BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem a következõ lenne: Ha van egy 2001-es Bmw e46 coupe-m amit nem multifinkciós kormánnyal vettem, de van hozzá 1 M3-mas kormányom, ami multifunkciós,akkor nagyon nagy munka bekötni a kormányvezérlést ?
Választotokat elõre is köszönöm ! 😊
Beszámították ennek az árába.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A nyugdíjazás mit jelent? Pihen a garázsban vagy eladtad?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Nekem ilyen van és 13 éve van BMW-m és ez nagyon megbízható autó ajánlom neked is! sok sikert
Arsenal Örökké

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://epica.nl
Bmw E34 520i-rõl mondjatok már véleményt. Felmerült vásárlás gyanújából, de nem nagyon ismerem a szériát. Azt mondták, hogy a 2000-res a legjobb belõle. Tapasztalatot, véleményt kérnék.
Elõre is köszönöm! 😊
Üdv
Falkon.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
olaj nélkül elég sokat mentél vele a leirtak szerint és itt nem kilométerekre gondolok
ismerösömnek kb 400m alatt ugy összesült,hogy alig birták kiverni a dugokat a blokkbol(hozzáteszem érzékelte hogy az auto lassul és ekkor visszaváltott az állat és ugy nyomta)
ilyen szervizbe meg ne vidd ahol azt mondja a szerelõ,hogy "valamilyen elektronikus blokkra gondol"
Amúgy meg gépre kell kötni és kiderül...
Egy e46 compactom van, amiben a 146 lóerõs IS motor van. A problémám a következõ.
A kertelteknõbõl szép fokozatosan észrevehetetlenül el folyott az olaj, amit nem vettem észre mert az olajgomba nem jelezte vissza a mûszerfalra. Menet közben leállt a motor majd újra beindult 4-5x mire félre tudtam állni egy kúton. Olaj a minimum alatt a víztartályból koszos víz folyott ki tehát elszállt a hengerfejtömítés. Ez oké, de a motor járt fel is pörgött. Ekkor leállítottam a motort leadtam a kulcsot a kúton egy szerelõ ismerõsömnek címezve, aki trailerrel elvitte a kocsit a szervizükbe. Kipucolták a rendszert új olaj új szûrõk a víz kicserélve ám ekkor a motor be sem indul. Az egyik szerelõ valamilyen elektronikus blokkra gondol a másik meg arra, hogy be van sülve a motor. És most jön a lényeg. Hogy ha én úgy hagytam ott a kocsit, hogy járt és fel is pörgött, hengerfejtömítésre utaló problémákkal, akkor hogy lehet, hogy amíg átért trailerrel a szervízbe addig besült a motor? Mert én kifejezetten megtiltottam nekik, hogy beinditsák, hisz féltem, hogy besül. Ez lehetséges, vagy beinditották olaj nélkül és bõgették és ezért sült be vagy tényleg besülhet ilyen körülmények között?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Tapasztalatokat szeretnék hallani az E46 316i 4ajtós verzióról. Eddig egy 316ti Compactom volt, rettentõen meg vagyok/voltam vele elégedve és most váltottam egy 4ajtós 316ire. Viszont ahogy pár tesztet elolvastam, igencsak gyengus a motorja, pedig 1,8-as motorral van szerelve az enyém.
Ez a típus lenne amúgy:
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Elsõsorban tulajok tapasztalataira lennék kíváncsi (persze ha valaki szerel ilyeneket, az se rossz) az E30 318-cal kapcsolatban, ezen belül is az M10 és M42 (ez az "is") motorkódú érdekelne legjobban.
Nézegettem róla teszteket, népítéleteket, sok mindent, alkatrészárakat is, de mégis kíváncsi lennék, hátha vannak itt tulajok, akiknek vannak értékes tapasztalatai.
Mindenféle érdekel, de különösen mondjuk a fogyasztása, meg hoyg mely alkatrészek hozzá a leghúzósabbak (mármint olyanok, amik azért kelleni is szoktak).
Tudom, hogy a BMW azért presztízsmárka, de a 318-ast azért néztem ki, mert ez fenntartás szempontjából is azért vállalható annak is, aki ööö... nem gazdag. 😊
Az álom az E30 M3, de olyanom nemigen lesz.
Hajrá Magyarország!

pont, hogy annak nincs semmi köze az egészhez, hogy long-e vagy sem.
<#mf1>#mf1><#pias>#pias><#nezze>#nezze>
a BMW 730D típusok között egyiknek sem ugyanolyan a lámpája, az miért van ?=)
Ez a típusú nagyon adja, meg tudjátok mondani hogy ennek a típusnak pontosan mi a neve?
KÖSZI.😊
Nem fogok elszállni nyugi, szúrtam már 645-nek is 😊 Amúgy egész szépen teszi ez is a seggét kanyarban 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak