BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW blog
A többit nem rakom be,valószínû úgy is ismeritek õket.
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
A dízeleket évi 15.000 felett ajánlják,én annyit nem járok.(Egy ismerõsömnek e34 2.4td van,már volt a motor felújítva,de jó azt mondja,legalább is szokta gyilkolni.)
Szerintetek milyen árfekvésben lehet kifogni jobb e46-ot? Benzinesre és nem faceliftesre gondoltam. 2500-3000Euro között szabad nézelõdni?
BMW Über Alles!
20 ast pedig sokan keresnek,mert a legkisebb 6 hengeres 1991 köbcentivel 150 lóval,olcsóbb az átírás,biztosítás,adózás...
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
viszont a 320 asnak hangja k.o meg ha nyomod neki 2x durvább,de egyébként normál használatra ugyanaz a kettõ,ez a tapasztalatom....
Persze én is a 6 hengert ajánlom,de akkor csak jó állapotút 1 millió
ft körül.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
BMW 325 iX Rallye Car :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
youtube.com/user/icetihiii22
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
etanol sürübb mint a benzin,és ezért ha átalakito nélkül használod szegény a kaja és károsodik a motor,pl elégnek a szelepek stb
az átalakito végülis annyit csinál hogy bedusitja a kaját igy full etanollal járva kb 2literrel többet eszik,viszont kevesebbe kerül
(elözö automban használtam,de ha nincs meg 100ft külömbség a benzin és etanol közt nem nagyon éri meg kinlodni vele)
Na, ha már idetévedtem: én E30-ra vagy E36-ra csorgatom most a nyálam, 318-ra kifejezetten. Az még az, ami fenntartható is lenne, és a tervek szerint 2 éven belül meg is vehetném. Bár a mostani "nem-BMW-mmel" elégedett vagyok, megbízható, takarékos. De régi vágyam egy BMW. 😊
Hajrá Magyarország!
BMW Über Alles!
Adatok:
316: komb:7,8-8,4 város:10,8 országút:6-6,7
318: komb:8,1-9 város:10,3 országút:6,2
320: komb:9-9,4 város:12,9 országút:6,7-8
323: komb:9 város:12,9 országút:6,7
325: komb:10,0 város:13,2 országút:6,7
328: komb:9,2 város:13,5 országút:6,7
Ezt most így gyorsban ollóztam össze, plusz 1 liter nagyjából hozzájöhet, kevesebbõl nem jössz ki, viszont ha pl. Bpesten használod hosszabbtávon, akkor a kombinált inkább a mérvadó.
BMW Über Alles!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
E36: rohadt sok alkatrész van, és nem kérnek értük sokat. Viszonylag hamar rendbe lehet rakni, mivel ésszerû építésû autó, akár magad is belepiszkálhatsz. Ha esetleg problémásat fogsz ki, akkor sem lesz nagy gondod belõle. 90-91 évjáratot mellõzd, nagyvesések asszem 95-tõl vannak. Németben igen valószínû, hogy sok kilométeresek, bár rokon most hozott hollandoktól 318 TDS-t 400k+ km-rel, üzemanyagcsõ problémán kívül semmi baja, pedig nem kímélték, parasztkocsi volt, a földeken használták. Ja, visszatérve németekre, vigyázz, mert nem veszed észre, ha török az illetõ (attól nem vennék). Általában nem az beszél a megadott számról <#idiota>#idiota> Ár: használhatót kb. 5-600Eurotól kifoghatsz.
E46: csak 2000 utánit, drágább, nagyobb, kevesebb, drágább alkatrészek, viszont biztonságosabb.
Remélem segítettem valamennyit.
Azon gyötrõdök,hogy e36 compact/sedan Vs. e46 sedan-t kéne-e venni? Az e36-ot megvehetném az idén,az e46-ra még várnom kell egy kicsit. És hozzá tenném,hogy németbõl hoznám. Ott megbízhatóak a dízelek?
BMW Über Alles!
Ha meg 7-es akkor e38 nálam az etalon. Nem tudom,hogy azért-e mert kiskoromban a '90 években erre felé ez volt a meghatározó gengszter autó,de szerintem az e38 a legjobb mind közül!
BMW Über Alles!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elõre is köszi a választ!
BMW 325 iX Rallye Car :)
.....
Uncsim olyan 3éve haza ugrott németbõl egy alapjában fekete színû,de matt ZÖLDRE! fóliázott Porsche Cayanne-nal...hát ne tudjátok meg,"terep"járóként úgy gyorsult az a dög,mint egy vadászgép. Jó mondjuk az 500Le segített ebben 😊
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
de ez mibõl derül ki h fényezve v. fóliázva van ?😄
Nincs hagyománya,de vevõi akadnának. Meg az S8 és a S65 AMG mellé lehet,hogy dukálna. Bár leginkább amcsiba és kínába lesznek komoly vevõkörök. Viszont lehet,hogy nem V12-es lesz,az egyre szigorúbb EU-s szabályok miatt.
BMW Über Alles!
az Alpina B5,ami valódi matt fényezéssel gurul ki..és kb. 2x annyiba kerül,mint az M-esek,igaz jóval ritkább is 😊
BMW Über Alles!