720
-
#280 Akkor necces volt :)
Mikor vadászunk majd egymásra? Kellene még 2 ember és mehetne a 2v2 =) -
#279 Na kinyírtam elsőre Omega Pirate-t, de azé értitek, maradt végére életemből 1 egész izé (szimplán 1, semmi 1 tank, össz-vissz 1), bár aztán felvettem egy kis életet. -
#278 Nem kispályás Samus néni ruhája, de a szkenneőkéje elég kis hatótávolságon működik. Majdnem ott vagyok már ahol kell és akkor jön rá, hogy némá szólnomkéne, hogy hova kell menni! -
#277 Már úton is vagyok. Csak útközben megint jött egy elit pirate. Kezd belőlük elegem lenni, ez már vagy a harmadik. -
#276 Azaz. -
#275 Asszem. Ott ahol volt egy pajzs meg egy pár space pirate én meg kinyitottam a pajzsot és bejötte a metroidok? A pajzson túl valami nagy árok tele phazonnal volt. -
#274 Most Phazon Minesban következik az omega pirate. A phazonba vezető ajtóknak majd visszafele lesz szerepe. A lényeg, hogy oda kell eljutnod, ahova az ajtók vezetnek, csak a másik irányból ;) Voltál a metroid karanténok közelében? Na, arra kell menni. -
#273 Palsma Beam megszerzése után hova kell menni? Csak a Phazon Minesben találtam piros ajtókat, de az egy teremnyi phazonban van. -
#272 Ok. Majd megyek. Remélem te jó leszel vagy én leszek bénább, mert akikkel régen összeakadtam vagy 10szer legyűrtem vagy 5 perc után leléptek. Nem tudom most mennyire megy kb fél éve nem nagyon próbálgattam. De ez jó ötlet, tegyünk egy próbát a bevezetésére. Ja amúgy Corruptionnak majd lesz multija? Mer majd azt is jó lenne nyomatni. -
#271 Ha az Animal Crossing topicban ilyen jól beindult az egymáshoz átjárogatás, indítványozom, hogy Metroidot is játsszunk multiban!
Az én friend code-om: 4510-4762-3986
Akiket megtaláltam freemaan oldalán, azokat mind felvettem. -
#270 Plazmával könnyű az élet! Tiszta álvezet így a játék. Egy lövés az megdöglik a fél csatatér. -
#269 Elég komoly ugrást tettem haladás szempontjából, mert 1 éve semmmit sem haladtam Metroid Prime-be, ma délután meg megszereztem a Power Bomb-ot, az X-Ray visor-t, most pedig a Plasma Beam-ot. Még van a Plazma meg az Ice Beam rakétás változata, meg a Phazon Suit asszem. Utána jöhet Meta Ridley meg a nagy Metroid Prime. -
#268 Most fullon van mind a 8 energy tankom. -
#267 Megvan, hülye vagyok. Azt vártam, hogy a rács robbanjon ki, erre alatta a föld egy kis helyen, véletlen estem bele. -
#266 Pedig ott tényleg van 1 energy tank is, de elfogyott a bombám, szóval ezt egyenlőre buktam. -
#265 Terem mind2 végébe bombáztam, de nem volt jó. Gyorsan belboostoltam az ajtóhoz, azt így megoldottam. Levitt egy energy tenkot, de hát ez van, belefér. Maradt még 5, elég lesz. -
#264 Ja akkor banner, amit csináltam? Mert akkor szólok a modiknak, hogy rakják be. Remélem életükben először megteszik, amit kérek. -
#263 Szerintem ő is úgy gondolta, hogy átírt írányítással. vagy azt várta, hogy a GC kontrollere majd érzékeli a mozgást? Nem hinném. -
#262 nem lenne megoldható, mert ott az irányítás Wiire van kiélezve. a Zeldát meg GCre kezdték el fejleszteni. -
#261 Lehet, hogy megoldható, de nem. Az nem lenne túl jövedelmező. Meg addigra már fél éve kint van a Wii, a GCt meg amúgy se nagyon vették, a Wiit meg veszik mint a cukrot. -
#260 Tudja valaki hogy jön e a corruption gamecubera is mint a zelda? Szerintem megoldható lenne. -
#259 power bomb kell a ventillátor rácsának. Ami a szoba végében van. asszem valami extra is van mögötte. Ja igen Energy tank. Grapple beamet kell megszerezni, hogy a ballos-oszlopos teremben fel tudj menni a tetőre. Rég volt:P de nagyjából ez a megoldás:P -
#258 Szeretnék kérni egy kis segítséget. Nem tudom, hogy kinek menniyre frissek az emlékei a Metroid Prime-ből, de azé ha tudtok segtítsetek. Phazon Minesben vagyok. Nemrég szereztem meg a Power Bomb-ot és kijelentette a játék, hogy a Tallon Overworld mittutoménmelyik részébe kéne mennem. Tudom az utat, csak járni nem. Felső szinten van egy Ventilation Shaft nevű terem, amit elárasztottak gázzal meg iylen gázfújó lebegő izékkel és nem tudok azon átmenni másik útvonalat meg nem nagyon ismerek. -
#257 Metroid logo-t akartam rá a szöveg helyett, de azt nem tudtam szépen rávágni, ezért csak ez van, de szeritnem ez se rossz. -
#256 Ez milyen banner lenne?
-
#255 Még jó, hogy kerestem egy térképet, mert simán elsiklottam volna a mentő izé felett a central dinamo-ban, azt legközelebb megint szarakodhattam volna. -
#254 Na megvan a Power Bomb. Elsőre sikerült minden. Fejlődök waze! -
#253 Kéne 1 banner. Asszem csinálok egyet. -
#252 CSakm hogy legyen téma, mondok egyet:
Szerintetek milyen Morph labdának lenni? Nem szűkös picit? Hogy látsz ki belőle? Lehet rajta vitatkozni. -
#251 Nem tudtok valami hivatalos dátumot, hogy mikor jön a Corrution? -
#250 Be kéne lendíteni a topicot. Emberek játsszatok, Metroidozzatok ezerrel, hogy legyen miről beszélni! -
#249 És nem lehet röögzateni őket mint célpont? Tudod, úgy, hogy befogja a gép és oda céloz mindig. -
#248 Ja, az tényleg fasza lesz. Már nagyon várom. Ha az nem lenne, nem is biztos, hoyg vennék Wiit. Szerintem végre dobják ezt a picit unalmas, nyomott hangulatot és végre tesznek bele valami jó kis eksönt. Ha rendesen megcsinálják az irányítást, akkor egy olyan játékot hoznak létre, amit valószínűleg cask végkimerülés előtt egy picivel lehet lerakni. Addigis még gyorsan végigviszem a MP 1et és 2t. Még sajna egyiket sem toltam végig. 1ben megakadtam a Phazon Minesben, 2t meg abbahagytam egy idő után, csak tudnám miért, mert nagyon jó. És képzeljétek, az előbb úgy leírtam a "csak" szót, hogy egyetlen betű sem volt benne jó. Valami ilyesmi volt: "vdsj" Ez már azér teljesítmény nem? -
#247 Super Missilet neki. BUMMMMMMM! :D Corruption Isten lesz! a LEGNAGYOBB! Wiiiiiiiii :D -
#246 Nem láthatók és bármivel megölhetők, csak oda kell célozni, ahol sejted őket. -
#245 Nem tudjátok,o hgy a Metroid Prime-ba mnilyen módban láthstók és mivel ölhetők meg a Sentry Drone-ok? Láthatatlan repkedő izék, amik gépizével és lézerrel lőnek. -
#244 És nem magyart? -
#243 magyart sajna én sem tudok... -
#242 Igen, ez meg a másik. Akkor marad ez. Amúgy nem tudtok valami jó kis Metroidos oldalt? Főleg magyarokat, mert én azt csak 1et. -
#241 akkor majd leoltjuk, hogy a kereső szép, a kereső jó, a kereső...
[geczi]