BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TomSolberg
szép belsõ

http://www.autoreview.ru/new_site/year2001/n08/volga/800/volga_new_01.jpg

http://forum.sphera-net.ru/user/Tiger/VolgaV12/volga-16.jpg

http://www.ladaparts.ru/hotrods/volga-06.jpg

http://autogaleria.hu/hk2.php?kepid=39294&l=autok/a-level/volga-v12-coupe-2001/a-level_volga-v12-coupe-2001_r16.jpg

A mestermû nagyon hasonlít a GAZ M-21-re. Az autót eredetileg 1957-ben kezdték gyártani és már egy évre rá az oroszok kedvenc luxusautói közé tartozott. A mostani kétajtós Volga Coupé teljesen más, mint a limuzin karosszériás tanácselnöki autó.

Az elsõ és hátsó sárvédõket egy az egyben az orosz oldtimerrõl másolták, de a kocsi alapjai és a technikai finomságok nem az a:level-tõl származnak. Az igazi alapot a BMW 850 CSi adja.

A 850 CSi motorjával a kétajtós oldtimer kupé figyelemreméltó menetteljesítményekre képes. A motor 5,5 literes V12-es, teljesítménye 380 lóerõ. Ez elegendõ ahhoz, hogy a Coupé elérje a 250 km/órás tempót. A több mint 2 tonna súlyú és öt méter hosszú szépség a 0-100-as sprintet 6,3 másodperc alatt teljesíti.

Természetesen a kocsi belsejében is visszaköszönnek a 850 CSi alkotóelemei. Annyi azért elmondható, hogy minden egyes belsõ elemet feljavítottak, a legfinomabb bõrrel borítottak be, a díszítések pedig a legjobb faanyagból vannak.

Az a:level tuningcég 17 hónapig dolgozott ezen az egyedi példányon. Ha valaki szeretne egy hasonlót rendelni, akkor az körülbelül ugyanekkora szállítási határidõvel és 500 ezer dolláros (124,5 millió forintos) árral kell, hogy számoljon.

Az orosz tuningcég üzletpolitikája biztosítja, hogy minden egyes autó, amely kikerül a kezük alól, egyedi darab marad.

MaSzKa
Ilyenekkel érdemes vigyázni, mert 80%-ban átverésrõl van szó. Google-ban érdemes utána nézni.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lopott autót nem szoktak neten árulni, lehet ki volt vonva a forgalomból, vagy nincs befizetve utána vmi

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

TomSolberg
Lehet lopott.
Máskülönben egy ilyen autót miért adnának okmányok nélkül? 😄
Úgyse lehet használni csak zárt pályán..
Amúgy tényleg jó ár.. Csak a motor ér 300 ezret belõle.

de ez nagyon nem reális ár..ennyiért az E36 cupe-kat árulják...nem egy e46-ost

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

shumika
750-ért nem csoda hogy azonnal elvitték! Én is elvittem volna...

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Hahó! mi a vélemény? Ma került fel használtautóra a hirdetés, ami elsõ ránézésre is "érdekes" 😄
750ért 330i ? gondoltam hátha sikerül valamit kideríteni, rácsörögtem a számra, fel is vették, de azt a választ kaptam, hogy épp most viszik az autót, és hogy igen, tényleg ennyi! 😄
Persze papírok nélkül....

MaSzKa
Pedig 2 éve volt már ide linkelve.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

TheRock18
sajnos csak koncepció autó... kétlem,hogy gyártásba kerül,pedig szerintem megnyerõ lenne...kis "kigyúrt" állat ez az autó 😄
bmw m1-2 néven van asszem,bár koncepcióból lehet átlépett prototípusi szintre...ha nem is lesz sorozatgyártás...1-2darab fellelhetõ lesz valahol 😊

BMW Über Alles!

Hát Õ? nem láttam még, de gyönyörû! 😊

csm
a jókis e12 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

bboyatty
Woow<#finom>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SimaSuna
😮OOOOOO
TheRock18

BMW Über Alles!

SimaSuna
azért nem ment mert béna vagy..user error 😊

Úgy látom csak a Mercit szereti...😄<#mf1><#banplz><#hehe><#vigyor><#gun>

NEm sikerült linkelni. kár, pedig egy szép bömös lett volna. 😊)

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bboyatty
Ja szinte gondoltam, hogy lesz legalább két barom aki trollkodni fog. Hajrá fiúk jól nyomjátok az sg átlag színvonalát.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

<#eljen>

0ppika
színvonal...

http://epica.nl

SimaSuna
kitérdekel?

kell a ráknak elegancia...hogynézmárki...
sportosság azt had szóljon...

szép az új merci belseje.
A bmw-t veri sztem.

Nem úszod meg! 😄

Mégis felültél neki ezek szerint...<#ravasz1><#hehe>
Nesze!
<#eplus2>

TAGRON
Az oroszok is szeretik a BMW-t😊
http://www.youtube.com/watch?v=7RCeY-OLt9w

A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(

<#banplz><#banplz><#hehe><#fogmosas>

SimaSuna
[HUN]Crassus
feszkógerjesztés.........vannak ilyen Istenbarmai

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bboyatty
És ezt miért a BMW topikba?

Semmi bajom a Mercivel, tetszik is de ez BMW topik. Tiszteld meg annyival, hogy nem teszel ide bömösökön kívül más verdákat.<#eljen>

DanielT
Legszebb Merci. <#eljen>
Bocs fiúk, de olyan szép, hogy nem bírtam megállni! 😄

DanielT
Überfotosop, de én is kb ilyenre számítok.
Zizou5
Édesanyám cserélné le a mostani 1esét majd az újra és ezt a képet tudtam csak mutatni neki! Szóval mennyire valós ez a kép? Így fog kb kinézni, vagy ez valami tetra zorall megafotoshopos valami ?

[HUN]Crassus
buzis

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Zizou5

Ez mennyire valós szerintetek??

nem

extrásítottam nem tuningoltam

intéztem bele gyári xenont, szinte új félbõr fûtütt sport ülést, 18as 162tip alufelni, már fel is van programozva, elviszem még políroztatni mert még sosem volt pár apró karc meg van rajta és dobok képet

bboyatty
Jujj.. Nem játszol.<#beka2>

Majd képet dobjál. 😊

shumika
Ezüst feete felnivel és a hátsó ablaon van egy spoiler?

e90 320d

bboyatty
Milyen géped van? 😊

kicsit extrásítottam a gépem ha rajta lesz a nagykerék tolok pár képet