BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Hali, egy olyan kérdésem lenne, hogy e30 touring ból volt kis lámpás?
Itt csepelen van egy olyan ami elõl-hátul e28 ra hasonlít, mert olyan lámpája van, de e28 ból nem volt gyári touring:|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MaSzKa
BMW LOLA F2 1967-68

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Zizou5
Valaki tud linkelni a jövõre megjelenõ új egyesrõl kézzelfogható képeket?
köszi!

Hoffi
már sikerült megoldani köszi😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bboyatty
Menj át a 'Hogyan néz ki az asztalom' topikba és kérj ott segítséget nekem is ott sikerült beszerezni a progit, most sajnos nem vagyok otthon másképp elküldeném PM-be.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hoffi
sziasztok!
Segítsetek légyszives!
Olyan problémám van hogy feltettem ezt a programot(abba a hsz-ben van amire válaszolok) mindent megcsináltam ahogy kell de nemváltozott meg a start gomb. többször is próbáltam már😞
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Tényleg szép, grat!

AndeeWolfy
Valóban nagyon szép!!! 😊

BenedekFeco
Thx.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Daniel BMW
Éppen most lestem meg többek közt ezt a szép bordót:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Daniel BMW
Gyönyörû gép! Gratulálok hozzá!<#worship>

BenedekFeco
A hetesem...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

[HUN]Crassus
semmi majd egyszer megérted....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Érdekes ez a parkolási segédrendszer is, csak nehezen tudom elképzelni, hogy majd a Nagykörúton állva távirányítóval irányítgatom az autómat, miközben rohanok egy tárgyalásra. Úgy gondolom nõknek hasznos elsõsorban, de nehogymár ne tudjak beállni két autó közé még akkor is ha kicsi a hely.
Értem, köszi szépen! Sajnos újra nincs elég pénzem, de most nézem épp ez a Connected Drive elég tetszetõs, ami állítólag a legújabb szériában fog megjelenni. Bár nem tudom, hogy Magyarországon ennek mennyire lehetne hasznát venni :S

DanielT
Semmi, hasznaltauto.hu és keress.
Konrétan most mi a gond?

[HUN]Crassus
ez most komoly? mert ha igen elõbb járd ki a 8 általánost......

Sziasztok!

Szeretnék majd egy használt 3-as BMW-t venni <#hamm> és lehetõleg 5 évnél idõsebb ne legyen. Nagyjából mennyiért tudnék venni?

MaSzKa

Pár nagyon érdekes autó.

BMW E21 1.4T 500Le 880kg
Schnitzer BMW M1 Group 5 Turbo 850Le 3.2T 1025kg

Electric kicks (g)ass!

[HUN]Crassus
lolbázze!😊

http://www.youtube.com/watch?v=iOo1TnWKVCg&feature=iv&annotation_id=annotation_433874

sew810i
Üdv!
Majd szeretnék egy kb. 2000-es évjáratú 318I BMW-t.
Nem tudjátok most mennyibe van mostanában?

Daniel BMW
Köszi! Ilyen volt alapból, a faceliftbõl is gyártottak narancs indexest, de nekem tetszik így. Imádom! 😊

MaSzKa
Szép, de miért narancs az index?

Hír:

BMW a legértékesebb autómárka

a 3000-es 10-14 között !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sziasztok.
Véletlen nem tudja valaki mennyit eszik az új x5 ?
Dieselbe.
Daniel BMW
Szép! <#worship>

Nekem Õ van:

DanielT
Az elsõ "újkori" 3-as BMW (1975-1983)

Keroz1n
Érdemes behozatni egy ilyet usenkából?Mármint a régebbi 2007-es modellre gondolok nem az új 2010-es cápára.
Kint ahogy nézegettem olyan 20.000$ környékén vannak az olcsóbb fajták,van amelyik az alatt.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

shumika
Imádom.. Nekem nagyon tetszik így elsõre. Kár volt hogy nem hamarabb gondoltak erre.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

MaSzKa
Ami új frontot nyit a motorháborúban - BMW S 1000 RR-teszt

-bmw-s-1000-rr-teszt.html

csm
és kár hogy görbe a lökös,meg randa a felni

BMW 325 iX Rallye Car :)

+1

0ppika
<#eljen> kár hogy ilyen idétlenül meg van ültetve

http://epica.nl

bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tyû, a második képen az az asztal elég komolyan néz ki.. sztem még akár mikrószkoppal se lehetne rajta koszt találni 😛

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

MaSzKa

MaSzKa

Igen, sry, eléggé kapkodva írtam. Ebay-en néztük, van egy használt 14$-ért, meg egy új 99$-ért:S

BMW márkakereskedésre gondoltunk mi is, csak elõbb szét akartunk nézni neten.

Köszi azért.

jah egyébként ha kell valakinek e90hez zf automata váltó, van egy 20.000kmet futott darab

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

www.autosszaki.hu

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
És mi az érdeklõdés tárgya? Hol lehet kapni? Wallis, vagy bármelyik BMW márkakereskedés.
Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy egyik ismerõsöm 530xd-jére akar szerezni "xdrive" feliratot oldalra az elsõ ajtókra. Mint pl.: az X3-ason a "3.0s".

[HUN]Crassus
ez megvan?

M3Vörsteiner

[HUN]Crassus
m3GTS ATYAÚRISTEN!😊

[HUN]Crassus
BÁZZE!!! csajomnak ilyen lesz😄

Ma valószínûleg láttam egyet Veszprémben a Sportcsarnok mellett Gyõr felé haladni!

Ez a 2008-as modell, de hasonlóan volt matricázva:

Daniel BMW
Nekem az elõzõt szokni kellett, de a végére úgy megszerettem, hogy 1:18-ban 3 db is van belõle. Ez az új az elsõ perctõl igazán tetszik. Nem tudja valaki a kódjelét?