Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
körülbelül ennyit vártam tõled

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

gabber_saviola
egyedûl ész nélkül csak te cselekedtél a Mr. Bozsik topikkal 😛
nah viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pink Tiger
lásd kivel van dolgod konstruktív leszek
tegyetek ki topic nyitáshoz egy üzenetet, mit nem lehet nyitni egy adott gyûjtõbe, csak hogy egyértelmû legyen, ne csináljátok már ész nélkül

gabber_saviola
elmondtam már 😛
mindek fûnek-fának nem nyitogatunk topikot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pink Tiger
nincs érv ejtjük?😊) jaj anyám

gabber_saviola
akkor ezt most itt zárjuk le.

Pink Tiger
1)
szerintem bozsiknak köze lehetne még 10 másik topichoz ebben a gyújtõben..

2)
miért mi lenne ha lehetne személyekrõl topicot nyitni? ez a labdarúgás gyûjtõ nem?😊))

gabber_saviola
kérdésre kérdés: mi lenne itt, ha mindenki nyitogatna mindenkirõl topikot?
amúgy meg Mr.Bozsiknak igen is sok köze van a Magyar Labdarúgó Szövetséghez

Anno Lothar Matthaus! /nem/ 😄DDDDDDD

REAL MADRID

Pink Tiger
a labdarúgás topicban egy labdarúgással foglalkozó emberrõl nem lehet topicot nyitni külön?

Pink Tiger
😊 hiába röhögsz én nem a te általad ajánlott topic acsarkodására voltam kiváncsi
hanem egy személlyel kapcsolatban voltam kiváncsi a vélemyénekre a labdarúgásban

gabber_saviola
mert ott az Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja hozzá

és nyitogatás helyett illene keresõt használni

....vagy lehet nem tudod, hogy mi az a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga, de arról Én már nem tehetek

😄DDDDDDDD

én szóltam!! az ilyet az Mlsz & Mll topicban szoktuk tárgyalni!

és már két napja ez a téma!

REAL MADRID

Pink Tiger
árulja el vki miért kellett ezt törölni:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142627897

thx

gabber_saviola
"probléma esetén a topik címének és a hozzászólás számának megnevezésével reklamálj" <#smile>

zaki
Oppika-t törölni lécci, thx<#felkialtas>

Akos 001
már megvan,szal már semmi😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
gábor,most az autó motorban ki a mod (már ha van)?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

😄DDDDdd LOL

REAL MADRID

ok, akkor írok az sg-nek 3-szorra :-)

gabber_saviola
....beláthatnád végre, hogy ezzel a kijelentéseddel mekkora flémet tudtál volna elindítani, ha Punki nem törli ki

és elég ebbõl a panaszkodásból ebben a topikban

nyomi Alonso? ezért kaptam? mert akkor a fél fórumnak lehetne osztogatni
nevetséges hogy 3-t kaptam

gabber_saviola
nem ez volt az a kommented....kedves R9, ez már a kövi kommented volt
Sajnálom, hogy büntit kaptál de ez van...legközelebb jobban odafigyelsz

aham
Tehát mikor Schumacher nem elõzte meg Alonsot és beírtam hogy
Schum nem elõz, Schumi vár -> ami tény volt csak poénosabban. Tehát ez NEM volt flém úgy érzem! [email protected] meg nem igazán hajlandó válaszolni

gabber_saviola
Kedves R9

a forma1 topikos kommentedért, amit irtál miután Punki elmondta hogy nincs flém

gabber miért kaptam büntetõ pontot? :-\

gabber_saviola
várunk még vele

Csacsi
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142329268

Szerintem törölhetõ. Nincs hozzászólás reggel óta.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gabber_saviola
átrakva

zaki
ezt ne hagyjátok ott, htx

sztem jó ötlet csak értelmetlen !! na de focira fel!

REAL MADRID

Szega87
én nem kötekszem ezen mert jó ötlet volt leválasztani , de nézzétek meg a Labdarúgás fórumrészbe melyik az a topic amibe a legtöbb hsz van s nézzétek meg a játékosok fórumát ott egy " átlag " topicba hány hsz van ! PL a counter strike source topic ahol én is aktiv vagyok ott már 40.000 fele halad a hsz-ek száma <#kuss> És mielõtt rávágná vlki nem spambõl és flémbõl áll a topic .

andriska
Kinõtte a sport topicot <#zavart1>

Szega87
mért lett leválasztva a labdarúgás ?

hajj,bejoh, h vanik ez^^
gabber_saviola
Kérések és panaszok minden Sport fórum/Labdarúgás topic-ból ide.