220
-
MacrosTheBlack #140 Persze, Szadi is megcsippelte a rakétáit, aztán olyan pontosak lettek tőle, hogy ő se tudja hova tűntek. :D -
#139 Fejlodesben visszamaradt tizen -huszonéves. :P -
yajirobe #138 Igen, főleg játszani lehet rajta, mert ez egy játékkonzol és a legtöbb játékos nem dedós hanem tizen -huszonéves
Amúgy meg szerintem te vagy a dedós, a hozzászólásod alapján olyan 11-13 éves lehetsz, ami nem baj de ha ettől több vagy akkor már gáz mert le vagy maradva a szellemi fejlődésben. -
#137 Rudiking:
Húúú+haaa...+a PS2-ben már vinyó + net, +DVD, +egy kis sufnituninggal DivX, mp3.
Mi kellene még neked? Rakétavezérlés vazeg? :-)
/Ja amúgy PC-snek vallom magam, csak Ps2 is van./ -
rudiking #136 ps sztem 10 éveseknek való, mivel nem lehet rajta semmit se csinálni, csak jáccani!xar!tom erre majd a sok dedós írja hogy hülye vok, meg huuuu meg haaaaa, de nem érdekel! -
dez #135 Pedig valamelyik "rizikós" állam katonasága egyszer bevásárolt belőle párezer darabot, kiürítve jópár boltot. -
dez #134 Ja, talán ez is abból egy képkocka, ez is külső nézetű (alul látszik a színpad). -
dez #133 Azért én is megnéznék már egy ilyet. :) -
dez #132 Úgy tűnik, a Toshibáék sem véglegesítették még a HD DVD-t, mert azt is halasztgatják. Nem a Toshiba nem tudta összehozni, vagy a Sony a BD-t, hanem a kiadók és a gyártók vitatkoznak a másolásvédelmen. -
dez #131 Ez csak egy róla készült video. Valahol volt külső nézetű felvétel, amin látszott, hogy real-time-ban kizoomoltak 1-1 kis képet, összekeverték őket, stb. -
#130 A beta devkitekben is Cell van, csak a GPU más és a BR helyett még DVD olvasó van. -
Cat #129 tudtommal még nem szállítottak le senkinek végleges devkitet -
#125 Ne idegelj mar az mennyiseg ?
Globalis starthoz mennyi legyartott Cell kell ?
8 millio vagy 15 ?
6000 az mar valami, elvegre 2 ev alatt erte el ezt a szamot az IBM.
Ha egyaltalan annyi az a szam, hiszen hazudott a Januari vegleges dev kittekrol is.Hiszen mar januarban allitasa szerint kiszallitottak oket.
Aztan most meg kiderult, hogy megsem es csak szeptemberben lesznek kiszallitva a final verziok.
Nagy terelo gepek ezek.Vegulis a tavaszi megjelenes is igaznak bizonyult, hiszen Ken Kutaragi meg a Merryl Lynch cikkere reagalva is erolkodott a tavaszi megjelenes mellett.
Akkor mirol beszelunk ?
Es akkor jon ez a nevetseges kifogas a BD-vel kapcsolatban, hogy nem volt eleg 3 ev a szabvanyositasara a Sonynak.
LOL -
MacrosTheBlack #124 Z80 :P -
REAL_CIÁN #123 "Van egy ket prototypus es annyi."
Cellből egy prototípus? Hülyeségeket ne beszélj már, eddig 6000 felett van a leszállított PS3 devkitek száma, szerinted abban mi van, talán P4, mi?
-
#122 kozelebbrol :P -
#121 Nem ?
http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20050425/104149/
Nezd csak meg kozelebrol a kepet.
Szerinted egy WMPn, hogy sikerult a mutatvany ? -
MacrosTheBlack #120 Ami kb. annyit ér mint az "ajánlott" ár. Ajánlják, oké nem érdekel senkit, adjuk a duplájáért... -
dez #119 Amig kifizeti a TDK a jogdíjat, annyiért adja, amennyiért akarja. Amúgy is, ezek már bejelentett árak. -
MacrosTheBlack #118 A Sony főleg. Annál nagyobb kamugép nincs. :P -
dez #117 Aha, IBM is hazudozik, Toshiba is hazudozik, Sony-ról nem is beszéve, ugye?
Én nem olvastam olyat, hogy a kacsás demót, az utcás demót, vagy az mpeg-es demót kétségbe vonták volna. (A pre-renderelt játékdemók más kérdés.) Főleg az az utcás cucc nem épp olyan volt, ami akár egy dual-G5-ön elmegy. -
MacrosTheBlack #116 Nyilván a Sony engedni fogja hogy a konkurrencia feleannyiért árulja az ő cuccát...
Számla nélkül, lopottan meg a 200 ft is sok érte. :P -
#115 2005 elejen.
Azota sincs semmi.
Arrol nem is beszelve, hogy mindket teszt eseteben a jelenlevo mernokok szerint valoszinuleg sok koze nem volt a Cellnek a tesztekhez, mint ahogy az X360 elso tesztje is kamu gepen egy alcazott rendszeren futott.
Elmeselned nekem, hany PS3as demot ill. jatekot lattal eddig ?
En nem dolok be a csicsas grafikonoknak, azzal engem nem lehet hitegetni.
Mutass nekem egy hivatalos tesztet.
Osszetett, mert fogyasztasi teszteket, amiket nem csak grafikonon,tablazatokban mutatnak be.
Sehol egy darab.
De azert biztos folyik a nagyuzemi gyartas, mint az Applenak szant PPC5 notebook anno.
-
dez #114 Nem az árat, hanem hogy milyen márkát veszel. Ez most neked új, hogy választhatsz? :)
Ja, és majd biztos számlára vesszük. -
MacrosTheBlack #113 Persze, katalógus vagyok vazze, mindent elteszek jegyzetbe... -
MacrosTheBlack #112 Ja, ez így megy hogy mi választunk árat? Oké, akkor én ingyen szeretném. :D 1-2 hónap alatt se fog esni, jóideig prémiumkategóriás lesz. Először megpróbálják megsarcolni a cégeket, mint "üzleti célú" (értsd: 10-szer drágább) cucc, aztán ha már nekik se kell, jöhetnek a "parasztok". Ami pedig a németeknél, és úgy Európában 1 ft, az itt a Balkánon minimum 2 ft. A benzin pl. minden szomszédunkban olcsóbb, nemcsak az EU-ban, a számtech cuccok meg 30-50%-kal drágábbak mint a civilizált helyeken. Ez alól a BR se lesz kivétel. -
dez #111 Azt egy korábbiból kopiztam... -
dez #110 Link??? (Olyan fejlesztőtől, akinek a kezében van, és letett már valamit az asztalra!) -
dez #109 Figyelj, már tavaj futtatott a Toshiba egy demót Cellen (36db mpeg2 stream dekódolás, ha emlékszel), és a Sony is bemutatott 2-3 real-time demót a Cellen (kacsás demó, valamilyen utcás demó). -
dez #108 Miért a Sony-sat nézzem, amikor TDK-s olcsóbb? És nem értettél meg: ez a bevezető ár, ami 1-2 hónap alatt már esni fog. Így mire ideér, ugyanannyi lesz itthon (mert még rájönnek a cuccok), mint kint először. -
#107 Te mirol beszelsz ?
A te idezetedboil masoltam be.
Elobb meg vele takaroztal a #75-os uzenetedben.
Nem gaz kicsit, hogy leszolod a sajat idecopyzott magyarazatodat ? -
dez #106 És senki sem mondta, hogy nem az IBM gyártja. -
dez #105 És ezt most honnan másoltad be, egy fél évvel ezelőtti release-ből? A mostaniakban már jelen idő van, pl.:
"Also integrated into the CTES is the Y-HPC Linux on Cell Board Support Package from Terra Soft Solutions, which enables a simple, rapid installation and netboot-capable Linux environment." (link) -
MacrosTheBlack #104 Aha, azért nyiltakozzák ennek ellenkezőjét a fejlesztők. -
dez #103 Jaj, azok ilyen 1-2 órás konzultációk. Egyátalán nem nehéz a Cellt programozni, főleg a hozzá adott SDK-val. -
#102 Ha legyartottak, akkor miert nem tudunk a tech adatokrol semmit, csak azt amit az IBM papiron leadott a tech adatokrol, (fogyasztasi adatok,TDP stb) de semmi mert adat nincsen ?
Ha nagy tetelben gyart valaki valamit es kikerul a vasarlokhoz, akkor mar regen tudnank ezeket az adatokat.
Tesztek kerulnenek napvilagra a nagy tesztoldalakon.
Ennek ellenere semmi egyeb a grafikonokon es abrakon kivul.
Raadasul allitolagos hireszteleseknek koszonhetoen a processzor 3,2Ghzen a 90nm-es gyartasi technologianak koszonhetoen joval jobban melegszik a vartnal (pontosabban az IBM altal papirra vetett adatokkal szemben).
Azt tudjuk, hogy a 65nm-re valo atallast 2007 masodik felenel elobb az IBM maga sem tervezi.
A Cell es az RSX lehet inkabb a nagy hatraltato ok a PS3 szamara, nem a BR hiszen a Sonynak 3 eve lett volna a sajat technologiaju B-Ray szabvanyainak megteremtesere.
Az egeszen abszurdnak tunik, hogy 3 ev nem lett volna eleg a szabvany elfogadtatasara, foleg ugy hogy maga a ceg diktalja a tempot.
-
MacrosTheBlack #101 Nameg mire bejön, lesz az a duplája is, + BSA, articsóka, mpaa, és egyéb tarha. -
MacrosTheBlack #100 A Sonysat nézd: "A BD-R korongok 25 euró (6250 forint), míg a BD-RE lemezek 30 euró (7500 forint) alatti árral kerülnek forgalomba, legalábbis Németországban." -
MacrosTheBlack #99 * = szorozva
2 = kettő -
MacrosTheBlack #98 És.