720
-
#320 Na, ez is megvolt. Phendrana Artifactjai megvannak, meg a bónusz izék nagyrésze is. Holnap még szépen átnézem, aztán örökre elbúcsúzom tőle. Utána jöhet a Magmoor Caverns. Tisztára megkedveltem azt a helyet, pedig régebben nem szerettem. Bár így 110 vagy hány rakétával meg Plasma Beam-al még a Phendrana is egész jó, pedig azt régebben ki nem álltattam. Így még a Phazon Mindes is elmegy. Oda még úgy is vissza kell térnem, mert szinte semmit vagy talán tényleg semmit nem szedtem fel. Utána meg már csak a nyugodt ki Chozo Ruins meg a Tallon Overworld van hátra. Utána asszem már Ridley meg a Mtroid Prime jön. Aztán örülök, hogy ezel végeztem és megyek Aetherre. A MP2 hosszabb?
Miközben Metroidos weblapokat böngésztem és láttam áőr fasza kis képet a Fusionról, eszembe jutott, hogy nem lenne rossz megcsinálni a Fusion 3Ds verzióját, mondjuk Wiire. -
#319 Köszi. Tényleg!!! Régebben láttam is egy videóban. -
David2111 #318 Nekem tetszik a klub...Igen sajnos "halott" a fórum...És ha találok valamit írok...Egyébként hol laksz?Budapesten? -
#317 A cave leges- leges- legtetején van egy "jégcsap", amit le lehet lőni rokettával és összetöri alul a jeget. -
#316 Nem tud valaki valamit a Frost Cave-ben lévő Missile felszedéséről? Bentt van a jég alatt a vízben, de sehogy sem tudok oda lemenni. Power Bomb nem jó, Plasma úgyszintén és a Super Missile sem vált be. Most még keresek valami kis utat Morph Ball-al, eddig sikertelenül. -
#315 Nem, DShez egyáltalán nem ismerek semmi féle csalást. Gamefaqs.com-on talán valn róla valami. Talán majd megnézem, de ha megelőzöl, akkor írd le ide, ha találsz valamit, emrt érdekelne (nem feltétlen azért, hogy én is csalhassak).
Amúgy ugye milyen jó ez a topic? Az összes részből lehet kérdezni. Csak kicsit nagyobb érdeklődés kéne, mert így eléggé kihalt. SAjnos kevesen vagyunk mi Metroid fan-ok főleg hazánkban. Nem alapítunk klubbot? :D -
David2111 #314 Csak wifin nem lehet játszani ezen a néven egyébként lehet...
Valamit tudsz erről a csalásról?? -
#313 Fúúúúúúúúú. Végre. Nem volt ám semmi ez a COntrol Tower. Még jó, hogy feltűnt, hogy nem dísznek üregesek azok a tornyok. De ez ilyet kitalálni, hogy törött ablakon keresztl rakétával. Ha nem Scan visorral nézem, ellettem volna még vele pár órát. -
#312 DE akkor hogy játszott ilyen néven, ha azzal nem is lehet? Én is nagyon csalás szagot érzek. -
David2111 #311 Metroid prime hunters-ben wifi-ztem és nem tudom hogyan a combat hall-on az egyik ember omega cannon-t használt amikor combat hall-on nincs is omega cannon...És még volt double demage-je is amikor az sincs a combat hall-on...Ezen a néven játszott:%e%e%e%e és amikor és is beütöttem ugyan ezt a nevet akkor a nevemnél egy kód vagy mi volt...
És azzal a névvel nem enged fel a wifi-re...Arra már rájöttem hogy akkor hoz ki betűket meg számokat a név helyett ha egy % jel után egy e betű van...%e erre is kihozott egy kódot csak az rövidebb volt...,de azzal sem tudtam wifi-zni...Szerintem akkor nem lehet wifi-zni ha a nickname 10 karakternél több...És ez az egyész szerintem egy csalás...
Ha valaki tud erről többet mint én akkor írjon:[email protected] -
#310 Megvan a Phendranaban a Phendrana's Edgeből az Artifact. Van másik? És ha igen, akkor hol? -
#309 Phendranaban tudok asszem egyet. Majd ha nagyon nem megy csak akkor nézem meg. Én is jobb szeretném magam. -
#308 neee:D Még segítek kicsit :D a Phendranan majd lesz 1-2 olyan reész ahol egy ilyen oszlop szerű havas-jeges helyen kell egyre feljebb jutnod. Azok közül az egyikben lesz a megoldás:P küzdj meg érte! Ott még jó is, mert szép a táj, meg szép a zene -
#307 Asszem keresek pár térképet. -
#306 jaja. de eggyel szopni fox:P nagyon :-) Phendranan a fox egyet elhagyni. Használd a thermal visort hogy megtaláld. Többet nem mondok. Én speciel véletlen találtam meg egy tűzharcban :-) -
#305 Az összes Artifact-ot meg kell szerezni? -
#304 Mrime-ben a Chozo Ruinsban lévő Main Plaza-ban van egy rakéta ajtótól balra magasan. AZt hogy leeht felszedni? -
#303 Amúgy Samusnak miért van minden részben (HUnters kivételével) új hajója? Mindig változik kicsit. -
Stinger 576 #302 Érdekes, mert történeti szempontból a Metroid Fusion jut el ugye a legmesszebb - az már teljes egészében az új irányvonalat képviseli: új ruha (bár ez csak a Fusion elején derül ki, hogy miért), új fegyverek, és az új Samus Hunter Gunship, amely a Metroid Prime 3: Corruptionban kerül majd leleplezésre, hogy miért...
Az MP3 sok esetben ad majd kérdést lezáratlan szálakra ugye: beépülő sorozati darabról van szó, így illeszkednie kell a történetileg előtte és utána levő cselekményhez (előtte Prime 2 és Hunters, utána Fusion). Ezért is érdekes pl. a Hunters esete is, hiszen az a Metroid Prime 1 és MP2 között játszódik, így az MP2-től eltekintve indokolt a Corruptionban színre lépő fejvadász csapat. A hajókról egyébként remek illusztrációk találhatóak Itt -
#301 de mekkora az a játék! Az egyik legjobb metroid epizód így! Zenék, hangok. ÁÁÁÁ imádom. Nem sokkal marad le a PRime mögött!! -
Stinger 576 #300 NES Classics: az eredeti 1986-os NES Metroid újra kiadva GBA cartridge-on. Semmi extra, csupán annyi a változás, hogy a continue kódot lecserélték egy quicksave mentésre. -
Stinger 576 #299 Naja, ez így van - a Zero missionban a Tourian-beli Mother Brain elpusztítása után Samus elmenekül a helyszínről, de az űrben összefut a Space Pirates flottával, akik lelövik a hajóját. Chozo-páncél oda, így a Galaktikus Szövetség kék overalljában indul neki a hatalmas Space Pirates bázisnak (útközben persze vissza lehet menni az eredeti helyszínekre is a titkos átjárók segítségével, sőt: vissza is kell!). Chozodian megtalálja azt a szentélyt, ahol a Chozo technológia csúcsa van elrejtve (és amit az Űrkalózok sem tudtak még feltörni) - megküzd a szentély örzőjével és elnyeri a 100%-os páncélruhát - onnantól már csak Mecha-ridley van vissza, akit ha kinyírsz, megindul az önmegsemmisítő folyamat és Samus egy space-pirate űrsiklóval menekül el a bolygóról. Röviden ennyi, a Zero Mission kb. 3-4 óra tiszta játékidővel kínál többet, mint az origi Metroid. Zsír. -
#298 Meg pluszban van benne az eredeti Metroid. -
#297 A Zero az 1. rész remake-je és még pluszban benne van az, amit Te is mondtál. -
#296 ahogy én tudom, a Metroid Zero Mission percekkel az első rész után játszódik, mikoris a bolygó elhagyása közben lezuhanunk, és odavész drága ruházatunk is, így eleinte egy csini, testhezálló kis latexruciban irányítjuk őszőkeségét(lásd. Wiire a Super Smash Bros. Brawlt):P megjegyezném, hogy én nem játszottam a játékkal, ha tévedtem valamiben, valaki szóljon rám! -
#295 Amúgy az a GBAs NES CLASSIC Metroid mi is? -
#294 Tudom, hogy mi hogy van. Prime-okat végigtolom, meg még a Super Metroidot akarom kijátszani. Töbit már nem hinném, azok azért nagyon régiek. Metroid 1 gyakorlatilag a Zero (tudtommal) Metroid 2 meg nem nagyon jött be. Elkezdtem, de olyan semilyen. Csak megyek, lövök, jön egy nagyobb ellenség, megölöm, mentek, megyek tovább. Akkoriban ez még nagyon extra volt, de ez már nagyon lejárt. Minden kornak megvan a maga mittudénmije. -
Stinger 576 #293 Akkor sokkal vagy lemaradva :) Az első rész (nem történeti kronológiai sorrendben) 1986-ban jött ki NES-re. Később, a Metroid II: Return of Samus Gameboy-ra, a Super Metroid 1994-ben SNES-re, majd 2002-ben a Metroid Prime GC-re és a Metroid: Zero Mission GBA-ra, rá két évvel a Metroid Prime 2 GC-re (és a NES Classic sorozat tagjaként egy újabb NES kiadás GBA-ra). Időközben volt ugye egy Metroid Hunters-ünk, a történeti szálat utolsóként vezető Metroid Fusion (GBA) és egy spinoff-ként emlegetett Metroid Pinballunk.
Szóval van mit még pótolnod. Én hosszú évek gyűjtőmunkájaként összeszedtem az egyes tagokat, íme a becses bizonyíték: Stinger Metroidjai -
#292 Nem? Amúgy amikor megtudtam én is meglepődtam. Ha jól emléxem én a Fusion végén tudtam meg, amikor mutatták páncél nélkül. AZ volt az első Metroidom. Akkor még nem is hallottam róla, aztán meglett a Fusion. Akkor annyit tudtam, hogy van ez a Samus és irtja az X parazitákat. Utána megtuttam, hogy GCre is van. Amint tudtam szereztem egy GCt a játékkal és azóta egyik kedvenc gémem. -
kalimpa #291 Na ezt se tudtam, hogy Samus nő.... -
#290 Kössz. De már tudok! :D -
#289 ügyes gyerek vagy te:D (attól eltekintve hogy nem tudsz metroidozni :D:D:D) -
#288 Na jó a banner? -
#287 Asszem ma este mehetne egy Hunters. -
Zenty #286 Nincs még pontos határidő mindesetre idejük az van bőven! Igy is eddig ugy volt ,hogy a zeldával együtt jön az elején + most kaptak minimum 1 évet .
Ami remélhetőleg egy online modal ajándékoznak
-
#285 nem az volt, hogy eltolták október-november környékére? na mindegy, remélem a határidő miatt nem fogják a asrácok elsietni a dolgot... -
Stinger 576 #284 Hm, benézek, 49 új üzenet :)
Valaki kérdezte, hogy jön-e GC-re: nem sajnos nem, ez egy Wii exkluzív cím lesz - a jelenlegi megjelenés 2007 második negyedév, tehát április 1-től július 1-ig bármikor lehetséges.
Btw sokat szöszöltem új Metroidos cikkeken, a héten fel lesz töltve belőlük egy a blogra.
Üdvözletem! -
#283 mert talán amigára meg pcre soha nem jelent meg, ez nintendo termék.
egyébként próbáld meg Stinger blogját: gametourmix.redpanda.hu -
kalimpa #282 Sziasztok!
Erről a Metroid témáról nincs valami összefoglaló oldal? Kiez, miez, mi a sztori? Nekem kimaradt az életemből, sem Amigán, sem pc-n nem ismertem. -
#281 Hááát. Meglátjuk. Talán ma este.