720
-
Stinger 576 #640 Ismét elkészült egy újabb fejezet a Metroid Galaxy Guide-ból. Ezúttal a planéták részletes jellemzését, ismertetését kezdtem el kidolgozni, amelyből elsőnek a Tallon IV-et szemeltem ki. Összesen 27 bolygó létezik a Metroid univerzumban - igaz, a legtöbb csak említés szintjén. Samus személyesen csak 11 planétán (plusz néhány űrállomáson) járt. Igyekeztem minden, a Tallon IV-ről fellelhető információt leírni - remélem újfent elnyeri a tetszéseteket.
Kellemes olvasgatást mindenkinek!
06. A kozmosz planétái - Tallon IV -
0ckH4M #639 Nagyon jó cikk,köszi a fordítást! -
#638 Szép munka. Nekem meg végre sikerült leirtanom a Boost Guardiant a Prime 2-be. -
Stinger 576 #637 Sokak kérésére:
Elkészült a Mark Pacini és Michael Kelbaugh (Retro Studios) szereplésével lezajlott Montreal Games Summit 2007 interjú teljes magyar fordítása. Metroid rajongóknak kötelező, ugyanis amellett, hogy meg lehet ismerni a Nintendo third party fejlesztőkhöz fűződő viszonyát, bepillantást nyerhetünk a zseniális trilógia megszületésébe, fejlesztésébe és sok egyéb érdekességbe is.
Az interjút épp most fejeztem be, a blogomban megtalálható, és véleményezhető a téma. :) Kellemes olvasgatást mindenkinek!
Michael Kelbaugh - Mark Pacini interjú [Retro Studios] METROID PRIME sorozat -
#636 Na ez a topicis jól kihalt. Mindegy, azért kérezek, hátha tud valaki segíteni. Szóval Metroid Prime 2-nek még viszonylag az elején akadtam el. A Boost Ball-os főellenséghez értem, de egyszerűen képtelen vagyok kinyítni. Volt már, hogy csak 1-2 lövés kellett volna neki, de akkor megölt. Szóval ha emlékszik még valaki, akkor kb hány energy plus-al vagy mivel (szóval plusz élet) lehetséges már megölni? Meg nem tud valaki valami fasza stratégiát ellene? Nétam róla videót, de én nem vagyok azokhoz elég jó. -
#635 meg fogom tenni, Samus nénnye rulz. -
Stinger 576 #634 Igyekeztem spoiler mentesen írni a dolgokról - az 576-os tesztemben mondjuk egyáltalán nincs spoiler, a gamer365-ösben akad egy-két aprócska megjegyzés. Nyugodtan el lehet olvasni btw, és kommentálni. :) -
Stinger 576 #633 Nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni a dologról, mert a "tetszés" mindenkinek mást jelent. :) Ha a saját véleményem akarod hallani, akkor ez egyértelműen a Nintendo eddigi legjobb FPA-FPS-e, amit valaha is alkotott. Ettől függetlenül a legjobb Metroid és nálam az év Nintendós játéka. Tipikus Metroid. Mindent üt. -
#632 spoiler veszély? -
#631 Én tegnap teszteltem, furcsa az irányítás, de tetszik nagyon.
Berserkert zúztam le , ma folytatom. :)
Stinger, 1-2 szóval (cikken kivül) hogy tetszik neked? -
Stinger 576 #630 Metroid Prime 3: Corruption teszt az októberi 576 Konzol magazinban és... ma estefelé, azaz 27-én szombaton, a gamer365.hu hasábjain. -
#629 Ja, már utánanéztem. Lehet, hogy karácsony felé beszerzek egy Wiit természetesen Metroiddal eggyütt. -
Stinger 576 #628 Olvass lejjebb. Nálam van egy szerkesztőségi tesztpéldány, igaz amerikai NTSC, ahogy a Wii is (110V-os átalakító, meg minden...). Hivatalos európai megjelenés: október 26 - ami azt jelenti hogy nálunk jó, ha egy héttel később már találsz belőle. (576-on elő lehet rendelni a webshopban, vagy... megveheted ebay-en). -
PHM #627 Köszi, meglesem! -
#626 Valakinek megvan itt a Metroid Prime 3? Egyáltalán lehet már kapni Magyarországon? -
Stinger 576 #625 Netes szlengszótár? Íme: http://hu.wikipedia.org/wiki/Internetszleng -
PHM #624 Köszi, így már tiszta.
Hiába, mindig tanul az ember.
Lenne viszont még egy kérdésem:
Sokszor bajban vagyok a hozzászólásokban található rövidítésekkel.
Létezik ezekhez valahol amolyan értelmező szótár féle? -
Stinger 576 #623 Spoiler: igen, az autószakmában használatos légterelőket, szárnyakat is így hívják, azonban a hétköznapi szóhasználatban annyit jelent: meglepetést elárulni, beszámolni róla. Tehát a "nem spoilerezek" itt olyan értelemben szerepel, hogy - "nem lövöm le a nagy meglepetéseket, amiket a játék tartogat". :) Ezt lehet sorozatra, cikkre, filmre, játékra, bármire érteni, ami a szórakoztató iparral kapcsolatos. -
PHM #622 Bocs a lámaságért, de fúrja az oldalamat a kíváncsiság:
Mit jelent itt a "spoiler" szó?
Eleddig csak a másik jelentését ismertem.
-
Stinger 576 #621 Semennyire. Nem spoilerezek semmit sem benne, és jónéhány dolgot szándékosan nem említek meg a megfelelő hatás elérése érdekében. :) -
#620 spoilerekre mennyire készüljünk? -
Stinger 576 #619 Hát basszus... zseniális ez az új Metroid Prime 3: Corruption. Bár én az NTSC verzióval játszom, feltehetően a PAL is dettó ugyanez lesz. Elkészült a teszt, az októberi 576 Konzolban, az európai premier előtt olvasható lesz már az anyag. -
#618 Ha veszek Wii-t, az ilyen lesz! -
potyognak a könnyeim a gyönyörűségtől, ázze, komolyan -
#616 Én megyek. Fent is vagy a frien listámon. De hogy lehet kiválasztani, hogy kivel játszok? Én friend kódom: 1203-4384-7048 -
#615 Valakinek lenne majd kedve wifin MP:H-ezni? Friend kódom: 4510-4762-3986 -
#614 Minek, a Zero Missionban benne van a NES Metroid is:P -
Stinger 576 #613 Van - a NES Classics-os origi metroid újrakiadása. -
#612 Történetileg így vannak az epizódok:
Metroid / Metroid Zero Mission - Metroid Prime 1/2/3 - Metroid II: Return of Samus - Super Metroid - Metroid Fusion -
rezo #611 GBA-ra van meg a fusionon es azero missionon kivul mas? -
rezo #610 koszi:) -
#609 Ja azt hittem még csak a mother brain-nál tartasz. Nem, ott már csak cradits van. -
Stinger 576 #608 Metroid NES, Super Metroid SNES, Metroid II: Return of Samus GB. Mennyi kell még ?:) -
rezo #607 nincs valami atvezeto a metroid fusionba?(valami az X-rol) mer en ugy vettem eszre, h a fusion az a folytatasa...
amugy nincs a zero missionon kivul meg a fusionon kivul 2D-s Metroid?:)
-
rezo #606 igen-igen, d miutan felrobban a pirate bazis, utana semmi? valami epilogus?:P -
#605 Ha jól gondolom, akkor mother brain-t ölted meg.
Elmenekülsz a bázisról, de út közben lelövik a hajódat és elveszted a ruhád. Innen még hátra van egy hosszabb rész, amíg a Space Pirate bázison ruha nélkül mászkálsz és visszaszerzed a ruhád, ami már Gravity Suit lesz, meg talán még 1-2 másik képességet. Utána még jön a végső főellenség, ami egy robot Ridley. Utána megint menekülhetsz a bázisról és itt a vége. -
rezo #604 hi all
a metroid zero missonben megolom a 2. olyan foszornyet ami onmegsemmisitot indit el... elmenekulok a bazisrol...
utana mi tortenik mer nekem a jatek kiakad:S
erdekelne mi a vege
koszi -
Elveon #603 Metroid 3 trailerek! -
#602 Iron man meg 1963 :-) -
#601 ja, Samusszal nem veheti fel a versenyt!