BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuplungtárcsa csere, de nem bontott szarra

http://www.hellring.com/

Falkon
E36-hoz rengetek bontott alkatrészek vannak, és az áruk nagyon kedvezõ! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SpeedXHUN
a kuplungod megcsúszik? Sztem a kettõstömegû lendkerék,egy elég drága dolog,ha rúgod neki,hamar tönkre megy és újonnan asszem 180 ezer.
De ez csak az én véleményem,szaki biztos megtudná mondani a problémát.Nem ijesztgetés😊
Régebben Te töltöttél fel videót,gyorsulásról ugye? ott is ha jól emléxem,váltásnál lassan esett vissza a fordulat,a kuplung nem "húzta le".

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

icetihi
Kérdés: 2-be kuplung kivág, szépen dobja a seggét, viszont mikor bemelegszik, 2-bõl 3-ba váltáskor csúszik. Mihez kéne nyúlnom szerintetek? (E36 320i)

youtube.com/user/icetihiii22

Versace26
255/40 neem kényelmes, jól mondod😊)

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

azokkal a 40-es? gumikkal ráz az defaultban is😊

Falkon
Õ meg az én szemem fénye! 😊

Sajnos kicsi a 2000 benzin! :/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

icetihi
A BMW nem családi autó. Tessék leültetni <#eplus2><#eplus2> Egyébként nagyon szép.

Versace26
Igen,csak annyira rosszak a magyar utak,hogy szétrázná az agyamat<#nemtudom>

Szép, de még szebb lenne egy kis ültetéssel, meg nyomtávszélesítõvel.

Versace26
Nekem õ van<#pias> Ki jön találkozóra Tihanyba?<#integet2>

csm
mivan ovisok,elvagytok? 😄 ki a faszt érdekel melyik megy jobban? van ilyenünk? nincs,egyikõnknek se... ha beülnénk,akár a mercibe,akár a BMW-be,nem úgy szállnánk ki hogy "mekkora szar",ezt garantálom.
miért nem arról ír mindenki,amilye van? 😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

hallod nem kéne még a napköziben lenned?

tudod mi a különbség közted és köztünk? a többségnek itt van BMW-je és nem csak álmodozik a kedvenc autójáról mint te! Nem is beszélve arról,hogy veled ellentétben mi vagyunk annyira felnõttek,hogy nem szemetelünk bele pl. az Audis vagy a Mercis topikba ilyen köcsög troll stílusban mint az ovisok!
megkérem a topikgazdát,hogy tíltson le téged,mert erre itt nincs szükség! aztán második körben meg a fórumadmint!

ami a videódat illeti a drag gyorsulás magadfajta emberkéknek való akik mint egy 8 éves gyerek még mindig azt hiszik,hogy a vezetés a versenyzés anyniból áll,hogy megyünk elõre egy hosszú egyenesben!

VISZONTLÁTÁSRA

Hogy is mondtad,pubi?
Tönkreveri a mergát? 😄

figyelj, menj már innen máshova trollkodni!

Hiába itt a lóerõcsata, lehet 560,600 turbós lóerõ is, de a lineáris teljesítményleadásnak nincs párja.
már 2 ezernél beletapadsz az ülésbe, és 7 ezer fölött még rátesz egy lapáttal egészen a 9 ezres leszabályzásig, és akkor sem vált el, csak ha én adok rá neki utasítást az f1 váltóval.
egy turbós lehet nagyobb gyorsítási érzetet ad, de mégsem akkora élmény mert kissebb a használható fordulatszámtartomány, na meg hang...

És ki merem jelenteni sosem lesz mégegyszer a BMW-nek ilyen jó motorja mint ami az E60-as M5-ben van, tuti hogy forma1-es tapasztalatokra hagyatkozva építették meg, olyan hangja van mint egy régi v10-es f1-es autónak.
A váltója is olyat ránt, és olyan gyorsan vált, ha a leggyorsabbra van állítva, hogy csak vigyorog az ember.

Miért, vezettél már M5-öt?
Gondolom nemleges válasz érkezne rá, szóval nincs tapasztalatod ilyen autókkal, max a videókra hagyatkozhatsz.
Nekem már van tapasztalatom az M5-tel, és egy merci sem ér fel hozzá élményben.

A gyári m5 nem tud ilyet....
Én is linkelhetnék agyontuningolt Mercedest, de minek? Az csak a hozzád hasonló elvetemült barmok hülyesége, hogy az övé legyen a leghosszabb pénisz az óvodában!
Ez a taliga meg különben sem bömböl, szerintem sürgõsen menj el a fül-orr gégészetre és mosasd ki a füled! Talán akkor majd meghallod azt a menydörgést, amit a gyári c63 amg tud! 😊

icetihi
<#taps><#eplus2><#eplus2><#eplus2>Ez megmosolyogtatott így korán reggel

BMW-sként mondom /VAN BMW-m/,hogy nézd meg anyád suzukiját megvan-e még a lakótelepen amit kölcsön szokott adni 3 hetente ha mész a mûvelõdési házba bulizni!

nesze nyominger hány bömbölöt szúrjak be neked ami tönkveri a mergáidat?
faxnak trollkodsz!

Ez a hang nem a szépséget hivatott bemutatni, hanem azt az iszonytató erõt, amit az AMG motorok képviselnek! Jobban sikerült, mint az M-esknek, vagy az ABT-oskoknak. 😊)Hogy jobban megy-e, azt nem tudom. Mondjuk nem is hiszem. 😄 Ennek a típusnak a konkurense az M3 és az Rs4-es.
Mind a kettõtõl jobban gyorsul és a motorja is sokkal erõsebb!
6200 ccm, 457 LE, 600 Nm 😊)
A menetdinamika az más kérdés, ha arra gondoltál. Abban a BMW volt mindig is az über, ez tény. Mercisként mondom. Bár nincs mercim 😄

bmw v10 ek szebb hangja van és jobban is megy

icetihi
Szép a hangja, de szerintem ronda. Vagyis inkább olyan semmilyen, mintha nem lenne stílusa. Régebbi Mercikben sokkal több volt. De ez csak az én véleményem.

A bmw-s-nek 0:15-nél csak a nyaka tekereg, az autója meg tiszeletfényeket (index) ad a nagyágyúnak! 😊)

Na, gondoltam benézek már, hogy lássatok autót is! 😄
Nesztek!

Így nem dörögnek a bajorok!!

nekem nagyon bejön ez a 6-os szedán kupé, sokkal szebb mint a CLS vagy az A7.
by poweredfanatics
remélem idén is lesz BMW nyílt hónap
TheRock18
Hátha van itt 1-2 illetékes,aki vágja a dolgokat.

Elõször is vegyük az e46 compactot,amit nem tudom,hogy direkt basztak-e el,vagy sem...lényeg,hogy a a lámpája nekem nem jön be...
VISZONT...
a mérete nekem elég lenne,a sedan feleslegesen nagy...
méretben átlehet dobni a sedan elejét rá????
A faceliftes sedan frontot valahogy rá barkácsolták,de nekem elég lenne a facelift elõtti is,mindegy:

Ha átlehet rakni,akkor az NKH ezt lepapírozza?
Picsáért kellett a gyáriaknak így elkúrni egy fasza kis autó elejét?!
Ha normális eleje lett volna vitték volna,mint a cukrot.

BMW Über Alles!

icetihi
Heves megyei, elõzõ tulaj rendkívül inkorrekt volt, de már nem érdekel. A felni nagyon megosztóra sikerült, akinek tetszik, annak nagyon, akinek nem, annak nagyon nem <#hehe>. Élõben egyébként jobban mutat, annál meg mindenképpen jobb, mint volt, van benne elég meló. Alapvetõen játszósautónak készül/vagyis inkább azért vettem, még a jövõben el fogok követni rajta pár dolgot <#eplus2> ami hasonlóan nem hagyományos lesz.

FELNI AZONNAL CSERE!😛

SpeedXHUN
A kocsit nem 15 kerbõl hoztad? Ismerõs nagyon.

TheRock18
A felnit leszámítva szép járgány,bõrbelsõs. Olyan,mintha az elsõ lökös matt lenne. Lehet nincs lefényezve. Az M-es lökösök annyira nem feltûnõek a e36-os szérián.
A tulaj helyébe megszabadulnék az elsõ narancssárga indexektõl,hülyén néz ki,hogy hátul meg fehér az index. 😊
A sötétítés tetszik,még elég szolidan készült,megy a fekete autóhoz.Ennél sötétebb nem is kéne a fekete belsõ miatt.

BMW Über Alles!

icetihi

pajti
TheRock18
a pali nagyon durván tolja 😊 kétlem,hogy 1 pár gumi kibírta ezt a terhelést hátul 😊

BMW Über Alles!

TheRock18
Nektek Kéne / Nem kéne?

Sokkal szebb lett,mint az 5-ös GT

BMW Über Alles!

TheRock18
zsír 😊

BMW Über Alles!

malter
igen,de az lm verzio pár tizeddel lassabb 100ra és a végsebessége sincs annyi mint a simának.a gtr meg ugye verseny verzio,igy azzal nem lett volna fer összemérni😊
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Az egy alap Mclaren van neki többféle erõsebb változata

McLaren F1 LM és McLaren F1 GTR

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

SpeedXHUN
V8 as tényleg ilyen,motortartó bakokra nézzetek rá,sõt cseréljétek is,jobb lesz a helyzet!

az mitõl van, hogy egy v8-as motor alapjáraton rázza az egész kasztnit?
E34-es BMW-rõl van szó, én a lendkerékre gyanakszom, hogy kéttömegû helyett rátettek egy simát, ezért nem sima a járása. vagy a motortartó bakok lennének?
Esetleg a vezérlés lett átalakítva, azért jár egyenletlenül?
Amúgy mûködik faszán, szóval nem lehet nagy gond, de jó lenen végére járni az ügynek.

bakkerman
mit kap szegény M5-ös 😄D mondjuk az az autó nem is sétakocsikázásra,meg bevásárlásra való 😉

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

malter
amikor elgurul a gyogyszer..😊
dragon11
kösszi.😄

Stig95

Ki mondta, hogy f??det rám?!

dragon11
kösszi ezt is jófej vagy😄

dragon11
jah, de az megane.(ez rohadtul nem leszólás, hanem arra utalok hogy az nem bmw, jobbak az illesztések és takarékosabb(lehet ilyet kéne nekem is nézni mert a napi 70km krvasok😄))
jah. tudom.😄 hát 70km lenne napi, olyan 1500ft körül kéne kihozni/nap. de max 2e. az a tetõ.. a szervizet fogalmam sincs milyen sûrûn kéne, de az nagyon húzós ?:S