BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2005-s 325i-ben néha kidobja hogy az olajszint a minimum alatt van. Ez elég hihetetlen, hisz olajcsere után írta egyből, pedig megbízható autoszerelő végezte a szervízt (édesapám). Máskor pedig azt írja maximumon van az olajszint. Mivel nívó pálca nincs, ötlet? Olvastam, hogy szenzorhiba elég gyakori, fatert meg nem akarom zaklatni így is van elég gondja. :)
Más: Balelső hangszóró néha torzít nagy hangerőnél, de ha kicsit ráfogok abbahagyja. A védőrács rezonálna?
Szubjektív:
Nálam a dízel = szarrágás. Ha pedig feltételezzük valakiről, hogy szarrágó, akkor egyértelműen következik, hogy szervizelés-ügyileg is szarrágó, tehát sokkal nehezebb jó dízelt venni, mint jó benzinest. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A szervíz nem feltétlen lesz spórolós, motortól függetlenül, német prémium ugye, de én inkább húznék a benzines irányba...már ha a várható éves futásod is összhangban van vele.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.02. 18:49:44
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.02. 18:34:15
Autó vásárlás előtt állok, a E90-es 330D BMW az ,ami tetszik,tegnap volt szerencsém egy ilyet kipróbálni,bár az chipelve volt kb 270 LE. Mit érdemes tudni erről a szériáról?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A változó szelepvezérlés meg azóta szar, amióta megvan.. Ezt most akarom orvosolni.. Ez annyit jelent, hogy alacsony fordulaton nyögvenyelős az autó, kicsit rángat, kicsit nem megy.. Szar. Viszont 2000-es fordulat felett minden okés.. Netet bújva úgy tűnik, hogy az összes korabeli 6 hengeres benzinest érinti ez a probléma..
Nálunk eléggé olcsón vannak mostanság. Fogyasztás érdekelne,és leginkább hogy mennyire tartós ( én vigyáznák rá,de kitudja az előző tulaj )
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Talán érdekel egy-két embert itt:
http://szallas.hu/nyeremenyjatek-bmw?i=tbbowk6s7zfcw5eccn3mfndss2hmfjaxms667a2t25ilqkr3ysma
sajna az enyém csak ilyen

Nem tudja valaki, hogy a váltó "dübögés" mitől lehet? Hajtom már lassan két éve, de ez nem hagy nyugodni, és ki szeretném nyomozni. :DD Mielőtt betolnám sebességbe, van egy mély tompa "döbb" hang. :D Ez akkor is van, ha nem kuplungolok, csak nekitolom az egyesnek a kart.. A hangon kívül más rendellenesség nincs. Valahonnan a lentről jön, kardán, váltó, difi, hardy, nem tudom. Valaki itt nem találkozott ilyennel?
ezt neztem ki .
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201502251232081/sort/priceasc/radius/1500/page/1/model/5_series/fuel-type/diesel/postcode/cm235hf/onesearchad/used%2Cnearlynew%2Cnew/colour/black/body-type/estate/make/bmw/maximum-age/up_to_9_years_old/usedcars/price-to/8000?logcode=p
és videó, ha valakit érdekel : https://www.youtube.com/watch?v=Tis8ULXZ5uU
Utoljára szerkesztette: mgerihun, 2015.02.11. 13:30:09
eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen
Utoljára szerkesztette: mgerihun, 2015.02.08. 00:06:47