3334
-
Baja van? Nem padlóztam, csak a hangja érdekelt, még finomkodok vele, nem ismerem teljesen. De minden véleményt szívesen fogadok, ezért is raktam ide fel ezt (ha már legutóbb egy válasz után kiderült, hogy automata volt eredetileg...
) Egyébként 92-es, no Vanos , sokkal többre, mint 9 mp, nem is számítok...
-
Susarc #2810 jesszus ennek mi baja? a 318im 2x ilyen gyors bazze:P -
:-)
-
-
omg ez mennyi lesz ha kijön ? s mikorra várható ?D: (hónap kb:D) -
Valami ilyet szeretnék majd(egyszer) csak nem ilyen csicsás kerekekkel.
Érdekes,de egy első szériás e46,viszont a géptető facelift-es a vesékkel együtt. Nekem bejön ez így,az első széria tökéletes(lenne) csak a vesék unszimpatikusak,de ezzel a kombinációval maga a tökély. Így simán átalakítások nélkül átlehet rá rakni a géptetőt? Valaki,hozzáértő tud nekem válaszolni erre? -
Susarc #2805 OMG ez SZERELEM!:)
-
:D -
Fóliázás is nagyon drága! De akinek ilyen kocsija van, és fenn is tudja tartani, az leszarja a pénzt! :DDD -
omg.:D:D:D
mostanság láttam egy valszeg króm vagy nagyon matt fekete bmw-t.. kegyetlen szépen nézett ki.. az is ilyen ár körül mozoghat ?:D -
Igazából ezt már nem tudom, de sokba! :D 200-300 ezer! De lehet hülyeséget mondok, de eleve egy lámpa nagyon drága! -
fúúúú. ász vagy!:)
ez komolyn gyönyörű.. és az az ültetés és lámpacsere mennyiben fájhat hogy úgy nézzen ki, mint a képen ?:D:D -
1.
2.
3. -
fúú, ezaz!
de én ilyet nem találtam az M3asok között 2007től kezdve.. Te találtál ?:O -
Ami tuti, hogy M3
2007 Bmw M3:
Úgy keresd, hogy M3. Van külön ilyen is használtautón! -
és ez tuti coupe verzsön volt ?:D
E92-vel találtam egy kombit meg ezt a sedant:
de ez sem igazán takarja a képen levőt.. nem ?:S (2008as) -
Pontosabban:
Bmw e90 - 3-as széria, szedan
Bmw e91 - ugyan ez, kombi
Bmw e92 - ugyan ez, de M3 coupe.
Gyártás: 2006 – 2011 -
Amit te linkeltél az egy F10. Azaz 5-ös széria. Amit én, az 3-as széria. 2008 körülit keress használtautón, és találni fogsz! :) -
köszi!:D
biztos E92 ? ennek mintha másabb lenne az eleje, a képenl evőnek szebb.. formásabb...
s erre hogy e92 hogy lehet rákeresni mondjuk hasznaltauto.hu -n ?:D azon kívül h beírom.. magyarán h lehet kideríteni hanyas bmw pontosan ?:D

-
BMW E92 M3
És ha minden igaz, akkor H&R Sports rugók! -
fúúúúúú. megkérdezhetem ez melyik típus pontosan és hogy lehet ilyen ültetést rá csináltatni ?:D -
:D -
valóban. -
Hát multkor eldurrantotta 2 kiló fölött az olajteknőt, az egész kocsi tiszta olaj csepp volt.:D A biztos beazonosítás végett:] -
én viszont azthiszem tudom kire gondolsz,sőt , biztosan :D -
Innen onnan amonnan, már nem tudom: D -
honnan ismered? :O -
Bár már jó ideje nem volt fent:DD -
itt,fórumtárs? :O -
Szerintem a legszebb és minőségileg is a legjobban összetákolt bmw:E30 -
Ha automata volt akkor megkíméltebb az egész kocsi:D -
Nagyon Thankyou a linkért...
most már biztosra tudom, hogy automata volt a kocsim
. Bár minden más egyezik
-
Még egy fontos tanács még eszembe jutott:
Sok eladó(főleg kereskedők)szórakoznak azzal,hogy olyan extrákat írnak ki a hasznaltauto.hu-ra,amik az autóban nem is találhatóak meg.
Pl: az autó digitklimás,közben odamész és kiderül,hogy manuális,de az is tartja a hőfokot stb....
Ha komoly a vételi szándékod kérd el a kocsi alvázszámát:
1.ha nem sumákol odaadja.
2.Itt a linken beírod az utolsó 7 karaktert,és kidobja a pontos gyártási dátumot,extrákat ahogy kijött az autó,még az eredeti színt is!
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Anno mikor e36 osokat nézegettem olyan is volt,hogy 96 os autónak hirdette az eladó,közben 94 es volt......... -
Viszont ha a dízel döglik be,sokkal drágább az alkatrész.
Én a helyedben 318at vennék,igénytelen munkásautó motorjuk van,falják a kilométert!
320d van ismerősömnek ő azt mondja h 5 év alatt semmit nem kellett rákölteni és jól is megy,kifogták nagyon!
Egyébként nem rossz dízelek,a régebbi e30,e36 dizelek nagyon rosszak,gatyád rámegy,de e46 nál már nem ez a helyzet,jó konstrukciók.
Vételnél figyelj oda,főleg a benzinesnél,hogy ne csörögjön,ne adjon kattogó hangot a motor,pöccre induljon,és ha megnyomod 4-5 ezerig ne füstöljön a kipufogó.ha egy bmw nél vmi gáz van a futóművel azt egyből észreveszed,remeg a kormány,elengeded jobbra húz,nem a világ legnagyobb problémája,de ha ezeket nem tapasztalod,akkor egy problémával kevesebb.
Motortérben,főleg ha e46 ról van szó,ne legyenek szigetelőszalagos megoldások,biztosíték táblát is nézd meg,hogy nem-e látszódnak átkötések,szabadon logó kábelrengetegek.
menetközben felhúzott ablaknál hallgasd,hátulról hallasz-e búgó hangot,ha hallasz akkor a differenciálmű kezdi megadni magát,bőven 200 ezer km felett járhat az autó(hiába 70 ezerrel hirdetik).
-
Nagyon függ a tényezőktől. Én egy hosszú távokon használt dízelt választanék, de nem töröktől. 1.8-as benzinesnél nagyobb a lehetősége, hogy kifogj egy "hülyegyerek játszósautója"-t. És különben is, benzines BMW-ből minimum 6 hengerest
. Én nemrég vettem egy 92-es 6 hengerest, nem bántam meg, hogy nem dízel lett...
-
szerintetek hány km-ig bírhatja pl. az e46(nem faceliftes) 2ezres dízel? meddig érdemes venni? németbe a legtöbb 200e felett van.(tudom,nem km-t veszünk,hanem állapotot,de mégis).
megölhetők ezek a dízelek?
A teherautók elmennek 500e,de akár 1,2M km-t is. Vajon a 320d mennyire lehet jó konstrukció?
Abban bíznék,hogy a németek a jobb anyagi körülményeik miatt,esetleg költenek rá,ne adj Isten szervizelik is az autóikat.
Szóval... 318i vagy 320d a jobb választás?
a 2.0 dízel főleg a fogyasztás,illetve a nyomaték miatt tetszik,a 1.8-as meg gondolom kevesebb hibalehetőséget rejthet(így benzines révén)..de ott van a városi 10-12liter fogyasztás.
A dízel mellett szól még az olcsó,illetve ingyen üzemanyag. -
z4 esen még jól nézett ki, de ilyen nagy felületeken már eléggé unalmas.SZVSZ. Nem arra célzok, hogy csúnya, de lehetne szebb is:] -
Gyönyörű:]
Egyik fórum társ is építget egy zöld e28 ast, az se egy utolsó darab:]
Neki is ugyen ilyen alpina toldat volt elöl régebben, most már sima m5:P -
Tessék, válogass! :-) -
nekem nem tetszik a legújam...E92ig tetszik..onnantól nem...
legszebbek a cápák :)