph ballt, meg mindent. -
#549 pffff.... hátaz nem poén... hol vannak a jó öreg power up-ok? -
Lerstal #548 kösz mindent :D -
#547 Én nem tudok róla. Huntersebn nincsenek is olyanek. Hiányoznak is. Ott csak élet, raékta és fegyver van. -
#546 miért, nincs? nem kapunk ott high jump kiegészítőt? -
#545 Van olyan a huntersben??? -
#544 hogy fogsz majd örülni, ha meglesz a ball jumpod:D -
#543 Jól van, további sok sikert! -
Lerstal #542 az istenit! megvan, magam alá robbantottam egy bombát és felrepültem a másik csöhöz... kösz azért, most má vidám vagyok :DD -
Lerstal #541 ott beszéljük meg -
Lerstal #540 felvettelek msn re -
#539 Hát, ez így most zavaros. Amúgy ahol kékes fény van a labirintusban, ott kell továbbmenni. Ha nem megy nézz fel a gamefaqs-ra, hátha taálsz valamit, de ha tudod, levideózhatod, mert akkor tuti, hogy tudok segíteni. -
Lerstal #538 nem találok drmmit se, se utat semmit se itt benn...felvettem mindent amit lehet -
Lerstal #537 mert mindent robbantok meg minden, ugrálni nemtok és a labirintusban nem találok emmi más utat... hol kell? -
Lerstal #536 hol pontosan merre? a kékes mezönél vagy a lávás mezönél? -
#535 Szeritem te a kis morph ballos labirintusszerűségben a plusz energiát találtad meg. Ha igen, akkor ott van a helyes út, csak rossz irányba mentél ebben a labiritusszerű izében. -
Lerstal #534 hello all! Én is metroid prime hunters-zek DS-en és a második, lávás pályán merre kell menni a legelején? találtam egy ajtot elöre és mentem mentem, volt egy lyuk is végigmentem morph ball-al , felvettem vmit és ezeket után semmi.... merre kell menni ?????? ezek után... -
Stinger 576 #533 Kikerült a gametrailersre a Metroid Retrospective IV-es epizódja - főszerepben a Metroid Hunters és a Metroid Prime 3: Corruption.
Metroid Retrospective -
Stinger 576 #532 Hosszas kihagyást követően elkészült a Metroid Galaxy Guide negyedik fejezete,
04. Az első védelmi vonal
címmel. Az ötödik is érkezőben van, rövidesen feltöltésre kerül. Kellemes olvasgatást hozzá, a véleményeket és észrevételeket az adott fejezet alatt található kommentboxban, vagy email-ben várom.
(Közben kijött két újabb Metroid trailer, a gametrailers-en. Minderről bővebben, a blogon ). -
#531 "a Wii túlságosan is Casual az ilyenhez... " -muszáj ezt mindig megjegyezni..hihetetlenül szánalmas s unalmas már... -
Stinger 576 #530 MP3:C európa. -
amodent67 #529 Köszönjük a tanácsot, figyelembe vesszük a következő stratégiai megbeszélésen. -
Yorg #528 Szűkítenetek kéne nullára, és erre van lehetőségetek. -
amodent67 #527 Nekem nincs lesújtó véleményem a Wii -ről és nem tudom, ki veszi, de nem is érdekel különösebben. Ha lesz rá lehetőségünk, bővítjük a Wii tartalmunkat. Ennyi. -
Yorg #526 Ki vette meg azt a 10 millió Wiit 3,5 millió Zeldát, több mint 1 millió Super Paper Mariot, ki veszi a Virtual Console játékokat, csupa nagymami, Nintendo-rajongó egy se? -
amodent67 #525 Szakadj már le a cserbenhagyásról, Yorg, a Nintendo üzleti modelt váltott, az MS és a Sony nem. Ez a váltás a régi N rajongóknak nem tetszik, az újaknak, mint például Te, igen. Felesleges ezt tovább ragozni, mindent leírtam már, amit lehetett a témában. -
Yorg #524 Az egész szerkesztőségnek lesújtó a véleménye a Wiiról, és ezt állandóan érzékeltetitek is.
Két lehetőség van: vagy felvesztek valakit, aki nem utálja alapból a Wiit, vagy nem foglalkoztok vele.
Amit most csináltok, az nem korrekt. -
#523 "Az Umbrella Chroniclesről pedig eleve elkönyvelitek, hogy szar lesz."
Miért a többes szám? Ha minden egyes UC hírbe beleírnánk, hogy szar lesz, akkor megérteném a felháborodásod, de erről szó sincs, egyáltalán nem tüntetjük fel rossz színben a játékot. Sőt, én speciel annak ellenére is kihíreztem szinte minden komolyabb információt a játékról, hogy meg van róla a véleményem. Vagy nem is szabadna, hogy meg legyen? -
Yorg #522 Miért? -
#521 Yorg, hírből idézz légyszives, ne a saját, szubjektív véleményemből a hírkömmentek közül, köszönöm.