3334
-
#3294 Átlagosan 9 liter városban. Én rövid távon használom,így inkább 11-12. -
#3293 5 gangos látom.. Mennyit eszik? Amúgy nagyon szép. -
A horgot majd leakarom venni,mert elrondítja és már 5x tuti belekurtam a lábam. -
#3291 M54 B22. 300 ezer km van benne,de ezt többnyire pályán tette meg. Belül olyan mintha új lenne,nincs semmi huggyá kopva. -
#3290 Baba, messziről látszik, hogy nem egy lelakott fos. Motor? -
#3289 Közel másfél hónapja az enyém. Vannak tervek vele,meg 1-2 apró javítani való is. De összességében jó autó.
-
Stockbauer33 #3288 -
Stockbauer33 #3287 http://nepitelet.hu/autok/bmw/3_1998/penztemeto_rozsdaboglya/ -
Stockbauer33 #3286 -
Stockbauer33 #3285 -
Stockbauer33 #3284 -
Stockbauer33 #3283 -
#3282 Ja meg a másik,vezérlés csere,ott a láncot milyen időközönként kell cserélni? Meg a vízpumpát. Vanos rendszerrel mekkorát lehet szopni,ha befosik? Illetve van-e valami karbantartása ennek? -
#3281 Autó csere előtt állok és képbe jött az E39 is. Nagyjából átnéztem az alkatrész árakat és ugyanazon az árakon mozog mint a mostani autómnak. Igazából arra lennék kiváncsi,hogy rozsda fronton mennyire porlad szét? Azt tudom,hogy az első sárvédőket szereti csámcsogni,ezek viszont cserélhető elemek. Hátsó sárvédőív,küszöb,ajtók alja mennyire rohadós? 2002-2003 körülieket nézegetek,kombiban. Ha ez számít.
Mintha azt olvastam volna valahol,hogy az 520-ban nincs kettőstömegű. Automatával is megvenném,nem félek tőle,mondjuk itt nem tudom,hogy motortól függően került-e másfajta (erősebb-gyengébb) váltó bele. Mert ha a 20i-be is azt az automatát rakják,mint a 30i-be akkor bírnia kell bőven a kisebb teljesítményt,természetesen a rendes használat és szervizelés mellett. -
#3280 Nekem az E46-ba most ugrik bele egy új kuplung, szelepfedéltömítés, kettőstömegű, meg egy két apróság.. Ugyan ez a motor. Betegágy. BMW. Az hogy érdemes-e foglalkozni vele, egyéni preferencia és buxa kérdése :DD -
#3279 Ha újkorától foglalkoztak vele, érdemes foglalkozni vele... :) -
#3278 E39 520i 170 lovas,mennyire betegágy? Felejtsem el,vagy érdemes lehet foglalkozni vele? -
Stockbauer33 #3277 -
#3276 -
Stockbauer33 #3275 -
gotchaaa #3274 E34 cabrio -
Stockbauer33 #3273 http://www.carlinx.hu/redirect/post/9-bmw-amit-nem-adtak-ki-szerencsere -
Stockbauer33 #3272
-
Dobronski #3270 -
gotchaaa #3269 Megvettem végül. Melóhelyen már játszópajtása is van.
-
Dobronski #3268 Rendben köszi. :) igazából fater autoszerelo csak leszarja, csak hinteket arul el. De raveszem hogy dugja ra a diagnosztikat. -
Stockbauer33 #3267 https://sg.hu/forum/tema/1145617532 -
#3266 A DSC a fékekkel operál, így ha valami gebasz van vele, a fura hang lehet fék. Lehet, hogy valamelyik keréken lehalt a jeladó.. Csatit rá kell dugni, és megnézni konkrétan mit mond az auót. -
Dobronski #3265 DSC failure, autonak a hangja is fura. 325i e90 2005, ötlet? -
#3264 Üdv!
Ilyen felni közepet honnan tudnék beszerezni? Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: TaRka0107, 2016.04.13. 17:36:20 -
lacinkacinka #3263 Üdv fanok! Remélem jó helyre írok, és tud nekem valaki segíteni!
Van egy 95-ös e36-osom, és gyárilag ugye 15-ös felnije van. Én szeretnék rá venni 17-es felniket, de rengeteg méret van belőlük. Azt tudom, hogy a jukosztás 5x120-as (azt hiszem), de hogy mekkorát tehetnék fel 17-es felniből, azzal már gondban vagyok. Aki tud kérem segítsen méretbeli tanácsot adni! Köszönöm előre is! -
#3262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a Trabant gyárban gondolom legyintettek volna rá, ha annyi illesztési hézag eltérés van az ajtónál lent-fent mint a hetesnél... Kíváncsi vagyok, hogy meddig kézimunkázhatott vele az emberünk, bár benne van a pakliban, hogy gyakorlatból helyére rántotta azt a 2-3 tizedet tűrésen belülre elsőre...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.09. 12:47:24 -
#3261 Kedves jézuska...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért 7:48-nál, a Trabant gyárban megismert ajtóegyengetés befigyel
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.04.09. 07:41:46 -
#3260 A legszebb szerintem túlzás, de stílusos az biztos. Nem semmi a gyártósor, lehetett benne sz0pás, amíg összeállították & beállították mindezt. A BMW gyár után szinte komédia volt a csatorna production videói között nézelődve az amerikai Corvette gyártást megnéznézni...egyenruhás munkások? Maximálisan sugárzó rendezettség mindenfelé? Ugyan már...változó hosszúságú farmergatya, mindenféle színű póló /némelyik ovis pizsamafelsőbe hajló mintázatú kivitelben/, rágózó John, random 200 kilós mekifan Murica' man itt-ott, kosz erre-arra...[sóhaj] a NY-EU azért NY-EU... :D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.04.08. 20:10:00 -
Stockbauer33 #3259 A legszebb a luxus kategóriába
-
#3258 Érzésre az első sárvédő panelek 15 rongy körül vannak (nyilván fényezetlenül), a hátsókat viszont lakatolni kell.. Attól függ mennyiért csinálják meg.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2016.03.08. 14:52:50 -
gotchaaa #3257 Hát, vegyes érzelmekkel távoztunk.
Az autó jól megy, a kormány a futómű, a motor úgy tűnik rendben van. Belülről hibátlan az autó, a motoros deréktámasztól a tolótetőn át az ülésfűtésig minden elektromos kütyü működik.
Viszont az említett rozsdásodások itt is jelen vannak, csomagtér, első fényszórók alatt, a bal hátsó sárvédő még elmegy, viszont a jobb oldali sárvédőn sajnos van egy kb. 2 ujjnyi lyuk :( mennyibe kerülhet annak az elemnek a cseréje?
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2016.03.08. 13:22:29 -
gotchaaa #3256 Türelem az bizos lesz, legfeljebb elfogy egy idő után Köszi.
Rám is furcsán néztek, egy ember volt, akinek tetszett az ötlet de ő 10 éve 1-es Golfokat épít a két kezével, tehát elfogult az idősebb autók terén. :D Szóval ő fog elkísérni megnézni az autót, figyelni fogunk ezekre a hibákra, köszönöm!
Egyébként szüleim egy '89es E30-at használnak, jövőre lesz 20 éve, hogy náluk van, tulajdonképpen abban az autóban nőttem fel, nem is volt kérdés, hogy mit veszek, "ha nagy leszek". Azt a "nyugodtan le is beszélhettek" dolgot még én sem gondoltam komolyan szerintem. :D
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2016.03.04. 23:05:01 -
#3255 Ismerős érzés.
Viszont BMW fanatikusként más nem is jöhetne szóba.
Így most szántam rá magam, hogy megvegyem életem első autóját (29évesen), ami egy 97-s E36 318i lesz.
A "gatyád rámegy" fogalmat számtalan ismerőstől megkaptam most...persze olyanoktól akiknek sosem volt BMW-jük :)
A BMW nem autó, a BMW életérzés. Egy vírus ami gyorsan fertőz, üres pénztárcát és mámoros fílinget hagyva maga után'
Nézd át alaposan, figyelj a típus hibákra.
- főként a hátsó kerekeknél rozsdafoltok
- első ajtók alja, pereme rozsdásokdik
- csomagtartónál rozsdafoltok
- dízeleknél adagoló hiba -
#3254 Én vettem kicsit kevesebb mint 3 éve egy 98-as e46-ot, és mentem vele 60 ezret. Kétszer fordult elő, hogy nem tudtam használni pár napig, ennyit meg tudok oldani bármikor (egyszer a hűtőrendszer szétugrott, és erősen folyt belőle a víz, másodszor meg az egyik hátsó hídszilent széthullott, és olyan ocsmány módon kopogott, hogy nem volt szívem menni vele).
A gatyád rámegy dolog hozzáállás kérdése. Az alkatrész nem nagyon olcsó, viszont van minden bontva, ha van türelmed..