3334
-
#2931 Még kevesebb is. (Megan 1.5dci 106le 4.5l körül megy nálam)
Akinek ilyen értékű verdája van az tudja is tankolni. Az autó mellé még be kell kalkulálni hogy drága a szerviz.
Sajnos autóval annyira nem éri meg közlekedni...
Van már jogsid?
-
#2930 jahh, köszi szépen:D -
#2929 nézelődöm:D
ha vlki nem nyomja neki, hanem csak átlagos tempóban megy (országút, nem autópálya.. tehát 90 max 100), akk kihozható ebben a felállásban 5.5liter ebből ? csakmert húzós a költség ez napi 70km-nél:D -
#2928 5-6l / from google :) /
Amúgy mikor veszel már autót?? -
#2927 mmint igazából vegyes fogyasztás érdekelne a legjobban.. úgy 15%-város, 85% országút! -
#2926 mennyit fogyaszthat egy 90kW-os, 122LE-s 318D 2006-os, sedan ? -
#2925 nekem mercim van, ilyen libafos zöld, dinnyés -
#2924 bakter...hát dejólnézelki :D -
Susarc #2923 elég okádék kinézete van:) -
#2922 ez nem is egy autó,vagy használati eszköz...ez maga a 4 lábon guruló BOLDOGSÁG!! -
#2921 édesistenem...
-
#2920 Amire nekem van/volt pénzem, abban az árkategóriában a quattro az ász a havon
De ha majd pár év múlva észben tartom, hogy változott a helyzet -
#2919 és ráadásul már 25 éve létezik X-es BMW,bárhol elmegy ahol a maiak,persze megfelelő sofőrrel,nem az elektronika gondolkodván helyettük :) -
#2918 és még élvezet vele hoban funolni:) -
Susarc #2917 ne tedd:P
az X drive agyonveri a quattro hajtást.... -
#2916 Én ezt a részét inkább meghagyom az Audinak. A BMW-hez ott van télire a hólapát alapfelszereltségnek -
miki30246 #2915 BMW Xdrive live tour 2013
Bárki regisztrálhatott, hogy kipróbálja a BMW innovációit, köztük a zseniális Xdrive négykerék-meghajtás rendszert tehették próbára az érdeklődők.
-
#2914 cápa ;) -
miki30246 #2913 milyen BMW-d van tesó? -
#2912 dik -
#2911 azért az "értelemszerűen automatával több"-el vitatkoznék...a mai automaták és itt főleg kiemelném,hogy a BMW automaták a legjobbak,sokkal gyorsabbak,pontosabbak és takarékosabbak...mint az ember+kézi váltó...az automata tudomásom szerint már 8 sebességes is ráadásul...a hivatalos kézi váltók pedig jelenleg 6 sebességesek,bár a BMW már fejleszti a 7 sebességes kézi váltót...de asszem a Porsche már kínálta az új 911-est 7 seb. kézivel.
Visszatérve az 5-ös sose fog keveset enni,akkor sem,ha dízel.Mondjuk a BMW nem a fogyasztásról szól,szokták volt mondani.
Vegyük az e39 25TDS-t az olyan 9-es átlaggal elvolt,a modern motorok pl. az e60 (20d) olyan 6,5-8-as átlaggal eljár,ha könnyű a lábunk. Ez csak tipp,de kiindulva az autó súlyából ennyit biztosan megeszik a dízel is.A benzines meg inkább 9-10 környékére,de az se városban.
Mondjuk egy e60 tulaj esetleg felhomályosíthatna a valós számokról. -
#2910 Úgy néz ki le kell tennem egy darabig az E36 320i Coupé-mat, mert úgy szereztem munkát, hogy nem lesz rá szükségem. Szép darab, full fekete, bőr belső, rezdülésmentes hathengeres, '92-es, tehát no vanos. Váltó, futómű (40mm lent) problémamentes, gyertyák, szűrők, olaj, szíj újak, Rozsda nincs, első kerék mögött alatt nemrég lett rendbehozva. Hang bjutiful, bár a kiput kéne kicsit foltozni... Van pár secret, de nem zsákbamacska, minden infot átadok róla, motor/alvázszám original. Ha valakit érdekelne, 850000ért megválok tőle, képet privire küldök, ha kell. Olcsóbban nem adom, mert nincs értelme, akkor marad, jó helyen van tárolva. -
#2909 danke :O:D -
#2908 jó , nemsikerült , faszom :D -
ha sikerül,akkor enyhe témaváltásként egy öreg gép,hazai :) -
#2906 bitte -
#2905 jujj :DD
tehát mondjuk ez(automata) akk átlag módba is 100km-en tuti megeszik 11litert ?:O -
#2904 i:átlag 10 felett
d:átlag 6 felett
De ez váltótól függ. (Értelemszerűen autómatával több)
Sportosnál plusz pár lityó is lecsoroghat.
-
#2903 mennyit ehet egy 2006 2007 körüli 5ös bmw 2ezres benzines motorral? és ugyanez dízelben?:D
a vezetési stílus átlagos és sportosban is érdekel:D
köszi<3 -
#2902 -
#2901 BMW 8 coupe concept:
CS concept:
-
#2900 úgy látszik a sok képet nem jeleníti meg :S
M1 concept
M9 concept
-
#2899 8 series concept...kiindulási alapnak:
A CS concept-et se kellett volna kukába vágni:
BMW GT concept: (kicsit csúnyácska ezzel a Lexus GS farral)
BMW M1 feltámad?!
Remélem tudtam újat mutatni. Melyiket valósítanád meg? -
#2898 nem éri meg.... A VW-nek megért 1millió euróért veyront építeni darabonként. A BMW a Toyota mellett az egyetlen olyan autógyár ami a 2.vh óta nyereséges. Kockáztasson,rengeteg milliárdos van,venni fogják. A 7-es alvázára megépíthetik,esetleg csak új prés kell a padlólemezhez. -
#2897 a mclaren bmw egy nagyon jo páros volt,de mivel a merecedesel összeszürték a levet,igy a bmw átnyergelt a williams csapathoz.
ugy rémlik nagyon költséges volt a 8as sorozat ezért nem fejlesztették tovább a 3as széria huzta ki a szarbol öket
jol emlékeztem:"A 8-as sorozattal a BMW-nek az a problémája, hogy a jelenlegi piaci helyzet egyáltalán nem garantálja, hogy kifizetődő lenne elkészíteni és legyártani az autót. Az Automotive News jelentése szerint a haszon mindössze 1,3 százalékos lehetett volna, ezért nem éri meg a bajoroknak a befektetést" -
#2896 Nem tudom miért vannak meghalva a Veyrontól annyian...
a Koenigsegg Agera R - 2,9mp a 0-100
meg ott a Nissan GT-R,ami a világ 3.leggyorsabb autója... 3,2mp a 0-100
és ezekben nincs 16 henger,nah meg 4 turbo...
am nem is tudtam,hogy a Mclaren-hez köze van a BMW-nek...mondjuk az annyira BMW,mint a Mini meg a Rolls-Royce
Mellesleg most már lassan 1-7ig minden széria lesz...de miért nem építik meg a 7-es padlólemezére a legendás 840/850-es széria utódját? Akkoriban is volt vevő akkora autóra,most is lenne :) a 850i-t egy V12-es hajtotta...
bár akkoriban még nem voltak ilyen szigorú emissziós szabályok,így megtehették...lassan ott tartunk,hogy 2-3hengeres autók lesznek 1-2 turbóval...
a Ferrari és a Lamborghini egy vagyont fizet ki azért,hogy az autóiban megtarthassa a 12 hengert,mivel szerintük egy sportkocsiba az való. -
#2895 érdekes,hogy a mai napig csak olyan autok tudták elverni,amik turboval vagy superchargerel vannak szerelve
kiváncsi lennék ha a bmw is pakolt volna turbot az f1esbe mit produkálna
igy a végsebessége 386 km/óra
0-100 meg 3,5 -
#2894 lambo/ferrari/Porsche verő über BMW van,ott a mclaren F1 olyan 280ig még a bugatti veyron-t is alázza(szivo motorral):P
-
#2893 Ezt pár éve már beraktam ide.
Ezt legyárthatnák. Mondjuk V12-essel,2-4 turbo-val+elektromotor és olyan cirka 700-800 LE-vel,hogy végre legyen egy lambo/ferrari/Porsche verő über BMW. És,hogy ritka látvány legyen,minimum olyan 200.000 Eurós ~~ 60millió forintos árat adni meg,ami egy olyan alapár lenne,ami FULL extra,szal nem lennének szintek,csak FULL vagy semmi.
-
#2892 a kis F20-as gülüszemű :)