BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt csepelen van egy olyan ami elõl-hátul e28 ra hasonlít, mert olyan lámpája van, de e28 ból nem volt gyári touring:|
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Segítsetek légyszives!
Olyan problémám van hogy feltettem ezt a programot(abba a hsz-ben van amire válaszolok) mindent megcsináltam ahogy kell de nemváltozott meg a start gomb. többször is próbáltam már😞
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szeretnék majd egy használt 3-as BMW-t venni <#hamm>#hamm> és lehetõleg 5 évnél idõsebb ne legyen. Nagyjából mennyiért tudnék venni?
Pár nagyon érdekes autó.
BMW E21 1.4T 500Le 880kg
Schnitzer BMW M1 Group 5 Turbo 850Le 3.2T 1025kg
Electric kicks (g)ass!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.youtube.com/watch?v=iOo1TnWKVCg&feature=iv&annotation_id=annotation_433874
Majd szeretnék egy kb. 2000-es évjáratú 318I BMW-t.
Nem tudjátok most mennyibe van mostanában?
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Véletlen nem tudja valaki mennyit eszik az új x5 ?
Dieselbe.
Kint ahogy nézegettem olyan 20.000$ környékén vannak az olcsóbb fajták,van amelyik az alatt.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
BMW márkakereskedésre gondoltunk mi is, csak elõbb szét akartunk nézni neten.
Köszi azért.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Érdeklõdni szeretnék, hogy egyik ismerõsöm 530xd-jére akar szerezni "xdrive" feliratot oldalra az elsõ ajtókra. Mint pl.: az X3-ason a "3.0s".
Ez a 2008-as modell, de hasonlóan volt matricázva: