720
  • KILLER2
    Tudom. De a acélrobotizészarság jobb xD
  • Beast Machine
    Ez Iron Man-.-
  • Beast Machine
    Samus tudtommal előbb volt, 1986-os.
  • Nexxuss
    Vagy Samus rá?:P
  • KILLER2
    Kicsit tényelg, de elég kicsit. Azé nem mindegy, hogy ilyen acélrobotizészarség vagy Varia Suit :)
  • qper
    valakit érdekel egy Metroid Prime GC-re?
  • Beast Machine
    Kicsit sem hasonlít Samusra, ááá....

• koryne
    Esteleg ha valakit érdkel: Metroid Manga.
  • Oldern the 1st
    Tanulj meg olvasni.
  • Yorg
    Szóval az, hogy pihenőre megy a Metroid, nem azt jelenti, hogy pihenőre megy a Metroid...
  • KILLER2
    Metroid Dread? Jól hangzik. Eddig nem hallottam róla semmit, mondjuk nem is nagyon lehetett, de a neve tetszetős. Hátha lesz belőle valami. Kíváncsi lennék, hogy mit takar ez a név.
  • Stinger 576
    Újra rebesgetik a Metroid Dread-et. Anno, 2005ben is felbukkant már a név (hivatalos Nintendo doksikban is), de nagyban kussoltak a létezéséről és abbamaradtak a találgatások. A Metroid Prime 3-ban talált meglepi miatt azonban újra szárnyra keltek a pletyók... szóval lehet reménykedni :)
  • Stinger 576
    Egyébként pedig... a Prime trilógiáról van szó.
  • Stinger 576
    Igen? Kedves agymosott fórum warrior, ezt hol olvastad? LINKELD be azt a megbízható forrást, ami ezt említi - mert mi nem írtunk ilyet - sem a gameren, sem az 576on. Tudtommal a Retro Studiossal készített VIDEO interjúban (és szöveges forrásban is) arról van szó, hogy a Metroid Prime sorozatot fejlesztő stúdió egy ideig pihentetni fogja Samus Aran-t. Senki nem mondta azt, hogy a sorozat végleg gyengélkedőre kerül - csupán arról van szó, hogy a Retro most egy darabig nem készít Metroidot. (meg is értem őket...)

Kiráz a hideg a magadfajtáktól...
  • KILLER2
    Ja. Érintővel pont frankó is lenne a célzás, de persze anélkül is megfele, mert a Fusioné is jól el van találva, bár 2Dben az irányítással csak ritkán van gond. Meg szeritenm egy őjabb 3Ds is jöhetne, amivel jóvátennék a Hunters beli hangulathiányt.
  • PHM
    Csatlakozom.
    2D-s Metroidot DS-re! :)
  • KILLER2
    Az se lenne rossz, de én inkább annak örülnék, ha DSre csinálnának 1-2 Metroidot. DSem legalább van.
  • Beast Machine
    igaz, igaz.

Lehet, hogy esetleg feldolgozzák valamelyik régebbi Metroid részt? egy Wii-s Super Metroidnak vagy Fusionnek naggggyon örülnék:)
  • KILLER2
    Na az jó lenne. De a Prime csak egy szó. Csak egy alcím. Lehet, hogy az N csak azért mondta, mert titokban valami nagyra készül (de szép is lenne). Csak mert a Prime-nak vége, a Metroidnak még nem kell így járnia.
  • Beast Machine
    a poén, hogy a N bejelenentette, hogy a Prim3 az utolsó Prime, így ezek után nem is nagyon tudom, mit lehetne még Metroidot alkotni. esetleg egy Fusion 2 jó lenne...
  • Yorg
    Pihenőre megy a Metroid

Ezek a gamer365/576-osok tényleg teljesen agymosott idióták: arról van szó, hogy nem a Retro fogja készíteni a következő Metroidot, ettől még másik belsős vagy külsős stúdió nyugodtan megteheti.
    Persze, ha nemsokára jönne a következő rész, akkor meg rókabőrről pampognának...
  • Stinger 576
    Neked legyen igazad :)
  • Csibe001
    POWNED :D :D :D
  • Csibe001
    Mi tartott eddig?

Metroid_Prime_3_Corruption_USA_Wii-PROMiNENT
    2007-08-27 05:36:35

:D

Mi ebben a szomorú, így is rengeteg el fog kelni..én tuti egyből veszem s sokan lesznek még így hidd el.
  • 0ckH4M
    Egy ideje már kint van. Amúgy csalódott leszel, mert enyém az 576. hozzászólás :-P
  • Stinger 576
    Metroid_Prime_3_Corruption_USA_Wii-PROMiNENT.torrent

...

hát eddig tartott. Szomorú ez.
  • Beast Machine
    te pedig kiszámítható, és unalmas.
  • Yorg
    Nyitott könyv vagy...
  • Beast Machine
    És Mario? SSMB? F-Zero? sorolhatnám még.
  • Stinger 576
    Képzeld nem - de mit is tudsz te erről...
  • Yorg
    "Nálam a Nintendo már csak a Zelda és a Metroid miatt kap érdeklődést,"

Ezt úgy mondod, mintha nem így lett volna mindigis...
  • Stinger 576
    Tőlem aztán nem is fogsz. Nálam a Nintendo már csak a Zelda és a Metroid miatt kap érdeklődést, de ezek iránt nagyon... a metroid, nos... nedves álmaim tárgya, a szent tehén, amelyhez minden este imádkoztam :) Kész vagyok tőle, teljesen, így látatlanban is. Hiába: Metroid az Metroid.

Martin maestronak van NTSC Wii-je, megpróbálunk a Stadlbaueren keresztül szerezni egy amcsi kópiát. Ha másképp nem megy, megveszem gyűjteménybe a majdani PAL-os mellé.

Ma láttam Wii-t az egyik Media Markt-ban: ez Media-s hülyeség, vagy mindenre ráhúzzák azt az idióta védőszalagot? Teljesen szét van barmolva mindegyik doboz széle... arról nem is beszélve, hogy gyűrtek meg tépettek is. Hát hogy tegye ki az ember így a szekrény tetejére, a szentélybe?
  • Csibe001
    Teljesen egyet értek veled, de annyi fos jön ki manapság, hogy én többek között ezért van szükség chippelt konzolra, s természetesen a jobbakat beszerzem utólag.S use ebay... :)
    Bár utólag sem lowbudget kiadásokat szerzek be, mert pl GC-nél nem szeretem a szürkedobozos változatokat szóval igyekszem az első kiadásokat beszerezni mindig.
    S tényleg nem drágák, nem úgy mint itthon.Csak egy példa: Resident Evil 0 - itthon 11-12 körül találtam olyan kiadásokat amik megfelelnének az igényeimnek, aztán E-bay 4500Ft szállítással együtt...s szinte összes GC játéknál így van... :P

Eddig egyetlenegy negatív hsz-t sem láttam Metroiddal kapcsolatban szóval PAL megjelenésnél egyből beszerzem. :) (Hogy egy kicsit témába is vágjak.. :P )
  • Stinger 576
    Ez igaz, de a dolgon mit sem változtat :)

Nem mondom, hogy én szent vagyok, de elbújhatok az álarc mögött: nekünk bizony létkérdés volt a chip egyes konzoloknál, mert a szerkesztőségben feltételezik rólad, hogy moddolt géppel rendelkezel. Nem is tehetsz másképp, hiszen akár az EA-tól, akár mástól érkezik preview/review copy tesztelésre, azt is írt lemezen kapod. Mindenesetre egyetlen gépem van csak, ami chippelt, az pedig egy Xbox Classic.

Bár a preview copykat rendszerint megtarthatjuk, azért igyekeztem a masina hanyatlása után a legjobbakat beszerezni. Nem kell pont a megjelenés pillanatában (Metroid kivétel, persze :P), de a későbbiekben low-budgetben semmi sem megterhelő. Ezt ne mondja nekem senki.

Szóval nálam a warez állása sok:0 az origi előnyére. Nem tudom: lehet, hogy berögződés, vagy a becsületesség miatt, de valahogy a játék sem esik olyan jól másolt kópiával. Havonta egy-egy progit pedig megengedhet magának az ember. (Use the force, use ebay...)
  • Beast Machine
    nem tudom, énnekem eddig egyetlen konzolom sem volt chippelve, vagy okosítva, pedig elég régóta (a SNES óta) N-arc vagyok - minden játékom eredeti.

Nem fényezni akarom magam, vagy másokat leszólni; 16k HUF/játék mellett én sem kétnaponta veszek játékot. Érdekes módon ez a dolog kihatott a játékélményre: sokkal jobban lekötött egy adott játék, amit sokáig vizslattam, tesztek, vélemények, stb., és csak ezek után vettem meg esetleg. Ha viszont egy játék a kezembe került 4 hónapg biztosan nem vettem másikat. És nem csak azért, mert nem volt rá pénzem, hanem mert lekötött, és a régieket is folyamatosan szedtem elő.

Ilyenek nálam a Metroid, Mario, Zelda sorozatok. Ezekben tudom, hogy nem csalódok, és nem is csalódtam soha. Ezeket a játékokat, ha késve is, de eredetiben fogom megvenni, mert egyszerűen valahogy engem a Nintendo felirat egy lemezen jobban boldogít, mint az, hogy TDK.

Ismétlem, ne a warezt használókat (akiket meg teljesen megértek) ócsárolom, csupán elmondtam saját, privát véleményemet.

a fentiek vonatkoznak a SNES után kiadott majdnem minden N konzolra, handheldre (a Gameboy Color kivétel, az kimaradt az életemből, ahogyan a NES is).
  • Csibe001
    Na igen, de látod ha normálisan beszélsz vele akkor viszonylag normálisan is válaszol...
  • Stinger 576
    A sok warezpimp... tisztelet, respect = 0.
  • Csibe001
    Nézd, engem idegesítene ha duplázódna..egyébként már van egy megoldás hogy ne duplázódjon.Plusz mondom én simán kibírom októberig hiszen még eleget végig kell vinnem előtte, s ha előbb kezdeném a Corruption-t nem biztos hogy utána elővenném a régebbieket, így is kicsit zavar, hogy gamepad-el kell nyomni. :)
  • Mihail
    brick blockeres gyerek szabin van, amikor visszajön biztos megcsínálja hogy ne duplázza a channeleket..
  • Mihail
    miért akkor fogod és elmásolod valahova hogy ne legyen képben?