1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#390 befejezted? -
#389 azért ne támadjál már barátom. -
#388 Nem "pécéztem" én ki senkit sem, csak ha tudok, akkor benézek minden topkiba, mert jópárszor volt már olyan, hogy ment a flém bent és senki sem szólt hogy baj van. Nem mondtam, hogy ász vagyok kispályán, és felakasztani sem kell magad.
Sehova nem kerültök át, maradtok a sajátba és mehetnek a csajos és partiképek ezerrel.
Neked is hasonlókat és kívánom, hogy legyenek olyan szép napjaid, mint nekem. Üdv
-
#387 Beszélhetnénk arrol hogy ki a bunkóbb!!! -
#386 Ja már véleményt se lehet mondani.....lassna elérünk a rendzserváltás elötti időkre!!!! -
#385 Ismét jó estét!!!!!
Örülök neki,hogy ennyire megszerettél minket,hogy ki is pécéztél!!!!!!
Én ugygondolom probáltam érvelni,annál többet nem tok mondani,mint hogy mi is a forum alapja és célja!!!!
Te vagy a kakas a szemétdombon ezért nem foglalkozok többet a témával,és elhiszem hogy te nagy ász vagy kispályán,de attól hogy még neked nem jutott eszedbe ilyen mint nekünk,azért még nem biztos hogy fel fogom magam akasztani!!!!!!
Kiváncsi vagyok hova kerülünk még át!!??
Köszönöm a megértésed,eggyütérzésed és segitséged,kivánok további szép estét,sok szerencsét a sportban,és az életben,és hasonlóan jó és logikus,humánus döntéseket mint fentebb!!!!
További szép estét!!!!!
-
#384 ilyenek is:
1.
2.
3. -
#383 tudnál viselkedni?
mert Te voltál az EGYIK nagy offolós -
#382 :SAD:A:DS:Ddasdas -
#381 Húúúhhhaa na mi van akkor? -
Monoton #380 váááááááááá
ezek a képek egy foci topikból vannak ?DSAD?
-
#379 Jó estét neked is Kedves.
Egy hete megtaláltam a topikotokat, és megbeszéltük ez így igaz. De azóta nem igazán változott semmi..ment tovább az off és a spem. Amúgy pont ezért jó nektek a sajátba kerültetek, mert ott lazán tudtok csajosképeket és miegymás fogkrémreklámot :P belelinkelni, és sokkal családiasabb lehet így a topikotok. Semmi sem változott csak a sajátba kerültetek. Remélem megérted, és bocsánat, ha kellemetlenséget okoztam neked.
Amúgy mi is szoktunk kispályán focizni, de életbe nem gondolkoztam még azon, hogy idehívjam az SG-re azokat az arcokat és a sportban kreáljunk egy saját topikot.
íme miket találtam a most aktuális utolsó oldalon (2. oldalra már nem is mertem lapozni):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
ilyet azért tényleg nem látsz más sport topikban.
-
#378 Jó estét kedves GABBER!!!!!
Nem tudom mi volt a probléma az Ehrat-Kerecsend FC-s forummal,nem akarok szemétkedni,de ha a mienket kivágtad a sportból akkor jó lenne körülnézni másfele is,neveket nem fogok mondani!!!!
Nem tudom miért zavarja személyedet az hogy a forumnkon néha felvetődik más téma is,kb 10%-ban!!!!
Azt azért el szeretném mondani,hogy ezt a formuot,egy csapat hozta létre és azért mert szerettünk volna itt az SG-n magunknak egy kis helyet ahova minden ide tartozó eltudja mondani a baját,gondját,kérdését,stb!!!!
Minket a foci és a sport tart össze,és ha akad egy-egy olyan fél nap amikor nem vetődik fel kérdés a focival kapcsolatban akkor azért hogy "éljen" a topikunk előkerül más téma is,mint ahogy a többi sport topik 80-90%-nál!!!!!
Az már feltünt egy hete is hogy valamiért nálad nem illünk bele a képbe,de azt hittem normál ember modjára megtárgyaltuk a kérdést!!!!!
Továbbra sem tudjuk miért is zavarjuk a SPORT FORUMOT kicsiny szobánkkal,de ha adsz bövebb felvilágositást akkor biztos közelebb kerülünk az igazsághoz!!!!
Ezenkivül elmondanám azt is,hogy a forumnkat legakább 20-an olvassák,külömböző infók céljából(foci infók) és rohadtul nem jön jól hogy a szezonkezdet elött 3 nappal te arréb pakolod a topikot bizonyos megfontolásból.
Nagyon szépen megköszönném ha találnánk valami módot arra hogy a TOPIK visszakerüljön oda ahova való,és ahol az alapitója azaz én megnyitottam.
Köszönöm hogy rámszentelted azt a pár másodpercet még elolvastad a fenti szöveget!!!!!
További szép estét!!!!!! -
#377 nagyon szívesen - . - köszönöm -
#376 igazán nincs mit -
#375 angol topik :D -
#374 angol focis topik linkje esetleg? :) -
#373 Gábor!
Ezt az Angol banner-t lehetne az angol focis topikba beinportálni?
Köcce! -
#372 nm ^^ -
#371 csoki -.-
betennéd EZT a bannert EBBE a topicba?
előre is köszönöm :) -
#370 üdv neked is, nm -
#369 Üdv Gabber!
Szeretném kérni ezt a bannert, ebbe a topikba.
Köszönöm
-
#368 okés akkor majd egy idő után leváltjuk :)
lementem a tiedet mind a 2-t -
#367 bannernak csak egy képet rakunk :) -
#366 a második tetszik nagyon is berakhatod alá ha gondolod... -
#365 beraktam a bannert, igazán nincs mit
de régen csináltam Shevának 2 igényes bannert, ha akarjátok akkor, íme:
-
#364 ezt a bannert kérem szépen ide!
előre is köszönöm -
#363 Miccoli :)
csinálsz egy bannert és berakom -
#362 Gabber!!!!
Én nem vágom ezeket a dolgokat,de hogy lehetne a topikunkba a cím alá benyomni egy képet????????? -
#361 megtörtént, nincs mit -
#360 hali
szeretném h a milan topicban a bannerkép kivételével vegyenek ki mindent!
előre is köszönöm -
#359 igazán nincs mit -
#358 A "Klinsmann és a Nationalelf" c. topikot kellne megváltoztatni:"Joachim Löw és a Nationalelf"-re
Kösszi GABBER!!!! -
#357 sehogy, megmondod hogy mi legyen a neve és megcsinálom -
#356 Most látom tegnap este kicsit fáradt voltam már:A kérdés az:Hogy tudnám modosítani az általam létrehozott topik nevét? -
#355 Háj!!!!
Hogy tudnám modosítani az általam modositott egyik topik címét? -
#354 mehet banra sztem. reklámnick. pár topicba nyomatja a hülyeségét. -
#353 de hát kéri a bant -
Csesza #352 muszály ezt? (gabber légyszi figyelmeztesd(nem kell a bünti))
Inter topik
#4598-es hsz. -
#351 az ilyen képfeltöltős helyekről a képek egy idő után úgyis törlődnek,nem? :S