BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
DanielT az embered 😉

Wask
316i E46 os BMW hez keresek magyar leírást! Szerintetek van? Köszönöm a segítséget elõre is

DJ Skyline
elég szép! <#eljen><#buck>

LeBronjózska
Éljen a kedvenc az M6-os BMW-az autók királya

Sland
Hello!

Keresek E46-os BMW-hez 2db külsõ visszapillantó tükröt.
De mivel én finnyás vagyok nekem nem jó akármilyen tükör 😊

Legyen Indexes, Fûthetõ, Motoros, és Motorosan behajtható.

Ha valaki tud olyan helyet vagy embert ahol vagy akitõl be tudom szerezni, akkor az szóljon legyen szíves!

üdv

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

GregSB
Amíg nincs M3 ez is megteszi:

GregSB
Tetõ-lenyílás

A kép jobb felsõ sarkában lévõ "next photo"-t kell nyomogatni 😄

GregSB
Feltolt tetõvel:

SZVSZ télleg jobban néz ki a sima hardtop:

GregSB
Mikor jön az új M3? Arra leszek igazából kíváncsi 😊

Hááát.. lehet. A külsõrõl majd nyilatkozom, ha látok egyet <#ravasz1><#vigyor0>

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

DanielT
Egy BMW kategóriájú autóban ezek a problémák nem léteznek. Csomagtér még bõven marad több mint 250 liter lenyitott tetõnél is, a tetõ könnyû lesz, mert van pénz jó anyagokra, a designnal meg a képeken is látható, hogy semmi gond nincs, felcsukott tetõvel is csodálatos lesz.
Egy CC túl sok kompromisszumot hord magában, felhúzott tetõvel a sportosságnak nuku a nehéz tetõ miatt, behúzottal pedig gyakorlatilag nincs csomagtartó. A másik, hogy a CC karakter miatt szét kell darabolniuk az egész kocsit (hátul), ami szvsz nem egészen harmónikus.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

DanielT
Mert rohadtul jó.
Miért kell a BMWnek is CCt csinálnia ? <#szomoru1>

GregSB

Magnumrolcsi

Eszméletlen jók ezek a kocsik, nem vágom, miért nem vitték tovább a modelleket <#szeret><#shakehead><#schmoll2><#szomoru1><#duma>

Egy kis érdekesség:<#duhos2><#duhos2><#eplus2>

REAKTOR

Sziasztok ,bocs a spamért eladó a bmw e36 m3 am. Ha érdekel valakit 1.9 tõl kezdõdik itt meg lehet nézni.http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=834158&command=ugras&screenwidth=1024

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Ombika
Jah csak lementeni nem lehet,de utallom azt az oldalt!!

Lattam uj E92 coupe-t hezusom bmw mar megint DURVAT alkotott!!!

BMW 1978ból

DJ Bee18
sztem elegáns, de inkább a 2001 elõtti BMW-ket idézi ez az egyszerûbben elegáns stílus 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Skyline
valakinek van kedve összedobni egy igényesebb BMW bannert? mert szerintem az enyém ez a fekete alapon egy BMW logo eléggé hát hogy is mondjam...igénytelen! 😄 rábízom az alkotóra,hogy mit szeretne csinálni! aztán meglátjuk milyen lesz, persze nem kötelezõ, tõlem maradhat a régi is, csak gondoltam lehet jobb lenne egy új banner! 😊

DJ Bee18
épp most néztem a WTTC-ben, hogy ott nagyon tetszik a hátsó lámpa. Nekem se tetszett a feneke, de most már nem zavar, egész jó

DJ Bee18
Hát, szubjektív 😊

ZaJanga
atyavilág de gyönyörû!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Miért ilyen szép ez az autó.. ? <#law><#puszis><#rinya>

GregSB
GregSB
M5 gyorsulás First Person nézetben.

Arghhh, milyen hangja van...

GregSB
Én már megbarátkoztam a hátuljával. Sõt, élõben kifejezetten tetszik. (tudom, perverz vagyok😊

DanielT
1 éve megfotosoppoltam, hogy ilyennek kéne lennie gyárilag!

Sebaj, most, hogy már lehet hozzá kapni elhárult az akadály, hogy majd E90 re újítsak 😊 Eddig rosszul lettem a hátuljától és egy ilyen "apróság" óriási változást okozott!

Gyári:

Valszeg a gyár is rájött mert a versenyautó verzión már ilyen a hátsó lámpa!
PyRex
loool, odabax... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GregSB
GregSB
HEhh, ez rohadt jó 😊

Még nem is láttam, M5 reklám-múvi.

GregSB
www.youtube.com, keresõbe beírod hogy bmw m5 és voilá 😊

Ombika
Uj m5-rol videokat nemtud vki esetleg?

DJ Skyline
uhh <#szeret>

Ombika
Jah csak legkozelebb ilyenhez varni kell bizonyos km-t hogy engedje,ezert nembirnam ki!! 😛PPPPPPP

GregSB
Nincsenek gyerekeim, barátnõ elfér mellettem, csomagtér nagy, ha nagyon kell még embereket vinni +2en beférnek hátra az M6ban is. 😊)

DJ Bee18
M5 kombi mikor érkezik? 😊)

Elég laza, el tudtam volna képzelni magam a Totalcarosok helyében 😛

"A folyamat így fest: Power gomb, váltó kézi módba, DSC kikapcs, váltóprogram legeslegsportosabb állásba. Váltókart elõre tol, ott tart. Padlógáz. Fordulat stabil négyezren. Váltó elenged. Forgatásunknak ez a jelenete sosem mehet majd adásba, a rajt utáni másodperceket végigvisítottuk és káromkodtuk. Uaáááh-yiáhh-azta&@#-áááá-aztabüdös#&@. Ennyi maradt a mértékletesnek szánt szókincsbõl"

DJ Skyline
támogatom! 😊)

Sland
M5...Egész család elférne benne.. 😊 M6-ban nem 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

GregSB
Hát, én azért gondban lennék, ha választanom kéne hirtelen közte és e között 😊)

PyRex
Én mondok: feketében kellene 😄DDD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sland
Meghúznám 😛

DJ Skyline
<#eljen><#felkialtas><#worship><#sir>

Ombika
Errol senki nem mond semmit se ,mert nem lehet mi TOP TOP TOP BEST!!