1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1517 Ez gondolom nem ide való de ti biztos tudtok válaszolni. Mekkora lehet egy banner mérete? -
#1516 az komoly, mikor két több reges vitatkozik, hogy a másiknak milyen a stílusa. -
#1515 Na igen ez sem a szemelyeskedes kategoria.
-
#1514 oké :) kis butus -
#1513 Persze,persze a leebezni valakit meg takarodj az nem szemelyeskedes olyankor, amikor te csinalod, mert mas irta le biztos helyetted azokat a szavakat. :DDD
Legalabb ne legyel ketszinu, en legalabb elismerem, amikor tullovok a celon, de te meg most is terelsz ezekutan.
-
#1512 nem személyeskedés
folyamatosan kelti a flémet, főleg mikor tudja h az Interesek idegesek, és könnyen bosszanthatóak...aki igazi drukker nem úgy mint te, az tudja h milyen érzés
azoknak kéne büntit adni akik folyamatosan bosszantották az Intereseket, nem akik megvédik a fórumot
és a személyes gondjaidat ne a moderátoron keresztül akard megoldani -
#1511 Nem bir magaval es szemelyeskedik masokkal -
karajjj #1510 a magyar fociba még nem írt, de ha feltűnik, berakom -
geo91 #1509 bele kéne venni ezt a golvago99-et is, nyilvánvaló hogy egy ugyanazon személy. -
#1508 nem bír magával.... -
karajjj #1507 tisztelettel megkérném a nagyrabecsült moderátor urakat, hogy a fradi topikhoz hasonlóan ide is tegyék már be az alábbi scriptet, mert barnuska továbbra sem bír magával és az odalátogatók egyhangúan megszavazták, hogy nem kíváncsiak rá
<script type="text/javascript">
var surl = 'http://fradi.isgreat.org/tilto.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);
</script> -
#1506 Nekem akár így is jó. ha egyszer nem arról szól, amiről kellene...
(csapattal kapcsolatos infók, meccselemzések trollkodás, anyázás nélkül,hasznos infók Arsenal-szurkolóktól-szurkolóknak) -
#1505 Most így jó? -
#1504 :Ddd -
#1503 tavalyi barca-arsenalig :D -
#1502 meddig töröljek vissza? -
#1501 Valaki rendet rakna az "Arsenal"-topikban?
Köszönöm. -
#1500 igen, 2 napja a házigazda. azért köszi! -
Monoton #1499 Takarított már valaki? Mert én nem látok semmi rendkívülit. -
#1498 Milan topikot ki kellene takarítani a sok... ellendrukkertől... -
Neoncsoves #1497 köszi -
Monoton #1496 intézve -
Neoncsoves #1495 Real topikban kezd sok lenni a barcás [szerk] pls intézkedjetek. persze a káromkodásért én is vállalom a következményeket
tviktor91 nevű nyomorék [szerk] pedig már kaphatna 1 bant mivel hetek óta a provokáló szövegét kell olvasnunk... -
#1494 megtortént. -
#1493 a spurs topikba egy ideje nem tölt be a banner, felraktam máshova, vki betenné plzkösz? -
#1492 síránkozás?:O:O:O
#1490: Meccs végén mondtam egy véleményt ami ennyi volt: szégyen... És mindejárt nekem ugrik.Amikor nem csak nekem volt ez a véleményem de mind1... -
karajjj #1491 a siránkozására beírták, hogy apád faszát... -
#1490 mi volt? mert én valamiért nm látom már. -
#1489 Üdv!
Azért EZTnem kellett volna...:/ -
Köszi.
Nem én vagyok a hg, csak csináltam új fejlécet és miattam nyúlt bele... :D
De így tudjuk legközelebb. :) -
#1487 Kijavítottam - annyi a lényeg, hogy a font color='blue' résznél ne legyen szóköz az egyenlőségjel előtt és után, és a szöveget rakd sima aposztrófok közé (sima idézőjelek között volt valószínűleg, és az nem "éli túl" a módosítást, újra kell írni - az aposztróf igen)
(a végére pedig egy /font esetleg nem árt, az illendőség kedvéért) -
Hello.
A Chelsea Fan Club topik kék címe el lett rontva az én hibámból...
Annak szeretném kérni a javítását, és ha megkérhetem, valahogy tudassátok velem, mit kell és hova írni, hogy kék legyen a cím - azért, hogy a későbbiekben ne fordulhasson elő. :)
Köszi előre is. -
#1485 elnézést ha zavartam -
karajjj #1484 itt #1041 -
#1483 szerintem ezt priviben is elküldhetted volna,nem kellene ezzel a Moderátor Urakat/Urnőket zaklatni -
#1482 Igazi éjszakai dióda vagy. -
#1481 kéretik fabio capello nevű felhasználót rendre utasítani,mert próbálja kizáratni azt a felhasználót a fórumról,akinek nem egyezik a véleménye az övével -
#1480 Immáron sokadjára, kéretik barnuskát az örök vadászmezőkre küldeni, mert már megint amit a magyar fociban művel, az kritikán aluli... -
#1479 link
kicsit erős azért... mi se kurva anyáztuk ibra miatt a milant :\
:( -
#1478 elnézést,kizártak volna