Metroid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nálam a Nintendo már csak a Zelda és a Metroid miatt kap érdeklõdést,"

Ezt úgy mondod, mintha nem így lett volna mindigis...

Tõlem aztán nem is fogsz. Nálam a Nintendo már csak a Zelda és a Metroid miatt kap érdeklõdést, de ezek iránt nagyon... a metroid, nos... nedves álmaim tárgya, a szent tehén, amelyhez minden este imádkoztam :) Kész vagyok tõle, teljesen, így látatlanban is. Hiába: Metroid az Metroid.

Martin maestronak van NTSC Wii-je, megpróbálunk a Stadlbaueren keresztül szerezni egy amcsi kópiát. Ha másképp nem megy, megveszem gyûjteménybe a majdani PAL-os mellé.

Ma láttam Wii-t az egyik Media Markt-ban: ez Media-s hülyeség, vagy mindenre ráhúzzák azt az idióta védõszalagot? Teljesen szét van barmolva mindegyik doboz széle... arról nem is beszélve, hogy gyûrtek meg tépettek is. Hát hogy tegye ki az ember így a szekrény tetejére, a szentélybe?

Powned by Phazon...

Csibe001
Teljesen egyet értek veled, de annyi fos jön ki manapság, hogy én többek között ezért van szükség chippelt konzolra, s természetesen a jobbakat beszerzem utólag.S use ebay... :)
Bár utólag sem lowbudget kiadásokat szerzek be, mert pl GC-nél nem szeretem a szürkedobozos változatokat szóval igyekszem az elsõ kiadásokat beszerezni mindig.
S tényleg nem drágák, nem úgy mint itthon.Csak egy példa: Resident Evil 0 - itthon 11-12 körül találtam olyan kiadásokat amik megfelelnének az igényeimnek, aztán E-bay 4500Ft szállítással együtt...s szinte összes GC játéknál így van... :P

Eddig egyetlenegy negatív hsz-t sem láttam Metroiddal kapcsolatban szóval PAL megjelenésnél egybõl beszerzem. :) (Hogy egy kicsit témába is vágjak.. :P )

Ez igaz, de a dolgon mit sem változtat :)

Nem mondom, hogy én szent vagyok, de elbújhatok az álarc mögött: nekünk bizony létkérdés volt a chip egyes konzoloknál, mert a szerkesztõségben feltételezik rólad, hogy moddolt géppel rendelkezel. Nem is tehetsz másképp, hiszen akár az EA-tól, akár mástól érkezik preview/review copy tesztelésre, azt is írt lemezen kapod. Mindenesetre egyetlen gépem van csak, ami chippelt, az pedig egy Xbox Classic.

Bár a preview copykat rendszerint megtarthatjuk, azért igyekeztem a masina hanyatlása után a legjobbakat beszerezni. Nem kell pont a megjelenés pillanatában (Metroid kivétel, persze :P), de a késõbbiekben low-budgetben semmi sem megterhelõ. Ezt ne mondja nekem senki.

Szóval nálam a warez állása sok:0 az origi elõnyére. Nem tudom: lehet, hogy berögzõdés, vagy a becsületesség miatt, de valahogy a játék sem esik olyan jól másolt kópiával. Havonta egy-egy progit pedig megengedhet magának az ember. (Use the force, use ebay...)

Powned by Phazon...

Beast Machine
nem tudom, énnekem eddig egyetlen konzolom sem volt chippelve, vagy okosítva, pedig elég régóta (a SNES óta) N-arc vagyok - minden játékom eredeti.

Nem fényezni akarom magam, vagy másokat leszólni; 16k HUF/játék mellett én sem kétnaponta veszek játékot. Érdekes módon ez a dolog kihatott a játékélményre: sokkal jobban lekötött egy adott játék, amit sokáig vizslattam, tesztek, vélemények, stb., és csak ezek után vettem meg esetleg. Ha viszont egy játék a kezembe került 4 hónapg biztosan nem vettem másikat. És nem csak azért, mert nem volt rá pénzem, hanem mert lekötött, és a régieket is folyamatosan szedtem elõ.

Ilyenek nálam a Metroid, Mario, Zelda sorozatok. Ezekben tudom, hogy nem csalódok, és nem is csalódtam soha. Ezeket a játékokat, ha késve is, de eredetiben fogom megvenni, mert egyszerûen valahogy engem a Nintendo felirat egy lemezen jobban boldogít, mint az, hogy TDK.

Ismétlem, ne a warezt használókat (akiket meg teljesen megértek) ócsárolom, csupán elmondtam saját, privát véleményemet.

a fentiek vonatkoznak a SNES után kiadott majdnem minden N konzolra, handheldre (a Gameboy Color kivétel, az kimaradt az életembõl, ahogyan a NES is).

...vágod?

Csibe001
Na igen, de látod ha normálisan beszélsz vele akkor viszonylag normálisan is válaszol...

A sok warezpimp... tisztelet, respect = 0.

Powned by Phazon...

Csibe001
Nézd, engem idegesítene ha duplázódna..egyébként már van egy megoldás hogy ne duplázódjon.Plusz mondom én simán kibírom októberig hiszen még eleget végig kell vinnem elõtte, s ha elõbb kezdeném a Corruption-t nem biztos hogy utána elõvenném a régebbieket, így is kicsit zavar, hogy gamepad-el kell nyomni. :)

brick blockeres gyerek szabin van, amikor visszajön biztos megcsínálja hogy ne duplázza a channeleket..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

miért akkor fogod és elmásolod valahova hogy ne legyen képben?

KILLER2
Ja, még a hunters is. Mire azokat végigtolom...

Töltsük le az internetet!

Csibe001
Én is így vagyok, már beszereztem a Metroid Prime 1-2-t s most tartok kb az 1 felénél..plusz még a Prime Hunters is ott van.. :D

KILLER2
Hát lesz az még enekm fél év is. Nincs lóvé. Nem baj, még van egy csomó elmaradásom Metroidban, mert a Prime 2nek a felénél se tartok. Azzal bõven elleszek addig.

Csibe001
Hajrá, duplikáld csak a channeljeidet...Plusz ez a játék musthave...

és ntsc-s verzió fut chippelt wiin

Csibe001
Van még két hónapod...az a dátum még 'csak' az amerikai megjelenés..sajnos.

KILLER2
Benne is volt a naptáramban! Már csak Wii kéne. Az meg egy ideig még nem lesz.

2007. augusztus 27. A piros betûs ünnep.

Metroid Prime 3: Corruption is the BEST Metroid game which has been ever made.

Powned by Phazon...

az oldala is jó pár napjja újolt
oldal

nah ugye mondtam, hogy lesz...
Metroid 3 tv reklám

KILLER2
Ja, nekem is hiányzik belõle, hogy fel kell szedni morph ballt, meg mindent.

Beast Machine
pffff.... hátaz nem poén... hol vannak a jó öreg power up-ok?

...vágod?

kösz mindent :D

KILLER2
Én nem tudok róla. Huntersebn nincsenek is olyanek. Hiányoznak is. Ott csak élet, raékta és fegyver van.

Beast Machine
miért, nincs? nem kapunk ott high jump kiegészítõt?

...vágod?

KILLER2
Van olyan a huntersben???

Beast Machine
hogy fogsz majd örülni, ha meglesz a ball jumpod:D

...vágod?

KILLER2
Jól van, további sok sikert!

az istenit! megvan, magam alá robbantottam egy bombát és felrepültem a másik csöhöz... kösz azért, most má vidám vagyok :DD

ott beszéljük meg

felvettelek msn re

KILLER2
Hát, ez így most zavaros. Amúgy ahol kékes fény van a labirintusban, ott kell továbbmenni. Ha nem megy nézz fel a gamefaqs-ra, hátha taálsz valamit, de ha tudod, levideózhatod, mert akkor tuti, hogy tudok segíteni.

nem találok drmmit se, se utat semmit se itt benn...felvettem mindent amit lehet

mert mindent robbantok meg minden, ugrálni nemtok és a labirintusban nem találok emmi más utat... hol kell?

hol pontosan merre? a kékes mezönél vagy a lávás mezönél?

KILLER2
Szeritem te a kis morph ballos labirintusszerûségben a plusz energiát találtad meg. Ha igen, akkor ott van a helyes út, csak rossz irányba mentél ebben a labiritusszerû izében.

hello all! Én is metroid prime hunters-zek DS-en és a második, lávás pályán merre kell menni a legelején? találtam egy ajtot elöre és mentem mentem, volt egy lyuk is végigmentem morph ball-al , felvettem vmit és ezeket után semmi.... merre kell menni ?????? ezek után...

Kikerült a gametrailersre a Metroid Retrospective IV-es epizódja - fõszerepben a Metroid Hunters és a Metroid Prime 3: Corruption.

Metroid Retrospective

Powned by Phazon...

Hosszas kihagyást követõen elkészült a Metroid Galaxy Guide negyedik fejezete,

04. Az elsõ védelmi vonal

címmel. Az ötödik is érkezõben van, rövidesen feltöltésre kerül. Kellemes olvasgatást hozzá, a véleményeket és észrevételeket az adott fejezet alatt található kommentboxban, vagy email-ben várom.

(Közben kijött két újabb Metroid trailer, a gametrailers-en. Minderrõl bõvebben, a blogon ).

Powned by Phazon...

Csibe001
"a Wii túlságosan is Casual az ilyenhez... " -muszáj ezt mindig megjegyezni..hihetetlenül szánalmas s unalmas már...

Powned by Phazon...

Köszönjük a tanácsot, figyelembe vesszük a következõ stratégiai megbeszélésen.

upacukafundalukafundakávékamaduka

Szûkítenetek kéne nullára, és erre van lehetõségetek.

Nekem nincs lesújtó véleményem a Wii -rõl és nem tudom, ki veszi, de nem is érdekel különösebben. Ha lesz rá lehetõségünk, bõvítjük a Wii tartalmunkat. Ennyi.

Ki vette meg azt a 10 millió Wiit 3,5 millió Zeldát, több mint 1 millió Super Paper Mariot, ki veszi a Virtual Console játékokat, csupa nagymami, Nintendo-rajongó egy se?

Szakadj már le a cserbenhagyásról, Yorg, a Nintendo üzleti modelt váltott, az MS és a Sony nem. Ez a váltás a régi N rajongóknak nem tetszik, az újaknak, mint például Te, igen. Felesleges ezt tovább ragozni, mindent leírtam már, amit lehetett a témában.

Az egész szerkesztõségnek lesújtó a véleménye a Wiiról, és ezt állandóan érzékeltetitek is.
Két lehetõség van: vagy felvesztek valakit, aki nem utálja alapból a Wiit, vagy nem foglalkoztok vele.
Amit most csináltok, az nem korrekt.

drag365
"Az Umbrella Chroniclesrõl pedig eleve elkönyvelitek, hogy szar lesz."

Miért a többes szám? Ha minden egyes UC hírbe beleírnánk, hogy szar lesz, akkor megérteném a felháborodásod, de errõl szó sincs, egyáltalán nem tüntetjük fel rossz színben a játékot. Sõt, én speciel annak ellenére is kihíreztem szinte minden komolyabb információt a játékról, hogy meg van róla a véleményem. Vagy nem is szabadna, hogy meg legyen?

Miért?

drag365
Yorg, hírbõl idézz légyszives, ne a saját, szubjektív véleményembõl a hírkömmentek közül, köszönöm.