720
  • koryne
    Akkor necces volt :)
    Mikor vadászunk majd egymásra? Kellene még 2 ember és mehetne a 2v2 =)
  • KILLER2
    Na kinyírtam elsőre Omega Pirate-t, de azé értitek, maradt végére életemből 1 egész izé (szimplán 1, semmi 1 tank, össz-vissz 1), bár aztán felvettem egy kis életet.
  • KILLER2
    Nem kispályás Samus néni ruhája, de a szkenneőkéje elég kis hatótávolságon működik. Majdnem ott vagyok már ahol kell és akkor jön rá, hogy némá szólnomkéne, hogy hova kell menni!
  • KILLER2
    Már úton is vagyok. Csak útközben megint jött egy elit pirate. Kezd belőlük elegem lenni, ez már vagy a harmadik.
  • koryne
    Azaz.
  • KILLER2
    Asszem. Ott ahol volt egy pajzs meg egy pár space pirate én meg kinyitottam a pajzsot és bejötte a metroidok? A pajzson túl valami nagy árok tele phazonnal volt.
  • koryne
    Most Phazon Minesban következik az omega pirate. A phazonba vezető ajtóknak majd visszafele lesz szerepe. A lényeg, hogy oda kell eljutnod, ahova az ajtók vezetnek, csak a másik irányból ;) Voltál a metroid karanténok közelében? Na, arra kell menni.
  • KILLER2
    Palsma Beam megszerzése után hova kell menni? Csak a Phazon Minesben találtam piros ajtókat, de az egy teremnyi phazonban van.
  • KILLER2
    Ok. Majd megyek. Remélem te jó leszel vagy én leszek bénább, mert akikkel régen összeakadtam vagy 10szer legyűrtem vagy 5 perc után leléptek. Nem tudom most mennyire megy kb fél éve nem nagyon próbálgattam. De ez jó ötlet, tegyünk egy próbát a bevezetésére. Ja amúgy Corruptionnak majd lesz multija? Mer majd azt is jó lenne nyomatni.
  • koryne
    Ha az Animal Crossing topicban ilyen jól beindult az egymáshoz átjárogatás, indítványozom, hogy Metroidot is játsszunk multiban!
    Az én friend code-om: 4510-4762-3986
    Akiket megtaláltam freemaan oldalán, azokat mind felvettem.
  • KILLER2
    Plazmával könnyű az élet! Tiszta álvezet így a játék. Egy lövés az megdöglik a fél csatatér.
  • KILLER2
    Elég komoly ugrást tettem haladás szempontjából, mert 1 éve semmmit sem haladtam Metroid Prime-be, ma délután meg megszereztem a Power Bomb-ot, az X-Ray visor-t, most pedig a Plasma Beam-ot. Még van a Plazma meg az Ice Beam rakétás változata, meg a Phazon Suit asszem. Utána jöhet Meta Ridley meg a nagy Metroid Prime.
  • KILLER2
    Most fullon van mind a 8 energy tankom.
  • KILLER2
    Megvan, hülye vagyok. Azt vártam, hogy a rács robbanjon ki, erre alatta a föld egy kis helyen, véletlen estem bele.
  • KILLER2
    Pedig ott tényleg van 1 energy tank is, de elfogyott a bombám, szóval ezt egyenlőre buktam.
  • KILLER2
    Terem mind2 végébe bombáztam, de nem volt jó. Gyorsan belboostoltam az ajtóhoz, azt így megoldottam. Levitt egy energy tenkot, de hát ez van, belefér. Maradt még 5, elég lesz.
  • KILLER2
    Ja akkor banner, amit csináltam? Mert akkor szólok a modiknak, hogy rakják be. Remélem életükben először megteszik, amit kérek.
  • KILLER2
    Szerintem ő is úgy gondolta, hogy átírt írányítással. vagy azt várta, hogy a GC kontrollere majd érzékeli a mozgást? Nem hinném.
  • Nexxuss
    nem lenne megoldható, mert ott az irányítás Wiire van kiélezve. a Zeldát meg GCre kezdték el fejleszteni.
  • KILLER2
    Lehet, hogy megoldható, de nem. Az nem lenne túl jövedelmező. Meg addigra már fél éve kint van a Wii, a GCt meg amúgy se nagyon vették, a Wiit meg veszik mint a cukrot.
  • zola2000
    Tudja valaki hogy jön e a corruption gamecubera is mint a zelda? Szerintem megoldható lenne.
  • Nexxuss
    power bomb kell a ventillátor rácsának. Ami a szoba végében van. asszem valami extra is van mögötte. Ja igen Energy tank. Grapple beamet kell megszerezni, hogy a ballos-oszlopos teremben fel tudj menni a tetőre. Rég volt:P de nagyjából ez a megoldás:P
  • KILLER2
    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Nem tudom, hogy kinek menniyre frissek az emlékei a Metroid Prime-ből, de azé ha tudtok segtítsetek. Phazon Minesben vagyok. Nemrég szereztem meg a Power Bomb-ot és kijelentette a játék, hogy a Tallon Overworld mittutoménmelyik részébe kéne mennem. Tudom az utat, csak járni nem. Felső szinten van egy Ventilation Shaft nevű terem, amit elárasztottak gázzal meg iylen gázfújó lebegő izékkel és nem tudok azon átmenni másik útvonalat meg nem nagyon ismerek.
  • KILLER2
    Metroid logo-t akartam rá a szöveg helyett, de azt nem tudtam szépen rávágni, ezért csak ez van, de szeritnem ez se rossz.
  • KILLER2
    Ez milyen banner lenne?
  • KILLER2
    Még jó, hogy kerestem egy térképet, mert simán elsiklottam volna a mentő izé felett a central dinamo-ban, azt legközelebb megint szarakodhattam volna.
  • KILLER2
    Na megvan a Power Bomb. Elsőre sikerült minden. Fejlődök waze!
  • KILLER2
    Kéne 1 banner. Asszem csinálok egyet.
  • KILLER2
    CSakm hogy legyen téma, mondok egyet:
    Szerintetek milyen Morph labdának lenni? Nem szűkös picit? Hogy látsz ki belőle? Lehet rajta vitatkozni.
  • KILLER2
    Nem tudtok valami hivatalos dátumot, hogy mikor jön a Corrution?
  • KILLER2
    Be kéne lendíteni a topicot. Emberek játsszatok, Metroidozzatok ezerrel, hogy legyen miről beszélni!
  • KILLER2
    És nem lehet röögzateni őket mint célpont? Tudod, úgy, hogy befogja a gép és oda céloz mindig.
  • KILLER2
    Ja, az tényleg fasza lesz. Már nagyon várom. Ha az nem lenne, nem is biztos, hoyg vennék Wiit. Szerintem végre dobják ezt a picit unalmas, nyomott hangulatot és végre tesznek bele valami jó kis eksönt. Ha rendesen megcsinálják az irányítást, akkor egy olyan játékot hoznak létre, amit valószínűleg cask végkimerülés előtt egy picivel lehet lerakni. Addigis még gyorsan végigviszem a MP 1et és 2t. Még sajna egyiket sem toltam végig. 1ben megakadtam a Phazon Minesben, 2t meg abbahagytam egy idő után, csak tudnám miért, mert nagyon jó. És képzeljétek, az előbb úgy leírtam a "csak" szót, hogy egyetlen betű sem volt benne jó. Valami ilyesmi volt: "vdsj" Ez már azér teljesítmény nem?
  • Nexxuss
    Super Missilet neki. BUMMMMMMM! :D Corruption Isten lesz! a LEGNAGYOBB! Wiiiiiiiii :D
  • koryne
    Nem láthatók és bármivel megölhetők, csak oda kell célozni, ahol sejted őket.
  • KILLER2
    Nem tudjátok,o hgy a Metroid Prime-ba mnilyen módban láthstók és mivel ölhetők meg a Sentry Drone-ok? Láthatatlan repkedő izék, amik gépizével és lézerrel lőnek.
  • KILLER2
    És nem magyart?
  • Beast Machine
    magyart sajna én sem tudok...
  • KILLER2
    Igen, ez meg a másik. Akkor marad ez. Amúgy nem tudtok valami jó kis Metroidos oldalt? Főleg magyarokat, mert én azt csak 1et.
  • Beast Machine
    akkor majd leoltjuk, hogy a kereső szép, a kereső jó, a kereső...
    [geczi]