BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
amúgy ha jól emléxem valahol lehet reggelni a neten a bmw-k rendszámait

és vin kód is sokat segít

e30.hu-n olvasgahattam 5éve

Sland
Ezek amikbõl talán még okosabb lehetek, meg ha meg lehet tudni, akkor az érdekel, hogy melyik városban van a kocsi/lakik a tulaj

gyártási év
forgalomba helyezés
típusa
színe
forgalmi engedély
jelenlegi rendszám
körözés típus

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
törzsadatok
gyártási év
forgalomba helyezés
jármû fajtája
gyártmány
szállítható személyek száma
típusa
kereskedelmi név kód (?)
kereskedelmi név
öntömeg
össztömeg
színe
hengerûrtartalom
hajtóanyag
teljesítmény
okmányok
forgalmi engedély
törzskönyv
azonosító adatok
alvázszám
motorszám
jelenlegi rendszám
záradékok
megnevezés (?)
megjegyzés
körözés
körözés típus

ezeket lehet megtudni az autóról

Sland
az jó lenne :P

arra lennék kíváncsi, hogy melyik városban vannak most a gépek, ha egyáltalán még életben vannak. remélem nem törték gyagyára össze õket és nem kerültek be egy bontóba :S

ilyeneket meg lehet megtudni a BM adatbázisból, hogy most milyen színû az autó, hogy baleseteztek-e vele vagy valami?

igazából minden érdekel amit meg lehet róla tudni, kivéve a tulaj neve, címe, telefonszáma. egyenlõre nem akarom visszavásárolni a bímereket, úgyhogy az nem kell :D

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zetorg
hát hogy hova kell küldeni az embereket :DD

DJ Skyline
holnap megmondom neked :)
rendszám alapján BM adatbázisban megnézem melóhelyen. jó, anyám nézi meg, én nem tudom, de igazából mire vagy kíváncsi? :D

Sland
Tudom, de elõször nem "hivatalos" úton próbálkozok/keresgélek.

Átnézem carstyling-ot, bmwpower meg még pár bmw-s oldalt, használtauto.hu-t stb. Egyenlõre semmi. Ha tényleg nem lesz semmi, akkor majd jöhet a rendõrség, de egyenlõre még nem...

MaSzKa
rendõrségen rendszám alapján ki lehet deríteni ki a tulaj és hol lakik

Sland
Tud valami nagy BMW fan ( olyan aki bmw klubokkal járkál, rengeteg bmw-st ismer stb) infót adni nekem arról hogy mi lehet két géppel.

Mindkettõ nagyon igényesen meg volt csinálva, gyönyörû autók voltak eladásuk elõtt. Azóta semmit sem hallottam a kocsikról, nem láttam õket, interneten sem találtam rájuk, pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lett a gépekkel.

Az egyik egy E34-es fehér 525i. Széles vesékkel, alsó spoilerral (mint az 540i-n) tolótetõ, full bõr, manuális váltó. a kocsi elvileg 89-es volt, de új 24szelepes, 192lovas motor került bele. A rendszám GBU-028

A másik szintén egy 5ös bömös, ám régebbi, e28-as volt. az is hihetetlenül szépen meg lett csinálva, régebben ezüst/grafit színben pompázott... annak a rendszáma CDH-120 volt.

ha bárki tud ezekrõl a gépekrõl valamit, vagy tud abban segíteni hogy rájuk találjak, akkor légyszi szóljon. nagyon kedvesek voltak ezek az autók az családnak... :)

broman191
Ritka egy pro arc, a "secrets of speed" videókban is mutat pár jó dolgot, kis turbólyuk-kezeléses elõzéssorozat...:)))

[ De ez már Audi. ^^ Erre tessék. ]

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DJ Skyline
ez elég komoly volt, masszívan tolta neki, tetszett! <#eljen> kommentárok meg betegek :D

broman191
Gondolom vótmá de ezt muszáj. Hans Stuck @ Nürburgring @ M3 GTR :O :)))

.:: :) ::.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

<#gonosz1><#vigyor4>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Az. Kár, hogy nem az enyém... :)

MaSzKa
szép

E36 Coupe testesíti meg számomra a tökéletes BMW-t. (pláne egy 3 literes motorral :D )

Trashking
szép

nõ a konyhához, férfi a baszáshoz értsen.

MaSzKa
én ikább vennék M1 vagy 850i vagy E28 M5 :D

GregSB
Najah, ha annyi pénzem lenne hogy újonnan megvegyek egy ilyen új 7-est, akkor inkább egy E38-at vennék 2-3 milláért, és lesz@rnám hogy drága a szervízelése :)

(nem feltétlen ilyen színben csak ez a kép esett kézre)

DJ Skyline
nem rossz nem rossz, bár nem az én stílusom :D maradok az old school felhozatalnál :D

GregSB

<#finom><#finom><#finom>

Pedig már reménykedtem, hogy a CS-t jelentik be:)

GregSB
De így néznek ki, csak érdekesen van megvilágítva:

De a címben hetes BMW elõzetes van, aminek nem így néznek ki a lámpái. Akkor hogy is van ez?<#nemtudom>

broman191
<#idiota><#taps>

MaSzKa

GregSB
Úgy látom hogy az elsõ lámpák egy az egyben a CS-rõl lesznek.

Sokan fogják fikázni az biztos, nekem tetszik :)

GregSB

Az új luxusmodell bevezetõ kampányát a legjobb helyen kezdte meg a BMW, a célközönség orra elõtt: az amerikai golf-bajnokság legutóbbi fordulóján raktak ki egy plakátot, amely az autó orráról mutat egy eõrsen alulexponált képet. Gyakorlatilag csak a lámpák ledkoszorúi, és a tovább szélesedõ BMW vesék vehetõk ki a képen, de ennyibõl is sejthetõ, hogy az autó hûtõmaszkja a Concept CS-ére emlékeztet majd. A típus reklámhadjáratát gyakorlatilag ezzel indították útjára, de ha igazak a korábbi hírek, a titkolódzás már nem tart soká: egy-két héten belül közzé teszik az autó leplezetlen fotóit, és a lényegesebb adatok egy jelentõs részét is, hogy a potenciális vásárlók barátkozhassanak az új típussal addig is, míg az év vége felé meg nem kezdik a tényleges forgalmazást.

Totalcarról

norbi56
Nekünk E32-es 750-es volt az sem votl rossz:)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sland
Szerintem az E38-as 7-es bömösök voltak (most is azok) a legszebbek. azóta valahogy nem olyan szépek a gépek... :(

Magnumrolcsi
Ez sem? :D:P <#szeret>

DJ Skyline
hetes széria nekem sosem jött be úgy igazán, túl nagy már :D ettõl függetlenül kíváncsian várom hogyan fog kinézni

GregSB
BMW 7 2009

Ha minden igaz akkor Júli 7.-én (jövõhét hétfõn) fogják lerántani róla a leplet :)

Animefox
Rendõrkocsik helyére ezt inkább <#taps>

Magnumrolcsi
<#worship>

MaSzKa
300km/h-s kilométeróra betét az szép

DJ Skyline

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

DJ Skyline
eléggé lehányom az asztalt kinézete van.

MaSzKa
lekjobb :D

Animefox
Hót nöm???

MaSzKa
Uhhhh

Animefox
Elõször Dacia-nak néztem.... <#szomoru1>

MaSzKa
megrendelés :D