<b>Moderátor Figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king82
Jó estét!

A Palsi SE topikba tegyétek be ezt a bannert mert valamit elszúrtam és nem jelenik meg.
Köszi elõre is!

www.bundesliga.de www.kicker.de

limperatore
Valamelyik moderátor lenne olyan kedves és az Inter topicba a banner alá jól látható betûméretel/típus/formával beírná a következõ szöveget hogy

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!

köszike

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nos arról fogalmam sincs, de gondolom a hiba forrása az lehetett, hogy az img tagek közé nem képfájl kiterjesztésû linkeket tettél.

REAL MADRID

ok

na de az hogy van hogy elöszõr eltûnt a kép, aztán mégis csak szólóban megjelenik?

valamint a képek közti nyomtatott karakterek is eltûntek.

A topikban az #1506,#1505,#1504 hozzászólásokban a hivatkozásnak nincs képfájl kiterjesztése. Egy képfeltöltõ oldalra tedd fel a képeket, onnan mûködni fog.

REAL MADRID

vmi gebasz van,volt ebben topikban

még a különbözõ képek közé tett szövegbõl is csak az elsõ sor maradt, szal nem csak igazán az a gond, h a képek nem jelentek meg, mert utána egy szem képpel nem volt gond, de utána megint.... s viccesen fest így a topik.

Nálam megjelent itt, melyik topikban észlelted a hibát?

REAL MADRID

REAL MADRID

miért nem jelennek meg képek, sima képbeszúrásos módszerrel??

gabber_saviola
+van, nincs mit.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

jóreg!
ez félre ment, törölnéd?
itt a Fradi topikban
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=970765239#TOP a #17575 sz hsz-emet.

köszi

valaki bannolja már ezt a 'tippmix94' gyereket, szánalom, amit a topikokba csinál<#szomoru1>

cesc fábregas

gabber_saviola
köszi, megtörtént.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Tyler1
Barca topik

legalább lesz lehetõsége a fórum magatartást elolvasni...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mi zöld? Én pirosat tettem be.

REAL MADRID

Effe88
ja látom
én pirosat kértem:S:S

akkor azért olyan szép zöld színû ugye?
Effe88
én vagyok a HG valahogy nem ment nekem de köszi már megvan!!
thx

HG nem tudja beallitani, mindjart beirom.

REAL MADRID

Effe88
nem csináltam vele semmit,mit csináltam volna vele.pffffff

Legyen szíves valaki állítsa át piros színre a címet Fc Bayern München mert nekem valahogy nem megy
köszönöm elõre is!!!

king82
Köszi az választ szolok Effe-nek, hogy ezt állítsa vissza.

Dzsini
Ha módosul a topic, akkor a topic címének átalakítása van, hogy elvész, vissza kell állítani.
A topic címének ezt írd be:
<font color='#006600'>Paksi SE</font>
(persze ízlés szerint változtatva az RGB színkódot és a topic nevét)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

king82
Nem tudod hogy az új házigazda mit csinált vajon a Bayern topikkal mert régen az is piros volt és egy ideje sajna fekete.

king82
Köszi az tökéletes.

Efreet
Azt a zöldet használtam, amit te is a hozzászólás-textboxban.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

king82
Jó reggelt!

Jó jó tudom minden a házigazda dolga de sajna ehhez nem értek. Kérhetném, hogy a Paksi SE neve zölddel legyen kiírva. Elõre is köszönöm.

king82
Hu tényleg már az vagyok. Csak közben nem figyeltem igazán. Elnézést a kérésért.

Dzsini
Házigazda vagy, innentõl a te dolgod, hogy a hátteret meg egyebeket beállítsd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

king82
Jó reggelt!

Az alábbi képet kérném Paksi SE topikba háttérnek. Elõre is köszönöm.

Légyszi valaki törölje ezt a hsz.-t...

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1102884804&no=21050

Topikromboló...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

McFrost
Na gyorsba rendezkedjé, mert mán evezek is le a Dunán :D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

king82
Köszönöm a választ.

A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
- legalább 500 hozzászólás legyen a témában
- a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
- az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

REAL MADRID

king82
Jó reggelt!

Egy kereszt kérdés. Írtam, hogy házigazda akarok lenni a Paksi SE topikban az mikorra valósul meg?

WuFraZselic
pedig a youtube-videók / hsz arány sosem volt még ilyen magas! :DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

monobácsi, pont most akartam írni, hogy zárd már be a topikot pár órára/napra, de pont megelõztél :D
king82
Köszi az ötleteket!

Én azt ajánlom neked, kérj meg valakit, hogy csinálja meg a topikdesign-t. Például itt van alább a jó öreg karajjj vagy a Chelsea topikból is jól ismert Japep akik elég jó témákat szoktak csinálni. Ha egyikük sem ér az sem baj, kiírunk egy pályázatot. :)

Ha mégis magad szeretnél boldogulni akkor használd a következõ forráskódot: katt

REAL MADRID

king82
Jó reggelt!

Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok. Mekkora méretû hátteret kell csinálni? Illetve azt szeretném tudni, hogy az megoldható e, hogy a beírások között is az jelenjen meg?

max 785 széles és olyan 150-250 pixel magas, ezek jól mutatnak és nem is cseszi szét a topikot
king82
Ez gondolom nem ide való de ti biztos tudtok válaszolni. Mekkora lehet egy banner mérete?

gabber_saviola
az komoly, mikor két több reges vitatkozik, hogy a másiknak milyen a stílusa. <#vigyor1>

Jakuza001
Na igen ez sem a szemelyeskedes kategoria.

limperatore
oké :) kis butus

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jakuza001
Persze,persze a leebezni valakit meg takarodj az nem szemelyeskedes olyankor, amikor te csinalod, mert mas irta le biztos helyetted azokat a szavakat. :DDD
Legalabb ne legyel ketszinu, en legalabb elismerem, amikor tullovok a celon, de te meg most is terelsz ezekutan.

limperatore
nem személyeskedés
folyamatosan kelti a flémet, fõleg mikor tudja h az Interesek idegesek, és könnyen bosszanthatóak...aki igazi drukker nem úgy mint te, az tudja h milyen érzés

azoknak kéne büntit adni akik folyamatosan bosszantották az Intereseket, nem akik megvédik a fórumot

és a személyes gondjaidat ne a moderátoron keresztül akard megoldani

a magyar fociba még nem írt, de ha feltûnik, berakom
bele kéne venni ezt a golvago99-et is, nyilvánvaló hogy egy ugyanazon személy.
limperatore