Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
havi 7 rugó kb, de az álvezet amit érte kapsz! az ilyen autókat csak addig bánod, míg meg nem veszed😄:d már ha értitek mire gondolok!
Rengeteg autót végignéztem mielõtt választottam, de uccsó körre már csak az alfa maradt, meg egy elég szép 3.0 V6 Peugeot 406, de már mikor néztem a Peugeotot, már akkor tudtam hogy Alfa az én álmom, és az a leh pemgébb gép!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Szóval kicsit jobban üt, de nem olyan vészes, mondjuk vidéki vagyok, Pesten 1x-2x voltam vele eddig 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondjuk a 164esemen volt 17es sok bajom nem volt vele, azon kívül h valami iszonyat méretû kráter miatt 2 gui szálszakadt lett <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Az utóbbi héten nam nagyon volt idõm gép elé ülni így lemaradtam a topic ujraindulásáról.
Én sem értem h mit szeret a nép a német autókban és miért akkora fanok. Nekem lassan 4 éve csak alfám van és soha semmi problémám nem volt még velük. ( 164 2.0TS, 164 3.0V6 és múlthét szerda óta egy 155 2.5 V6 😊))) )
Mondjuk azt hozzá kell tennem h gondos gazdijuk vagyok és figyelek rájuk ápolom õket! Apám opel szerelõ, és mindig azzal nyaggat h miért nem veszek jó opelt... Én ezen mindig csak röhögök 😄 Persze mikor visznek hozzá egy jó állapotú astrát és mindent cserélni kell rajta akkor az opel egy nagy szar 😊 Hát én ezzel a véleményével értek egyet 😊
Az olasz autók a legstílusosabbak (szerintem), és persze extrák terén sem épp a fapadosak közé tartozik. Kevés olyan 91es autó van, amiben minda 4 ülés elektromos, és fûthetõ (és persze bõr).
A 147essel nincs semmi baj szerintem, ugyanugy ahogy a többi típussal sem, persze ha jó kezekbõl veszio az ember. Az 1.6 Twin Sparkok azok amikkel vigyázni kell, mert sok 1.6os van olyan kezekben aki nem vigyázott rá és ez sok probléma forrása lehet! Szóval ha alfát akarsz venni, nézd meg a gazdáját és látni fogod h milyen az autó is!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Arra gondolok egyébként (és nem akarok vele senkit megsérteni), hogy a magyarok a nyugat-európai népek közül leginkább a németekre akarnak hasonlítani, kicsit szürkék, unalmasak. A probléma csak ott van, hogy a németeknél megvan az a rend/precizitás, ami itt nincs.
Az Opellel, VW-nel, Mercedesszel, Audival nincs bajom, csak nem tartom õket olyan stílusosnak, mint egy Alfát.
1. Olvastam az Autó2-ben egy használtautó körképben 1-2 éve, hogy az olasz autók a 90-es évek elejéig voltak gyengék a rozsdásodási problémák miatt. Azóta ebben az újságban, amit én 11 éves tapasztalat alapján a legobjektívebbnek tartok a piacon, egy rossz szót nem szóltak az olasz autókról.
2. A márkaszervizben egy 100-150 ezer forintos alkatrészt 60 ezer km-nél akarank cserélni, mert a Fiat Magyarország "ezt a döntést hozta". Olaszországban ezt 120 ezer km-nél cserélik. Ez vajon miért van? Én arra gyanakszom, hogy egyszeruen le akarják húzni az embereket.
3. Az autószerelõm, akihez a márkaszervizbõl való kiábrándulásom óta hordom az autót, a jó olaj hiányával és a rossz útminõséggel magyarázza a hibákat. Elõbbin nem nehéz segíteni, utóbbihez pedig hozzá kell szokni sajnos. Az én gépemben egyébként jó minõségu Liqui Moly olaj van, nem Selénia, de bízom benne, hogy ez is jó lesz.
Azóta több mint 41 ezer van benne, és semmi hibája nincs.
Nem akarom kijelenteni kerek-perec, hogy egyszeruen elõítéletesek az emberek az olasz autókkal szemben, de azért az több mint gyanús, hogy Olaszországban annyian használják, Európában annyian használják, Magyarországon relatíve sokan meg vannak elégedve vele, mégis olyan rossz a visszhangja.
Az meg hogy mik a népítéletek, nyilván ha egy autót egész életében hajtanak, akkor öregkorára szar lesz!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
tudják mi az a dizájn, nem csupa buzi pohártartó, meg mintás kárpit, hanem diszkréten sportos ez sztem külsõre, és belsõre egyaránt igaz az Alfákra mindenképp! (kivétel a Brera segge)😊:9

Én az utóbbi idõben rendkívül sokat gondolkoztam rajta, hogy tetszik-e a Brera, a Brera vagy a Spider tetszik-e jobban.
Végül arra jutottam, hogy ez a Brera/Spider nagyon különleges a formatervét tekintve, belülrõl szintén állatul néz ki, de nálam a 156-ost, a GTV-t és a GT-t nem tudta még felülmúlni. Majd idõvel megtetszik :-)
Mit gondoltok?
ja egy kis ízelítõegy szép beltér
Sajnos én is tapasztalom h vannak olyan alfások akik nek köszönnek vissza!
Múltkoriban találkoztam egy ugyan olyan 164eseel mint az enyém! Szín motor bõr, minden ugyan az volt <#nevetes1>#nevetes1> Jól elbeszélgettünk a hungárián a dugóban <#nevetes1>#nevetes1>
hello
Jól néz ki egyébként, gondolom te is nagyon meg vagy elégedve :-)