BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresek E46-os BMW-hez 2db külsõ visszapillantó tükröt.
De mivel én finnyás vagyok nekem nem jó akármilyen tükör 😊
Legyen Indexes, Fûthetõ, Motoros, és Motorosan behajtható.
Ha valaki tud olyan helyet vagy embert ahol vagy akitõl be tudom szerezni, akkor az szóljon legyen szíves!
üdv
Sland
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Sziasztok ,bocs a spamért eladó a bmw e36 m3 am. Ha érdekel valakit 1.9 tõl kezdõdik itt meg lehet nézni.http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=834158&command=ugras&screenwidth=1024
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Lattam uj E92 coupe-t hezusom bmw mar megint DURVAT alkotott!!!

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Sebaj, most, hogy már lehet hozzá kapni elhárult az akadály, hogy majd E90 re újítsak 😊 Eddig rosszul lettem a hátuljától és egy ilyen "apróság" óriási változást okozott!
Gyári:
Valszeg a gyár is rájött mert a versenyautó verzión már ilyen a hátsó lámpa!
"A folyamat így fest: Power gomb, váltó kézi módba, DSC kikapcs, váltóprogram legeslegsportosabb állásba. Váltókart elõre tol, ott tart. Padlógáz. Fordulat stabil négyezren. Váltó elenged. Forgatásunknak ez a jelenete sosem mehet majd adásba, a rajt utáni másodperceket végigvisítottuk és káromkodtuk. Uaáááh-yiáhh-azta&@#-áááá-aztabüdös#&@. Ennyi maradt a mértékletesnek szánt szókincsbõl"

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |