3334

• Versace26
    Nekem ő van Ki jön találkozóra Tihanyba?
  • csm
    mivan ovisok,elvagytok? :D ki a faszt érdekel melyik megy jobban? van ilyenünk? nincs,egyikőnknek se... ha beülnénk,akár a mercibe,akár a BMW-be,nem úgy szállnánk ki hogy "mekkora szar",ezt garantálom.
    miért nem arról ír mindenki,amilye van? :)
  • Susarc
    hallod nem kéne még a napköziben lenned?

tudod mi a különbség közted és köztünk? a többségnek itt van BMW-je és nem csak álmodozik a kedvenc autójáról mint te! Nem is beszélve arról,hogy veled ellentétben mi vagyunk annyira felnőttek,hogy nem szemetelünk bele pl. az Audis vagy a Mercis topikba ilyen köcsög troll stílusban mint az ovisok!
    megkérem a topikgazdát,hogy tíltson le téged,mert erre itt nincs szükség! aztán második körben meg a fórumadmint!

ami a videódat illeti a drag gyorsulás magadfajta emberkéknek való akik mint egy 8 éves gyerek még mindig azt hiszik,hogy a vezetés a versenyzés anyniból áll,hogy megyünk előre egy hosszú egyenesben!

VISZONTLÁTÁSRA
  • Rotcsa
    Hogy is mondtad,pubi?
    Tönkreveri a mergát? :D
  • Susarc
    figyelj, menj már innen máshova trollkodni!
  • miki30246
    Hiába itt a lóerőcsata, lehet 560,600 turbós lóerő is, de a lineáris teljesítményleadásnak nincs párja.
    már 2 ezernél beletapadsz az ülésbe, és 7 ezer fölött még rátesz egy lapáttal egészen a 9 ezres leszabályzásig, és akkor sem vált el, csak ha én adok rá neki utasítást az f1 váltóval.
    egy turbós lehet nagyobb gyorsítási érzetet ad, de mégsem akkora élmény mert kissebb a használható fordulatszámtartomány, na meg hang...
  • miki30246
    És ki merem jelenteni sosem lesz mégegyszer a BMW-nek ilyen jó motorja mint ami az E60-as M5-ben van, tuti hogy forma1-es tapasztalatokra hagyatkozva építették meg, olyan hangja van mint egy régi v10-es f1-es autónak.
    A váltója is olyat ránt, és olyan gyorsan vált, ha a leggyorsabbra van állítva, hogy csak vigyorog az ember.
  • miki30246
    Miért, vezettél már M5-öt?
    Gondolom nemleges válasz érkezne rá, szóval nincs tapasztalatod ilyen autókkal, max a videókra hagyatkozhatsz.
    Nekem már van tapasztalatom az M5-tel, és egy merci sem ér fel hozzá élményben.
  • Rotcsa
    A gyári m5 nem tud ilyet....
    Én is linkelhetnék agyontuningolt Mercedest, de minek? Az csak a hozzád hasonló elvetemült barmok hülyesége, hogy az övé legyen a leghosszabb pénisz az óvodában!
    Ez a taliga meg különben sem bömböl, szerintem sürgősen menj el a fül-orr gégészetre és mosasd ki a füled! Talán akkor majd meghallod azt a menydörgést, amit a gyári c63 amg tud! :)
  • icetihi
    Ez megmosolyogtatott így korán reggel
  • Susarc
    BMW-sként mondom /VAN BMW-m/,hogy nézd meg anyád suzukiját megvan-e még a lakótelepen amit kölcsön szokott adni 3 hetente ha mész a művelődési házba bulizni!
  • Susarc
    nesze nyominger hány bömbölöt szúrjak be neked ami tönkveri a mergáidat?
    faxnak trollkodsz!

• Rotcsa
    Ez a hang nem a szépséget hivatott bemutatni, hanem azt az iszonytató erőt, amit az AMG motorok képviselnek! Jobban sikerült, mint az M-esknek, vagy az ABT-oskoknak. :))Hogy jobban megy-e, azt nem tudom. Mondjuk nem is hiszem. :D Ennek a típusnak a konkurense az M3 és az Rs4-es.
    Mind a kettőtől jobban gyorsul és a motorja is sokkal erősebb!
    6200 ccm, 457 LE, 600 Nm :))
    A menetdinamika az más kérdés, ha arra gondoltál. Abban a BMW volt mindig is az über, ez tény. Mercisként mondom. Bár nincs mercim :D
  • miki30246
    bmw v10 ek szebb hangja van és jobban is megy
  • icetihi
    Szép a hangja, de szerintem ronda. Vagyis inkább olyan semmilyen, mintha nem lenne stílusa. Régebbi Mercikben sokkal több volt. De ez csak az én véleményem.
  • Rotcsa
    A bmw-s-nek 0:15-nél csak a nyaka tekereg, az autója meg tiszeletfényeket (index) ad a nagyágyúnak! :))
  • Rotcsa
    Na, gondoltam benézek már, hogy lássatok autót is! :D
    Nesztek!

Így nem dörögnek a bajorok!!
  • SebastianVettel
    nekem nagyon bejön ez a 6-os szedán kupé, sokkal szebb mint a CLS vagy az A7.
  • SebastianVettel
    by poweredfanatics
    remélem idén is lesz BMW nyílt hónap
  • TheRock18
    Hátha van itt 1-2 illetékes,aki vágja a dolgokat.

Először is vegyük az e46 compactot,amit nem tudom,hogy direkt basztak-e el,vagy sem...lényeg,hogy a a lámpája nekem nem jön be...
    VISZONT...
    a mérete nekem elég lenne,a sedan feleslegesen nagy...
    méretben átlehet dobni a sedan elejét rá????
    A faceliftes sedan frontot valahogy rá barkácsolták,de nekem elég lenne a facelift előtti is,mindegy:

Ha átlehet rakni,akkor az NKH ezt lepapírozza?
    Picsáért kellett a gyáriaknak így elkúrni egy fasza kis autó elejét?!
    Ha normális eleje lett volna vitték volna,mint a cukrot.
  • icetihi
    Heves megyei, előző tulaj rendkívül inkorrekt volt, de már nem érdekel. A felni nagyon megosztóra sikerült, akinek tetszik, annak nagyon, akinek nem, annak nagyon nem . Élőben egyébként jobban mutat, annál meg mindenképpen jobb, mint volt, van benne elég meló. Alapvetően játszósautónak készül/vagyis inkább azért vettem, még a jövőben el fogok követni rajta pár dolgot ami hasonlóan nem hagyományos lesz.
  • Susarc
    FELNI AZONNAL CSERE!:P
  • SpeedXHUN
    A kocsit nem 15 kerből hoztad? Ismerős nagyon.
  • TheRock18
    A felnit leszámítva szép járgány,bőrbelsős. Olyan,mintha az első lökös matt lenne. Lehet nincs lefényezve. Az M-es lökösök annyira nem feltűnőek a e36-os szérián.
    A tulaj helyébe megszabadulnék az első narancssárga indexektől,hülyén néz ki,hogy hátul meg fehér az index. :)
    A sötétítés tetszik,még elég szolidan készült,megy a fekete autóhoz.Ennél sötétebb nem is kéne a fekete belső miatt.
  • icetihi
  • pajti
    White Lightning: BMW E92 M3
  • TheRock18
    a pali nagyon durván tolja :) kétlem,hogy 1 pár gumi kibírta ezt a terhelést hátul :)
  • TheRock18
    Nektek Kéne / Nem kéne?

Sokkal szebb lett,mint az 5-ös GT

• TheRock18
    zsír :)
  • malter
    igen,de az lm verzio pár tizeddel lassabb 100ra és a végsebessége sincs annyi mint a simának.a gtr meg ugye verseny verzio,igy azzal nem lett volna fer összemérni:)
  • pedobear

• pedobear
    Az egy alap Mclaren van neki többféle erősebb változata

McLaren F1 LM és McLaren F1 GTR
  • SpeedXHUN
    V8 as tényleg ilyen,motortartó bakokra nézzetek rá,sőt cseréljétek is,jobb lesz a helyzet!
  • miki30246
    az mitől van, hogy egy v8-as motor alapjáraton rázza az egész kasztnit?
    E34-es BMW-ről van szó, én a lendkerékre gyanakszom, hogy kéttömegű helyett rátettek egy simát, ezért nem sima a járása. vagy a motortartó bakok lennének?
    Esetleg a vezérlés lett átalakítva, azért jár egyenletlenül?
    Amúgy működik faszán, szóval nem lehet nagy gond, de jó lenen végére járni az ügynek.
  • bakkerman
    mit kap szegény M5-ös :DD mondjuk az az autó nem is sétakocsikázásra,meg bevásárlásra való ;)
  • malter
    amikor elgurul a gyogyszer..:)
  • dragon11
    kösszi.:D
  • Stig95
    ezt az oldalt neked találták ki
  • dragon11
    kösszi ezt is jófej vagy:D
  • dragon11
    jah, de az megane.(ez rohadtul nem leszólás, hanem arra utalok hogy az nem bmw, jobbak az illesztések és takarékosabb(lehet ilyet kéne nekem is nézni mert a napi 70km krvasok:D))
    jah. tudom.:D hát 70km lenne napi, olyan 1500ft körül kéne kihozni/nap. de max 2e. az a tető.. a szervizet fogalmam sincs milyen sűrűn kéne, de az nagyon húzós ?:S