3334
-
#891 Mai kötelező képanyag!
-
#890 -
#889 -
-
-
-
#885 kedvencem
-
-
#883 -
-
#881 van már: BMW-ből ruha, autó, karóra, hajó, bicikli, motor, repülő, pc kormány
ti tudtok még? -
-
#879 Szép! Nekem alapból a hófehér Bömösök tetszenek de nagyon! :) -
#878 Jó kis hardkór BMWs versenyszinek:O Kéne:D -
#877 elcsesztem ez akart lenni
http://www.youtube.com/watch?v=XuEcIOs1Joc -
#876 hát teljesen igazad van,de azért biztos akad 1-2 ember aki pont ilyet akar.:) -
1200bpm #875 Khmmm. Hát ez lehet egy picit fájt neki. -
DJ BP #874 huhh :DD -
#873 Nelson Piquet -nek fasza BMW-je van :D -
toretto r34 #872 Soha nem adnék ezért az autóért ennyitinkább veszek egy egy jó állapotú 92-es 525-öt az is jó nagy batár az is megy ha odalépsz neki és fiatalabb valamivel mondjuk nyáron már meglessz ha minden jól megy 525tds nagyon sirály autó -
#871 Én nem azt mondtam,akinek szívügye vegye meg!
Csak itt elhangzott hogy megéri,dehogy éri meg!
Nekem is van 28 éves kocsim,amivel 7 év alatt mentem 50 km-t.Az se éri meg,bennt áll 1 millám 7 éve. -
#870 És pl egy 190 AMG 2.5 EVO-ba is felesleges lenne a pénzt nyomni? :D -
#869 Számold ki mennyit kamatozik 3 milla 7 év alatt!
Őrültség ilyenbe nyomni a lóvét! -
#868 Már csak 7év! :D -
#867 Ugyanmár!
1985-ös!25 litert eszik városban,és a veterántól még igen messze van.
Ér 800 k-t max!
Németország tele van ilyenekkel,ami veterán azt már olcsón be is lehet hozni.Ott feleennyiért bármikor vehetsz,ennél értékesebbet is. -
#866 Persze, hogy megéri! :) Viszont ennyiért nem fogják elvinni mivel öreg! Olyan ritkaságok, mint Urquattro és egy 190 AMG 2.5 EVO is fillérekért mert el! :( Ilyenkor tulajok szíve tuti összetör! :( -
#865 Nagyon szép megéri. -
#864 Iszonyat drága! Felét se éri! :) -
#863 Korához képest nagyon jó állapotú-.- -
#862 :O -
#861 Tudom, de a BMWnél Touringnak hívják. Csak a miheztartás végett, na! :D -
#860 Vazze az is kombi csak az egy fantázia név... :D -
#859 BMWből nincs olyan, hogy kombi. Ott touring van. ;) -
#858 Az az izomállat ember xD -
#857 -
#856 Utolsó kép... ;) -
#855 *M5-öst -
#854 Ezt a törött kombi Möst pár hónapja még a használtauto.hu-n is láttam.
-
1200bpm #853 Az a g-poweres bömbire nem véletlenül a kippufogojára is turbo van felszerelve??? Vagy az hülyeség és engem vertek at? -
#852 Igen, ezt olvastam már én is, nézegettem már a fórumot, kérdeztem is, de választ még nem kaptam rá. Ezért gondoltam, megkérdem itt is.
Nem hiszem, hogy összeszedett zaj lenne, mert akkor valaminek nagy kapacitás van a rendszerben, hogy olyan sokáig szól és nem éppen halkan.
Meg csak akkor kezd neki, ha ráadom a gyújtást.
A belső világításnál csak egy fokozat van nálam. És amikor kinyitom az ajtót, akkor nem is ég. Csak ha a kapcsolóval kapcsolom. De becsukott ajtónál is világít.
Gondoltam már arra is, hogy a zaj és a világítás összefüggésben van, de a központi meg a riasztó jó.
Nem tudom mi lehet a gond, megvárom mit írnak a másik fórumon.
Azért köszönöm válaszod!
Ha bárkinek van még valami ötlete, szívesen veszem.