3334
-
#2611 Aki nem tartja be azt, hgoy a turbót fel kell szépen lassan melegíteni, meg hogy a 200 fölötti csapatás után a pályáról lejövet nem le állítani egyből a gépet az meg is érdemli, hgoy felrobbanjon a turbója.:) -
Micsu #2610 az mindig
régen a rossz programra fogták a szakértők, de valahogy most is fogyóeszköz -
Micsu #2609 30k kénti automata váltóolajcsere akkor is vicc kategória akár hogy is dolgozik a merkating -
#2608 az 520 turbója meg robbantgat mostanában. -
#2607 Skacok automata váltóról beszélünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2606 Üllői úti hengerfejesnél meg 2 napig vakarják a rákokszosodott szert a hengerfejről.
Érdemes lenne belenézned egyszer a motorba csodákat látnál.Jól dolgozik a marketing.
Ahogy a váltó olaj pirosról zavarossá válik .------->csere.kb 10x kevesebbe kerül,mint utána váltót szerelni -
#2605 Elég vicces, vagy inkább szánalmas ami a motorokkal történik a BMW-nél újabban, pont az említett lánc témában, aminek örökéletűnek kellene lennie.
Az új 20d-ben már olyan vékony, mint egy női karkötő... lehet is cserélni legkésőbb 150k-nál, ha addig nem csinál brutális kárt. -
Micsu #2604 az igaz hogy versenyeznek egymással de úgy ahogy te is mondod egy jó darabig azért bírnia kell a motornak mert a bmwnek se használna ha köpdösnék őket a motor megbízhatatlansága miatt vagy a sok szavatossági csere
az új alumotork állítólag hamarabb ledobják a láncot mint a régi öntvény + chip meg hasonlók se igazán használnak a motornak -
#2603 Azért adja meg, mert versenyeznek egymással, hogy ki tud nagyobbat hazudni :) A motor valszeg ki is bírja azt az első 200k-t amit az első tulajdonosnál tölt a verda, a többi meg le van szarva.
A váltóólajat nyilván nem kell 35k nál cserélni, inkább 80-100 asszem.
Én mociban 15, max 20 nál cserélek. -
Micsu #2602 30kkmként automata váltóban olajcsere? gratulálok hozzá
egyébként meg a 35knál kell cserélni az új motoroknál az olajat, én is 20körül szoktam cserélni de volt már mikor 35nél cseréltem, valszeg a bmw se véletlen adta meg ezt gyári adatnak -
#2601 melyik város? -
MaRee #2600 Megnézegettem a fedélzeti coputerben az infokat, olajszintnél meg mindennél OK-ot ír, de ma megy a szervízbe. 180k km van az autóban egyébként, kitudja mikor volt utoljára lecsekkolva, hogy minden jó-e. -
#2599 "elfelejtik"
Könnyű feledékenynek lenni, amikor a szervíz benyögi a 100.000 ft-os összeget :D (És ez még nem márkaszervíz ár) -
#2598 Ezeknek a váltóknak a lényege az olaj,utána az elektronika
Sokan elfelejtik cserélni.
Saját tapasztalat automata válto max 30k km .a motorban sem szabad 25k olajcserét betartani.
10 15k max. Long life ahhhha én meg hülye vagyok. -
#2597 Nem tűnik olcsó problémának :)
Irány a szervíz. -
MaRee #2596 Mármint a sima olajszintet nézzem meg? Mert a műszerfal nem jelzi, hogy kevés lenne, már ha egyátalán jelzi valahogy. Egyébként meg nem tudom hol kell megnézni, pedig már meg akartam. -
#2595 olaj? -
MaRee #2594 Sziasztok! 2004-es 645 ci-vel lenne problémám.
Automata üzemmódban amikor gyorsítok, még ha kicsit is, van amikor megugrik a kocsi, elkezd túlpörögni a fordulatszám és kiírja, hogy transmission fault.
Ez nem mindig fordul elő, csak mondjuk egy hét alatt 4* kb.
Tiptronic üzemmódban csak egyszer fordult elő ez a probléma, ezért inkább úgy közlekedtem, szép lassan. Tegnap viszont megint kiírta, és hiába állítottam le meg indítottam be megint az autót, nem működik a tiptronic üzemmód. A hibaüzenet meg folyamatosan ki van írva, transmission fault, drive moderately, possible reduction in acceleration, és érezni is hogy álló helyzetből lassabban indul az autó.
Mi lehet a probléma? Valami szenzor hibát olvastam neten meg valamit az akksival kapcsolatban, meg hogy újra kell indítani a fedélzeti számítógépet. -
Modulo #2593 Sziasztok
Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következőkről:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.
Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.
Benzingőzös szenvedéllyel üdv,
Roli -
#2592 Lehet kapni egész kit eket üvegszálból, de értelemszerűen sose lesznek olyan szépek mint a gyári lemez+műanyag kombó.
Gyári M es sárvédő 80 körül van.
A futóműmeg drága: D
powerfanatics.com on akadnak ilyenek jóáron. -
Rolandos #2591 + Érdeklődnék komplett M3 futómű iránt.
Mivel az enyém sima gyári, M3 szélesítésekkel hülyén nézne ki, tákolni meg nem akarom, ezért gyári kéne.
És mennyibe kerülne ez? -
Rolandos #2590 Sziasztok!
Tud valaki BMW E30-as 2 ajtós sorozathoz M-body kit-et?
Lehetőleg új legyen, megbízható, hogy tényleg azt kapom amit rendelek, és olcsó, max 300 ezer forintig. (na jó lehet kicsit több)
És a következő kérdésem van a kittel kapcsolatban: Tartalmazza e az első és a hátsó sárvédő szélesítéseket? Vagy az külön tartozék?
Az alábbi képen jelöltem:
-
Galaxo #2589 ÜDv!
Keresek E36 M-es tükröket Touringra.
Ilyesmit, mint a hirdetésben, de elektromosan állíthatót! köszi
M3 tükör -
#2588 ilyenkor szoktam azt,hogy miután megelőztem,szép nyugodtan lassítok,körülbelül 15-20as tempóra,és beállok az út közepére :) egy pár perc után elég dühösek szoktak lenni :D
-
#2587 Story: Keresztúri úton hazafele /marhahosszú egyenes szakasz 60-as tábla/ mnet előttem egy 520i őelőtte pedig a 67-es Busz természetesen 47-el.....elkezdtem a felező felé orientálódni,mert a márkatárs elvolt a tempóval én meg siettem hazafelé.A buszos észrevette a 2 duplalámpást a visszapillantóban elhatározta régi sérelmein most retorziót vesz.Ki is húzódott egyenesen rá a felezőre....lófaszt se láttam előre....elkezdtem lemaradni,hogy legalább minimálisan lássak előre.Már vagy 6-7 autó távolságra voltam mire láttam is valamit,nem jött semmi elkezdtem előzni ,de mivel nemvagyok idióta sofőr miután megelőztem a másik bömöst beálltam a sávomba,hogy majd onnan kezdek előzni.Már láttam,hogy a BKV-s okádja a füstöt....elkezdett a fasz gyorsítani míg beálltam a bömös meg a busz közé....mikor elkezdtem kielőzni már 75-80-al repesztett az öreg ikarusz...oké ezzel nem szopatott be ,de miért nem az anyjába az ilyen aki 15-20 emberrel a buszon ekkora őrültségeket csinál?
Legszívesebben bementem volna a keresztúri végállomásra/sajnos igyekeztem időben hazaérni így nemfért bele/ és felnyomtam volna a feletteseinél....az még hagyján,hogy engem veszélybe sodor ,de az ,hogy az utasokat is ,mert BMW iszonya van az már nagyon felháborító! -
#2586 Semmi értelme mostmár.. :) -
#2585 Jogszabályváltozás előtt felesleges elkezdeni is. -
#2584 *szlovák rendszámost -
#2583 nekem az a válaszom,hogy az összes E rendszámost felkötném egy villanypóznára! -
sztompika #2582 Üdv Emberek! Tud vki válaxt adni nekem arra, hogy mia menete egy E-redszámos auto átvételére,vagy szlovák rendszámoztatására,ill. hogy mik az anyagi vonzatok? thx -
BlackWolf #2581 lemaradt egy nulla :D -
#2580 Elég nyilvánvaló elírás. -
#2579 34000? Eh... Próbáld ki! -
Ekos #2578 erről mi a véleményetek?
talán első autónak.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316_316i_e30-4866368 -
#2577 Úgy tudom hogy csak egy kis gyári ültetése van az IS-nek, de érdeklődj inkább a powerfanatics.hu oldalon...
Szép mind a kettő, az IS főleg patika így képek alapján, de ez a kevés km mindkettőnél hihetetlen számomra...
A 20-asban az újabb, M52-es motor van, kevesebbet eszik és alacsony fordulaton is nyomatékosabb mint a korábbi M50...
A 20-s javára szól szerintem a megbízhatóság is, nem igen hallottam még komolyabb motor hibáról, a 4 hengeresekkel biztos hogy több baj van...
Amúgy meg próbálj ki pl kereskedőnél IS-t meg 20-ast, aztán eldöntöd magad... -
#2576 Értem! És erről a M futómű mint felszereltség az 318IS-eknél nem tudtok semmit? Nekem tényleg fontos, miután egy 335i-ben ültem mostanában (e92) elég sokat, és meg kell hogy mondjam óriási élményt ad.... Amúgy a két kiszemelt amik között hezitálok:
318is
320i
Csak el ne vigyétek előlem! :)
-
#2575 szvsz 20i.
Az IS igaz hogy csak pár lóval kevesebb papíron, de a 20-as akkor is sokkal, de sokkal jobban megy, a 6 henger az 6 henger. Nyomatékosabb sokkal, az IS meg honda feeling...
A fogyasztása max csak városban több, vegyesben kb semmi eltérés... -
#2574 Ti melyiket ajánljátok inkább? A 18IS motort vagy a kétezrest az e36 szériából? Gondolok itt megbízhatóságra, fogyasztásra és teljesítményre? Mert azt hallottam, hogy az IS motor jóval kevesebbet fogyaszt, pörgősebb, de ugyanakkor nincs meg a 6 henger ordító dübörgése. Az IS motorral legyártott 3-as kupék valóban mind M futóművel gyártottak le? -
#2573 ÁÁÁÁÁ de azt mondja már meg valaki hogy lehet ilyen részletesen hazudni :D:D
Topfane34 looool
Ezbeteg:D
Mennyi idő kellett ehhez? -
#2572 Szokásos trollkodás csak......törölni kell vagy figyelembe se venni.