BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
a vége természetesen szerelõ lesz, de õ most nyaral, és addig csak idegesít, h többnyire nincs. köszi
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
és kontár javításra utalhat
és kiderült full felúítás volt beleértve a lakatolást és a fényezést
bár ez is jónak tûnik a képek alapján
alaposan meg kell nézni
National Geographics
érdemes megnézni
torrenten találtam
BMW 325 iX Rallye Car :)
ennyi reklámmal már "ingyért" is lehet E30-asod?
vagy akkor annyi a matrica hogy már a nap se süt be
😄
alig lehet kilátni a sok matrica a szélvédõn
Saját Skin 😄

volt egy kombi omegája 2.3TD, átvettem tõle, õ 7 literrel eljárt, nekem meg 9 alatt sose evett.
bátyám kb 2 hónapja vett egy E34-et. 524TD autómata. Ma lehet el is veszem tõle estére, mert az én kocsim szarakszik :S
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
van aki németbõl hoz be jobb állapotút is
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az biztos hogy miután az e28-as meg lett csinálva, az után nem készült kép a vasról 😞 Úgyhogy itt még az átalakítások elõtti állapotba van. Az egyetlen dolog a kipufogó ami meg lett csinálva:
Sajnos elölrõl nem találtam képet, de még lehet hogy rálelek egyre.
Itt az E34-es, szintén az átalakítások elõttrõl: (talán a vétel napján készült a kép, nem tudom már)
Itt már kész volt, de sajnos csak hátulról találtam. Elölrõl is 1000% hogy van, mert a garázsban is van egy kép róla, de azt is meg kell még keresnem.
Ahogy megvannak, küldöm õket privátba, vagy lehet hogy ide is berakom
A Százhalombattait sem valószínû, hogy valaha látni fogom még, de arra legalább nagyobb az esély mint az E34-est látni.
örülök, hogy legalább nem végezték bontóban, bár azért az állapotukra kíváncsi lennék.
Köszönöm még egyszer a segítséget!<#kacsint>#kacsint>
gyártási év - 1989
forgalomba helyezés - 1996.07.02
típusa - 525i
színe - fehér
forgalmi engedély - ez ezy kódszám, szóval ezzel sokra nem mész most így
jelenlegi rendszám - GBU-028
körözés típus - nincs adat errõl
város ahol van - Gyomaendrõd
E28
gyártási év - 1988
forgalomba helyezés - 1992.03.19
típusa - 520i
színe - középszürke
forgalmi engedély - ...
jelenlegi rendszám - CDH-120
körözés típus - nincs adat
város ahol van most - Százhalombatta
amúgy meg személyes adatokat amúgy sem adhatok ki, van egy ilyen titoktartási szerzõdés, vagy nyilatkozat amit alákellet írnom