BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedülálló MATTFEKETE M3-as eladó. A kasztni nem fényezve, hanem amerikai mintára egyedi fóliával ellátva (7 év garancia) A fólia UV, karc, és mindenféle erõs szennyezõdésnek ellanáll, egy ronggyal letarakítható az egész. A motor frissen fûzve, gyári alapméretes fõtengellyel, motorsportos gyári dugattyûgyûrûkkel, összes gyári tömítéssel, igényesen, percízen összeszerelve. Elsõ és hátsó fék kompletten frissen cserélve, e46 m3 smg diffi beépítve. A futómûben minden sziletben, lengõkarban, gátlóban benne a bmw motorsport embléma, mindig minden csakis gyárira cserélve. Ezen az autón minden meg van csinálva, amit egyszer úgyis meg kell csinálni egy m3-on. A bõrbelsõ fûthetõ (ritkaság), továbbá ez a tempomatos verzió. Európai piacra gyártott, magyarországi vásárlás és forgalombahelyezés, az alvázszám nem tsc-s kf-s, eredeti bmw, a motorszám egyezik azzal amivel a gyárból kigurult 1994-ben. Nem összegányolt, széthajtott pénteki autó, magamnak építettem. Ilyen garantáltan SOHA nem jön Veled szemben, mindenki nézi, a kutas tankolni akarja, a csajok bele akarnak ülni, az autóstársak fejet hajtanak elõtte, ilyen m3 nincs mégegy a világon... Ha ezeket tudod értékelni, gyere és nézd meg 😊 Ha nincs rá pénzed azt javaslom üsd fel a tuning&stereo-t ott megnézheted. Élõben 1000x szebb mint képeken. Kérlek vegyétek figyelembe, hogy csak száraz, napos idõben használom, tehát megtekintésnél ez is szempont. (-jutub- 😊) írd be, hogy , ,matt fekete bmw m3, ,)
ilyen nincs sehol - hogyne elhiszem
én nem venném meg és ennyit biztosan nem ér 1 felújított, de nem megkímélt autó
azért erre jobban illett volna a füst-fehér indexbura ha már mindenképp cserélte

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
★
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
elég csúnyát kapott a gép, de hogy ? Ahogy látom, még a jobb hátsó is ki van törve ?
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
de ezek kínai gagyik

Nem kizárt, hogy poénból, talikon még fel is tenném, bár soha nem volt még semmi ilyenem 😊
mondjuk kicsit parázok, hogy majd 1-2 alkalommal elenged a tépõzár, bár a jóöreg tû és cérna sokat segíthet rajta 😊
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Basszus!!
Pedig gondoltam, hogy te vagy az Mario!
Bocs, h nem is mertelek meg : S
528e-t akartam írni az 528i helyett
link
525e nem 2500 hanem 2700ccm-es motor valójában ezt akartam leírni
525e - 528e USA modell
wiki
525e M20B27 fuel-injected (Motronic) 2.7 L high efficiency engine, 1983–1988
ETA Motor
M20
itt pontosan le van írva minden
régebben volt 1 magyar hosszabb cikk is róla azt nem találom már
abban volt valami lényeges leírva
CSM jol mondja , mert az ETA M20 as( babysix) blokk a a 28i pedig (bigsix)M30 nagyblokk!
BMW 325 iX Rallye Car :)
kevesebb lóerõt tudott, de takarékosabb volt
ugyanazokból az alkatrészekbõl készült, mint 528i csak kevesebb lóerõ volt
a srác az új BMW-re gondolt
van az 530D és az 535D például
mindegyik 3000ccm, de az egyik erõsebb, mint a másik
arra jó, hogy kiszolgálják az igényeket és többet szegmenst lefednek egy ilyennel
a gyár részérõl könnyebb megoldás, mint 2 külön motort gyártani az 1 helyett
egyszerûbb a turbókkal variálni és a motorelektronikával
Bar evjaratot nem irtal!
lehet tesztelték, hogy mivel jár ha 6 hengeresre állnak át a DTM-ben
és úgy döntöttek inkább mégse
képeken több ilyen autót láttam már
Beta edition lehet
bár fogalmam nincs hol láttam, hogy 6henger
Hírek Hírek
A Bugatti Veyron egy rakás szemét?
Okoska!
Lättäl te mär E30 M3 motort?
Mert ami a kepen van az marhära nem az!
Toväbbra is tartom magam ahhoz, hogy 4 hengeresek voltak azok a motorok.
Ami a kepen van az egy szepen festett airboxos M20 -sa blokk.