BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
youtube.com/user/icetihiii22
Sok eladó(fõleg kereskedõk)szórakoznak azzal,hogy olyan extrákat írnak ki a hasznaltauto.hu-ra,amik az autóban nem is találhatóak meg.
Pl: az autó digitklimás,közben odamész és kiderül,hogy manuális,de az is tartja a hõfokot stb....
Ha komoly a vételi szándékod kérd el a kocsi alvázszámát:
1.ha nem sumákol odaadja.
2.Itt a linken beírod az utolsó 7 karaktert,és kidobja a pontos gyártási dátumot,extrákat ahogy kijött az autó,még az eredeti színt is!
http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Anno mikor e36 osokat nézegettem olyan is volt,hogy 96 os autónak hirdette az eladó,közben 94 es volt.........
Én a helyedben 318at vennék,igénytelen munkásautó motorjuk van,falják a kilométert!
320d van ismerõsömnek õ azt mondja h 5 év alatt semmit nem kellett rákölteni és jól is megy,kifogták nagyon!
Egyébként nem rossz dízelek,a régebbi e30,e36 dizelek nagyon rosszak,gatyád rámegy,de e46 nál már nem ez a helyzet,jó konstrukciók.
Vételnél figyelj oda,fõleg a benzinesnél,hogy ne csörögjön,ne adjon kattogó hangot a motor,pöccre induljon,és ha megnyomod 4-5 ezerig ne füstöljön a kipufogó.ha egy bmw nél vmi gáz van a futómûvel azt egybõl észreveszed,remeg a kormány,elengeded jobbra húz,nem a világ legnagyobb problémája,de ha ezeket nem tapasztalod,akkor egy problémával kevesebb.
Motortérben,fõleg ha e46 ról van szó,ne legyenek szigetelõszalagos megoldások,biztosíték táblát is nézd meg,hogy nem-e látszódnak átkötések,szabadon logó kábelrengetegek.
menetközben felhúzott ablaknál hallgasd,hátulról hallasz-e búgó hangot,ha hallasz akkor a differenciálmû kezdi megadni magát,bõven 200 ezer km felett járhat az autó(hiába 70 ezerrel hirdetik).
youtube.com/user/icetihiii22
megölhetõk ezek a dízelek?
A teherautók elmennek 500e,de akár 1,2M km-t is. Vajon a 320d mennyire lehet jó konstrukció?
Abban bíznék,hogy a németek a jobb anyagi körülményeik miatt,esetleg költenek rá,ne adj Isten szervizelik is az autóikat.
Szóval... 318i vagy 320d a jobb választás?
a 2.0 dízel fõleg a fogyasztás,illetve a nyomaték miatt tetszik,a 1.8-as meg gondolom kevesebb hibalehetõséget rejthet(így benzines révén)..de ott van a városi 10-12liter fogyasztás.
A dízel mellett szól még az olcsó,illetve ingyen üzemanyag.
BMW Über Alles!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Egyik fórum társ is építget egy zöld e28 ast, az se egy utolsó darab:]
Neki is ugyen ilyen alpina toldat volt elöl régebben, most már sima m5😛
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az e65 ilyen: http://www.streetbeatcustoms.com/productImages_thumbBIG/90be8797_6958.jpeg
ahogy elnéztem a legtöbbeteknek a legújabb vasakat jönnek be...szépek,szépen...mert ugye bömös.
amúgy a 2.generációs 6-os is tetszik nagyin,a póni fenekû 😊 az új 6-os hát-hát...a hátulja király az eleje nem annyira...bár a angeleyes-t nagyon eltalálták. kár,hogy a Bangle-korszak véget ért,õ tudott olyan kocsikat alkotni,amirõl bármilyen szögbõl megmondtak melyik széria. Most a BMW is eltolódik az audi (egyen kinézete) felé..ami szerintem nem jó,de úk tudják.
1 kérdés?...szerintetek direkt basszák el az 1-es BMW-k elejét? Oké,hogy a 3-as compactból nõtte ki magát,de azért jobb eladásokat produkálnának,ha mondjuk egy vadabb(szokásos bmw "arcot") raknának fel...sajna az M-es kiadás sem ment rajta semmit.Az új 1-es béka szemû...a régi 1-es meg eléggé karaktertelen,ha nem a bajor logó lenne rajta,le is tagadhatná a pedigréjét.
Nah,mondjuk,ha az 1-es ilyen lenne: http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201201/bmw-2-series-coupe_600x0w.jpg egy szavam se lenne.
BMW Über Alles!
de a gyenge-kis motor miatt,ez egyelõre úgysem jelentõs-maradandó 😊
BMW 325 iX Rallye Car :)

legrondább? 2000 után gyártott BMW ,az összes 😊
Legrondább: az összes compact 😄DD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A legszebb talán az M6, meg a régi 8-asok. legrondábbat nem tudnék mondani. :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szerintetek melyik az eddigi legszebb,illetve legrondább BMW?
Saját vélemény: a legszebb nálam az e46, örök No.1 (kivéve a e46 compactot)
a legrondább: talán az e46 compact,de az e65(nem faceliftes) 7-es is elég csúnya elõlrõl...a e66-os facelift viszont király lett 😊
anno a Bangle féle 5-ös megosztó volt,vagy nagyon tetszett,vagy nagyon utálták a vevõk...a külseje bejött a belseje nem annyira.
szerintetek?
BMW Über Alles!
Sok mindent alakítottam rajta.Multi kormány stb.
ha kell jelezz [email protected]

ma vettem át a kicsikét a MAG3-ba.
Remélem megbízható, hosszú kapcsolatunk lesz!
Igen egy X5-ös 3.0 dízel! Legjobb választás szerintem, de nem is húzom tovább, beszéljenek a képek helyettem:

Felül a mostani állapot, alul a photoshop terv 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Jól lehetett pörögni vele kavicsos úton, amíg el nem adtuk elõszeretettel használtam, akkor még nagyon menõ voltam vele 19 évesen a suli elõtt vagánykodtam 😄DD
Aztán 2,2 millió ft-ért adtuk el 2001 végén...
Nagyon sajnáltam, mert tuti kis autó volt.
Igaz nem ilyen alacsonyan ült mivel teljesen gyári volt.
a gumi:
a felni: