Novemberre csúszik a PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem olvastam olyat, hogy a kacsás demót, az utcás demót, vagy az mpeg-es demót kétségbe vonták volna. (A pre-renderelt játékdemók más kérdés.) Fõleg az az utcás cucc nem épp olyan volt, ami akár egy dual-G5-ön elmegy.
Számla nélkül, lopottan meg a 200 ft is sok érte. 😛
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Azota sincs semmi.
Arrol nem is beszelve, hogy mindket teszt eseteben a jelenlevo mernokok szerint valoszinuleg sok koze nem volt a Cellnek a tesztekhez, mint ahogy az X360 elso tesztje is kamu gepen egy alcazott rendszeren futott.
Elmeselned nekem, hany PS3as demot ill. jatekot lattal eddig ?
En nem dolok be a csicsas grafikonoknak, azzal engem nem lehet hitegetni.
Mutass nekem egy hivatalos tesztet.
Osszetett, mert fogyasztasi teszteket, amiket nem csak grafikonon,tablazatokban mutatnak be.
Sehol egy darab.
De azert biztos folyik a nagyuzemi gyartas, mint az Applenak szant PPC5 notebook anno.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ja, és majd biztos számlára vesszük.
A te idezetedboil masoltam be.
Elobb meg vele takaroztal a #75-os uzenetedben.
Nem gaz kicsit, hogy leszolod a sajat idecopyzott magyarazatodat ? <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Also integrated into the CTES is the Y-HPC Linux on Cell Board Support Package from Terra Soft Solutions, which enables a simple, rapid installation and netboot-capable Linux environment." (link)
Ha nagy tetelben gyart valaki valamit es kikerul a vasarlokhoz, akkor mar regen tudnank ezeket az adatokat.
Tesztek kerulnenek napvilagra a nagy tesztoldalakon.
Ennek ellenere semmi egyeb a grafikonokon es abrakon kivul.
Raadasul allitolagos hireszteleseknek koszonhetoen a processzor 3,2Ghzen a 90nm-es gyartasi technologianak koszonhetoen joval jobban melegszik a vartnal (pontosabban az IBM altal papirra vetett adatokkal szemben).
Azt tudjuk, hogy a 65nm-re valo atallast 2007 masodik felenel elobb az IBM maga sem tervezi.
A Cell es az RSX lehet inkabb a nagy hatraltato ok a PS3 szamara, nem a BR hiszen a Sonynak 3 eve lett volna a sajat technologiaju B-Ray szabvanyainak megteremtesere.
Az egeszen abszurdnak tunik, hogy 3 ev nem lett volna eleg a szabvany elfogadtatasara, foleg ugy hogy maga a ceg diktalja a tempot.
2 = kettõ
Nalam a will az a jovo idot jelenti, hogy "fog".
Ami pedig a jovo ido, az jelenleg nem letezik.
...the Dual Cell-Based Blade software environment will run on the Linux(R) OS, and Mercury will provide the Eclipse-based open source software framework necessary to harness the tremendous processing power of the Cell processor architecture ...
Az, hogy egy kemeny darabot kiszallitottak, az nagyon karcsu.
Amugy se tudjak sok mindenre hasznalni, hiszen meg a programozasat se nagyon vagjak:
Press Releases
2006-02-16
Mercury Computer Systems Provides In-depth Training for Programming the Cell BE Processor
Availability of the Dual Cell-Based Blade is planned for Q1 of calendar 2006, and production is planned for the following quarter.
Itt
Pont amirol beszeltem. Olvasd kicsit tovabb.
2006-01-16
Mercury Computer Systems Introduces the First Rugged Cell BE Processor-Based Computer - the PowerBlock 200
Unprecedented Processing Density to Propel Digital Battlefield Applications from the Research Laboratory to Networked Land-Mobile Vehicles"
"The PowerBlock 200 is planned for shipment in the first half of calendar 2007."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Én sem azt mondtam, hogy sorozatban õ gyártja. (Vagy csak õ gyártja.)
"Koze nincs ahhoz a gephez azon kivul, hogy a Cellt szolgaltatja hozza es a fejlesoi kornyezetet szolgaltatja hozza."
Tévedés, a press-release-ekbõl kiderül, hogy az IBM tervezte meg nekik. (Legalábbis egy referencia-alaplapot, amit mutogattak is.)
"The alliance offers Mercury access to IBM's vast trove of technology capabilities through IBM's Engineering and Technology Services group.",
"Mercury and engineers from IBM's Engineering and Technology Services unit will collaborate to develop products with dramatically improved performance for graphic-intensive workloads and computationally intensive applications.",
"We are delighted to get this product to market so quickly, and the Engineering & Technology Services unit at IBM has been instrumental in making this happen", Stb.
Meg ezt olvastad?
"CHELMSFORD, Mass., Jan 10, 2006 /PRNewswire-FirstCall via COMTEX News Network/ -- Mercury Computer Systems, Inc. (NASDAQ: MRCY) announced that it has shipped its first Cell Technology Evaluation System (CTES). Based on the Mercury Dual Cell-Based Blade just announced in October 2005, the CTES is a turnkey system that features the IBM(R) Cell Broadband Engine(TM) (BE) processor, and an Intel(R) Architecture development/simulation environment, with pre-installed Mercury, IBM, and open-source Cell Technology software. These early-access systems enable customers to evaluate Cell BE processor-based computing solutions and begin prototyping advanced applications for the defense, medical, industrial inspection, and other markets."
A HD DVD csak rövid távon olcsóbb, hosszabb távon a BD lesz az (mivel nem két részbõl kell összeragasztani a lemezt). És mindkettõn nagyrészt ugyanaz a védelem lesz, csak - a tervek szerint - a BD-n lehet egy kiegészínõ védelem is. De ez kit érdekel, mindkettõt fel fogják törni. 😊
Én itt nem látok olyat, hogy a Mercury készítené a Linux kernelt hozzá... Meg szerinted az IBM-nél fantáziáltak, hogy õk készítik?
Meg nem vagyok benne biztos, hogy itt csak egy cuccról van szó. Korábban az IBM mutogattott egy alaplapot, amit maga tervezett és gyártott le.
HOGY-HOGY?
ha lesz kint író és sikerül feltörni a másolásvédelmet, akkor mi az, hogy nem lehet majd másólni?
nem?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az IGN-es cikkre: figyelmedbe ajánlom a final szót, és ezt is: "there are 15 different companies making tools and middleware for the SDK" (tehát náluk valószínûleg már van SDK, csak hiányos).
Koze nincs ahhoz a gephez azon kivul, hogy a Cellt szolgaltatja hozza es a fejlesoi kornyezetet szolgaltatja hozza.
A Mercury Computer Systems vegzi a tobbi feladat.
Olvasgasd csak el az oldalakat, amiket belinkeltem.