BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként kellemeset csalódtam a járgányban, pedig eddig nagyon ellene voltam az alapmotoros (és fõleg a benzines) BMWk-nek, de teljesítmény és fogyasztás ügyileg sem rossz.Bár egy 20d-nek jobban örülnék <#zavart1>#zavart1>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A hangja igaz nem olyan szép mint a benzineseknek, meg nem is vennék magamnak ilyet, de nagyon szépen megy, a fogyasztása is fasza 😉 Nem lesz itt baj a dízeles sportkocsikkal.
azért nekezdjünk már el fikázni egy új M5öt,nagyonjó kis gép az 😊
máskérdés,hogy ha lenne rá pénzem,sem vennék .. 😊
BMW 325 iX Rallye Car :)
És ezt ökobuzi témába öltöztetve rejtegetik, hogy csórék, és sose lesz pénzük ilyenekre: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A szalonban miért nem rinyál miatta senki? :o
mi ez a hang?
Faszé nem azt fejlesztették tovább, egy szar dízelt meg beraktak volna, hogy ne kapjanak büntetést a co miatt, stb.
De nem lesz sztem rossz ez a v8 se.
tadam tadam
Abban értek egyet, hogy akinek van pénze egy új M5-ösre, az nem azért fog dízelt venni, mert 2 literrel kevesebbet eszik 100-on. Szerintem a BMW is csak mutatóba rakja majd be a kínálatba, hogy a CO2-baszók megnyugodjanak, hogy õk dízel M5-össel is járhatnak.
Amúgy engem az új M5-ös hangja sem kápráztatott el így videók alapján:S
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
BMW 325 iX Rallye Car :)
A BMW volt eddig az egyik leghagyományõrzõbb márka, most sorra dõlnek le a bástyáik. 😞
5.0ás 3 turbós motornak biztos lesz olyan menetteljesítménybe minta benzinnek de hangja biztos nem, bár ilyen autóba én is benzint vennék (élményautózás powwa)
na meg amit írtál azért erõsen szubjektív ügyebár 😛
elsõ kerék hajtásban igazad van
3 henger + turbó a emisszió miatt lesz gondolom, majd elválik mi sül ki belõle, mindennapi használatra valszeg ok lesz
Dízel az haszongépjármûbe, vagy cégautóba való.
Az elsõkerékhajtás maradjon meg a többi tucatfosnak.
A 3 henger meg erõs kérdõjel, de iránynak mindenképpen rossz, autóbuzéria szempontjából.
mondjuk én nem a múltban élek ha jó a változás és megõrzi a fõ stílusjegyeit a márka akkor még ok, azért egy dízel m5 se nagy gond mert a 4 kerék hajtás már eddig is jó lett volna mbe a másik meg az hogy csak opció a dízel (bár lehet hogy összkerék csak dízelnél lesz), lesz benzin erõforrás is, persze ez is egy turbómotor lesz
Elsõkerék hajtású belépõmodell...
3 hengeres turbómotorok...
Mintha nem is BMW-rõl beszélnénk 😞
Akik meg jönnek itt a pöcsmérettel, az elsõ adandó alkalommal, (amikor úgy lenne pénzük, mint ahogy most nincs) mennének a szalonba a 750IL-ért. :-)
Ja, nekem is 7-es van, és a pöcsöm átlagos 😊
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
szép helyen lakhatsz
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ja és jól ment 2 ezernél tovább nem forgattam, meg amúgy is elváltott, szóval fasza a bmw tényleg 😊
De 2 ezer RPM-ig elég egy kétezres is, úgy is csak kétezer RPM fölött jön ki a különbség.
De az a komfort azért az tuti, volt benne seggpára elszívótól kezdve a kipufogógáz visszavezetésig minden.
Kár, hogy csak 40 km-t tudtam kikönyörögni a tesztautóból, mivel nekik nem szabad sok km-t beletenni...
persze, hogy legyen lehetõségük az értékesítõknek a családot elvinni vele hétvégi kirándulásra 😊
Na jó nem vagyok telhetetlen.
www.gtr-masters.hu
Ellehet költeni bizony, de nem mind1, hogy a 4 millából 1 a ragadó-forgalomhahelyezés stb, vagy azt az 1 millát arra költöd, hogy ha komolyabban érdekel a kocsi, akkor saját igényeid alapján átépítgessed picit.
Kinek mi a normál autó van akinek nemfelel meg már a 200 ezer kilométert futott enyhén leharcolt 5 emberen átment kocsi , hanem teszem azt egy max 4-5 éveset szeretne használtan lehetõleg 100e kilométer alatt. Van aki ezzel van aki azzal boldog .. ellehet költeni az a 4 misit párféleképp.
Én 316i-t 320i-t vezettem, városi vezetésnél, sebességhatárt betartva semmi különbség nincs köztük, annyi, hogy lámpától normálisan közlekedve 0,6 seccel hamarabb gyorsulsz fel 50 re 😊
És városba a fogyasztás is nagyobb pláne a 2 literes motorral, olyan 1-2 literrel többet simán megeszik.
Autópályán már nincs akkora különbség köztük, olyan 0,2-,0,5 liter az 1.6-os javára.
Meg ugye a biztosítási díja is sokkal magasabb egy 2 literesnek, de ha sokat elõzöl, néha mész szerpentineken is, és szereted elforgatni 4 ezer fölé, szereted ha van egy erõtartalékod, és biztosan megelõzöd a kamionsort, akkor tényleg neked való a 2.0-s.
De nekem átlagos városi sofõrnek, aki az autót 60%-ba városba használja, és ott ugye nem érdemes száguldozni, mert csak a fogyasztás lesz nagy, a többit 40%-ot meg békés autópályázással tölti 130-as tempóban, hogy biztos célhoz érjen, annak felesleges a nagyobb motor.
csak szét kell nézni.
És pont olyan ami nekem kell, megbízható motor, 7-8 literes fogyasztás, fekete fényezés, Beige belsõ, fabetét.
Engem nem igazán érdekel, hogy most egy durván 5 éves autóval járok, amiben 150-180 ezer km van, (ebben 140) hanem legyen konfortos, jó értéktartó, és ez innen már annyit nem veszít az értékébõl, mint egy Kia, amit ha kihozok a szalonból 4misiér, egybõl veszít az értékébõl 500 ezret, ahogy hazavittem...
És kemény kopogós mûanyagok, 1 év múlva annyit fog érni mint most ez, az én szemembe még annyit se.
De amúgy jó autó a Kia.
Na mind1: D Bolond aki manapság új autót vesz. e30😛
Csak röhögni tudok a sok nyomorékon, hogy "7 év gari a KIA lófaszra, dezsír, menjünk, vegyünk egybõl 5 öt"...Hogyne...Fizesse a hóhér 7 éven át a kötelezõ szervízdíjakat:'DDD