3334
-
Nismo GTR #2731 Sziasztok, új vagyok a BMW részlegen, de a segítségeteket szeretném kérni.
A kérdésem a következő lenne: Ha van egy 2001-es Bmw e46 coupe-m amit nem multifinkciós kormánnyal vettem, de van hozzá 1 M3-mas kormányom, ami multifunkciós,akkor nagyon nagy munka bekötni a kormányvezérlést ?
Választotokat előre is köszönöm ! :) -
#2730 Köszi-köszi-köszi.
Beszámították ennek az árába. -
Micsu #2729 grat hozzá -
#2728 Jó látni, hogy még vannak emberek akinek bejött az élet.
A nyugdíjazás mit jelent? Pihen a garázsban vagy eladtad? -
Kasadya #2727 -
#2726 Nyugdíjba küldtem az E38-at...
Képek -
MR SUGAR #2725 Helló! Tud valaki segíteni? BMW e46 318i SRS hibajelzés. Mi lehet az oka? hogy lehet javítani?! Ha valakinek volt már ilyen, vagy tud valamit Írjon! köszi! -
#2724 köszönöm a segítséget remélem össze jön egy ilyen. -
Gabca83 #2723 Szerintem a E34 esBMW tökéletes autó számodra. Nagy kényelmes és 7-8 liter megálítja az 524 est persze dízelről beszélek.
Nekem ilyen van és 13 éve van BMW-m és ez nagyon megbízható autó ajánlom neked is! sok sikert -
#2722 DanielT megvan még az e21-ed? -
#2721 tudnátok mondani nekem vmi olyan tipusu régebbi bmw-t ami ugy annyira nem sokat fogyaszt?kb 92-93-as évjáratok érdekelnének. (első autónak szánnám :D) előre is köszönöm:) -
Kasadya #2720 -
Micsu #2719 potom 50e euroért már f30at is adnak, vagány -
#2718 -
#2717 -
#2716 -
#2715 -
#2714 Jelenlegi benzin árak mellett a bicikli a legjobb döntés, szvsz. -
#2713 24 szelepeset nézek, de azt mondták többen is hogy a 2000-res a legjobb konstrukció. -
#2712 Ha már csak 20-ast akarsz akkor mindenképp 24 szelepest nézz, de inkább 2,5-öst... -
#2711 Sziasztok!
Bmw E34 520i-ről mondjatok már véleményt. Felmerült vásárlás gyanújából, de nem nagyon ismerem a szériát. Azt mondták, hogy a 2000-res a legjobb belőle. Tapasztalatot, véleményt kérnék.
Előre is köszönöm! :)
Üdv
Falkon. -
#2710 sztem fix hogy besült..
olaj nélkül elég sokat mentél vele a leirtak szerint és itt nem kilométerekre gondolok
ismerösömnek kb 400m alatt ugy összesült,hogy alig birták kiverni a dugokat a blokkbol(hozzáteszem érzékelte hogy az auto lassul és ekkor visszaváltott az állat és ugy nyomta)
ilyen szervizbe meg ne vidd ahol azt mondja a szerelő,hogy "valamilyen elektronikus blokkra gondol" -
#2709 Csak teker és nem indul el, vagy mit csinál?
Amúgy meg gépre kell kötni és kiderül... -
Micsu #2708 már lehet hogy nálad se indult volna be, ezt így kurva nehéz megmondani főleg így fórumról, szét kell bontani a motort miről is van szó -
#2707 Igen az nagy szívás de nem erről van szó. A kérdés a végén található! -
Micsu #2706 az nagy szívás ha az olaj gomba nem jelez -
#2705 Igen tudom, de én azt hittem benzinpumpa, vagy injektor lehet a gond ezért újraindítottam, hogy majd a kúton félreállok. -
Micsu #2704 mikor menet közben leállt már akkor nagy volt a baj onnantól be se szabadott volna indítani, inkább le kellett volna tolni az útról -
#2703 Remélem találok egy hozzáértőt, aki tud nekem segíteni.
Egy e46 compactom van, amiben a 146 lóerős IS motor van. A problémám a következő.
A kertelteknőből szép fokozatosan észrevehetetlenül el folyott az olaj, amit nem vettem észre mert az olajgomba nem jelezte vissza a műszerfalra. Menet közben leállt a motor majd újra beindult 4-5x mire félre tudtam állni egy kúton. Olaj a minimum alatt a víztartályból koszos víz folyott ki tehát elszállt a hengerfejtömítés. Ez oké, de a motor járt fel is pörgött. Ekkor leállítottam a motort leadtam a kulcsot a kúton egy szerelő ismerősömnek címezve, aki trailerrel elvitte a kocsit a szervizükbe. Kipucolták a rendszert új olaj új szűrők a víz kicserélve ám ekkor a motor be sem indul. Az egyik szerelő valamilyen elektronikus blokkra gondol a másik meg arra, hogy be van sülve a motor. És most jön a lényeg. Hogy ha én úgy hagytam ott a kocsit, hogy járt és fel is pörgött, hengerfejtömítésre utaló problémákkal, akkor hogy lehet, hogy amíg átért trailerrel a szervízbe addig besült a motor? Mert én kifejezetten megtiltottam nekik, hogy beinditsák, hisz féltem, hogy besül. Ez lehetséges, vagy beinditották olaj nélkül és bőgették és ezért sült be vagy tényleg besülhet ilyen körülmények között? -
hawkie22 #2702 Mert nem új, ez tetszett, és ez volt megfelelő a pénztárcámnak. :D Majd tuningoltatom kicsit a motort, aztán majd ez is megy. -
ÁCS07 #2701 miért nem bettél akkor 6 hengerest belöle 2.0 vagy nagyobb motorral ot van nyomaték -
#2700 sry, rosszul tudtam -
hawkie22 #2699 Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék hallani az E46 316i 4ajtós verzióról. Eddig egy 316ti Compactom volt, rettentően meg vagyok/voltam vele elégedve és most váltottam egy 4ajtós 316ire. Viszont ahogy pár tesztet elolvastam, igencsak gyengus a motorja, pedig 1,8-as motorral van szerelve az enyém.
Ez a típus lenne amúgy:
-
#2698 Üdv mindenkinek!
Elsősorban tulajok tapasztalataira lennék kíváncsi (persze ha valaki szerel ilyeneket, az se rossz) az E30 318-cal kapcsolatban, ezen belül is az M10 és M42 (ez az "is") motorkódú érdekelne legjobban.
Nézegettem róla teszteket, népítéleteket, sok mindent, alkatrészárakat is, de mégis kíváncsi lennék, hátha vannak itt tulajok, akiknek vannak értékes tapasztalatai.
Mindenféle érdekel, de különösen mondjuk a fogyasztása, meg hoyg mely alkatrészek hozzá a leghúzósabbak (mármint olyanok, amik azért kelleni is szoktak).
Tudom, hogy a BMW azért presztízsmárka, de a 318-ast azért néztem ki, mert ez fenntartás szempontjából is azért vállalható annak is, aki ööö... nem gazdag. :)
Az álom az E30 M3, de olyanom nemigen lesz. -
Petike125 #2697 -
Petike125 #2696 A bal oldali az E66-os (facelift, 2005 utáni) a jobb oldali pedig az E65.
pont, hogy annak nincs semmi köze az egészhez, hogy long-e vagy sem. -
#2695 köszönöm:) -
#2694 írtam hogy a Long változatnak (e66) "hosszúkás" a lámpája, ez a rövid változat, e65, a fészliftnek meg nincs köze hozzá, csak az első lámpa változott... -
#2693 BMW E65, facelift előtt. Asszem 2005-ig. -
#2692 és ez vajon melyik típus lehet ?:D nah mind1, az is elég lenne ha meg tudnád mondani ennek miért nem hosszúkás a lámpája:DD