Metroid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw, a nagydobozos verziómat én is elég borsosan, asszem 8k körül vettem ebay-rõl, de egy karcolás és gyûrõdés sincs a dobozon, se a guide-on. A kazi még fóliában is volt tartva... azóta sem bontottam ki.
Powned by Phazon...
Xbox Live gamertag: kilencnad
A hétvégén viszont megyek a PeCsa-ba, majd rákérdezek.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Nekem is volt csupaszon 2 db. anno.
Na de a doboz, az már sokkal nehezebb dió.
Sajnos azt már nagyon nehéz levadászni, sok végezhette a kukában annak idején.
Budapesten esetleg a Petõfi csarnokban érdemes érdeklõdni, hétvégén bolhapiac van.
Jómagam is ott jutottam az enyémhez, persze hosszas várakozás után.
GBA-n a Metroid zero mission az egyik kedvencem egyébként, ugyanaz a feelingje.
A Super Metroid szerintem sem könnyû, van pár szivatós rész benne, de ezzel együtt szerintem kihagyhatatlan.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
2 hete kezdtem most járok a mother brain nél. (végre) párszor már majdnem kihozott a sodromból. Nagyon nehéz szerintem.
Majdnem megszuszogtattam a psp-met :) snes emuval nyomom.
Majd résen leszek........
Csak figyelni kell, és várni türelemmel.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
metroidprime2d
Szívesen látnék ilyesmit hivatalos változatban is, mondjuk ds-re...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Látom nem csak én nem tudok aludni xD
Töltsük le az internetet!
Metroid Prime 2: Echoes-bõl is van egy ilyen Extended, mint amilyen az MP3 - és persze ne feledjük a klasszikus NES változat, illetve a Stemage rockbanda-féle Metroid Metalt sem (igaz, utóbbi elérhetõ a metroidmetal.com-ról).
Powned by Phazon...
Itt a 3ban nagyon tetszett a creditsben, amikor az elején hallani lehetett a régi, igazi Metroid dallamot, meg a Dark Samus elleni harcban is tetszett, hogy az elõzõ dallam alapjaiban megmaradt, csak felturbózták azt is a hamadik rész technos hangjaival.
Remélem,h ogy rendesen fog lemenni a Wii ára, mert ha lesz elég lóvém, akkor lehet, hogy a 360am javíttatása helyett egy Wiit veszek ezzel a játékkal. Nagyon hangulatosnak tûnik és végre nem látok benne semmi nyomasztót, hanem egy akciódús, jó játék az egész. Nem mintha az eddigi részek nem lennének jók, csak néhány résztõl már a falra másztam, olyan unalmas hangulatot árasztott magából, meg persze nehéz is volt. Tökéletes példa erre a MP1ben a Phazon Mines.
Powned by Phazon...
Ez az epizód már sokkal inkább közel hozza a Galaktikus Szövetséget és a fejvadászokat - ráadásul Kenji Yamamoto mester ismét zseniálisan játszik az ambient dallamokkal. Néhány helyszín és bossharc aláfestésére szerintem keresve sem találhatott volna jobbat. Mindent összevetve a soundtrack szerintem nagyon király, nekem a bossok közül talán a szimpatikus Rundas-elleni téma jön be legjobban.
A helyszínek zenéi közül pedig szvsz mindegyik kiválóra sikerült. Totálisan hallgatható az egész már csak önmagában is.
Powned by Phazon...
Részemrõl is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Már szedem is a soundtrackot, kíváncsi vagyok rá, hogy ennek miylen zenéi vannak. Eddig MP1 zenéi jöttek be a legjobban, az MP2 gyakran túl darkos volt, bár az intro zenéje nagyon jó. Most kíváncsian várom, hogy ez milyen lett, már csak 2 perc és meg is van.
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
Kellemes olvasgatást mindenkinek!
06. A kozmosz planétái - Tallon IV
Powned by Phazon...
Elkészült a Mark Pacini és Michael Kelbaugh (Retro Studios) szereplésével lezajlott Montreal Games Summit 2007 interjú teljes magyar fordítása. Metroid rajongóknak kötelezõ, ugyanis amellett, hogy meg lehet ismerni a Nintendo third party fejlesztõkhöz fûzõdõ viszonyát, bepillantást nyerhetünk a zseniális trilógia megszületésébe, fejlesztésébe és sok egyéb érdekességbe is.
Az interjút épp most fejeztem be, a blogomban megtalálható, és véleményezhetõ a téma. :) Kellemes olvasgatást mindenkinek!
Michael Kelbaugh - Mark Pacini interjú
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
Berserkert zúztam le , ma folytatom. :)
Stinger, 1-2 szóval (cikken kivül) hogy tetszik neked?
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
Powned by Phazon...
Hiába, mindig tanul az ember.
Lenne viszont még egy kérdésem:
Sokszor bajban vagyok a hozzászólásokban található rövidítésekkel.
Létezik ezekhez valahol amolyan értelmezõ szótár féle?
Powned by Phazon...
Mit jelent itt a "spoiler" szó?
Eleddig csak a másik jelentését ismertem.
Powned by Phazon...