1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1557 Jó estét!
A Palsi SE topikba tegyétek be ezt a bannert mert valamit elszúrtam és nem jelenik meg.
Köszi előre is! -
#1556 Valamelyik moderátor lenne olyan kedves és az Inter topicba a banner alá jól látható betűméretel/típus/formával beírná a következő szöveget hogy
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
köszike -
Monoton #1555 Nos arról fogalmam sincs, de gondolom a hiba forrása az lehetett, hogy az img tagek közé nem képfájl kiterjesztésű linkeket tettél. -
Grenzjager #1554 ok
na de az hogy van hogy elöszőr eltűnt a kép, aztán mégis csak szólóban megjelenik?
valamint a képek közti nyomtatott karakterek is eltűntek. -
Monoton #1553 A topikban az #1506,#1505,#1504 hozzászólásokban a hivatkozásnak nincs képfájl kiterjesztése. Egy képfeltöltő oldalra tedd fel a képeket, onnan működni fog. -
Grenzjager #1552 vmi gebasz van,volt ebben topikban
még a különböző képek közé tett szövegből is csak az első sor maradt, szal nem csak igazán az a gond, h a képek nem jelentek meg, mert utána egy szem képpel nem volt gond, de utána megint.... s viccesen fest így a topik. -
Monoton #1551 Nálam megjelent itt, melyik topikban észlelted a hibát? -
Monoton #1550 -
Grenzjager #1549 miért nem jelennek meg képek, sima képbeszúrásos módszerrel?? -
#1548 +van, nincs mit. -
Grenzjager #1547 jóreg!
ez félre ment, törölnéd?
itt a Fradi topikban
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=970765239#TOP a #17575 sz hsz-emet.
köszi -
Gaba94 #1546 valaki bannolja már ezt a 'tippmix94' gyereket, szánalom, amit a topikokba csinál -
#1545 köszi, megtörtént. -
#1544 Barca topik
legalább lesz lehetősége a fórum magatartást elolvasni... -
Monoton #1543 Mi zöld? Én pirosat tettem be. -
#1542 ja látom
én pirosat kértem:S:S -
Dean Winchester #1541 akkor azért olyan szép zöld színű ugye? -
#1540 én vagyok a HG valahogy nem ment nekem de köszi már megvan!!
thx -
Monoton #1539 HG nem tudja beallitani, mindjart beirom. -
#1538 nem csináltam vele semmit,mit csináltam volna vele.pffffff
Legyen szíves valaki állítsa át piros színre a címet Fc Bayern München mert nekem valahogy nem megy
köszönöm előre is!!! -
#1537 Köszi az választ szolok Effe-nek, hogy ezt állítsa vissza. -
#1536 Ha módosul a topic, akkor a topic címének átalakítása van, hogy elvész, vissza kell állítani.
A topic címének ezt írd be:
<font color='#006600'>Paksi SE</font>
(persze ízlés szerint változtatva az RGB színkódot és a topic nevét) -
#1535 Nem tudod hogy az új házigazda mit csinált vajon a Bayern topikkal mert régen az is piros volt és egy ideje sajna fekete. -
#1534 Köszi az tökéletes. -
#1533 Azt a zöldet használtam, amit te is a hozzászólás-textboxban. -
#1532 Jó reggelt!
Jó jó tudom minden a házigazda dolga de sajna ehhez nem értek. Kérhetném, hogy a Paksi SE neve zölddel legyen kiírva. Előre is köszönöm. -
#1531 Hu tényleg már az vagyok. Csak közben nem figyeltem igazán. Elnézést a kérésért. -
#1530 Házigazda vagy, innentől a te dolgod, hogy a hátteret meg egyebeket beállítsd. -
#1529 Jó reggelt!
Az alábbi képet kérném Paksi SE topikba háttérnek. Előre is köszönöm. -
Pares #1528 Légyszi valaki törölje ezt a hsz.-t...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1102884804&no=21050
Topikromboló... -
#1527 Na gyorsba rendezkedjé, mert mán evezek is le a Dunán :D -
#1526 Köszönöm a választ. -
Monoton #1525 A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
- legalább 500 hozzászólás legyen a témában
- a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
- az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak -
#1524 Jó reggelt!
Egy kereszt kérdés. Írtam, hogy házigazda akarok lenni a Paksi SE topikban az mikorra valósul meg? -
#1523 pedig a youtube-videók / hsz arány sosem volt még ilyen magas! :DDD -
karajjj #1522 monobácsi, pont most akartam írni, hogy zárd már be a topikot pár órára/napra, de pont megelőztél :D -
#1521 Köszi az ötleteket! -
Monoton #1520 Én azt ajánlom neked, kérj meg valakit, hogy csinálja meg a topikdesign-t. Például itt van alább a jó öreg karajjj vagy a Chelsea topikból is jól ismert Japep akik elég jó témákat szoktak csinálni. Ha egyikük sem ér az sem baj, kiírunk egy pályázatot. :)
Ha mégis magad szeretnél boldogulni akkor használd a következő forráskódot: katt
-
#1519 Jó reggelt!
Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok. Mekkora méretű hátteret kell csinálni? Illetve azt szeretném tudni, hogy az megoldható e, hogy a beírások között is az jelenjen meg? -
karajjj #1518 max 785 széles és olyan 150-250 pixel magas, ezek jól mutatnak és nem is cseszi szét a topikot