Metroid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt úgy mondod, mintha nem így lett volna mindigis...
Martin maestronak van NTSC Wii-je, megpróbálunk a Stadlbaueren keresztül szerezni egy amcsi kópiát. Ha másképp nem megy, megveszem gyûjteménybe a majdani PAL-os mellé.
Ma láttam Wii-t az egyik Media Markt-ban: ez Media-s hülyeség, vagy mindenre ráhúzzák azt az idióta védõszalagot? Teljesen szét van barmolva mindegyik doboz széle... arról nem is beszélve, hogy gyûrtek meg tépettek is. Hát hogy tegye ki az ember így a szekrény tetejére, a szentélybe?
Powned by Phazon...
Bár utólag sem lowbudget kiadásokat szerzek be, mert pl GC-nél nem szeretem a szürkedobozos változatokat szóval igyekszem az elsõ kiadásokat beszerezni mindig.
S tényleg nem drágák, nem úgy mint itthon.Csak egy példa: Resident Evil 0 - itthon 11-12 körül találtam olyan kiadásokat amik megfelelnének az igényeimnek, aztán E-bay 4500Ft szállítással együtt...s szinte összes GC játéknál így van... :P
Eddig egyetlenegy negatív hsz-t sem láttam Metroiddal kapcsolatban szóval PAL megjelenésnél egybõl beszerzem. :) (Hogy egy kicsit témába is vágjak.. :P )
Nem mondom, hogy én szent vagyok, de elbújhatok az álarc mögött: nekünk bizony létkérdés volt a chip egyes konzoloknál, mert a szerkesztõségben feltételezik rólad, hogy moddolt géppel rendelkezel. Nem is tehetsz másképp, hiszen akár az EA-tól, akár mástól érkezik preview/review copy tesztelésre, azt is írt lemezen kapod. Mindenesetre egyetlen gépem van csak, ami chippelt, az pedig egy Xbox Classic.
Bár a preview copykat rendszerint megtarthatjuk, azért igyekeztem a masina hanyatlása után a legjobbakat beszerezni. Nem kell pont a megjelenés pillanatában (Metroid kivétel, persze :P), de a késõbbiekben low-budgetben semmi sem megterhelõ. Ezt ne mondja nekem senki.
Szóval nálam a warez állása sok:0 az origi elõnyére. Nem tudom: lehet, hogy berögzõdés, vagy a becsületesség miatt, de valahogy a játék sem esik olyan jól másolt kópiával. Havonta egy-egy progit pedig megengedhet magának az ember. (Use the force, use ebay...)
Powned by Phazon...
Nem fényezni akarom magam, vagy másokat leszólni; 16k HUF/játék mellett én sem kétnaponta veszek játékot. Érdekes módon ez a dolog kihatott a játékélményre: sokkal jobban lekötött egy adott játék, amit sokáig vizslattam, tesztek, vélemények, stb., és csak ezek után vettem meg esetleg. Ha viszont egy játék a kezembe került 4 hónapg biztosan nem vettem másikat. És nem csak azért, mert nem volt rá pénzem, hanem mert lekötött, és a régieket is folyamatosan szedtem elõ.
Ilyenek nálam a Metroid, Mario, Zelda sorozatok. Ezekben tudom, hogy nem csalódok, és nem is csalódtam soha. Ezeket a játékokat, ha késve is, de eredetiben fogom megvenni, mert egyszerûen valahogy engem a Nintendo felirat egy lemezen jobban boldogít, mint az, hogy TDK.
Ismétlem, ne a warezt használókat (akiket meg teljesen megértek) ócsárolom, csupán elmondtam saját, privát véleményemet.
a fentiek vonatkoznak a SNES után kiadott majdnem minden N konzolra, handheldre (a Gameboy Color kivétel, az kimaradt az életembõl, ahogyan a NES is).
...vágod?
Powned by Phazon...
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Töltsük le az internetet!
Metroid Prime 3: Corruption is the BEST Metroid game which has been ever made.
Powned by Phazon...
Metroid 3 tv reklám
Metroid Retrospective
Powned by Phazon...
04. Az elsõ védelmi vonal
címmel. Az ötödik is érkezõben van, rövidesen feltöltésre kerül. Kellemes olvasgatást hozzá, a véleményeket és észrevételeket az adott fejezet alatt található kommentboxban, vagy email-ben várom.
(Közben kijött két újabb Metroid trailer, a gametrailers-en. Minderrõl bõvebben, a blogon ).
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
upacukafundalukafundakávékamaduka
Két lehetõség van: vagy felvesztek valakit, aki nem utálja alapból a Wiit, vagy nem foglalkoztok vele.
Amit most csináltok, az nem korrekt.
Miért a többes szám? Ha minden egyes UC hírbe beleírnánk, hogy szar lesz, akkor megérteném a felháborodásod, de errõl szó sincs, egyáltalán nem tüntetjük fel rossz színben a játékot. Sõt, én speciel annak ellenére is kihíreztem szinte minden komolyabb információt a játékról, hogy meg van róla a véleményem. Vagy nem is szabadna, hogy meg legyen?